15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: Pablo Contreras
Ρε γαμωτο τι λυσσα τους εχει πιασει ολους τους κ@$δημοσιογραφους και γραφουν οτι θα πουληθει ντε και καλα??
Αντε καντε καμια δουλεια ρε ρεμαλια!!!
Αντε καντε καμια δουλεια ρε ρεμαλια!!!
Τόσες φορές που γράφεται ότι θα πουληθεί στο φόρουμ, λογικό είναι να το γράφουν και οι δημοσιογράφοι συνέχεια... Γιατί το σενάριο πώλησης του Κοντρέρας βοηθάει στη δημιουργία μεταγραφικών σεναρίων, το οποίο πουλάει... 

Κάτι ακουσα ότι είναι το αντιτιμο για Εστογιάνοφ + Ρεκόμπα πακέτο...
Μετά θα πουλήσουμε τον Εστογιάνοφ στη Λάτσιο με ανταλάγματα Μακινουα και να πληρώσει την επιστροφή Κοντρέρας... Μετά θα Ξαναπουλήσουμε τον Κοντρέρας στην Λάτσιο και θα μας δώσει άλλα 5 μύρια... Με αυτά θα πάρουμε 10 καράβια αλανακια απο την Αργεντινή... Δύο απο αυτά θα βγούν αστέρια... Το πρώτο θα το δώσουμε στη Λάτσιο για να μας δώσει πίσω τον Κοντρέρας και το δεύτερο μαζί με Κοντρέρας θα είναι τα ανταλάματα για τον Μέσσι... Μετά θα πουλήσουμε τον Μέσι στην Μάντσεστερ, με αντιτιμο να μας φέρει πίσω τον Κοντρέρας, να μας πληρώσει τα χρέη και να μας δώσει τα λεφτά για το νέο γήπεδο...
Τελικά πουλάει! Πουλάει πολύ!!!

Τελικά πουλάει! Πουλάει πολύ!!!

2 καράβια λιγοτερα αλανακια...
Αλλά οι δύο καλοι είναι σε αυτά που θα έρθουν... Ξέρει ο Βρύζας, ξέρει...

Re: kontreras
Ρε φίλε έλεος!
ΛΟΥΚΕΤΟ!
Νοβιτο 1.60
Γκας 1.40
Ποντάρω στον Γκας!
Πάνε κουβά για να μάθεις...
Thx, novito
ΛΟΥΚΕΤΟ!
Νοβιτο 1.60
Γκας 1.40
Ποντάρω στον Γκας!
Πάνε κουβά για να μάθεις...

Thx, novito
To θέμα συγχωνεύθηκε, ο gika πήγε κουβά και ο Κοντρέρας δεξί μπακ....
υ.γ. Κοιτάτε λίγο που γράφετε τι....thanks
υ.γ. Κοιτάτε λίγο που γράφετε τι....thanks
novito έγραψε:ο Κοντρέρας δεξί μπακ....
??????????????????????????????????????????????????????????????
Ο Κοντρέρας δεξι μπακ και μάλλον παίρνουμε δυο σεντερ μπακ και ένα αριστερο... Η αμυνα θα είναι του στυλ:
Κοντρερας.....Αντράντε....Τσιριλο...Λινο
ή
Σναουτσνερ...Κοντρέρας...Αντραντε...Λινο
Λογικά το δευτερο θα είναι το βασικό, αλλά σε περιπτωση απουσιας του Σνάουτσνερ θα παιζει ο Κοντρερας εκεί... Στη θέση του Λινο μάλλον θα είναι άλλος και ο Λινο αλλαγή είτε για εξτρέμ είτε για μπακ...
Κοντρερας.....Αντράντε....Τσιριλο...Λινο
ή
Σναουτσνερ...Κοντρέρας...Αντραντε...Λινο
Λογικά το δευτερο θα είναι το βασικό, αλλά σε περιπτωση απουσιας του Σνάουτσνερ θα παιζει ο Κοντρερας εκεί... Στη θέση του Λινο μάλλον θα είναι άλλος και ο Λινο αλλαγή είτε για εξτρέμ είτε για μπακ...
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο το ο Κοντρέρας πάει για δεξί μπακ .. Συμφωνώ ότι υπό προϋποθέσεις πολλά σέντερ μπακ παίζουν και ως δεξιά μπακ και μερικοί τα καταφέρνουν και πολύ καλά, αλλά άλλο να πεις ότι σε περίπτωση που "ψοφήσουν" τα δεξιά μπακ θα βάλω έναν σέντερ μπακ (όπως ο Μπιζέρα μπήκε με τον Άρη στο Κύπελλο) και άλλο να πεις ότι ξεκινάω προετοιμασία - χτίσιμο - δέσιμο ομάδας με τον Κοντρέρας ως δεξί μπακ!
Μπορεί ο άνθρωπος να την παίζει πολύ καλά τη θέση, αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ ωραίο το ότι δεν έχουμε δεξί μπακ και θα αναγκαστεί να παίξει εκεί ο Πάμπλο ..
Για μένα είναι τρομερό σέντερ μπακ με τρελές τοποθετήσεις, κατέβασμα μπάλας και όλα τα σχετικά και δεν θέλω να τον δω να χαραμίζεται τρέχοντας την πλευρά πάνω κάτω .. δε θέλω να τον βλέπω να βγαίνει δεξιά μπροστά για να βγάλει σέντρα ούτε να κυνηγάει τους γρήγορους εξτρέμ που συνήθως παίζουν σ' εκείνη τη θέση.
ο Πάμπλο για μένα έχει πολύ μυαλό και ως σέντερ μπακ μπορεί να αναδειχθεί πολύ καλύτερα .. Δεν πιστεύω ότι τα συνεχόμενα σπριντ θα του βγουν σε καλό ..
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και φυσικά εννοείται ότι δεν ξέρω από μπάλα και έχουν γνώση οι φύλακες .. Μακάρι να κάνω λάθος!
Παίρνουμε δύο σέντερ μπακ; Εγώ απ' όσο ξέρω χαλάει του Αντράντε και πάμε να πάρουμε τον Τσίριλο (μακάρι να μας φέρει και τον φορ από κει βέβαια ο Ζήσης) ..
Μπορεί ο άνθρωπος να την παίζει πολύ καλά τη θέση, αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ ωραίο το ότι δεν έχουμε δεξί μπακ και θα αναγκαστεί να παίξει εκεί ο Πάμπλο ..
Για μένα είναι τρομερό σέντερ μπακ με τρελές τοποθετήσεις, κατέβασμα μπάλας και όλα τα σχετικά και δεν θέλω να τον δω να χαραμίζεται τρέχοντας την πλευρά πάνω κάτω .. δε θέλω να τον βλέπω να βγαίνει δεξιά μπροστά για να βγάλει σέντρα ούτε να κυνηγάει τους γρήγορους εξτρέμ που συνήθως παίζουν σ' εκείνη τη θέση.
ο Πάμπλο για μένα έχει πολύ μυαλό και ως σέντερ μπακ μπορεί να αναδειχθεί πολύ καλύτερα .. Δεν πιστεύω ότι τα συνεχόμενα σπριντ θα του βγουν σε καλό ..
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και φυσικά εννοείται ότι δεν ξέρω από μπάλα και έχουν γνώση οι φύλακες .. Μακάρι να κάνω λάθος!
gika έγραψε:Ο Κοντρέρας δεξι μπακ και μάλλον παίρνουμε δυο σεντερ μπακ και ένα αριστερο
Παίρνουμε δύο σέντερ μπακ; Εγώ απ' όσο ξέρω χαλάει του Αντράντε και πάμε να πάρουμε τον Τσίριλο (μακάρι να μας φέρει και τον φορ από κει βέβαια ο Ζήσης) ..