barlow4 έγραψε:Aye4 έγραψε:barlow4 έγραψε:οντως τωρα ρε aye? τον ΠΑΟΚ τον τρεχει το γκαγκατσοπαιδι?
κ ο κυρκυρ?
Αδελφέ αυτόν έχει.... Είμαι πριν απο κανά εξάμηνο ίσως και παραπάνω σε προεκλογική συνάντηση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο βουλευτής που ήθελε να προωθηθεί ο άνθρωπός του, έναντι άλλου υποψηφίου (αμφότεροι Σαββιδικού προσανατολισμού) είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το υποδείξει ο Γκαγκάτσης, αλλά ζητά εδώ και μέρες ραντεβού μαζί του και δεν τα καταφέρνει. Κι όταν ρώτησα γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλο από την ΠΑΕ μου απάντησε ότι ο Ιβαν τον Γκαγκάτση έχει στο πόδι του, με τη Γκοντζάρεβα επικεφαλής η οποία δεν πολυασχολείται με τα τρέχοντα αλλά με τα οικονομικά για να κρατάει τα γκέμια. Με τα... τρέχοντα της ΠΑΕ (λειτουργία, σχέσεις με Ενώσεις, με ΕΠΟ, με Λίγκα, με αγωνιστικό προσανατολισμό, το κουμάντο το έχει ο Γκαγκάτσης, που μάλιστα έχει δημιουργήσει και νετγουορκ ανθρώπων του σε πολλές περιοχές της χώρας. Το βλέπουμε κι όλας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση.
τραγελαφος.γενικο κουμαντο το γκαγκατσοπαιδι.
εν τω μεταξυ ακομη κι αν δεχθουμε οτι ο γκαγκατσης μπορει να ανταποκριθει στον ρολο του απολυτου κουμαντου της ΠΑΕ διοικητικα, και η Γκοντσαρεβα οικονομικα, και παλι υπαρχει ενα τεραστιο κενο στο θεμα των ποδοσφαιρικων γνωσεων...
Πιασανε τα διοικητικα θεματα (ενωσεις ομοσπονδια κλπ) καλυψαμε τα οικονομικα, ποδοσφαιρικα ποιον εχουμε? Το σκαουτινγκ τιμ? Το τιμ του Γιωργη? Ποιον?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk