Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Doomlord4 έγραψε:Κυριάκος Κυριάκος στις 11/12/2020

Στον όμιλο του Europa League, δείξαμε ότι ήμασταν καλύρεροι αλλά δεν προκριθήκαμε γιατί πήραμε ένα βαθμό με την τελευταία ομάδα του ομίλου. Τα τελευταία χρόνια, η ευρωπαϊκή συγκομιδή έμεινε πίσω. Είναι πυροβολισμός στα πόδια μας. Οι ευρωπαϊκές επιτυχίες φέρνουν έσοδα, ανεβάζουν το ranking της oμάδας και θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Η φετινή συγκομιδή ήταν πολύ καλύτερη από την περσινή και την προπέρσινη».

Η Φετινή 2020-2021 ήταν 5 βαθμοί
Στις 2 προηγούμενες είχαμε 2,5 και 3

Ο πραγματικός χαρακτηρισμός θα έπρεπε να είναι - μια απο τα ίδια - ή οριακά καλύτερη
Όχι πολύ καλύτερη,γιατί απλά δεν είναι

Δηλαδή αν πάρουμε φέτος 7 βαθμούς (καταστροφή σκέτη) θα πανηγυρίζουμε;
Οι 5 ειναι διπλασιοι απο τους 2,5-3 οποτε ειναι πολυ καλυτερα. Αντιστοιχα και φετος αν παρουμε 9-10 θα ειναι πολυ καλυτερα απο τους 5 και μαλλον πρεπει να πανηγυριζουμε κι ολας γιατι αν δεν κανω λαθος μονο μια φορα εχουμε ξαναπαρει 10 (και του χρονου 19-20 :opaokara: :opaokara: :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Καλα,υπήρχε περίπτωση να συμφωνούμε;

ΟΧΙ, η λέξη ΠΟΛΥ,δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα

Όταν με το μπάτζετ και την δυναμική σου (και το β γκρουπ δυναμικοτητας που είμασταν) θα έπρεπε να έχουμε 10 βαθμους μ.ο κάθε χρόνο...
Οι + 2 βαθμοι δεν είναι πολύ καλύτερη συγκομιδή
Είναι οριακά καλύτερη συγκομιδή,ή αλλιως,μια απ τα ίδια
Και ειδικά όταν οι οι 2,5 βαθμοί σημαίνουν αποκλεισμός από χωριο

Y.Γ: Όχι μόνο η λέξη "πολύ" είναι λάθος,αλλά και το "καλύτερα"

Λιγότερο χειρότερη ήταν η χρονιά σε συγκομιδή βαθμών και τελειώσαμε

Χάσαμε 3 βαθμούς από την Ομόνοια και βάζουμε μέσα στην περιγραφή και λέξεις όπως "καλύτερη"
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Την επίσημη κατάργηση του εκτός έδρας γκολ,δε βλέπω να την σχολίασε κάποιος.
Όλο και θα λιγοστεύουν οι εκπλήξεις, μπάσκετ θέλουν να το κάνουν το άθλημα,γαμω τα λεφτά τους.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Doomlord4 έγραψε:Καλα,υπήρχε περίπτωση να συμφωνούμε;

ΟΧΙ, η λέξη ΠΟΛΥ,δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα

Όταν με το μπάτζετ και την δυναμική σου (και το β γκρουπ δυναμικοτητας που είμασταν) θα έπρεπε να έχουμε 10 βαθμους μ.ο κάθε χρόνο...
Οι + 2 βαθμοι δεν είναι πολύ καλύτερη συγκομιδή
Είναι οριακά καλύτερη συγκομιδή,ή αλλιως,μια απ τα ίδια
Και ειδικά όταν οι οι 2,5 βαθμοί σημαίνουν αποκλεισμός από χωριο

Y.Γ: Όχι μόνο η λέξη "πολύ" είναι λάθος,αλλά και το "καλύτερα"

Λιγότερο χειρότερη ήταν η χρονιά σε συγκομιδή βαθμών και τελειώσαμε

Χάσαμε 3 βαθμούς από την Ομόνοια και βάζουμε μέσα στην περιγραφή και λέξεις όπως "καλύτερη"
Συμφωνουμε και διαφωνουμε. Πριν λιγες μερες εγραψα οτι θελω να σταθεροποιηθουμε στο να περναμε τους ομιλους. Αυτο δινει γυρω στους 10 βαθμους που λες κι εσυ οτι πρεπει να εχουμε Μ.Ο. Αρα συμφωνουμε στο τι πρεπει να μαζεψουμε.
Διαφωνουμε στο οτι εσυ το θεωρεις απλο εγω το θεωρω υπερβαση (οχι τη μια φορα, τις 3-4 συνεχομενες). Υπαρχει ομαδα ακομα και με τριπλασιο μπατζετ απο εμας που να παιρνει σταθερα πανω απο 10? Αν εξαιρεσεις αυτες που μπαινουν χατηρικα στους ομιλους του τσουλου δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτε μια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

obanebane έγραψε:Την επίσημη κατάργηση του εκτός έδρας γκολ,δε βλέπω να την σχολίασε κάποιος.
Όλο και θα λιγοστεύουν οι εκπλήξεις, μπάσκετ θέλουν να το κάνουν το άθλημα,γαμω τα λεφτά τους.
Από την άλλη, ίσως να σταματήσει και αυτό το ταμπούρι πίσω στα νοκ αουτ παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μακάρι όλοι τα έπαιζαν ταμπούρι

Γαμω τα λεφτά τους και τους νέους θεατές που δημιουργούν. Μόνο γκολ και τρέξιμο. Χάθηκε η μαγεία χάθηκε το ξύλο χάθηκε όλο το old school ποδόσφαιρο.

Το τέλος των μικρών ομάδων είναι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ. Τις πήραν όλες τι διαβεβαιώσεις τελικά για να μη προχωρήσουν στη δημιουργία της ESL. Μόνο που ξαφνικά η Σιτυ δίνει 220 μύρια για δύο παίκτες ενώ είχε τρεχάματα με το φφπ. Ξαφνικά καταργείται το εκτός έδρας γκολ. Ξαφνικά έχουμε ανασύσταση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μη τυχόν και μπει κάνας μικρός και γίνει καμία στραβή. Και εννοείται στα τσακια σου το πρωτάθλημα και 7 να βγεις πάλι τσουλου θα παίζεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εμάς μας καρασυμφερει έχουμε χάσει άπειρες προκρίσεις με τα γκολ στην Τούμπα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:Διαφωνουμε στο οτι εσυ το θεωρεις απλο εγω το θεωρω υπερβαση (οχι τη μια φορα, τις 3-4 συνεχομενες). Υπαρχει ομαδα ακομα και με τριπλασιο μπατζετ απο εμας που να παιρνει σταθερα πανω απο 10? Αν εξαιρεσεις αυτες που μπαινουν χατηρικα στους ομιλους του τσουλου δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτε μια
Πριν σου απαντησω,θελω να σε ρωτησω
Μ.Ο 10 ......σημαίνει σταθερά 10 ή πάνω από 10;;

Αν μια ομαδα παει σε μια 5ετία μια φορά στους 16, δύο στους 8 και μείνει 2 φορες εκτος ομιλων δεν θα έχει Μ.Ο 10?

Γράφοντας: δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ:
βγάζεις εύκολα τον εαυτό σου λάθος

Και φυσικά έστω για μια φορά την τελευταία δεκαετία αρκετές ομαδες
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Πιθανοτατα θα εχει κι ετσι ΜΟ 10 αλλα το παω στους 8 δυο χρονιες και την επομενη δεν βγαινω καθολου η βγαινω και πατωνω σε βγαζει εκτος ρυθμου κι εχεις προβλημα και με τα εσοδα - εξοδα. Προτιμω το σταθερο να ξερουμε τι μας γινεται
Εχω γραψει εγω αυτες τις λεξεις "δεν υπαρχει ουτε μια" συνεχομενες ? Αν παραλειπεις λεξεις αλλαζει το νοημα.
Δεν θυμαμαι τι εχει γινει πριν 10 χρονια αλλα τα τελευταια 4-5 χρονια συνεχομενες χρονιες με πανω απο 10 δεν θυμαμαι καμμια ομαδα. Αντε να μου ξεφυγαν 1-2 το πολυ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Οταν καποιος γραφει για μεσο όρο οι "κανόνες" του μεσου όρου ειναι μαθηματικοί και συγκεκριμένοι
Τι σημαινει το "προτιμω το σταθερό"

Απο κει και περα αν καθόμασταν στο ιδιο τραπέζι,πολλα απ αυτα που χανονται τώρα στην μετάφραση θα λυνοντουσαν σε 5'
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Για το δευτερο ειμαι σιγουρος. Δεν νομιζω οτι εχουμε μεγαλες διαφωνιες. το τι σημαινει σταθερο θα σου πω.
15 0 2 20 15
10 10 10 10 10

Αυτα τα δυο βγαζουν αρθροισμα 50. εχουν τεραστια διαφορα ομως και βαθμολογικα και οικονομικα ειδικα στην Ελλαδα. Δεν ειμαστε Αγγλια η Ιταλια την μια χρονια να παιρνεις 20 ποντους και την αλλη να μην βγαινεις ευρωπη οπως η Λεστερ η η Ιντερ πχ και να μην τρεχει τιποτα.
Αν συμβει σε μας το πρωτο παραδειγμα δεν θα φτασεις ποτε στη χρονια με τους 20 (οποτε ξεχνα τους 50 συνολο)γιατι για να μαζεψεις την χασουρα απο χορηγους τηλεοπτικα εισητηρια κλπ των δυο προηγουμενων ετων θα ξεπουλησεις τα παντα.
Ακριβως αυτο που καναμε φετος δηλαδη . Αν δεν ξεκιναγε η λιτοτητα λογω της αποτυχιας των προηγουμενων χρονων και δεν διωχναμε τους μισους βασικους χαλαρα μπορει να περναγαμε τη κρασνονταρ και να μπαιναμε ομιλους στο τσουλου, και με λιγη τυχη συνεχιζοντας γιουροπα να μαζευες και 15 και 20 ποντους. Παει η ευκαιρια
Ενω αν εχεις μια σταθερη πορεια καθε χρονο να μπαινεις στους ομιλους εστω του κονφερενς και να ερχεσαι πρωτος δευτερος δεν υπαρχει ο φοβος της χρεοκοπιας και του ξεπουληματος
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:Οι 5 ειναι διπλάσιοι απο τους 2,5-3 οποτε ειναι πολυ καλυτερα.
Έχω παρατηρήσει πως συχνά πυκνά υπερασπίζεσαι όχι μόνο την ΠΑΕ γενικά,αλλά και αρκετά στελέχη συγκεκριμένα
Και πολύ καλά κάνεις!

Δεν έβρισα κανέναν
Μια διαφωνία στην διατύπωση έκανα μόνο

Η διαφωνία μου στην συγκεκριμένη δήλωση του ΚυρΚυρ είναι πως προσπαθεί να παρουσιάσει μια αποτυχημένη -ευροβαθμολογικά- χρονιά ως κάποιο ΘΕΤΙΚΟ βήμα στην πορεία του ΠΑΟΚ

Εσύ βλέπεις μάλιστα και διπλασιασμό βαθμών στα ψίχουλα

Αν τις επόμενες χρονιές (2 χρονιές ας πούμε) θα αποκλειστούμε στον 1ο προκριματικό Conference (οπότε και συγκομιδή 1 βαθμού)
με την 3η χρονιά στην σειρά να αποκλειόμαστε στον Γ' προκριματικό (άρα και 2 βαθμούς, άρα και διπλασιασμός! )

Εγώ θα βλέπω 3 αποτυχημένες χρονιές
Εσύ και ο Κυριάκος θα βλέπετε διπλασιασμό βαθμών και πολύ καλύτερη πορεία;

Δεν αξίζει να το τραβάμε τόσο και να διυλίζουμε κουνούπια
Εγώ προτιμώ κυνικές δηλώσεις και όχι χρύσωμα χαπιών

Εσύ και ο Κυριάκος παρουσιάζετε το ποτήρι μισογεμάτο,ενω δεν είναι καν στην μέση το νερό (ή η μπύρα :mrgreen: )
Εγώ θα προτιμούσα απ τον Κυριάκο να παίρναμε 7 βαθμούς και να έθετε τον πύχη ψηλά χαρακτηρίζοντας την χρονιά
(για το ευρωπαϊκό ranking) Α-Π-Ο-Τ-Υ-Χ-Υ-Μ-Ε-Ν-Η

Από εκεί και πέρα να πω κάτι άλλο

Ορίστε μια λίστα από ομάδες που έφτασαν τουλάχιστον στους 8 του Europa την τελευταία δεκαετία

Rubin Kazan
Basel
Alkmaar
Club Brugge
Dnipro (finalist)
Braga
Sparta Prague
Anderlecht
Genk
Beşiktaş
Red Bull Salzburg
Slavia Prague
Copenhagen
Dinamo Zagreb

Έφτασαν τουλάχιστον στους 8 πήραν τουλάχιστον 15β.

Κι εμείς - όταν δεν έχουμε φτάσει ποτέ στους 16,
όχι στους 8..... ΣΤΟΥΣ 16....(ενώ ομάδες στα μέτρα μας, πολλές φορές)
Βαπτίζουμε μια χρονιά 5 βαθμών,που δεν καταφέραμε να νικήσουμε την Ομόνοια σε ομίλους,
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Διαφωνώ
Μπορώ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Παρ 25 Ιουν 2021, 15:32, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:Συμφωνουμε και διαφωνουμε. Πριν λιγες μερες εγραψα οτι θελω να σταθεροποιηθουμε στο να περναμε τους ομιλους. Αυτο δινει γυρω στους 10 βαθμους που λες κι εσυ οτι πρεπει να εχουμε Μ.Ο. Αρα συμφωνουμε στο τι πρεπει να μαζεψουμε.
Διαφωνουμε στο οτι εσυ το θεωρεις απλο εγω το θεωρω υπερβαση (οχι τη μια φορα, τις 3-4 συνεχομενες). Υπαρχει ομαδα ακομα και με τριπλασιο μπατζετ απο εμας που να παιρνει σταθερα πανω απο 10? Αν εξαιρεσεις αυτες που μπαινουν χατηρικα στους ομιλους του τσουλου δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτε μια
Εγώ γράφω για μέσο όρο 10
Εγώ
Εγώ το γράφω πρώτος και εσύ μου απαντάς

Και μου θέτεις στενά και ειδικά όρια στο πως θες εσύ να βγαίνει ο μ.ο και πως μας συμφέρει
:? :?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Σαφως και μπορεις να διαφωνεις στην διατυπωση και καλα κανεις. Προφανως και δεν το καταλαβες αλλα το πρωτο μηνυμα εχει και μεγαλη δοση χιουμορ μεσα. Ξαναδες το. Σαφως και το 5 δεν ειναι πολυ καλη χρονια
Απο εκει και περα ομως και χωρις να εχουμε μεγαλες διαφωνιες (τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω) γραφεις πραγματα που ποτε δεν ειπα.
Δεν ειπα ποτε οτι ομαδα στα μετρα μας δεν μπορει να παει στους 8. Και να το παρει μπορει.
Ειπα οτι σπανια ομαδα (που δεν μπαινει απευθειας ομιλους τσουλου) εχει καταφερει να μαζεψει σε 4-5 συνεχομενες χρονιες πανω απο 10. Εγω δεν θυμαμαι καμμια αλλα μαλλον θα υπαρχουν 1-2

Στο πως θα βγει ο μεσος ορος δεν σου εβαλα κανενα οριο ουτε ειπα πως το θελω εγω, ουτε ειπα πως να το θελεις εσυ . Μπορεις να το θελεις οπως γουσταρεις. Εγω ας πουμε θελω να παρουμε 2 χρονιες συνεχομενες τσουλου και μετα ας μην ξαναβγουμε ευρωπη για 10 χρονια

το μονο που ειπα ειναι πως μας συμφερει. και νομιζω οτι εχει λογικη αυτο που ανελυσα γιατι το 10 καθε χρονο ειναι καλυτερο απο το 15-0-2-20-15

Δεν υπερασπιζομαι μονο την ΠΑΕ αλλα και τους παικτες ακομα και δημοσιογραφους οταν τα λενε σωστα.
Αν πει καποιος παλτο τον Λεβεκ θα προσθεσω κι εγω πολλα ακομα. Αλλα το να λεει καποιος παλτα παικτες που εχουν προσφερει (Πελκας Πασχαλακης Ακπομ και αλλους πολλους) σαφως και θα αντιδρασω

ΥΓ. ΣΤους 8 εχουμε φτασει. Παλαιοθεν αλλα εχει γραφτει στην ιστορια
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γκουερινο έγραψε:Απο εκει και περα ομως και χωρις να εχουμε μεγαλες διαφωνιες (τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω) γραφεις πραγματα που ποτε δεν ειπα.
Δεν ειπα ποτε οτι ομαδα στα μετρα μας δεν μπορει να παει στους 8. Και να το παρει μπορει.
Επειδή ήξερα πως θα το παρουσιάσεις αλλιώς,πρόσεξα λίγο περισσότερο τα Ελληνικά μου
Doomlord4 έγραψε:Από εκεί και πέρα να πω κάτι άλλο
Κάτι άλλο λέω
Κάτι διαφορετικό απ αυτά που συζητήθηκαν πιο πάνω

Κάτι......ΑΛΛΟ
8-) 8-) 8-)

Που γράφω ότι είπες πως ομαδα στα μετρα μας δεν μπορει να παει στους 8
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”