Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gika »

Ας τους φέρει μαζί του! :) :)

Π¨ερα απο την πλάκα, αν η Μαντσεστερ έιχε για παίκτη τον Μπαλάφα Σάλμον κτλ όταν ήρθε ο Σερ Αλεξ, σιγά μην έμενε τόσα χρόνια...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ναι και να βαζε τον Μπαλαφα center back (κατ αναλογια με τον Τουρε το λεω...)!

Με ελικοπτερο και πινοντας κοκα κολα Zero θα εφευγε απο την Τουμπα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:) :) :) :)
Μπα... Θα έπινε ΡεντΜπουλ και θα έβγαζε φτερά! :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ABOLEYTOI έγραψε:Γιατί στην Ελλάδα οι προπονητές είναι διακοσμητικό στοιχείο. Άλλος παίρνει προπονητή για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, άλλος τον παίρνει γιατί δεν έχει λεφτά για παίχτη, άλλος για να ηρεμήσει τον κόσμο...
Σοβαρότης μηδέν.

Πόσο δίκιο έχεις...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Και να φανταστείς ότι δεν παρακολουθώ τις υπόλοιπες ομάδες. Όλα αυτά από όσα έχω δει να γίνονται στον ΠΑΟΚ τα λέω.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

O Σαντος ειναι καλος για τα επομενα 10 χρονια για τον ΠΑΟΚ. Αρκει ο ΠΑΟΚ να ανεβει ενα ακομα επιπεδο και να ερθει σε αυτο του Πορτογαλου. Τοτε θα ειμαστε καλα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Σάντος έχει πλάνο και θα τον φτάσει τον ΠΑΟΚ σε τέτοιο επίπεδο που δεν θα μπορούμε ούτε εμείς οι ίδιοι να το φανταστούμε.

Και να θέλει να μείνει στην ομάδα μας από την επιτυχία που θα έχει και με βάση πάντα την δουλειά στο πλάνο που πιστεύει ο ίδιος και ο Ζαγοράκης, δεν θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε με τα χρήματα που θα τον βάλουνε μπροστά στα πόδια του.

Ο Σάντος είναι πρωσοπικότητα κοιτάξτε το ρόστερ μας.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλά τα λέτε όλοι αλλα είμαι περίεργος να δω εάν πάει κάτι στραβά την επομενη saison (φτου φτου) πια θα είναι η γνώμη σας τότε και δε λέω να χάσουμε ένα παιχνίδι αλλα ίσος μερικά συνεχόμενα όπως p.x. είχε γίνει με το βάζελο τότε που είχα πάει ο santos.

Εγώ νομίζω ότι φέτος έπιασε ταβάνι ο santos και του χρόνου το πολύ να πάρουμε πάλι τι 2 θέση.Δε λέω καλός αλλα ως ένα σημείο.Μακάρι να με διαψεύσει. :?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Oτι καποιοι θα βγουν να γκρινιαξουν,αυτο δεν σημαινει οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης.Αυτοι θα γκρινιαζαν και στα πρωτα στραβα αποτελεσματα του Μουρινιο.
Εμενα με εχει πεισει ο μαεστρος.Δωστου καλους παικτες και θα σου κανει μια ομαδα,που θα εχει την ιδια αποδοση παντα.Σταθερη.
Αυτο θελω να βλεπω.Μια καλοδουλεμενη μηχανη.
Να το ευχαριστιομαστε ολοι.ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Johnys έγραψε:Καλά τα λέτε όλοι αλλα είμαι περίεργος να δω εάν πάει κάτι στραβά την επομενη saison (φτου φτου) πια θα είναι η γνώμη σας τότε και δε λέω να χάσουμε ένα παιχνίδι αλλα ίσος μερικά συνεχόμενα όπως p.x. είχε γίνει με το βάζελο τότε που είχα πάει ο santos.

Εγώ νομίζω ότι φέτος έπιασε ταβάνι ο santos και του χρόνου το πολύ να πάρουμε πάλι τι 2 θέση.Δε λέω καλός αλλα ως ένα σημείο.Μακάρι να με διαψεύσει. :?

Ταβανι επιασε ο Σαντος? χαχαχα :) Προφανως εισαι ενας απο τους πολλους που δεν εχει ιδεα τι εκανε ο Σαντος πριν ερθει σε εμας. Κατσε δες Μπενφικα και Πορτο επι Σαντος και μετα ελα πες μας οτι επιασε ταβανι.

Ειτε πετυχει ειτε αποτυχει στην επομενη σεζον, ο Σαντος εχει καταξιωθει ηδη.

Ειναι τρελος ο Αγγελος!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Έχεις δίκιο δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει κάνει στη πορτογαλία αλλα έχω δει τι τίτλους πήρε!
Εγώ είμαι σταθερός στις απόψεις μου και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες κάτι που δε πιστεύω να ισχύει για τους περισσοτερους.
Εύχομαι εάν γίνει αυτό που είπα του χρόνου να μη λες αλλα για το santos γιατί οι κωλοτούμπες είναι αγαπημένο μας σπορ. :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τίλτους πήρανε οι ομάδες του αφού έφυγε και μετά Johny γιατί όσοι τον διαδέχτηκαν πήρανε την ομάδα που είχε φτιάξει αυτός.
Κάπως έτσι θα γίνει και με εμάς.Το δήλωσε κιόλας ότι δεν ξαναπαίζει στην βλακεία των πλέι όφ.Ξέρει πολύ καλά τι λέει και ποτέ δεν μας κορόιδεψε.
Ακόμα και για τις σαρδέλλες που παρεξηγήθηκε απο όλους μας.
Έτσι και αλλιώς όμως στην Ελλάδα μην περιμένεις να πάρει τίτλο όχι ο ΠΑΟΚ αλλά κανείς όσο υπάρχει ο καρκίνος με τα κόκκινα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Johnys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι φέτος έπιασε ταβάνι ο santos και του χρόνου το πολύ να πάρουμε πάλι τι 2 θέση.Δε λέω καλός αλλα ως ένα σημείο.Μακάρι να με διαψεύσει. :?
Και δηλαδη αν βγουμε και του χρονου δευτεροι θα πρεπει να τον διωξουμε με τις κλωτσιες γιατι θα ειναι τεραστια η αποτυχια. βλεπεις δευτεροι βγαινουμε συνεχεια, απλά πρωταθλημα εχουμε να παρουμε 25 χρονια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοιτα... Να βγούμε Τσου Λου... Στο πρωτάθλημα δεύτεροι μπορεί να βγούμε... Στα play-off αμα φάμε την τσαπού όμως?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gash04 έγραψε: Κάπως έτσι θα γίνει και με εμάς.Το δήλωσε κιόλας ότι δεν ξαναπαίζει στην βλακεία των πλέι όφ.Ξέρει πολύ καλά τι λέει και ποτέ δεν μας κορόιδεψε.
Ναι αλλά τι ακριβώς εννούσε? Οτι θα βγούμε 6οι, 1οι ή αμα βγούμε play-off δεν θα κατεβάσει την ομάδα στο γήπεδο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”