Π¨ερα απο την πλάκα, αν η Μαντσεστερ έιχε για παίκτη τον Μπαλάφα Σάλμον κτλ όταν ήρθε ο Σερ Αλεξ, σιγά μην έμενε τόσα χρόνια...
ABOLEYTOI έγραψε:Γιατί στην Ελλάδα οι προπονητές είναι διακοσμητικό στοιχείο. Άλλος παίρνει προπονητή για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, άλλος τον παίρνει γιατί δεν έχει λεφτά για παίχτη, άλλος για να ηρεμήσει τον κόσμο...
Σοβαρότης μηδέν.
Johnys έγραψε:Καλά τα λέτε όλοι αλλα είμαι περίεργος να δω εάν πάει κάτι στραβά την επομενη saison (φτου φτου) πια θα είναι η γνώμη σας τότε και δε λέω να χάσουμε ένα παιχνίδι αλλα ίσος μερικά συνεχόμενα όπως p.x. είχε γίνει με το βάζελο τότε που είχα πάει ο santos.
Εγώ νομίζω ότι φέτος έπιασε ταβάνι ο santos και του χρόνου το πολύ να πάρουμε πάλι τι 2 θέση.Δε λέω καλός αλλα ως ένα σημείο.Μακάρι να με διαψεύσει.
Και δηλαδη αν βγουμε και του χρονου δευτεροι θα πρεπει να τον διωξουμε με τις κλωτσιες γιατι θα ειναι τεραστια η αποτυχια. βλεπεις δευτεροι βγαινουμε συνεχεια, απλά πρωταθλημα εχουμε να παρουμε 25 χρονια.Johnys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι φέτος έπιασε ταβάνι ο santos και του χρόνου το πολύ να πάρουμε πάλι τι 2 θέση.Δε λέω καλός αλλα ως ένα σημείο.Μακάρι να με διαψεύσει.
Ναι αλλά τι ακριβώς εννούσε? Οτι θα βγούμε 6οι, 1οι ή αμα βγούμε play-off δεν θα κατεβάσει την ομάδα στο γήπεδο?gash04 έγραψε: Κάπως έτσι θα γίνει και με εμάς.Το δήλωσε κιόλας ότι δεν ξαναπαίζει στην βλακεία των πλέι όφ.Ξέρει πολύ καλά τι λέει και ποτέ δεν μας κορόιδεψε.