Οπότε φίλε μου να συνεχίσουμε να είμαστε καφενείο. Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να δεις τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του CHL, αρκεί να κερδίζουμε τον Παναιτωλικό, την Λαμία, τον Άρη κλπ. Εγώ πάλι φίλε μου, επειδή παρακολουθώ την ομάδα από τις αρχές της δεκαετίας του 70, θέλω τον ΠΑΟΚ να κατακτά το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο και στην Ευρώπη να διαπρέπει είτε στο CHL είτε στο Europa. Θέλω λοιπόν τον ΠΑΟΚ μια σύγχρονη ευρωπαική ομάδα.kosths BXL έγραψε:αυτο με την οργάνωση αρχιζει και κουραζει παντως ...ενταξει δεν ειμαστε οργανωμενοι το καταλαβαμε ...ομαδα στο ελληνικο πρωταθλημα ειμαστε οχι η ρεαλ μαδριτης ...με αυτην την υποτυπώδες οργανωση παντως τα τελευταια 5 χρονια εχουμε παρει 5 τιτλους ,1 μας τον κλέψανε στα δικαστηρια και 1 μας τον φαγαν με φτιαχτείς υποθεσεις φανταστείτε δλδ τι ειναι οι υπόλοιποι....
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Νομίζω τους χρωστάνε λεφτά για τον τερματοφυλακα. + ότι η Σέλτικ δεν τον υπολογίζει. Μόνο έτσι βλέπω να γίνεται. Απλά και το δεξι μπακ που κοιτάνε είναι ποιοτικός. + την ξεφτίλα που έχουν περάσει τόσα χρόνια μετα το κάλπικο + δικαιολογίες τέλος για το γήπεδο. Λογικά η κουλα θα είναι ανταγωνιστική φέτος όπως την χρόνια του πρώτου μας Νταμπλ αλλά νομίζω μέχρι εκεί . Τώρα για εμάς. Αν έχω ψυχολογήσει σωστά τον σκούφο από την προηγούμενη θητεία. Μην περιμένετε παίχτες μπαμ. Εργαλεία ψάχνει με συγκεκριμένο ρόλο στο γήπεδο. Κάποιος χαριτολογώντας μίλησε για moneyball. Νομίζω πως θα συμφωνήσω.Εγώ δεν περιμένω να δω καμία μπαλαρα αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τρώμε και γκολ στην πρώτη κατεβασιά . Σίγουρα δεν θα δούμε μια ανούσια ομάδα μέλι μέλι και η τηγανιτα τίποτα. Προβλέπω νίκες σε όλα τα μικρά παιχνίδια μέσα έξω και στα ντέρμπι εύχομαι ότι θα μιλήσει ο νόμος του κρεσπο, του βαρελα,του αντρε κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε πρωτάθλημα (την πρωτιά χρόνια νομίζω ότι θα το παλέψουμε)αλλά όσοι περιμένετε διάφορες από τον γαύρο 15 και 20 βαθμούς φοβάμαι πως θα πέσετε πολύ εξω…
Τώρα κάτι γενικό για το φόρουμ. Πήραμε κύπελλο πριν κανα μήνα. Δεν λέω να πετάτε στα σύννεφα γιατί λόγω ιβαν οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει αλλά κάπου καλμα ρε μάγκες με την γκρίνια . Εγώ ακόμα βλέπω τα γκολ απο τον τελικό γουστάρω και κάποιοι κράζουν γιατί οι λαμαρίνες εξω απο την 4 είναι σκουριασμένες γιατί παίρνει στην προετοιμασία τον κουτσια και όχι τον γκορντεζιανι και γιατι ενώ όλοι χθες είχαν αργία εγώ δουλευα κανονικά που σίγουρα κάποιος μέσα απο την ΠΑΕ θα έβαλε το χεράκι του.
Τώρα κάτι γενικό για το φόρουμ. Πήραμε κύπελλο πριν κανα μήνα. Δεν λέω να πετάτε στα σύννεφα γιατί λόγω ιβαν οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει αλλά κάπου καλμα ρε μάγκες με την γκρίνια . Εγώ ακόμα βλέπω τα γκολ απο τον τελικό γουστάρω και κάποιοι κράζουν γιατί οι λαμαρίνες εξω απο την 4 είναι σκουριασμένες γιατί παίρνει στην προετοιμασία τον κουτσια και όχι τον γκορντεζιανι και γιατι ενώ όλοι χθες είχαν αργία εγώ δουλευα κανονικά που σίγουρα κάποιος μέσα απο την ΠΑΕ θα έβαλε το χεράκι του.
Για τον Ντεϊόλα ο ΠΑΟΚ θα δώσει 2 και κάτι μύρια στην Κάλιαρι, ενώ το συμβόλαιο του παίχτη θα είναι 3 πάρα κάτι μύρια για τρία χρόνια...
Το ζήτημα είναι το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να βρει εφάμιλλης ποιότητας παίχτη, με τα μισά χρήματα. Εγώ λέω πως ναι! Απλώς, κάποιοι πρέπει να βγάλουν τα σπασμένα...
Το ζήτημα είναι το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να βρει εφάμιλλης ποιότητας παίχτη, με τα μισά χρήματα. Εγώ λέω πως ναι! Απλώς, κάποιοι πρέπει να βγάλουν τα σπασμένα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Τρί 22 Ιουν 2021, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εσείς που είπατε ότι είδατε ολοκλήρους αγώνες του Ντειτολα μήπως έχετε λινκ να βάλετε να δούμε και εμείς;
Από Ιταλικό δημοσιεύμα:
"Η Κάλιαρι προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την μεταγραφή και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του εκεί, του πελάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, εργάζεται σκληρά για να κλείσει η συμφωνία.
Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάζο Τζιουλίνι αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ συν μπόνους και τώρα φαίνεται να έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, σε 3.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Οι δυο πλευρές εργάζονται για να υπάρξει συμφωνία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου να πιέζει για να κλείσει το deal.
Τις τελευταίες ημέρες η Φράιμπουργκ ζήτησε πληροφορίες για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον παίκτη, ειδικά αν η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι παραμείνει".
Από όσα είδα εδώ μέσα αλλά και σε άλλους ιστότοπους, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι στο ένα εκατομμύριο. Και από εμάς ζητάνε 3 εκατομμύρια συν μπόνους; Και από όσο είδα οι αξιώσεις του Deyola είναι τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τριών εκατομμυρίων! Δηλαδή για ανανέωση στο συμβόλαιό του, ο Άντρια πόσα θα ζητήσει;
Μου φαίνεται ότι βρήκαν ανοικτή την πόρτα και μπαίνουν. Και μας θεωρούν για παραπάνω και από large.
"Η Κάλιαρι προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την μεταγραφή και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του εκεί, του πελάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, εργάζεται σκληρά για να κλείσει η συμφωνία.
Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάζο Τζιουλίνι αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ συν μπόνους και τώρα φαίνεται να έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, σε 3.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Οι δυο πλευρές εργάζονται για να υπάρξει συμφωνία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου να πιέζει για να κλείσει το deal.
Τις τελευταίες ημέρες η Φράιμπουργκ ζήτησε πληροφορίες για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον παίκτη, ειδικά αν η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι παραμείνει".
Από όσα είδα εδώ μέσα αλλά και σε άλλους ιστότοπους, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι στο ένα εκατομμύριο. Και από εμάς ζητάνε 3 εκατομμύρια συν μπόνους; Και από όσο είδα οι αξιώσεις του Deyola είναι τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τριών εκατομμυρίων! Δηλαδή για ανανέωση στο συμβόλαιό του, ο Άντρια πόσα θα ζητήσει;
Μου φαίνεται ότι βρήκαν ανοικτή την πόρτα και μπαίνουν. Και μας θεωρούν για παραπάνω και από large.
Καλά τα ποσά που γράφονται για τις μεταγραφές του γαβρου έχει αποδειχθεί ότι τις περισσότερες φορές είναι παραμύθια.TheCursed έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο γαυρος να δινει 1,5εκ για ενα παιχτη που η μαινζ εδωσε 7μιση για να τον παρει δεν μου καθεται επισης ποιος ειπε οτι ο ντειολα ειναι στοιχημα? το εχει δει κανεις να παιζει ? η γράφετε για να γράψετε
Πόσοι παίκτες που μας έλεγε ο γάβρος για μεταγραφή αποδείχτηκε μετά από ένα χρόνο ότι ήταν δανεικοί?
Είναι τελείως λάθος να ασχολούμαστε με το τι κάνει και το τι γράφεται για τον γαβρο
Για να κρίνουμε το 1 εκ. τον χρόνο στον Ιταλό αν είναι αληθινό, πρέπει να ξέρουμε το συμβόλαιό του στην Κάλιαρι.
-
mbison
Aν αληθευουν τα υπερογκα σε σχεση με το τρανσφερμαρκτ ποσά για τον Ντειόλα, τότε ας ελπίσουμε οτι στο ντηλ περιλαμβανεται κ η πώληση Λουτσεσκου μεσω του Ραιόλα
Ε ναι... Βάζουν κι ένα "ενδιαφέρον από Φράϊμπουργκ" μήπως και το δέσουν καλύτερα...Γερασίμου έγραψε:Από Ιταλικό δημοσιεύμα:
"Η Κάλιαρι προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την μεταγραφή και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του εκεί, του πελάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, εργάζεται σκληρά για να κλείσει η συμφωνία. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάζο Τζιουλίνι αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ συν μπόνους και τώρα φαίνεται να έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, σε 3.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Οι δυο πλευρές εργάζονται για να υπάρξει συμφωνία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου να πιέζει για να κλείσει το deal. Τις τελευταίες ημέρες η Φράιμπουργκ ζήτησε πληροφορίες για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον παίκτη, ειδικά αν η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι παραμείνει".
Από όσα είδα εδώ μέσα αλλά και σε άλλους ιστότοπους, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι στο ένα εκατομμύριο. Και από εμάς ζητάνε 3 εκατομμύρια συν μπόνους; Και από όσο είδα οι αξιώσεις του Deyola είναι τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τριών εκατομμυρίων! Δηλαδή για ανανέωση στο συμβόλαιό του, ο Άντρια πόσα θα ζητήσει; Μου φαίνεται ότι βρήκαν ανοικτή την πόρτα και μπαίνουν. Και μας θεωρούν για παραπάνω και από large.
-
mbison
Απο τις μεταγραφες θα εξαρτηθει αν θα ειμαστε πρωταθλητες.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΟΚ 2021 - 22 (4-2-3-1) :
- Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανιδης.
- Τειλορ, Ρ. Σοαρες.
- Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης.
- Βιειρίνια, Περέιρα.
- Ντεϊόλα, Αουγκούστο, Τσιγγάρας.
- Ελ Καντουρι, Σβαμπ, Καγκάβα.
- Α. Ζίβκοβιτς, Ποιοσμουργκρε.
- ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας.
- Τζόλης, Λάμπρου.
- ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (Κρμέντσικ), Σβιντέρσκι, Κουτσιας.
Τι λέτε? Βγαίνει με αυτούς η χρονιά? Ανεβαίνει η ποιότητα? Θα είμαστε διεκδικητές?
Υπαρχει κ ο Τσαουσης που θα παλέψει με Περειρα?
Λίγος ο Καγκαβα.
Απαραιτητα Κρεμτσικ ή ισαξιος.
-
kosths BXL
???? δεν καταλαβα τι εννοεις..να πουλησουμε τον λουτσεσκου στη καλιαρι ? μαλλον δεν καταλαβα τι εγραψες αλλα εξηγησε το λιγο γτ κόλλησε το μυαλο μουmbison έγραψε:Aν αληθευουν τα υπερογκα σε σχεση με το τρανσφερμαρκτ ποσά για τον Ντειόλα, τότε ας ελπίσουμε οτι στο ντηλ περιλαμβανεται κ η πώληση Λουτσεσκου μεσω του Ραιόλα
-
mbison
Xχαχα, για να μην μας πιασει πάλι κώτσους ο Μίνο, εύχομαι να βρει ομάδα Ιταλική να πουλήσει τον Λουτσ, ώστε να παρουμε κάποια μύρια από τη ρητρα πώλησης
Τα σπασμένα σημαίνουν π.χ. «δεν πήραμε προμήθεια μετεγγραφής για τον Καντουρί»; Ας πήγαινε αλλού, αν έβρισκε καλύτερα... Μου φαίνεται ότι αυτά είναι χρήματα που θα μπορούσαν να αξιώσουν για μετεγγραφή σε ομάδα από την Ιταλία με βάση τα εκεί τηλεοπτικά κ.λπ.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Για τον Ντεϊόλα ο ΠΑΟΚ θα δώσει 2 και κάτι μύρια στην Κάλιαρι, ενώ το συμβόλαιο του παίχτη θα είναι 3 πάρα κάτι μύρια για τρία χρόνια...
Πραγματικά δεν έχω δει τον ποδοσφαιριστή -δεν νομίζω όμως ότι έχει και τόσο πολλές συμμετοχές- αλλά τα νούμερα μου φαίνονται πολλά για την τρέχουσα περίοδο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο περίπου κόστισαν π.χ. ο Πρίγιοβιτς και ο Σβιντέρσκι (μετεγγραφή + συμβόλαιο).
- john4serres
Άποψη μου πως περισσότερα από 500.000€ για αγορά και 400.000€ συμβόλαιο για τον Ιταλό είναι κλεψιά!
fucking daylight robbery.
fucking daylight robbery.
Δεν είναι ο παίκτης αλλά οι μανατζαρέοι που θέλεις να κρατήσεις ζεστούς.