Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

montekristo έγραψε:Xαίρομαι που μου δίνεις αυτή την πάσα barlow, γιατί έτσι, (όσο ακόμα μπορώ και είμαι ενεργός) θα προσπαθήσω να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

1) Αρχικά ο Περαίας έμαθε κάποια πράγματα για τον Θωμαρέη και επειδή έγινε μία κουβέντα στο τσατ ως προς το πρόσωπό του, θέλησε να μεταφέρει μερικές πληροφορίες και εδώ και έτσι μετά μπήκανε και τα υπόλοιπα παιδιά από το τσατ. Καμία διάθεση για διαμάχη, καμία διάθεση για αντιπαράθεση και τσακωμούς. Να δεχτώ ότι κι αυτή την φορά λάθη έγιναν εκατέρωθεν, αλλά όταν μπανάρονται μέσα σε 1 λεπτό 5-10 λογαριασμοί χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, είναι λογικό να υπάρχει και αντίδραση.

Τα ποστς υπάρχουν. Μπες και δες τι έκαναν εξ αρχής. Απανωτές ειρωνείες για τον ίδιο τον Θωμαρέη (κάτι το οποίο ρητά απαγορεύεται), και υφάκι απέναντί μας. Οπότε τα μπολντ δεν ισχύουν.

This post was sponsored by PAOK FC©.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και με τον αρωνιαδη τα ιδια ειχαμε.ανακοινωσεις συνδεσμων πολεμο στα φορα, απαιτησεις για μπουλο.εκει το προβλημα κτος των αλλων ηταν οτι ηταν χανουμι.ε το μονο τμημα που εξαρχης πηγαινε καλα ηταν εκεινο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Montecristo υπαρχει μια αποχη μεγαλη απο το φορουμ, υπαρχει ενα τεταμενο κλιμα,κ μπαινει ο περαιας κ μετα κ οι υπολοιποι (που το ξαναλεω καποιοι ειναι φιλοι μου) κ γραφουν στο νημα αυτο κ ο doggystyle με ενα υφος επιθετικο.
Οι καλυτερες προθεσεις να υπηρχαν δε θα φαινονταν με τον τροπο που εγινε.Σαν γιουρουσι εμοθαζε σε φαση ξερουμε τον δουρειο ιππο του ΠΑΟΚ που εσεις καλυπτετε.Εμενα προσωπικα ετσι μου φανηκε.Κ το λεω καλοπροαιρετα.
Για τα μπαν ειπα κ εγω πως θα μπορουσε να κριθει η καθε περιπτωση ξεχωριστα.
Επισης για το μπαν του περαια γνωμη μου ειναι πως το γεγονος οτι γνωριστηκαν καποιοι δια ζωσης δυσκολευει το γεφυρωμα.Εκει ας ψαξει ο περαια αν αδικησε καποιους που γνωριζει προσωπικα οπως υπονοηθηκε κ ας βρουν κ οι οποιοι θιχτηκαν προσωπικα αν αδικησαν τον περαια η οποιον αλλον.
Αληθει δεν εχω δικαιωμα να παρεμβω περισσοτερο.οτι μπορεσα καλοπροαιρετα εκανα.
Καντε βηματα πισω, χρησιμοποιηστε τα σοσιαλ που εχετε κ τελειωστε το.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δεν χρειάζεται. Ας λήξει εδώ το θέμα, πάμε παρακάτω
kos

Δημοσίευση από kos »

Taseos έγραψε:Εγω ζητησα οποιος ανοιγει τοπικ για υπαλληλους και ποσταρει βιογραφικα αλλων να βαζει τα δικα του κ την εταιρια που δουλευει για να κρινεται κι αυτος.δεν εγινε ποτε.
Επιμένεις σε μια χοντροκομμένη ........ Για να αφαιρέσεις το δικαίωμα κριτικής.
Από πότε πρέπει να έχω καλύτερο βιογραφικό από κάποιον για να τον κρίνω???
Στην τελική κάνε την αρχή και ανέβασε το δικό σου για να ξέρουμε ποιός είναι αυτός ο άξιος που μας κολλάει στον τοίχο

Υγ. Ο Κούλης Μητσοτάκης έβγαλε το Χάρβαρντ. Τουμπεκί ψιλοκομμένο γατάκια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Gospi έγραψε:Το θεμα δεν ειναι ο Θωμαρεης και ο καθε Θωμαρεης, αλλα η τραγικη οργανωση της ΠΑΕ.
Και θα μου επιτρεψετε να περιμενω να δω στην πραξη την βελτιωση και τα αποτελεσματα για να αλλαξω γνώμη γ αυτο.
Η ευθυνη ολων αυτων βαρυνει ξεκαθαρα τον Ιβαν.
Ο Ιβαν ειναι αυτος που επιλεγει να εχει την ΠΑΕ υποστελεχωμενη και ανοργανωτη.
Απ οσο καταλαβα και απο την ανακοινωση της Θ 4 η μομφη για τον Θωμαρεη δεν ειχε στοχο τον ιδιο αλλα αυτους που τον επελεξαν και τον εβαλαν εκει.
Ας περασει λοιπον και αυτη η μεταγραφικη, στην οποια επικρατει δικαιολογημενα ή μη η αποψη οτι απλα λειτουργουμε σε διαφορετικο πλανο και οτι θα εχουμε αποτελεσματα, και σε κανα 4μηνο ας κανουμε ταμειο και να δούμε τα πράγματα με ειλικρινεια.
Αν η ομαδα ρολαρει και εχουμε αποτελεσματα θα πουμε μπραβο στην ΠΑΕ και τον Θωμαρεη και σε οποιον αλλο εμπλεκεται, αλλα αν για ακομη μια χρονια εχουμε να κανουμε με αστειοτητες,τοτε ελπιζω να κοπουν αυτα τα "ξέρει ο Λουτσε" "ξερουν στην ΠΑΕ" κλπ.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω... Τα ίδια λέμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγω δε ανοιξα τοπικ υπαλληλου σε καμια εταιρια ποσταροντας κ γελωντας για τοβιογραφικο του. Και αν η πρωτη του δουλεια ηταν σε τηλεπικοινωνιες.θαρρεις και ολοι ξεκινησατε διευθυντες στην microsoft. Βαλτε να δουμε ποιοι κρινετε 30 χρονους γιατι δουλευουν και ξεκινησαν απο πωλητες,σερβιτοροι κλπ. Εχετε τα κα καλα να ρωτησετε στην παε ποιανου μεταγραφη ειναι ο τευλορκαι ο καθε τευλορ;δεν εχετε αγαπητε.ειναι σα να χτυπας τον φροντιστη της ομαδας που καθαριζει φανελες κ σορτσακια γιατι δεν πετυχε ο τσολακ.μεχρι εκει ειστε.κι αν επρεπε να σβηστει ενα τοπικ αυτο ειναι.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Taseos έγραψε:Και με τον αρωνιαδη τα ιδια ειχαμε.ανακοινωσεις συνδεσμων πολεμο στα φορα, απαιτησεις για μπουλο.εκει το προβλημα κτος των αλλων ηταν οτι ηταν χανουμι.ε το μονο τμημα που εξαρχης πηγαινε καλα ηταν εκεινο

Αλήθεια αυτά για τον Αρωνιάδη;

Έχει πλάκα πάντως αυτό πολύ..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Taseos έγραψε:Εγω ζητησα οποιος ανοιγει τοπικ για υπαλληλους και ποσταρει βιογραφικα αλλων να βαζει τα δικα του κ την εταιρια που δουλευει για να κρινεται κι αυτος.δεν εγινε ποτε. Αντιθετως διαβαζανε πιασε μια των 10 κοσμοκαρτα, συμβολαια κοσμοτε και αλλα τετοια.

Στο δικό μου βιογραφικό την επαγγελματική μου καριέρα και το ακαδημαϊκό μου στάτους αυτό του κάθε Θωμαρέη αποτελεί μια μικρή παράγραφο αλλά αυτό δεν μου δίνει δικαίωμα να αποφασίζω για την μεταγραφική στρατηγική του ΠΑΟΚ, γιατί στο κομμάτι του ποδοσφάιρου έχω προϋπηρεσία 0. Παρά την 30+ χρόνια ενασχόλησής μου ως φίλαθλος με τον ΠΑΟΚ.
Επαναλαμβάνω τα ποστ στα ΜΜΔ και οι οποιαδήποτε αναφορά που εμφανίζει τον συγκεκριμένο υπάλληλο ως μέτοχο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, στα δικά μου μάτια ως κακόγουστο τρολάρισμα μοιάζει και δη ως κακοήθεια στην ΠΑΕ.
Αποψή μου και τέλος Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι!!!!!!! :pano:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αν ένας δικαιούται να κάνει κάνα λάθος παραπάνω είναι ο Σαββίδης. Όχι ένα, πολλά.

Σωστά τα επισημαίνουν όσοι τα επισημαίνουν.

Όμως πια δικαιούται να κάνει πολλά λάθη...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε γι αυτο δεν αποφασιζει κ αυτος.η θεση του ειναι executive assistant manager. Με ενα γρηγορο googlarisma μπορεις να διαβασεις τον ρολο γενικα.κι αν θες να μαθεις με τι ασχολεια ρωτησε τον.τοπικ δεν ανοιγεις για μισθωτο κ φουλ ειρωνεια.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το εν λογω παιδι δουλευει στον ΠΑΟΚ 4 χρονια.δυστυχως εφυγαν στελεχη και καποιοξεκριναν οτι πρεπει να τον στοχοποιησουν.το αν κανει καλα οσα κανει εχει η παε διοικηση να το αποφασισει
Δεν ειναι κ κανα συμβολαιο. Βαρυ.μισθωτος ειναι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Τάσο απλά γιατί έγινε παντού ντόρος για άμεση εμπλοκή του στα μεταγραφικά ... Ελλείψει ΤΔ ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστέψει ότι θέλει ακόμα και αν όπως το λες εσύ είναι προκατηλλημένος ... Πιστεύεις άδικα;;;
Εγώ όχι!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ προτείνω άμα κάνει κανα τσαφ ο Τεϋλορ να δείρουμε τον Θωμαρέη.

Μπάρλοου, ανάλαβε τα διαδικαστικά σε παρακαλώ. Ρόπαλα, καρτέρια, τέτοια
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σε μια ανακοινωση της 4 εγινε.πουθενα αλλου
Η οποια δεν τον κατηγορει για κατι.ρωταει τι ρολο παιζει.και πιθανως δε θα παρει και απαντηση.σιγη δινει αναφορα σε μενα και σε σενα η παε τι κανει καιε υπαλληλος στα γραφεια.αν η παε κρινει οτι δεν κανει κατι σωστα θα τον στειλει. τον πηρε απο ενα τμημα περσυ που δουλευε για 3 χρονια κ τον πηγε σε αλλο.ουδεις μπηκε στον κοπο να googlarei τι θεση ειναι αυτη.ουδεις απο αυτους που κοιτανε στα σοσιαλμιντια δεν μπηκε στον κοπο να ρωτησει τον ιδιο
Του χρεωσαν απλα τον τευλορ και ιντιο και ο,τι του λαλειτου λολοστεδαφανη.θαρρεις και ο λουτσεσκου ειναι καμια γλαστρα,θαρρεις κ η παε δεν εχει 5 ατομα στο τμημα scouting( μη λεω κ λιγα) περιμεναν τον ιουνη του 20 αυτον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 21 Ιουν 2021, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”