seaman έγραψε:Ασταθής ήταν ο Μένσα. Τα σκαμπανεβάσματα απόδοσης και η αδυναμία τακτικής προσήλωσης ήταν αυτά που τον γύρισαν πίσω. Και εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά αντιλαμβάνομαι και το ότι δεν δείχνει περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα ενθουσίαζε τον Λούτσο.
Ο γαύρος κάνει μεταγραφές γιατί έχει τους πόρους να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής.
Οι νέες οικονομικές συνθήκες έχουν οδηγήσει πολλές ομάδες να θέλουν να απαλλαχτούν από μεγάλα συμβόλαια καλών αλλά όχι απαραίτητων για αυτές ποδοσφαιριστών. Αν βρεθούν Ομάδες να καλύψουν αυτές τις απολαβές συνήθως τους αποκτούν με ελάχιστα χρήματα ή τσάμπα.
Εμείς τι θα ζητούσαμε αν ερχόντουσαν προτάσεις που θα αναλάμβαναν τα συμβόλαια πχ Βαρέλα, Μπίσεσβαρ κλπ? Το πιθανότερο είναι να τσοντάραμε και εμείς.
Αν βγεις στην πιάτσα με συμβόλαια του 1.5 εκ. που δίνει ο γαύρος τσούρμο οι παίχτες που θα πειστούν να έρθουν Ελλάδα ακόμα και τον Ιούνη. Δε νομίζω όμως ότι παίζουν αυτά τα ποσά πλέον για εμάς και θα πρέπει να το αποδεχτούμε ότι θα είμαστε ένα και δύο σκαλοπάτια κάτω από τον εγχώριο μεταγραφικό ανταγωνισμό. Το θέμα είναι να περιοριστούν τα λάθη και τα λεφτά που θα δοθούν να πιάσουν τόπο και να βοηθηθεί έτσι το στήσιμο μιας ανταγωνιστικής Ομάδας.
Σωστά τα λες seaman.. Άρα να μην παραμυθιαζόμαστε και να έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα, απλά να ευχόμαστε να φτιάξουμε ομάδα με υψηλή την αναλογία αξίας προς χρήματα που δαπανήθηκαν.
Για Kharatin έχεις γνώμη? Θα μπορούσε να είναι εφικτός στόχος? Σίγουρα θα ταίριαζε στα θέλω του Λουτσέσκου.