Αφήσαμε, προς το παρόν, τον Μάκη και τον Κυριάκο και βρήκαμε άλλο παιχνιδάκι.trouman έγραψε:Χωρίς να ξέρω τι και πώς έχει παιχθεί, είναι πιο σαφές από σαφές, ότι το ύφος κάποιων, μόνο με τον κάθε "Θωμερελη" δεν έχει να κάνει.
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των άλλων.
Εκτός αν κάποιος δε συνειδητοποιεί πώς λειτουργεί ο ίδιος. Εκεί το θέμα είναι άλλης φύσεως.
Παντελής Θωμαρέης
-
Re: Παντελής Θωμαρέης
- Aigle_Noir
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aigle_Noir την Δευ 21 Ιουν 2021, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
Μόνο θλίψη προκαλεί η συζήτηση σε αυτό το θρεντ...Για πόσο χαζούς μας περνάνε κάποιοι, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους ότι ένας κάποιος Θωμαρέης τρέχει μόνος του, αυτοβούλως και χωρίς έλεγχο, το μεταγραφικό σχεδιασμό.
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω, αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα και ο τρόπος που το διατύπωσαν φανερώνει ότι έχουν άλλα κίνητρα.
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω, αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα και ο τρόπος που το διατύπωσαν φανερώνει ότι έχουν άλλα κίνητρα.
Προφανώς για τους γνωστούς λόγους θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ γι αυτό και η ΠΑΕ έστειλε τους υπαλλήλους της εδώ μέσα για να την υπερασπιστούν.
- Montrealiotis
Εγω νομιζω οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, δεν νομίζω ότι τυχαία αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της θ4. Επίσης το βιογραφικό του δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με άτομο που έχει πειρα στα ποδοσφαιρικα. Τώρα αν και κατά πόσο ευθύνεται στα μεταγραφικά δεν το γνωρίζω.
Απλα αναρωτιέμαι αν αυτός είναι που είδε πρόσφατα το Moneyball.
Απλα αναρωτιέμαι αν αυτός είναι που είδε πρόσφατα το Moneyball.
Ποιοι ακριβώς είναι οι υπάλληλοι της παε εδώ μέσα?dimbar έγραψε:Προφανώς για τους γνωστούς λόγους θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ γι αυτό και η ΠΑΕ έστειλε τους υπαλλήλους της εδώ μέσα για να την υπερασπιστούν.
Μ΄αυτά και με τα άλλα, έγινε ευρύτερα γνωστός ο Παντέλος... Καμιά φωτο παίζει ?
Βρε άντε βαρέστε καμία παχιά που θα μας πείτε και υπαλλήλους .
Λίγη τσιπα δεν έχετε πάνω σας ;
Λίγη τσιπα δεν έχετε πάνω σας ;
Πες μας πρώτα τα άλλα κίνητρα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουμε και μάθε να σέβεσαι τον εαυτό σου και τα γεγονότα πριν μιλήσεις μ αυτό το ύφος.
Το δικαίωμα μου να αυτοδιαγραφώ μου το δίνετε;
Το δικαίωμα μου να αυτοδιαγραφώ μου το δίνετε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 21 Ιουν 2021, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες πρώτα εσύ ποιοι είναι οι υπάλληλοι και μετά θα μιλήσουμε για τα κίνητρα σας
Πρώτα έγινε αναφορά στα ΠΡΟΦΑΝΩΣ άλλα κίνητρα, οπότε αν τα διευκρινήσεις θα σου πω τους υπαλλήλους.
Μπορείς να ζητήσεις εξηγήσεις από το μέλος που έγραψε για άλλα κίνητρα
Περιμένω να πεις ποια μέλη είναι υπάλληλοι της παε
Περιμένω να πεις ποια μέλη είναι υπάλληλοι της παε
- Μπαρκαρούτσος
Ρε άμα δεν γουστάρετε το φόρουμ, τι δουλειά έχετε εδώ; Μοντ δεν θέλετε να γίνετε, εμάς δεν μας γουστάρετε, τι σκατά θέλετε;;;;