Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Πάρα πολύς κόσμος είναι μπαναρισμενος, δεν είπα αυτό.

Είναι προφανές όμως ότι όσοι ήθελαν να γράψουν κάποιο μήνυμα, το έκαναν.

Αυτό που λέω είναι ότι πρώτον, κανείς δεν τρώει Μπαν στα καλά καθούμενα. Πολλοί μπορεί να προσποιούνται ότι ξέχασαν γιατί το εφαγαν, αλλά κανείς δεν έφαγε τιμωρία απ' το πουθενα. Άμα θέλουμε να συμμετέχουμε σε μια κοινότητα, δε τραβάμε το σκοινί μέχρι να σπάσει.

Άμα δεν θέλουμε ή θεωρούμε την κοινότητα αυτη αναξια λόγου, τότε τι συζητάμε;

Αλλά δεύτερον, ακόμα κι αν σπάσει, υπάρχει τρόπος εκ νέου συμμετοχής, χωρίς θεατρινισμούς και υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ειστε ολοι λαθος.
Απογοητευση.
Αληθεια ρειν δε μπορεις να καταλαβεις ποσο ασχημα χτυπαει ολο αυτο σε εναν ασχετο.
Αν δε βλεπεις την υπερβολη, λυπαμαι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δεν είπε κανείς ότι χαιρόμαστε.

Δεν ζήτησε κανείς μας να γίνει ομαδικό ντου χτες με σκοπό την πρόκληση εντάσεων

Ούτε καλέσαμε κανέναν να διασκεδάσει με αυτό.

Σεβαστή η κριτική, προσοχή στον ισαποστακισμο όμως. Ωραία είναι να θες να τα βλέπεις ρόδινα, στην πράξη οι καλοθελητες είναι πολλοί. Εξ ου και η ανοιχτή πρόσκληση μου σε οποιον θέλει να βοηθάει

Για όποιον δεν είναι μέσα στο χορό, είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολο να επικαλείται πως είτε δεν έμαθε ποτέ, είτε ξέχασε τι εχει συμβεί και να μοιράζει ευθύνες εξίσου, μιλώντας για εξάχρονα που μαλώνουν (ως παράδειγμα το χρησιμοποιώ). Δεν είναι όμως τόσο απλοϊκά τα πράγματα. Υπάρχει ένα σάιτ που θέλει τρελή δουλειά για να τρέχει, υπάρχουν και άτομα που δέχτηκαν προσβολές πέρα απ' το επιτρεπτό και υπάρχει και μια προφανής κακοπροαίρετη στάση σε εξέλιξη.

Ε όλα αυτά μαζί, δεν αντιμετωπίζονται με ευχολογια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

O ισαποστακισμος εχει να κανει με την αιτια.
Σε εσενα απευθυνομαι για καταχρηση του μπαν.
Δεν τα βλεπω ολα ροδινα και ξερω ποσο δυσκολο ειναι.Πες εσυ αν εχω ξαναπαρεμβει για να σας πω αν κανετε η τι κανετε.
Αν εκαναν μαλακια, που εκαναν εφοσον μπηκαν συντονισμενα, ας αναλαβει ο καθενας το μεριδιο της προσωπικης παρεξηγησης που του αναλογει κ βρειτε τα να παμε παρακατω.
Λες να μπουν εδω να το συζητησετε κ το καταλαβαινω, καθως εδω δημιουργηθηκε το θεμα κ οχι στο τσατ, αλλα αν δεν κανω λαθος, αυτοι που μπηκαν κ εγραψαν μπαναριστηκαν.Οποτε πως μπορει να γινει συζητηση.
Επισης το θεωρω μαλακια απο την πλευρα των παιδιων που ειναι στο τσατ, το οτι ξερουν πως στο φορουμ ειμαστε κ εμεις που ποτε δεν ειχαμε να χωρισουμε κατι, κ αντι να μπουν να συναναστραφουμε ξανα, μπηκαν για να κανουν γιουρουσι για τον κλητηρα της κακιας ωρας (σορυ αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι κατι παραπανω).Λες κ δεν ειμαστε κ εμεις εδω.
Για εμενα λοιπον που δεν εχω συμμετοχη σε ολη αυτην την προσωπικη παρεξηγηση ειστε ολοι λαθος.
Επισης ρειν μπορει στα 13 χρονια που ειμαι εδω να μην υπηρξα μοντ (κ πιστεψε με αυτο ειναι καλο για το φορουμ) αλλα το ποναω εξισου.Γι αυτο κ κανω αυτην την παρεμβαση.
Αν σας προσεβαλλαν να ζητησουν συγνωμη κ να ζητησετε κ εσεις κ να τελειωσει.
Ριξτε τα μουτρα σας ρε.τι σας ζητανε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Πρώτον, δεν έκανα εγώ καμία κατάχρηση του μπαν, οριακά χρηση έκανα για ένα νέο μέλος που έγραψε ένα μήνυμα και το ζήτησε μόνος του.

Δεύτερον, όχι κάνεις λάθος, δεν αντιπρότεινα, ούτε ζήτησα να έρθει κανείς να συζητήσει οτιδήποτε εδώ. Βρίσκω γελοία την πρόταση να συζητηθεί οτιδήποτε αλλού, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να καλέσω οποιονδήποτε σε διαπραγματεύσεις.

Το τόνισα πολλάκις. Όποιος θέλει να είναι στο φόρουμ, είναι. Όποιος δεν θέλει, συγχαρητήρια.

Και τέλος να θυμίσω ότι δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα σε αυτή τη κόντρα, ούτε με αφορά προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ε οποιος ηταν Δεν ξερω σε ποιους αφορα.
Τα λεω σε σενα γιατι εσυ μου απαντησες.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Λα λα λα
Λα λα λα
ΠΑΟΚΑΡΑ

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow4 έγραψε:Αν ειναι ολοι μπαναρισμενοι πως θα γινει ρε παιδια?
Barlow επειδή κανείς εντελώς τον ανηξερο,

ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΈΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΖΗΤΗΘΕΊ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΠΟΛΎ ΆΝΕΤΑ!

ΕΠΙΣΗΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ MESSENGER ΚΆΠΟΙΑ ΆΤΟΜΑ.

ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ΘΑ ΣΤΈΛΝΑΝΕ...

ΑΥΤΆ..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
teacher

Δημοσίευση από teacher »

pgetsos έγραψε:
doggystyle έγραψε: Το λες και επιλεκτικη παραποιηση !!! Ελατε σε αυτο που φτιαξατε ΕΣΕΙΣ !!!! Τωρα καλυτερα? !
Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το γιατι. Απλά μια μέρα σταμάτησα να έχω πρόσβαση. Τώρα καλύτερα?!

Και απαγορεύεται από τους κανονες το περιττό styling σε ολόκληρο το μήνυμα σου, σε κάθε μήνυμα σου. Διαβάζεται μια χαρά και χωρίς bold
Αυτό τα λέει όλα! Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο! Δε θα μπω στο τρυπάκι να συζητήσω με κανέναν Περαία και με κανέναν άλλον! Μόνοι τους έθεσαν τον εαυτό τους εκτός paokmania!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό τον εγωισμό και το πείσμα που βγάζει η κάθε μία πλευρά. Και δεν παίρνω κανενός το μέρος και ούτε με ενδιαφέρει αλλά ρε μάγκες για στακα λίγο.
Όλοι νομίζω ότι εδώ μπαίνουμε για την τρελα μας και την αρρώστια μας που εκφράζουν αυτά τα 4 γράμματα δεν έχουμε κάτι που να μας χωρίζουν. Προς τι λοιπόν να δημιουργούνται αυτές οι έριδες μεταξύ μας?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται να βρεθεί ένας τρόπος για επίλυση των όποιων διαφορών?
Και επειδή πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο διάλογος είναι η μοναδική λύση. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται.
Επειδή είμαι καθημερινά στο discord δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο για να πείτε οτιδήποτε γιατί όπως σωστά έχει γραφτεί και εδω παλιότερα ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα αντίθετα στο chat υπάρχει η δυνατότητα του λόγου και της ανταλλαγής απόψεων.
Εδώ μέσα ενεργό μέλος είμαι τα τελευταία 6 χρόνια αλλά το παοκμανια το παρακολουθώ σχεδόν από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα δυστυχώς έφυγαν κατα καιρούς τεράστιες πένες που το κενό που άφησαν είναι πολύ μεγάλο.
Επιτέλους αλλάξτε στάση αντιμετώπισης των προβλημάτων εντελώς καλοπροαίρετα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Κύριοι αν δεν ξέρετε, παρακαλώ μην "ανοίγεστε" γιατί λέτε πράγματα που δεν ισχύουν.

Ναι έχουν αφαιρεθεί δικαιώματα εκεί μέσα, έχει ειπωθεί πολλάκις και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συζητηθεί.

Το θέμα έχει κλείσει και δεν ξανάνοιξε ποτέ.

Το ΜΟΝΟ το οποίο συνέβη είναι οτι ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ φορές που ορισμένοι έθεσαν εαυτόν εκτός ΠΑΟΚμάνια, μετά επιχειρούν να στήσουν κλίμα οτι τους "φιμώνουμε". Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι ζητούσαν ΔΙΑΓΡΑΦΗ οχι απλά μπαν.

Δηλαδή κάπου έλεος με τις παπαριές.

Σταματήστε να αναπαράγετε ανέμελες θεωρίες στηριζόμενες σε βλακείες.

Υγ. Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι το κάνετε καλοπροαίρετα και δεν θέλω να γίνομαι επιθετικός με ανθρώπους που δεν φταίνε. Το "παπαριές" δεν πάει σε εσάς προφανέστατα. Αλλά δε μπορεί να συζητάμε εκατό φορές το ίδιο πράγμα. Δεν είναι όλα τα καρπούζια χωρισμένα στη μέση, τι να κάνουμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε τι πλάκα έχετε..

Εμείς ως PAOKmania (και συγκεκριμένα ο Πέτρος ) δημιούργησε ένα discord server για να μιλάμε και για αναλύσεις των αγώνων και λοιπά. Κάποιοι λοιπόν πήραν τον κόπο του Πέτρου και τον πέταξαν έξω από αυτό χωρίς κανένα λόγο, απλά για να απαξιώνουν εμάς .

Ο Περαιας, που ο δάσκαλος του άνοιξε τον δρόμο για τα δημοσιογραφικά της τούμπας και εγώ του άνοιξα το site επιλέγοντας τον ως mod γύρισε την πλάτη και άρχισε να μας απαξιώνει. Ποιον ; Τον δάσκαλο που του άνοιξε τον δρόμο για την καριέρα που ήθελε να ακολουθήσει .

Μαζευτήκατε εκεί λοιπόν κάποια άτομα ( ούτε καν μπήκατε στον κόπο να κάνετε δικό σας discord ) για ποιο λόγο ; Για να κράζετε εμάς που σας προσφέραμε αυτό το εργαλείο.

Και βγαίνουν και μέλη ( Barlow και kat σε εσάς αναφέρομαι ) και μας κάνετε και μάθημα δημοκρατίας . Μπράβο παιδιά , εμείς φταίνε για όλα. Από το μυαλό μας τα βγάζουμε .
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οdi αντι να τσουβαλιαζεις, μπορεις να εισαι καλοπροαιρετος οπως ειμαι κ εγω.Δεν κατηγορησα εσας , κατηγορησα τους παντες.Οπως ειπε κ ο ρειν ειμαι λιγο ισαποστακιας στην παρουσα διενεξη.Κ δεν ειμαι ισαποστακιας γιατι ειναι 50/50 το δικιο αλλα γιατι εκανα μια προσπαθεια να το γεφυρωσω.
Δεν ειναι μαθημα δημοκρατιας και οντως ειμαι ανιδεος.Ηξερα οτι υπηρχε το ντισκορντ, κ εγω εμπαινα καποτε κ εχω να μπω χρονια.Δε φανταζομουννομως οτι ειναι το ιδιο ενεργο ολα αυτα τα χρονια.
Ειπα πως το βλεπω.Ειναι μαλακια τους που μπηκαν ξαφνικα κ χωρις να μιλησουν με κανεναν απο τους υπολοιπους εδω μεσα ανοιξαν ενα θεμα κ εκαναν "γιουρουσι".Δεν ειμαι αφελης να πιστευω οτι δεν τρεχει τιποτα μωρε ανοιξαμε ενα θεματακι ,δημοκρατια εχουμε , λες κ πιο πριν ηταν ολα φυσιολογικα.Το απευθυνω κ σε αυτους.Ειναι σαν να μπαινουν συντονισμενα απο εδω στο τσατ κ να κανουν σαματα.Χτυπαει ασχημα.
Απο την αλλη η επιχειρηση σκουπα χτυπαει ασχημα.Καποιος μπορει να πουλουσε πνευμα κ να επρεπε να φαει μπαν κ καποιος να μην πουλουσε κ να το εφαγε αδικα.Οι οριζοντιες καταστασεις δημιουργουν αισθημα υποτελειας για τους υπολοιπους.
Εγω μπορω να καταλαβω κ εχω την αποψη μου για τα μεριδια ευθυνης.Πιστεψε με η αιτια δεν ειναι σοβαρη ομως.Η φασαρια θυμιζει american vandal.Κ στη ζωη μου εχω δει αρκετα.Απο αυτο βιοποριζομαι.κ μου εχει γαμησει την ψυχολογια αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα.
Κ επειδη λοιπον εσεις εχετε τη δυνατοτητα εδω στο φορουμ να ρυθμιζετε καταστασεις, απευθυνθηκα σε εσας.Γιατι μπορειτε να το εξισορροπησετε βγαινοντας πανω απο τις καταστασεις.
Θεωρεις οτι εκανα λαθος?Μπορει κ να εκανα.Αλλα ειμαι κ τοσα χρονια μελος.Δεν εχω δει κανεναν σας ποτε κ νοιωθω οτι μπορω να εχω μια αντικειμενικοτητα.Εσεις μπορει καποτε κ να γνωριστηκατε.μαλακια σας.Κανει τα πραγματα πολυ πιο δυσκολα.
Υγ.Αν οπως λεει ο ρουρμενιτης υπαρχουν κ αλλα μεσα επικοινωνιας καλω κ τους αλλους να χρησιμοποιησουν τα μεσα που διαθετουν για να το ληξουμε.Δεν αξιζει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

painkiller4 έγραψε:
.....
Και επειδή πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο διάλογος είναι η μοναδική λύση. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται.
Επειδή είμαι καθημερινά στο discord δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο για να πείτε οτιδήποτε γιατί όπως σωστά έχει γραφτεί και εδω παλιότερα ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα αντίθετα στο chat υπάρχει η δυνατότητα του λόγου και της ανταλλαγής απόψεων.
.....

.
Και εγώ δεν ξέρω πολλά, αλλά το " δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα σας κλείσει το μικρόφωνο" που λες
πώς το συνδέεις με το

pgetsos

Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το γιατι. Απλά μια μέρα σταμάτησα να έχω πρόσβαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 21 Ιουν 2021, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και να πεις πως ειναι κανενα εριστικο ατομο ο pgetsos..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”