Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το προηγούμενο ήταν στις 428 σελίδες.. Έγιναν κάποιες διαγραφές ποστ (πολλαπλά ποστς) και ξαφνικά εξαφανίστηκε το topic.
Το ψάχνουμε κι εμείς.

Ας ανοίξουμε και να συνεχίσουμε εδώ.

Τα ποστ που υπήρχαν σε όλες εκείνες τις σελίδες, χάθηκαν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Παρακαλώ να γραφτεί ξανά το ποστ του εκπροσώπου του Γκόραν γιατί ήθελα να απαντήσω, παρότι ήταν εντελώς άσχετο με το θέμα που συζητιοταν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο Goran είχε φάει μόνιμο, έγινε εδώ μέσα μια συζήτηση πριν κανένα μήνα μήπως τον επαναφέραμε και λάβαμε απάντηση από κάποιον εδώ (prist? δεν θυμάμαι) ότι ο Goran δεν θέλει να γυρίσει.

Αυτό για τον montekristo που έγραψε προ ολίγου.
Άβαταρ μέλους
doggystyle

Δημοσίευση από doggystyle »

rainmaker έγραψε:Παρακαλώ να γραφτεί ξανά το ποστ του εκπροσώπου του Γκόραν γιατί ήθελα να απαντήσω, παρότι ήταν εντελώς άσχετο με το θέμα που συζητιοταν

Το να ερθετε πχ στο "ΤΣΑΤ" ( discord server λεγεται ) και να τα πειτε συζητωντας γιατι ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται ειναι δυσκολο ε? Εκτος αν υπαρχει καποιο ζορι και δεν αντεχουν καποιοι τον αντιλογο !!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Παίζει να μην έχει Discord κανείς μας.
Επίσης, δεν έχουμε κάποιο λινκ.

Αλλά εδώ γιατί δεν μπορεί να γίνει κουβέντα;; Πριν λίγο έπεσε σπόντα ότι δεν είμαστε δημοκράτες επειδή εξαφανίστηκε το προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
doggystyle

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Παίζει να μην έχει Discord κανείς μας.
Επίσης, δεν έχουμε κάποιο λινκ.

Αλλά εδώ γιατί δεν μπορεί να γίνει κουβέντα;; Πριν λίγο έπεσε σπόντα ότι δεν είμαστε δημοκράτες επειδή εξαφανίστηκε το προηγούμενο.

Θεωρεις το ιδιο να τα συζητας απο το να γραφεις αψυχα?? !! Ειστε διατεθιμενοι να κουβεντιασετε αν σας δωθει λινκ? ( μεταξυ μας ακομα το εχετε και βλεπετε τι γραφετε εκει μεσα )

EDIT Πως να γινει κουβεντα εδω μεσα οταν του εχετε μπαναρει ολους ? !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος doggystyle την Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

rainmaker έγραψε:Παρακαλώ να γραφτεί ξανά το ποστ του εκπροσώπου του Γκόραν γιατί ήθελα να απαντήσω, παρότι ήταν εντελώς άσχετο με το θέμα που συζητιοταν

Δεν απαντάει στο τηλέφωνο, για να μου το ξαναϋπαγορεύσει, επακριβώς και δεν το έκανα ούτε σέιβ, ούτε μπορώ να το βρω, κάνοντας "αναζήτηση σε προηγούμενα ποστ μέλους". Η δυνατότητα αυτή καταργήθηκε εδώ και καιρό.

Πάω για ύπνο, καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Η δυνατότητα αυτή δεν καταργήθηκε, κι εμείς θα τη θέλαμε πολύ, πίστεψέ με! Είναι τεχνικό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Επίσης πολλοί είναι μπαναρισμένοι, ο Goran64 βρίσκει εκπρόσωπο αλλά οι λοιποί όχι... Στο Discord μπορούν να μιλήσου όλοι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τώρα, τα διαβάζω όλα αυτά πραγματικά ή πήρα τίποτα χάπια και δεν το ξέρω;

Θα παραστήσω για πέντε δευτερόλεπτα ότι πραγματικά τα γράφετε αυτά στα σοβαρά και καλοπροαίρετα, και θα απαντήσω ρωτώντας :

Μπαίνετε πραγματικά σε ένα φόρουμ και λέτε σε όσους δεν σας αρέσουν "ελάτε κάπου αλλού να μιλήσουμε για να σας πούμε τα παράπονα μας γιατί εδώ δεν μας βολευει;"

Ρε σεις, πάτε καλά;
Άβαταρ μέλους
doggystyle

rainmaker έγραψε:Τώρα, τα διαβάζω όλα αυτά πραγματικά ή πήρα τίποτα χάπια και δεν το ξέρω;

Θα παραστήσω για πέντε δευτερόλεπτα ότι πραγματικά τα γράφετε αυτά στα σοβαρά και καλοπροαίρετα, και θα απαντήσω ρωτώντας :

Μπαίνετε πραγματικά σε ένα φόρουμ και λέτε σε όσους δεν σας αρέσουν "ελάτε κάπου αλλού να μιλήσουμε για να σας πούμε τα παράπονα μας γιατί εδώ δεν μας βολευει;"

Ρε σεις, πάτε καλά;

Το λες και επιλεκτικη παραποιηση !!! Ελατε σε αυτο που φτιαξατε ΕΣΕΙΣ !!!! Τωρα καλυτερα? !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος doggystyle την Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Εγώ απλά υπερασπίζομαι αυτούς που δεν μπορούν εδώ λόγο μπαν να απαντήσουν σε αυτά που γράψατε.... Τί να κάνουμε δεν είναι εύκολο μέσω αντιπροσώπων πάντα!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Πόυ πήγε το ποστ του Napoli4;;
:?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Προσωπική άποψη την οποία διαμόρφωσα σε εποχή που ΔΕΝ είχα κόντρα με κάποιον (ούτε και τώρα έχω αλλά ας πούμε ότι κάποιοι θίχτηκαν από αποφάσεις ή απόψεις μου):

Το τσατ ούτε ηταν, ούτε είναι, ούτε πρόκειται να είναι ποτέ ισάξιο του σάιτ και του φόρουμ.

Ξεκίνησε υποτίθεται ως μια παράπλευρη επιλογή για ποιο λάιβ συζητήσεις και πιθανή συσχέτιση με το διαδικτυακό μας ράδιο και κατέληξε να ειναι ένα αρρωστημένο μόρφωμα που το χρησιμοποίησε μια ομάδα ατόμων κακοπροαίρετα εις βάρος του σάιτ.

Και μόνο που μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε αιτήματα που αφορούν αυτο το μόρφωμα, παραχώρηση είναι.

Οποιαδήποτε συζήτηση αφορά το πράγμα αυτό έχει εκβιαστικό χαρακτήρα για να δώσει αξία σε ένα πράγμα που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

Και όπως έχω πει χιλιάδες φορες, για μένα πάντα και για πάντα μέγιστη σημασία για τον κόσμο πρέπει να έχει η κεντρική σελίδα του ΠΑΟΚμανια, αρκετά πιο κάτω το παρόν φόρουμ και τίποτα άλλο.

Δε θα μπω στη διαδικασία να εξίσωσω ένα σάιτ που 13 χρόνια πορεύεται και στηρίζει την ομάδα, απαιτεί χιλιάδες εργατοώρες και είτε φιλοξενει, είτε έχει προοπτική να φιλοξενήσει κείμενα με πραγματικό νόημα, με χαζοχαρουμενες προσπάθειες επιπέδου mirc και Windows Messenger, απλά για να νομίζουν κάποιοι ότι είναι παράγοντες.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

doggystyle έγραψε:Το λες και επιλεκτικη παραποιηση !!! Ελατε σε αυτο που φτιαξατε ΕΣΕΙΣ !!!! Τωρα καλυτερα? !

Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το γιατι. Απλά μια μέρα σταμάτησα να έχω πρόσβαση. Τώρα καλύτερα?!

Και απαγορεύεται από τους κανονες το περιττό styling σε ολόκληρο το μήνυμα σου, σε κάθε μήνυμα σου. Διαβάζεται μια χαρά και χωρίς bold
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”