Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Εγώ πιστεύω κάπως μοιάζει με τον σαχοφ Αλλά πιο πολύ σαν αντιμαουρισιο τον κόβω τον ιταλό....που και ο βραζιλιάνος ούτε γκολ Είχε ούτε κεφάλι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
+1926john4serres έγραψε:Αν έρθει ελεύθερος με διετές κοντά στο εκατομμύριο, τότε SUPER!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και εγω αυτό σκεφτόμουν, τον ρόλο του Μάου θα έχει πιστευωlaska4 έγραψε:Εγώ πιστεύω κάπως μοιάζει με τον σαχοφ Αλλά πιο πολύ σαν αντιμαουρισιο τον κόβω τον ιταλό....που και ο βραζιλιάνος ούτε γκολ Είχε ούτε κεφάλι
Ο Πρίγιο είναι γνωστό ότι έχει μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών. Γενικά οι άραβες χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές για να αναγκάσουν παίκτες να φύγουν και να γλιτώσουν τα συμβόλαια. Ἐτσι μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του αλλά ποιός ξέρει πόσα λεφτά θα χάσει (πόσα του χρωστάνε σύν τα υπόλοιπα χρόνια).
Άν όντως είναι στην πόλη και συζητάει, αυτό σημαίνει πως μάλλον βρέθηκε κάποια λύση. Επειδή βγαίνει από πολλά σάιτς στην Σερβία, κάτι πρέπει να ξέρουν παραπάνω από τους δικούς μας εδώ.
Άν όντως είναι στην πόλη και συζητάει, αυτό σημαίνει πως μάλλον βρέθηκε κάποια λύση. Επειδή βγαίνει από πολλά σάιτς στην Σερβία, κάτι πρέπει να ξέρουν παραπάνω από τους δικούς μας εδώ.
Kabamaru11 έγραψε:[youtube]JCu_ArVERuA[/youtube]
Εδω παπας,εκει παπας,που ειναι ο παπας;
εδω
Από τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά του Ιταλού είναι ότι συνήθως κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες που συμμετέχει με το εντυπωσιακό ποσοστό του 67%, αν θυμάμαι καλά και βαριέμαι να γυρίσω πίσω τις σελίδες να ανατρέξω στους πίνακες του jibbieΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και εγω αυτό σκεφτόμουν, τον ρόλο του Μάου θα έχει πιστευωlaska4 έγραψε:Εγώ πιστεύω κάπως μοιάζει με τον σαχοφ Αλλά πιο πολύ σαν αντιμαουρισιο τον κόβω τον ιταλό....που και ο βραζιλιάνος ούτε γκολ Είχε ούτε κεφάλι
-
Νεος γυρος γκρινιας, η ΑΕΚ κλεινει απ'οτι φαινεται τον βασικο δεξιο μπακ της ΑΖ Αλκμααρ και διεθνη με τη Νορβηγια Σβενσον, κι εμεις εναν παικτη απο τα αζητητα της Ουκρανιας. Η ΑΕΚ κλεινει τον Εντσαμ κι εμεις παλευουμε να φερουμε εναν παικτη με μιση αξιολογη σεζον στην Σεριε Α. Αν δε φερουμε και Πριγιοβιτς που χρειαζεται 10 παικτες να παιζουν για να τον ταϊσουν, και δεν εχουμε ιδεα σε τι κατασταση θα ειναι μετα απο 2,5 χρονια αγροτικο, φοβαμαι οτι κανουμε ενα βημα πισω στα του ροστερ για τριτο σερι καλοκαιρι. Ισως κανουμε οτι η ΑΕΚ οσο εχτιζε το δικο της γηπεδο.
- bersekeros
Fan Club θα γίνουμε οι της Πιερίας ορμώμενοι. Με πρόεδρο τον Μητσάρα.paokarakis έγραψε:Kατερινιώτης και συ συνοπαδέ ;iasoiako έγραψε:Αυτός ο Στέφανος Βουκιτς, παραλία Κατερίνης και Λεπτοκαρυα την βγαζει στα ενοικιαζομενα.
Ο Πιερικός από εκεί τους βρίσκει. Έχει πολλά λαβράκια εκεί.
Τελικά ο -ιτς είναι ο Βούκ-ιτς ή ο
Πρι-πρι-πρίγιοβ-ιτς που σύμφωνα με τον Σταμπουλή είναι Σαλόνικα κυριακάτικα με τη ζιέστα;
τωρα μαλιστα,αν καθαριζει στον αερα εμενα μου κανειseaman έγραψε:Από τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά του Ιταλού είναι ότι συνήθως κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες που συμμετέχει με το εντυπωσιακό ποσοστό του 67%, αν θυμάμαι καλά και βαριέμαι να γυρίσω πίσω τις σελίδες να ανατρέξω στους πίνακες του jibbieΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και εγω αυτό σκεφτόμουν, τον ρόλο του Μάου θα έχει πιστευωlaska4 έγραψε:Εγώ πιστεύω κάπως μοιάζει με τον σαχοφ Αλλά πιο πολύ σαν αντιμαουρισιο τον κόβω τον ιταλό....που και ο βραζιλιάνος ούτε γκολ Είχε ούτε κεφάλι
Όλα τα ρεπορτάζ μέχρι τώρα γράφανε ότι ο Πρίγιο ζητούσε μακροχρόνιο συμβόλαιο (4ετές) για να καλύψει μέρος της χασούρας από το σπάσιμο του συμβολαίου με τους Άραβες.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:+1926john4serres έγραψε:Αν έρθει ελεύθερος με διετές κοντά στο εκατομμύριο, τότε SUPER!
Κάπως με προβληματίζει η αναφορά σε διετές για το αντιπαπατζίδικο του δημοσιεύματος
καλως ηλθες σεντερφοραρα!!!!!! φερτε και τον ματος!!! μπορει ακομα!!!
- john4serres
Καλά δείτε την πηγή που έγραψε για Σβένσον... και τα ξαναλέμε.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Νεος γυρος γκρινιας, η ΑΕΚ κλεινει απ'οτι φαινεται τον βασικο δεξιο μπακ της ΑΖ Αλκμααρ και διεθνη με τη Νορβηγια Σβενσον, κι εμεις εναν παικτη απο τα αζητητα της Ουκρανιας. Η ΑΕΚ κλεινει τον Εντσαμ κι εμεις παλευουμε να φερουμε εναν παικτη με μιση αξιολογη σεζον στην Σεριε Α. Αν δε φερουμε και Πριγιοβιτς που χρειαζεται 10 παικτες να παιζουν για να τον ταϊσουν, και δεν εχουμε ιδεα σε τι κατασταση θα ειναι μετα απο 2,5 χρονια αγροτικο, φοβαμαι οτι κανουμε ενα βημα πισω στα του ροστερ για τριτο σερι καλοκαιρι. Ισως κανουμε οτι η ΑΕΚ οσο εχτιζε το δικο της γηπεδο.

-
σε ενα παράλληλο συμπαν ολα αυτα γτ σε αυτο εδω η κουλα εχει κλίσει μονο μητογλου και εναν απο τον Παναιτωλικο...αλλα νταξει οπως φτιαχνεται ο καθεναςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Νεος γυρος γκρινιας, η ΑΕΚ κλεινει απ'οτι φαινεται τον βασικο δεξιο μπακ της ΑΖ Αλκμααρ και διεθνη με τη Νορβηγια Σβενσον, κι εμεις εναν παικτη απο τα αζητητα της Ουκρανιας. Η ΑΕΚ κλεινει τον Εντσαμ κι εμεις παλευουμε να φερουμε εναν παικτη με μιση αξιολογη σεζον στην Σεριε Α. Αν δε φερουμε και Πριγιοβιτς που χρειαζεται 10 παικτες να παιζουν για να τον ταϊσουν, και δεν εχουμε ιδεα σε τι κατασταση θα ειναι μετα απο 2,5 χρονια αγροτικο, φοβαμαι οτι κανουμε ενα βημα πισω στα του ροστερ για τριτο σερι καλοκαιρι. Ισως κανουμε οτι η ΑΕΚ οσο εχτιζε το δικο της γηπεδο.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Μαζευτήκαμε αρκετοί τελικά!bersekeros έγραψε:Fan Club θα γίνουμε οι της Πιερίας ορμώμενοι. Με πρόεδρο τον Μητσάρα.paokarakis έγραψε:Kατερινιώτης και συ συνοπαδέ ;iasoiako έγραψε:Αυτός ο Στέφανος Βουκιτς, παραλία Κατερίνης και Λεπτοκαρυα την βγαζει στα ενοικιαζομενα.
Ο Πιερικός από εκεί τους βρίσκει. Έχει πολλά λαβράκια εκεί.
Τελικά ο -ιτς είναι ο Βούκ-ιτς ή ο
Πρι-πρι-πρίγιοβ-ιτς που σύμφωνα με τον Σταμπουλή είναι Σαλόνικα κυριακάτικα με τη ζιέστα;

-
Δεν ξερω τι εκλεισε και τι δεν εκλεισε, για τον Εντσαμ συζητιεται εδω και μερες χωρις να διαψευδεται. Ειναι βεβαιο οτι η ΑΕΚ εχει κινηθει γι'αυτον. Για τον Σβενσον δεν γνωριζω περισσοτερα, ουτε ξερω την πηγη και την αξιοπιστια της. Δε μου φαινεται κι απιθανο ομως να τον παρει, οπως δε θα μου φανει απιθανο και να μην τον παρει. Εμεις δεν ξερω τι κανουμε που οτι ονοματα βγαινουν και φαινεται να επιβεβαιωνονται ειναι απο το γουμενικο ραφι.