UEFA Euro 2020
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Luigi Vampa
Re: UEFA Euro 2020
Η Σκωτία δεν τα πήγε άσχημα, ούτε στο πρώτο ματς έπαιξε κακά. Δεν παίζουν ακριβώς ποδόσφαιρο βεβαια 
Τίμια η Σκωτία και άτυχη απόψε. δεν υπάρχει αρκετή ποιότητα μπροστά για να περάσουν.
Οι Άγγλοι μετά τα πανηγύρια της πρεμιέρας, μάλλον κατάλαβαν σήμερα ότι δε θα πάνε και πολύ μακριά .
Οι Άγγλοι μετά τα πανηγύρια της πρεμιέρας, μάλλον κατάλαβαν σήμερα ότι δε θα πάνε και πολύ μακριά .
-
Luigi Vampa
Ο Τσε Άνταμς είναι πολύ καλό παικτακι που έχουν μπροστά. Οι υπόλοιποι είναι όντως μετριοι
Ναι πραγματικά Φίλε μου.Mitsospaoki4 έγραψε:Το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, βάση εμφάνισης και των 2
Ρε παιδιά δεν έχω χειρότερο από το να παρακολουθήσω αγώνα που λήγει 0-0. Σαν φαγητό χωρίς αλάτι.
Και η Αγγλία λέω ρε παιδί μου, τι ατσούτσουνη ομάδα είναι.
Το πιο άμπαλο παιχνίδι στην διοργάνωση μέχρι στιγμής. Αποκορύφωμα αυτή η φάση στο 80φεύγα, μου θύμισε αυτό που παίζαμε στο σχολείο με το κουτάκι της κοκακόλας
- Shivaspace
Με τους φετινους Κροατες εχει ελπιδες η Σκωτια. Μεχρι στιγμης ο πιο ανοιχτος ομιλος.
λίγοι...astral έγραψε: Οι Άγγλοι μετά τα πανηγύρια της πρεμιέρας, μάλλον κατάλαβαν σήμερα ότι δε θα πάνε και πολύ μακριά .
- bersekeros
Στα γαλλικά νομίζω είναι κοκομπλοκό.
Τρελά πανηγύρια στο γκολ του Φιόλα οι Ούγγροι, έφυγαν λάπτοπ / υπολογιστές από ρεπόρτερ. Χαμός.
Κόντρα στη ροή του αγώνα με τους Γάλλους να έχουν χάσει πολλά γκολ.
Σπάει και το μηδεν παθητικό σε γκολ που είχε η Γαλλία για πέντε συνεχόμενους αγώνες.
Τρελά πανηγύρια στο γκολ του Φιόλα οι Ούγγροι, έφυγαν λάπτοπ / υπολογιστές από ρεπόρτερ. Χαμός.
Κόντρα στη ροή του αγώνα με τους Γάλλους να έχουν χάσει πολλά γκολ.
Σπάει και το μηδεν παθητικό σε γκολ που είχε η Γαλλία για πέντε συνεχόμενους αγώνες.
- Shivaspace
Αρ****τη ομάδα οι Μαγιάροι, όχι κάτι συγκλονιστικό σε ποιότητα αλλά έπεσαν στο λαιμό με τα θηρία και δεν το παράτησαν!
Αν στραβωσει της Γαλλίας θα πιστέψω ότι πολλά ή και όλα, γίνονται με βάση το στοίχημα..