Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

makispaspartou έγραψε:Αν μας έλεγαν ότι κλείσαμε Τικίνιο, Έντσαμ και Ταβάρες νομίζω όλοι θα καταλαβαίναμε ότι όντως πάμε δυνατά για το πρωτάθλημα. Και στο φινάλε εφόσον ο Λουτσέσκου θέλει Σακχόφ, ας πάνε να του πάρουν τον Kharatin. Ψηλός, ουκρανός, χαφ με νούμερα και παίζει στην Φερεντβάρος , σε πρωτάθλημα δηλαδή που μπορείς να χτυπήσεις παίκτη.
αυτοι εαν ερθουν μεχρι τα χριστουγεννα ...τουλαχιστον... ο ενας με τον εναν η τον αλλον τροπο θα χαιρετησει

τοσα χρονια βλεπετε ελληνικο ποδοσφαιρο και τιποτα δεν μαθατε

να σε ρωτησω κατι και οι 3 μαζι εναν κακαβα κανουν?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

seaman έγραψε:Η Κορριέρα γράφει ότι ο Ιταλός, αφού δεν ανανεώνει, Δεν μπορεί να τον κρατήσει η Κάλιαρι, πόσο μάλλον να έχει και μεγάλες οικονομικές αξιώσεις. Για ελεύθερο τον βλέπουν να μένει, ώστε να πάει στην ευχή.

https://www.corrieredellosport.it/news/ ... nainggolan
Αυτα τα δημοσιευματα μια ελευθερος , μια 4 εκατομμυρια δυσχεραινουν την μεταγραφη πιο πολυ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Προτιμω εναν μετριο αλλα καλα προπονημενο παικτη,παρα εναν ποιοτικο αλλα απροπονητο.
-Ιγκανο Καγιεμαρου 2021 μ.Χ.-
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

seaman έγραψε:Η Κορριέρα γράφει ότι ο Ιταλός, αφού δεν ανανεώνει, Δεν μπορεί να τον κρατήσει η Κάλιαρι, πόσο μάλλον να έχει και μεγάλες οικονομικές αξιώσεις. Για ελεύθερο τον βλέπουν να μένει, ώστε να πάει στην ευχή.

https://www.corrieredellosport.it/news/ ... nainggolan
για ελεύθερος δεν τον κόβω αφού ήδη προσφέραμε 1,5εκ, που νομίζω είναι μια καλή τιμή και κάπου εκεί πιστεύω θα κλείσει η δουλειά.
Να σημειώσω ότι μου αρέσει πολύ που παίρνουμε παίκτες 26 χρονών. Και ο Ιταλός και ο Τέϊλορ νομίζω είναι στην καλύτερη ηλικία. Θεωρώ την ηλικία μεταξύ 25-30, την καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία για ένα παίκτη γιατί από τη μια δεν έχει την αγουρίλα του μικρού που πρέπει να ψηθεί και να μάθει πράγματα, ενώ από την άλλη έχει ακόμη τους χυμούς και την ενέργεια του νέου. Νομίζω είναι πολύ καλά στοχευμένη αυτή η ηλικία και δεν έγινε τυχαία από την ομάδα.

Για τον Σπόραρ που γράφεται και παρουσιάζεται σαν μια πολύ αξιόλογη και ακριβή περίπτωση αφού έχει συμβόλαιο γύρω στο 1εκ με την Σπόρτινγκ και θα απαιτηθεί υψηλή ρήτρα (τουλάχιστον 4εκ) δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός. Ο παίκτης δύο φορές που έκανε το βήμα παραπάνω σε πιο καλό πρωτάθλημα και δεν τα κατάφερε. Έφυγε από το Σλοβένικο πήγε στη Βασιλεία και δεν έκανε τίποτα. Από τα 3,8εκ που τον αγόρασε η Βασιλεία τον πούλησε 600χιλ στη Σλάβια στη Σλοβακία. Ουσιαστικά έκανε βήμα πίσω στην καριέρα του και πήγε πάλι σε μικρό πρωτάθλημα, Δύο πολύ δυνατές χρονιές στη Σλοβακία και μεταγραφή 6εκ στη Σπόρτινγκ. Στην Πορτογαλία πάλι τίποτα και ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν. Φοβάμαι μην είναι νέα περίπτωση Τσόλακ. Δεν μας παίρνει να κάνουμε νέα πατάτα στο φορ. Εάν όμως είναι αλήθεια αυτό που γράφει η Forza ότι ο Ράζβαν ζήτησε το φορ να έχει φρέσκα νούμερα και όχι παλιά, είναι καθησυχαστικό αυτό και μάλλον δεν είναι ο Σπόραρ στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κατά τη δική σου λογική είναι δυνατόν να μην θέλουμε τον Έντσαμ εφόσον μπορούμε να τον αποκτήσουμε?
Και ναι ο Τικίνιο στα χαρτιά είναι καλύτερος παίκτης από τον Σποράρ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Δεν μπορώ να το διαβάσω το ιταλικό ρεπορτάζ αλλά στο σδνα που το αναπαραγάγει μιλάει ότι το συμβόλαιο του λήγει σε 6 μήνες :o
Νέα ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν στην πληροφορία ότι ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Κάλιαρι και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το τρέχον καλοκαίρι.
Όπως σας μετέφερε το SDNA, ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα βρίσκεται στο κάδρο του ΠΑΟΚ ενόψει μεταγραφικής περιόδου. Ακολούθησε ρεπορτάζ και από την Ιταλία, με τον δημοσιογράφο Νικολό Σίρα να μεταδίδει ότι ο 25χρονος Ιταλός μέσος έχει δεχθεί πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τον Δικέφαλο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (19/06), και η «Corriere dello Sport» ασχολήθηκε με την υπόθεση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα θα αποχωρήσει ως ελεύθερος, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται σε έξι μήνες. Έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ».
makispaspartou

abc_o_ karpouzas έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Αν μας έλεγαν ότι κλείσαμε Τικίνιο, Έντσαμ και Ταβάρες νομίζω όλοι θα καταλαβαίναμε ότι όντως πάμε δυνατά για το πρωτάθλημα. Και στο φινάλε εφόσον ο Λουτσέσκου θέλει Σακχόφ, ας πάνε να του πάρουν τον Kharatin. Ψηλός, ουκρανός, χαφ με νούμερα και παίζει στην Φερεντβάρος , σε πρωτάθλημα δηλαδή που μπορείς να χτυπήσεις παίκτη.
αυτοι εαν ερθουν μεχρι τα χριστουγεννα ...τουλαχιστον... ο ενας με τον εναν η τον αλλον τροπο θα χαιρετησει

τοσα χρονια βλεπετε ελληνικο ποδοσφαιρο και τιποτα δεν μαθατε

να σε ρωτησω κατι και οι 3 μαζι εναν κακαβα κανουν?
Τον Καγκάβα της Ντόρτμουντ ή τον πρώην ποδοσφαιριστή που φέραμε?
Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο. Είναι ο Ντειόλα και ο Λούκας αναβάθμιση στο υπάρχον ρόστερ?
Και στο φινάλε τελικά τι ψάχνουμε.. Λύσεις για βάθος ή λύσεις για ποιοτική αναβάθμιση?
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

makispaspartou έγραψε:Κατά τη δική σου λογική είναι δυνατόν να μην θέλουμε τον Έντσαμ εφόσον μπορούμε να τον αποκτήσουμε?
στα χαρτια πως ? με καριερα σε νασιοναλ και βιτορια γκιμαραες και απλα μια περιοδο στον παγκο της πορτο που ουτε εκει εκανε αμαν και τι και 2 χρονια στην κινα σε συγκριση... καλυτερη ταχυτητα και πιο συμμετοχικος ταυτοχρονα ο σποραρ....πες μου μονο πως στα χαρτια ειναι καλυτερος ο τικινιο με βαση τι ..αιτιολόγησε το και θα συμφωνησω...τωρα για τον εντσαμ πιστευεις οτι μπορει να τον παρει η αεχ που δινει λιγοτερα λεφτα απο εμας καθε χρονο, παιρνει λιγοτερους τιλτους, παει χειροτερα στην ευρωπη δεν μπορουμε εμεις ? πως ακριβως γινετε αυτο εξηγησε μου....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kabamaru11 έγραψε:dimitris88 ++++++++ Σοφες κουβεντες απο σοφο γεροντα (παππου εσυ?)
+1
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

H επίσημη ανακοίνωση της Κάλιαρι για την ανανέωση μιλούσε για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 22 και ανέφερε και κάποια ωραία πραγματάκια για τον Ιταλό. Μάλλον εννοούν ότι έχει ψηθεί να φύγει και σε έξι μήνες υπογράφει όπου θέλει και εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν πληρώνει το εναπομένον εξάμηνο (ούτε ο τίγρης) και δίνει την ελευθέρας.
Cagliari Calcio and Alessandro Deiola still together. The Sardinian midfielder has renewed his contract with the rossoblù, signing up to 30 June 2022.

Great seriousness and dedication, a strong sense of belonging, a vocation to sacrifice: these are the prerogatives of Deiola, 22, a player who has always shown his strong attachment to the rossoblù jersey. It could not have been otherwise for a boy who entered early to be part of the youth sector, where he climbed all the intermediate stages up to the first team. After winning the B championship, he contributed to reaching 11th place in Serie A last year. Also during this season the young midfielder was able to wait for his turn and, called into question, he was appreciated for his performance and participation.

39 appearances in the first team so far, with 3 goals, in addition to 38 games in the Primavera (6 goals).

Now the well-deserved renewal, an important milestone towards new satisfactions.

Congratulations, Deio! ”.
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

kosths BXL έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Κατά τη δική σου λογική είναι δυνατόν να μην θέλουμε τον Έντσαμ εφόσον μπορούμε να τον αποκτήσουμε?
στα χαρτια πως ? με καριερα σε νασιοναλ και βιτορια γκιμαραες και απλα μια περιοδο στον παγκο της πορτο που ουτε εκει εκανε αμαν και τι και 2 χρονια στην κινα σε συγκριση... καλυτερη ταχυτητα και πιο συμμετοχικος ταυτοχρονα ο σποραρ....πες μου μονο πως στα χαρτια ειναι καλυτερος ο τικινιο με βαση τι ..αιτιολόγησε το και θα συμφωνησω...τωρα για τον εντσαμ πιστευεις οτι μπορει να τον παρει η αεχ που δινει λιγοτερα λεφτα απο εμας καθε χρονο, παιρνει λιγοτερους τιλτους, παει χειροτερα στην ευρωπη δεν μπορουμε εμεις ? πως ακριβως γινετε αυτο εξηγησε μου....
140 συμμετοχές 64 γκολ στην Πόρτο ο Τικινιο,μη λέτε ότι σας κατέβει για να φανεί ότι έχετε δίκαιο.Μας αρέσει δε μας αρέσει στα χαρτιά είναι πολύ καλύτερος από το Σποραρ ο Τικινιο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στα χαρτιά και ο τσολακ θα γαμαγε και θα έδερνε..

Μη σου πω θα σκόραρε και θα μας έβαζε ομίλους.

Προσωπικά δε με νοιάζουν τα βιογραφικά. Μπορεί να λένε πολλά μπορεί και τπτ.

Ο ΠΑΟΚ σχεδόν ΠΟΤΈ δεν πήρε κάτι από παίκτη όνομα.

Τι να θυμηθούμε.. Το μπερμπα , τον Ρικάρντο Κόστα, το μαρτενς, τον νομποα, τον, τον,...

Ειλικρινά αυτα είναι για να χαιρονται τα παιδάκια και να βγαίνει η μίζα.

Εκτός αν φέρεις το Μεσι.

Ο ΠΑΟΚ έφερε ασιμους παίκτες και βγήκαν οδοστρωτήρες βλ. Μακ, γκαρυ, κάμπος, μπισε.

Όλα στο χορτάρι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Εγώ θέλω στα χαρτιά τους καλύτερους παίκτες. Εφόσον θέλουμε όντως να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είναι πιο ρεαλιστικό να περιμένεις να σου παίξουν οι αντικειμενικά καλύτεροι παρά τα λαχεία. Και αν όντως είχαμε κανένα scouting team της προκοπής θα είχα την ελπίδα ότι κάτι είδαν.
makispaspartou

Απλά φίλε μου έχω δει με τα μάτια μου να αγωνίζεται και ο Τικίνιο και ο Σποράρ. Και έχω τη γνώμη ότι ο Τικίνιο είναι καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Εγώ θέλω στα χαρτιά τους καλύτερους παίκτες. Εφόσον θέλουμε όντως να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είναι πιο ρεαλιστικό να περιμένεις να σου παίξουν οι αντικειμενικά καλύτεροι παρά τα λαχεία. Και αν όντως είχαμε κανένα scouting team της προκοπής θα είχα την ελπίδα ότι κάτι είδαν.
Εγώ θέλω στο γήπεδο.

Στα χαρτιά χαίρονται οι αρδ.

Εγώ θέλω να χαίρομαι στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”