Όλοι στο απυρόβλητο λοιπόν. Φέρτε Τευλορ, Λεβεκ, Τσόλακ Πια και Ιντιο και εμείς δε θα βγάλουμε κουβέντα. Εύγε ρε παλικαρεTaseos έγραψε:Για να ασκησεις κριτικη σε καποιον συγκεκριμενο υπαλληλο πρεπει να εισαι γνωστης του οργανογραμματος της παε και τι στοχους εχουν τεθει απο την εργοδοσια στον συγκεκριμενο υπαλληλο.πραγμα που ειμαι σιγουρος ουτε το ξερεις,ουτε σου κοινοποιηθηκε.απλα ψαχνετεε τον πιο αδυναμο θεωρητικα κρικο για να χτυπησετε
Πρωτου λοιπον ανεβασεις ενα βιογραφικο και το σχολιασεις ανεβασε το δικο σου και πες μας που εργαζεσαινα κρινουμε αναλογα το βιογραφικο σου οπως κανεις και εσυ.
Παντελής Θωμαρέης
- Kostas_Peraia4
Re: Παντελής Θωμαρέης
Η
Γιατι μπηκες ανοιξες τοπικ για ατομο που δεν ξερεις ουτε τι δουλεια καλειται να κανει, ουτε και τι στοχους εχει.εγω πχ λεω πως καποιοι θεωρουν οτι αν πιεστει ψυχολογικα θα τους δινει ειδησεις.και γι αυτο ανειγεται τοπικ
Γιατι μπηκες ανοιξες τοπικ για ατομο που δεν ξερεις ουτε τι δουλεια καλειται να κανει, ουτε και τι στοχους εχει.εγω πχ λεω πως καποιοι θεωρουν οτι αν πιεστει ψυχολογικα θα τους δινει ειδησεις.και γι αυτο ανειγεται τοπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 19 Ιουν 2021, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4

GoMaRoS έγραψε:Το παλικάρι τουλάχιστον γνωρίζει από συμβόλαια, εσάς που δεν σας κάνει, έχετε διαβάσει ποτέ συμβόλαιο της cosmote;;
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Peraia, Stelyk, axristeas, slidar και όσοι γυρίσατε (?), παρακαλώ να λείπει το υφάκι.
Καλώς να επιστρέψετε, αλλά μόνο αν δεν έχετε σκοπό να δημιουργήσετε προστριβές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ σε ενοχλέι το ''υφάκι'' δεν κάνεις λόγο για το ''ΥΦΟΣ''.
Προσπαθώ να κατανοήσω την προσπάθεια σας σαν μοντς να κρατήσετε την συζήτηση μέσα σε κάποια πλαίσια αλλά η ανοχή σας σε συγκεκριμένες συμπεριφορές είναι πολύ λάθος.
Και για να συμπληρώσω το οφ-τόπικ και επειδή δεν ξέρω που να το βάλω, επαναφέρω για πολλοστή φορά το θέμα της ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ απο το σάιτ που δεν είναι δυνατή.Και όχι, το ισόβιο μπάν δεν με καλύπτει.
- Kostas_Peraia4
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!PaokPatraG4 έγραψε:Τι δεν καταλαβαίνεις;;;; Απαγορεύεται η οποιαδήποτε κριτική σε οποιονδήποτε στην ΠΑΕ....Άντε μπράβο....Kostas_Peraia4 έγραψε:Taseos δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά θα ασκείται και κριτική. Εκτός αν απαγορεύεται κάτι τέτοιο και δεν το ξέρω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως βλέπω ότι σταδιακά δημιουργούμε στελέχη.
Πρωτοάκουσα για κάποιον που είχαμε επικεφαλής στο σκάουτινγκ μόνο όταν τον πήρε ο Αρνεσεν στην Φέγιενορτ επικεφαλή εκεί. Αν τον άκουγα πριν ότι τρέχει το δικό μας σκάουτινγκ θα ξίνιζα καθώς δεν θα μου γέμιζε καθόλου το μάτι το βιογραφικό του. Τώρα τον θεωρώ καλό γιατί κάποιοι πιο ειδικοί τον εκτιμήσαν έτσι.
Ο άλλος από μας πήγε στην Μπάγερ επικεφαλής του μάρκετινγκ εκεί.
Είχαμε κορυφαίο στο ιατρικό τιμ τον Παπακώστα νομίζω που τον πήραν στα εμιράτα.
Και δεν ξέρω πόσους άλλους έχουμε που δεν τους γνωρίζουμε ακόμη και ίσως δεν έχουμε και την γνώση για να τους εκτιμήσουμε κατάλληλα. Κάποιοι θα εξελίσσονται μέσα στον ΠΑΟΚ, κάποιοι θα πηγαίνουν παραπέρα και ίσως γυρίζουν πάλι πίσω με μεγαλύτερη εμπειρία. Χρονοβόρες διαδικασίες αλλά με μακροπρόθεσμα οφέλη.
Πάντως να πούμε ενα ευχαριστώ στον Κώστα καθώς αν δεν άνοιγε τόπικ δεν θα μαθαίναμε ότι έχουμε και βοηθό Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα που την θεωρώ σημαντική θέση να υπάρχει στον οργανισμό ανεξάρτητα του εκάστοτε αθλητικού διευθυντή.
Πρωτοάκουσα για κάποιον που είχαμε επικεφαλής στο σκάουτινγκ μόνο όταν τον πήρε ο Αρνεσεν στην Φέγιενορτ επικεφαλή εκεί. Αν τον άκουγα πριν ότι τρέχει το δικό μας σκάουτινγκ θα ξίνιζα καθώς δεν θα μου γέμιζε καθόλου το μάτι το βιογραφικό του. Τώρα τον θεωρώ καλό γιατί κάποιοι πιο ειδικοί τον εκτιμήσαν έτσι.
Ο άλλος από μας πήγε στην Μπάγερ επικεφαλής του μάρκετινγκ εκεί.
Είχαμε κορυφαίο στο ιατρικό τιμ τον Παπακώστα νομίζω που τον πήραν στα εμιράτα.
Και δεν ξέρω πόσους άλλους έχουμε που δεν τους γνωρίζουμε ακόμη και ίσως δεν έχουμε και την γνώση για να τους εκτιμήσουμε κατάλληλα. Κάποιοι θα εξελίσσονται μέσα στον ΠΑΟΚ, κάποιοι θα πηγαίνουν παραπέρα και ίσως γυρίζουν πάλι πίσω με μεγαλύτερη εμπειρία. Χρονοβόρες διαδικασίες αλλά με μακροπρόθεσμα οφέλη.
Πάντως να πούμε ενα ευχαριστώ στον Κώστα καθώς αν δεν άνοιγε τόπικ δεν θα μαθαίναμε ότι έχουμε και βοηθό Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα που την θεωρώ σημαντική θέση να υπάρχει στον οργανισμό ανεξάρτητα του εκάστοτε αθλητικού διευθυντή.
- PaokPatraG4
Ποια είναι τελικά η Θύρα 4 που θα βγάλει κ ανακοίνωση για να κάνει κριτική στην ΠΑΕ για την οργάνωση της κ πόσο μάλλον για κάποιον Παντελή αγνώστων λοιπών στοιχείων....
Έχεις δίκιο,απαραδεκτοιPaokPatraG4 έγραψε:Ποια είναι τελικά η Θύρα 4 που θα βγάλει κ ανακοίνωση για να κάνει κριτική στην ΠΑΕ για την οργάνωση της κ πόσο μάλλον για κάποιον Παντελή αγνώστων λοιπών στοιχείων....
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή δεν απασχολεί κανένα ούτε το βιογραφικό σας ούτε τπτ άλλο,
Αν θέλετε να σχολιάσετε για το πρόσωπο της ομάδας πείτε.
Τι να σχολιάσετε βέβαια την ώρα που δεν έχει γίνει τπτ βέβαια..
Απλά λέμε..
Αν θέλετε να σχολιάσετε για το πρόσωπο της ομάδας πείτε.
Τι να σχολιάσετε βέβαια την ώρα που δεν έχει γίνει τπτ βέβαια..
Απλά λέμε..
- Kostas_Peraia4
Σούρμε, Μπαρκαρούτσε και λοιποί μοντ, αν δεν είναι αυτό προσβολή τότε τι είναι;Taseos έγραψε:εγω πχ λεω πως καποιοι θεωρουν οτι αν πιεστει ψυχολογικα θα τους δινει ειδησεις.και γι αυτο ανειγεται τοπικ
Ο φίλος Taseos,χωρίς προφανώς να γνωρίζει, νόμιζε πως εργάζομαι ακόμα σαν δημοσιογράφος και πως πάω να πιέσω καταστάσεις μέσω του εκβιασμού.
Να ξέρεις φιλαράκι πως αν ήμουν ακόμα αρδ, δε θα καθόμουν να κρίνω έναν άνθρωπο μέσα σε φόρουμ για να μου δώσει ειδήσεις-ψωμάκι. Δεν κολλάει στο χαρακτήρα μου και στη δεοντολογία μου. Εδώ γράφω καθαρά σαν προβληματισμένος οπαδός που δε γουστάρει να ξαναδεί την ομαδάρα του στους -26 από τις πουτάνες του Πειραιά και ανησυχεί για το μέλλον του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.
Ντρόπη σου ρε παλίκαρε. Ειλικρινά ντροπή!!!
Παιδια κρινετε υπαλληλους.τα στελεχη ειναι στη διοικηση.πρωτου λοιπον κρινετε καππιον υπαλληλο απο το τι δηλωνει στα σοσιαλ μιντια κ το βιογραφικο του.βαλτε τα δικα σας.πηρατε τη θεση σας απο υο τρομερο βιογραφικο σας; Υπαρχουν παιδια που ξεκινησαν στο ΠΑΟΚμανια κ εγιναν δημοσιογραφοι σε ομιλους της πολης.να τους ξεσκισουμε γιατι η εμπειρια ηταν φορουμ ΠΑΟΚμανια; Σοβαρα τωρα; Δεν εχει η παε δικαιωμα να φτιαξει προσωπικο γιατι νευριαζει ο κωστας ο περαια κ ο τασεος; Τι πρεπει να κανει να αγοραζει ετοιμους απο τον ολυμπιακο; Και γιατι θα πρεπει να συμφωνησω σε ολα με την 4; Ειναι τιποτα στελεχη της αγορας; Ξερουν απο ανθρωπινο δυναμικο και διαχειριση αυτου; Καταπτυστο οτι ανοιχθηκε τοπικ για υπαλληλο.τραγικο.ανοιξτε κ ενα για την γραμματεια.
Τάσεος,δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα που τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενας που πουλούσε συμβόλαια καρτοκινητης;