Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
δηλ με τον Νταιολα εχουμε 5 χαφ και θελουμε και εναν εκτο οπως καταλαβα παικταρα σουπερ, μαλιστα... δηλ αυτο τι σημαινει? τσιγγαρας β ΠΑΟΚ ??? κριμα δεν ειναι να μην αναπτυχθει αυτος ο παικτης??? θα φυγει ο αουγκουστο?? μηπως λεω....αλλα και παλι πολλοι ειναι , γιαυτο εξ αρχης ειπαμε οτι η αποδεσμευση καντουρι και ισως η μεταγραφη αουγκουστο θα αφηναν χωρο για 2 χαφ επιπεδου με αλλα χαρακτηριστικα για να χτυπησεισ με το καλημερα το πρωταθλημα ενω τωρα χαντακωνεις τον τσιγγαρα που εχει potential( ποτε θα παιξει?) και ο αουγκουστο επισης αλλαγη της αλλαγης ω αλλαγη, και ο καντουρι με 700.000 στη τσεπη αλλαγη, η αριστερο χαφ εκει που επαιζε μαζι του , οποτε παει και ο ουαρντα που δεν τον παει και πολυ και ψαχνεται ο μανατζερ του απ τωρα.... καλα τα εργαλεια αλλα με εργαλεια δεν παιρνεις τιτλο , θελεις και μαεστρους....
Δεν είμαι υπέρ του συστήματος με τα 3 σέντερ. Απλά αυτό ταίριαξε στο συγκεκριμένο ρόστερ με τις ελλείψεις. Δηλαδή νομίζω συμφωνούμε. Ευελπιστώ όμως ότι ο Λούτσε θα φτιάξει ένα σύνολο που θα παίζει (μάλλον) το σύστημα με τα 2 οχτάρια και 2 σέντερ μπακ, κλπ σωστά όμως. Με τις απαραίτητες προσαρμογές που περιγράφεις. Επειδή δέν ξέρουμε τί ακριβώς έχει στο μυαλό του ( ο Δημήτρης παραπάνω έδωσε την δική του άποψη σ᾽αυτό), δέν ξέρουμε επίσης γιατί επιλέγει παίκτη στύλ σαν αυτό του Ιταλού (πχ αν ισχύει).Totem_pk έγραψε:Αδελφε συμφωνώ με την ουσία αυτών πιυ γράφεις αλλά ρε φιλε καλό το σύστημα με 3 Σέντερ για συγκεκριμένους τύπους παιχνιδιών. Στα ματς της σούπερλιγδς με τους μικρούς είναι αναποτελεσματικό. Και γενικά στα ματς με μικρότερους αντιπάλους. Ομάδα καλή είναι αυτή που προσαρμόζεται. Αλλιώς θα κερδίζεις την Μπενφικα και θα χάνεις από τον Αστέρα. Παλι στο -26θα ήμασταν δηλαδηMagpies4 έγραψε:Για το -26 πιό πολύ η αλλαγή συστήματος (σε 4231) είναι υπεύθυνη παρά η έλλειψη παικτών. Αν είχαμε το σύστημα με τα 3 σέντερ μπάκ σε όλα τα μάτς θα βγαίναμε εύκολα δεύτεροι, μην πώ ότι θα ήμασταν κοντά με τον γάβρο. Αυτό αποδεικνύει ότι ναί μεν το ρόστερ είναι σημαντικό (η ποιότητα) αλλά θέλεις και να παίζεις κάτι συγκεκριμένο μέσα στην χρονιά και όχι ό,τι ναναι. Φέτος παίζαμε ό,τι νάναι, δυστυχώς.
Περιμένουμε όλοι με τον Λούτσο να υπάρχει αυτό το πολυσυζητημένο μπάλανς.
Το -26 δεν πρόκειται να επαναληφθεί αν η ομάδα στηθεί ορθολογικά. Ειδικά αν είναι ομάδα παικτώς ρολίστων που ο προπονητής εμπιστεύεται (παίκτες ᾽ἐργαλεία᾽ όπως γραφτηκε παραπάνω). Πέρυσι γίνανε τρομερές αλλαγές και μπερδέματα και χάσαμε απίστευτα παιχνίδια (εδώ στο 90 ισοφαρίσαμε την αέλ).
-
Αυτά που γράφει ο Δημήτρης εξηγούν ακριβώς γιατί δεν έπαιζε ο Καντουρι επί Λουτσεσκου στη θέση 6-8 κ γιατί λογικά δε θα παίζει ούτε φέτος εκει
Εννοείς τα πουλήματα μπάλας στη θέση 6; Τα πολλά λάθη στο κράτημα μπάλας; Νομίζω άλλοι προπονητές θα διαφωνούσαν εδώ και δεν θα έβαζαν ποτέ τον Ελ στα άκρα. Δύσκολο το συγκεκριμένο δίλημμα, πιστεύω.Luigi Vampa έγραψε:Αυτά που γράφει ο Δημήτρης εξηγούν ακριβώς γιατί δεν έπαιζε ο Καντουρι επί Λουτσεσκου στη θέση 6-8 κ γιατί λογικά δε θα παίζει ούτε φέτος εκει
- sourmenetes
- Moderator
Ρε παληκαρε τα είπες τα ξαναπές βάλε ένα φρένο.tsaousila έγραψε:δηλ με τον Νταιολα εχουμε 5 χαφ και θελουμε και εναν εκτο οπως καταλαβα παικταρα σουπερ, μαλιστα... δηλ αυτο τι σημαινει? τσιγγαρας β ΠΑΟΚ ??? κριμα δεν ειναι να μην αναπτυχθει αυτος ο παικτης??? θα φυγει ο αουγκουστο?? μηπως λεω....αλλα και παλι πολλοι ειναι , γιαυτο εξ αρχης ειπαμε οτι η αποδεσμευση καντουρι και ισως η μεταγραφη αουγκουστο θα αφηναν χωρο για 2 χαφ επιπεδου με αλλα χαρακτηριστικα για να χτυπησεισ με το καλημερα το πρωταθλημα ενω τωρα χαντακωνεις τον τσιγγαρα που εχει potential( ποτε θα παιξει?) και ο αουγκουστο επισης αλλαγη της αλλαγης ω αλλαγη, και ο καντουρι με 700.000 στη τσεπη αλλαγη, η αριστερο χαφ εκει που επαιζε μαζι του , οποτε παει και ο ουαρντα που δεν τον παει και πολυ και ψαχνεται ο μανατζερ του απ τωρα.... καλα τα εργαλεια αλλα με εργαλεια δεν παιρνεις τιτλο , θελεις και μαεστρους....
Προς το παρόν μόνο η ανανέωση καντουρι υπάρχει και τπτ άλλο!
Όλα τα άλλα δεν προκύπτουν από κάπου. Επίσης ούτε ξέρουμε αν θα πωληθεί κάποιος από τα χαφ.
Ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια την ώρα που δεν ξέρουμε ούτε ποιος θα φύγει ούτε ποιος θα έρθει.
Βγαλαμε ένα χαφ της Ιταλίας από στατιστικα και βίντεο παλτό, την ώρα που δεν ξέρουμε αν θα έρθει.
Επίσης ας σταματήσει αυτή η καραμέλα δεν πάμε για τιτλο. Τι μπούρδες είναι αυτές;;
Κρίνουμε όλοι εμείς με τι παίκτες πάμε για τίτλο και δεν κρίνει ο προπονητής;;
Και όλα αυτά την ώρα που δεν ξέρουμε τπτ για ποιος παίκτης θα έρθει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- soflodoras
Luigi Vampa έγραψε:Αυτά που γράφει ο Δημήτρης εξηγούν ακριβώς γιατί δεν έπαιζε ο Καντουρι επί Λουτσεσκου στη θέση 6-8 κ γιατί λογικά δε θα παίζει ούτε φέτος εκει
Ο Καντουρι δεν επαιζε στο 8 , οχι επειδη δεν μπορει, αλλα για κατι παρα πολυ συγκεκριμενο. Εκει εχει κανει τα καλυτερα του παιχνιδια. Αλλα οπως και ο Πελκας, ειναι παικτης που προσπαθει να κοιταει γηπεδο και να κανει το καλυτερο (που ειναι και το δυσκολοτερο) ανα πασα στιγμη, δινοντας χρονο στον αντιπαλο να πιεσει. Για αυτο ο Πελκας (πολυ κακως) εβγαλε το ονομα του ατσουμπαλου, ενω ο Καντουρι στο 8 εκανε μεν τα καλυτερα αλλα εκανε και τα χειροτερα παιχνιδια του. Κρεμασε φετος πολλακις την ομαδα. Μπροστα μπορει να προσφερει χωρις κινδυνο χανοντας την μπαλα να δημιουργησει μεγαλο προβλημα. Ειναι λοιπον θεμα ασφαλειας και εμπιστοσυνης. Οχι ικανοτητας. Αν ειχε ενα φοβερο κοφτη διπλα του να τον καλυπτει παντα, θα την ειχε παντρευτει τη θεση. Αλλα δεν εχει. Οπως κ να εχει εγω καταλαβαινω τον Αμπελ που ελεγε πως ειναι ο καλυτερος παικτης που ειχε ποτε και ας μην μας γεμιζει εμας τους οπαδους το ματι
-
Magpies κ Sodofloras, προσωπικά μου άρεσει πολύ ο Καντουρι στη θέση έξι η' οχτώ. Είναι πολύ πιο τεχνικός κ απρόβλεπτος από όποιον άλλον είδαμε σ αυτή τη θέση. Σε σύστημα με 3 πίσω του κάπως καλυπτοταν το γεγονός ότι κάπου κάπου θα έκανε τη γκέλα. Κ ο αντίπαλος θα έπαιρνε τη μπάλα ψηλά κ θα γινόταν επικίνδυνος. Εγώ θα ζούσα μ αυτό το ρίσκο, ο Λουτσεσκου απ ότι τον έχω κόψει οχι 

- soflodoras
Εγω δε θα ζουσα με αυτο το ρισκο. Φετος την ευρωπη θεωρω τη χασαμε απο τα λαθη του. Ενω παραλληλα πηγαμε καλα και στην ευρωπη χαρη στις καλες του εμφανισεις. Ενα χαος δηλαδη.Luigi Vampa έγραψε:Magpies κ Sodofloras, προσωπικά μου άρεσει πολύ ο Καντουρι στη θέση έξι η' οχτώ. Είναι πολύ πιο τεχνικός κ απρόβλεπτος από όποιον άλλον είδαμε σ αυτή τη θέση. Σε σύστημα με 3 πίσω του κάπως καλυπτοταν το γεγονός ότι κάπου κάπου θα έκανε τη γκέλα. Κ ο αντίπαλος θα έπαιρνε τη μπάλα ψηλά κ θα γινόταν επικίνδυνος. Εγώ θα ζούσα μ αυτό το ρίσκο, ο Λουτσεσκου απ ότι τον έχω κόψει οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Σάβ 19 Ιουν 2021, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η wasserman παντως που ανελαβε το ντηλ του Τζολη εχει πολυ καλες περιπτωσεις 

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
sourmenetes έγραψε:Ρε παληκαρε τα είπες τα ξαναπές βάλε ένα φρένο.tsaousila έγραψε:δηλ με τον Νταιολα εχουμε 5 χαφ και θελουμε και εναν εκτο οπως καταλαβα παικταρα σουπερ, μαλιστα... δηλ αυτο τι σημαινει? τσιγγαρας β ΠΑΟΚ ??? κριμα δεν ειναι να μην αναπτυχθει αυτος ο παικτης??? θα φυγει ο αουγκουστο?? μηπως λεω....αλλα και παλι πολλοι ειναι , γιαυτο εξ αρχης ειπαμε οτι η αποδεσμευση καντουρι και ισως η μεταγραφη αουγκουστο θα αφηναν χωρο για 2 χαφ επιπεδου με αλλα χαρακτηριστικα για να χτυπησεισ με το καλημερα το πρωταθλημα ενω τωρα χαντακωνεις τον τσιγγαρα που εχει potential( ποτε θα παιξει?) και ο αουγκουστο επισης αλλαγη της αλλαγης ω αλλαγη, και ο καντουρι με 700.000 στη τσεπη αλλαγη, η αριστερο χαφ εκει που επαιζε μαζι του , οποτε παει και ο ουαρντα που δεν τον παει και πολυ και ψαχνεται ο μανατζερ του απ τωρα.... καλα τα εργαλεια αλλα με εργαλεια δεν παιρνεις τιτλο , θελεις και μαεστρους....
Προς το παρόν μόνο η ανανέωση καντουρι υπάρχει και τπτ άλλο!
Όλα τα άλλα δεν προκύπτουν από κάπου. Επίσης ούτε ξέρουμε αν θα πωληθεί κάποιος από τα χαφ.
Ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια την ώρα που δεν ξέρουμε ούτε ποιος θα φύγει ούτε ποιος θα έρθει.
Βγαλαμε ένα χαφ της Ιταλίας από στατιστικα και βίντεο παλτό, την ώρα που δεν ξέρουμε αν θα έρθει.
Επίσης ας σταματήσει αυτή η καραμέλα δεν πάμε για τιτλο. Τι μπούρδες είναι αυτές;;
Κρίνουμε όλοι εμείς με τι παίκτες πάμε για τίτλο και δεν κρίνει ο προπονητής;;
Και όλα αυτά την ώρα που δεν ξέρουμε τπτ για ποιος παίκτης θα έρθει!
ακουσον μεν παταξον δε ( με ακουσες και σε ευχαριστω) Οτι θα κρινουμε θα κρινουμε με επιχειρηματα παντα , και τα εξεθεσα , οκ προτρεχω το παραδεχομαι και ο προβληματισμος μου εγκειται στην υπεραριθμια στην μεσαια γραμμη, πραγμα που σημαινει παροπλισμο αναγκαστικο καποιων. Τελος παντων , συμφωνω οτι γκρινιαζω χωρις να εχουν ..τελεσεδικησει οι μεταγραφες και θα περιμενω για να μην γκρινιαξω οταν ερθουν οι παικταραδες....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η προσφατη ιστορια εδειξε (με μπρανταριτςχ3 και ολιβα χ2) οτι παικτη απο καλιαρι δεν περνουμε .... οποτε μην ασχοληστε, τελικα θα ανανεωσει εκει...
παντως σαν στυλ ειναι ακριβως χαφ λουτσεσκου.. 1,90 , αργος , ισσοροπημενος..
παντως σαν στυλ ειναι ακριβως χαφ λουτσεσκου.. 1,90 , αργος , ισσοροπημενος..
- john4serres
- Mitsospaoki4
- Moderator