Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Τα γράψαμε τα είπαμε τα μιλήσαμε,αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο για τον προπονητή,πολλά ανοιχτά μέτωπα, προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν με πολλή σκέψη,ξένα διαβατήρια αρκετά και μέσα σε όλα αυτά,τεχνικός διευθυντής αγνοείται.
Από την άλλη,βλέπεις τον πούστη τον Ρουμάνο, να έχει τόση αυτοπεποίθηση,σα να έχει ήδη τα πάντα στο μυαλό του σχεδιασμένα με κάθε λεπτομέρεια.
Υπάρχει καλύτερο πράγμα,Αύγουστο μήνα να βλέπεις μαυρισμένους κώλους,διαβάζοντας τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ; :mrgreen:
Χάθηκε και ο sick,ρε πούστη.
Μην μιλας για μαυρισμενους κωλους,σεξιστη... :mrgreen:
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Ρε παίδες μήπως είναι για την δεύτερη ομάδα που θα κάνουμε;Δεν γίνεται η ομάδα να μην έχει διοίκηση,τεχν. διευθυντή,να μην γίνονται πάρε δώσε με παίχτες.Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία κ εμείς πετάμε χαρταετό. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

καλα φιλε παικτης με 20 συμμετοχες καμπιονατο να ειναι για τον ΠΑΟΚ β στη β ελλαδος λιγο αρχιζουμε και το δινουμε δρομο μου φενεται
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Σύμφωνα με το whoscored πρεπει να κάνε πολύ καλό ματς με Μίλαν, Ουντινεζε κ Ρομα στο δεύτερο μισό της χρονιάς που έπαιζε με Κάλιαρι
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Luigi Vampa έγραψε:Σύμφωνα με το whoscored πρεπει να κάνε πολύ καλό ματς με Μίλαν, Ουντινεζε κ Ρομα στο δεύτερο μισό της χρονιάς που έπαιζε με Κάλιαρι
αυτα παιζει να μπορουμε να τα βρουμε καπου να τα δουμε ? ούτος η άλλος το γιουρο δεν βλεπεται
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό που ξέρω σίγουρα γι'αυτόν είναι ότι καθόριζε το τέμπο της ομάδας του,αυτός ήταν ο ρόλος του,τακτικά είναι καλός, επίσης έχει ύψος που λείπει.
5-6 φορές τον έχω δει,δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Είναι ξεκάθαρα εξαροοχταρι,μήπως έρχεται ως αντι Αγκουστο;
Άσε που δεν ξέρουμε αν όντως έρθει τελικά,αυτοί μας ψήνουν σε μόνιμη βάση,για τόσους έχουν γραφτεί διαφορά,κανένας δεν ήρθε.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Θέλεις να πεις ότι Μ αυτούς του παίχτες θα πας μακρυά;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι παιχνίδι με την Μίλαν υπάρχει,αλλά μιλάμε για ένα ματς που στο 95% είναι πίσω από την μπάλα
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

αν δουμε τιποτα κουφα , υπαρχει εναλλακτικη που λεγεται ΠΑΟΚ Β! θα εχει πολυ ενδιαφερον για παικτες που δεν ειδαμε και καποιους που θα ερθουν και θα ειναι ταλεντα και θα τα φερει ο Γκαρσια , μπαλαρα θα δειτε μαγκες εκει! για την πρωτη ομαδα θα δουμε ... υπομονη και προσευχη!!!! νταιολα ειδαν τα λαγωνικα μας , αραγες τον ειδαν απο κοντα?? η βιντεακια???? ετσι πηραν και τον ακπομ οι αγγλοι και ειπε ο προπονητης τους την πατησαμε απ το βιντεο.....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό το πράγμα που εξακολουθείτε να κάνετε 2-3 εδώ μέσα με τις συνεχείς αναφορές στον Γκαρσία,δε νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.
Οκ έχουμε καταλάβει την αφοσίωση σας,σεβαστή,αλλά μέχρι εκεί,εδώ μιλάμε για μεταγραφές.
Και για να προλάβω τα σχόλια για την αναφορά μου στον Λουτσεσκου,να θυμίσω οτι είναι ο προπονητής της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Ντεϊόλα.... μου θύμισε Μπαλάφα το στυλ του κορμιού... σε βελτιωμένη έκδοση....
εμένα μου κάνει κλικ ο παίκτης... θυμίζει Σάκχοφ αρκετά... τώρα στην Ελλάδα μπορεί να κάνει πάρτι...
θα δείξει... έχει να κάνει με την δίψα για μπάλα όπως είπε ένας φίλος πριν...
στο χόρτο όλα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ νομίζω ότι τσάμπα ασχολιόμαστε. Έχουμε και προηγούμενη εμπειρία από τη Κάλιαρι και τις διαπραγματεύσεις μαζί της.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αφου καθονται και ασχολουνται παλι με τον λακαμα προεδρο της Καλιαρι
πιασε τ αυγο και κουρευτο...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Παίκτης θεωρητικής αξίας όπως οι περισσότεροι παίκτες μας. Θεωρητικά πάλι όχι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Αν δουλεύει σκληρά στο γήπεδο με όρεξη και πάθος καλοδεχούμενος και είπαμε…όλοι στο χορτάρι θα κριθούν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο που ζητησε ο seaman

Τελευταιο εξαμηνο

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα