Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Μία ηλιόλουστη καλημέρα σε όλους.
1ο ξύπνημα μετά το J&J τρύπημα. Απλά λίγο πόνος ακόμα στο σημείο που μπήκε η βελόνα.
Ελπίζω την άλλη εβδομάδα που κατεβαίνω Κρήτη για reunion να εορτάσουμε τα 50 να μην έχω παρενέργειες..
Και καλό 3ήμερο σε όλους και ειδικά στους συναδέρφους με τον προστάτη του κλάδου Άγιο Πνεύμα.
1ο ξύπνημα μετά το J&J τρύπημα. Απλά λίγο πόνος ακόμα στο σημείο που μπήκε η βελόνα.
Ελπίζω την άλλη εβδομάδα που κατεβαίνω Κρήτη για reunion να εορτάσουμε τα 50 να μην έχω παρενέργειες..
Και καλό 3ήμερο σε όλους και ειδικά στους συναδέρφους με τον προστάτη του κλάδου Άγιο Πνεύμα.
Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚΔ!
Τόλη, μην αγχώνεσαι για τυχόν παρενέργειες.
Ο πόνος στο σημείο μπορεί να είναι μόνο για σήμερα.
Τόλη, μην αγχώνεσαι για τυχόν παρενέργειες.
Ο πόνος στο σημείο μπορεί να είναι μόνο για σήμερα.
Με το καλό όλα αδελφέ. Και μια που το έφερε η κουβκουβέντα για τα j j εμβόλια οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παρτίδες που εμβολιαζει η Ελλάδα δεν σχετίζονται με αυτές που αποφασίσθηκε να αποσυρθούν. Πολύ δικό μου ατομο επισης θα κάνει το ίδιο εμβόλιο. Εγώ είμαι ΑΖεροςtolis01 έγραψε:Μία ηλιόλουστη καλημέρα σε όλους.
- ΑποστόληςΑ
Καλό τριήμερο και καλό reunion συνονόματε!tolis01 έγραψε:Μία ηλιόλουστη καλημέρα σε όλους.
Εγώ που έκανα το Pfizer μέσα στον Απρίλιο είχα κάποιες παρενέργειες μόνο μετά την δεύτερη δόση (πυρετός, εξάντληση) που πέρασαν μέσα σε ένα 12ωρο. Για το J & J δεν γνωρίζω, αλλά αν ξαφνικά αρχίσεις να συμπαθείς τον Βαγγέλα μην τρομάξεις.
Γερμανία το έκανα ως μετανάστης
Πάντως priceless οι κουβένετς στο χώρο αναμονής σε ελληνικό ιατρείο εδώ από την ομογένεια..
Να πάτε να ρίξετε καμιά βουτιά κ μάσκα μόνο για καταδύσεις, έτσι;
Άντε, οι γιαγιάδες ήξεραν που έλεγαν ¨βγες παιδούλι μου έξ΄ να σε φ΄σήξ αέρς¨. Γνώση αιώνων.
Μυριστε τη φύση άφοβα.

Πάντως priceless οι κουβένετς στο χώρο αναμονής σε ελληνικό ιατρείο εδώ από την ομογένεια..
Να πάτε να ρίξετε καμιά βουτιά κ μάσκα μόνο για καταδύσεις, έτσι;
Άντε, οι γιαγιάδες ήξεραν που έλεγαν ¨βγες παιδούλι μου έξ΄ να σε φ΄σήξ αέρς¨. Γνώση αιώνων.
Μυριστε τη φύση άφοβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Παρ 18 Ιουν 2021, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αναφέρθηκα στη Τζόνσον ότι δεν αφορα την Ελλαδα η απόσυρση των 17 εκ ευρώ που εκανε πρόσφατα. Προφανώς απ όπου κι σν αποσύρθηκαν δεν σχετίζονται με ενεργούς εμβολιασμούς.tolis01 έγραψε:δεν ξέρω, απλά ο αδερφός παραπάνω ανέφερε για ελληνική παρτίδα
τη δεύτερη δόση, κανει να τη γλεντήσουμε αμέσως μετά με άφθονο αλκοόλ ? Θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα και το εμβόλιο στον οργανισμό.
.
.
Απ'οτι ξερω οχι για 2-3 μερες.Πιες μια καλη μπυρα,χαλαρα ομως,τουλαχιστον αυτο ειπαν σε μενα.Ας απαντησει και κανενας που γνωριζει καλυτερα.
- ΑποστόληςΑ
Το μόνο σίγουρο μετά την β΄ δόση είναι ότι δεν πρέπει να γράφεις στο paokmania.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-