Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Ε τότε ας ρολάρει πολύ
Τόσα χρόνια είμαστε στο...αντιρολάρισμα
Απ την Γαλλία είναι η Ρεν,ενώ υπάρχει και η Τόττεναμ
Τόσα χρόνια είμαστε στο...αντιρολάρισμα
Απ την Γαλλία είναι η Ρεν,ενώ υπάρχει και η Τόττεναμ
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!
Θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα ακόμη χαφ περιοπής και ένα καλό φορ
Θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα ακόμη χαφ περιοπής και ένα καλό φορ
- john4serres
Βάση στατιστικής θα έρθουν καλές ομάδες από Γιουροπα.
Μπορεί να έρθουν οι Rangers/Spartak/West Ham/Alkmaar/Fener/Saltzburg/Betis/Brugge κτλ κτλ
Α,να διευκρινήσω Γκίκα,δεν μιλάμε για West Ham και παιχνίδια ομίλου Conferencegika έγραψε:Θέλω όμιλο με West Ham! Πλιζ
Οι Άγγλοι είναι ήδη στους ομίλους του Europa
Λέμε ότι θα είναι πιθανό να τερματίσουν 3οι και να συνεχίσουν μετά στο Conference
- rade paprica
Ευχαριστώ Ντουμ για την αναλυτική απάντηση.
Μακάρι το πράμα να πάει καλά και όντως οι 8 να μας φανούν τελικά...λίγοι
Δεν μπορώ, όμως, να είμαι τόσο αισιόδοξος
Ας περάσουμε από ομίλους στους 32, και βλέπουμε, γιατί σημαντικά ευρωπαϊκά μάτς στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και κυπέλου, θα μας ζορίσουν
Ούτε για τις άλλες ομάδες είμαι πολύ αισιόδοξος, αν και στην πραγματικότητα δεν ξέρω γιατί δεν παρακολουθώ.
Απλώς ας πω ότι δεν θα εκπλαγώ αν δεν περάσει καμιά τους στους ομίλους (εντάξει η ΑΕΚ ίσως θα πρέπει λίγο να το προσπαθήσει)
Γενικά δεν το θεωρώ το Κόνφερενς εύκολο, ίσως να κάνω λάθος
Μακάρι το πράμα να πάει καλά και όντως οι 8 να μας φανούν τελικά...λίγοι
Δεν μπορώ, όμως, να είμαι τόσο αισιόδοξος
Ας περάσουμε από ομίλους στους 32, και βλέπουμε, γιατί σημαντικά ευρωπαϊκά μάτς στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και κυπέλου, θα μας ζορίσουν
Ούτε για τις άλλες ομάδες είμαι πολύ αισιόδοξος, αν και στην πραγματικότητα δεν ξέρω γιατί δεν παρακολουθώ.
Απλώς ας πω ότι δεν θα εκπλαγώ αν δεν περάσει καμιά τους στους ομίλους (εντάξει η ΑΕΚ ίσως θα πρέπει λίγο να το προσπαθήσει)
Γενικά δεν το θεωρώ το Κόνφερενς εύκολο, ίσως να κάνω λάθος
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες πλέον. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και οι ασθενέστερες οικονομικά ομάδες δηλώνουν δυναμικά παρών, καθώς αναδεικνύουν νέα ταλέντα, συνεχώς.
Ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος πολύ
Απλά γράφω τι Χ-Ρ-Ε-Ι-Α-Ζ-Ο-Μ-Α-Σ-Τ-Ε
Αν φέρουμε τον ...Μέσι θα ειμαστε φαβορί για τελικό.
Ή και άλλους παικτες λιγοτερο καλύτερους!!
Ή αν θα μας βγουν Κούτσιας- Κωνσταντέλιας,όπως περυσι με Τζόλη στην Μπεσίκτας!
Αν φέρουμε 6-7 παίκτες από της Λαμίες της Ευρώπης,που δεν θα εχουν προλαβει ΟΥΤΕ ΚΑΝ την προετοιμασία,ενώ παράλληλα πουλήσουμε και τους 2-3 εξαιρετικους μας παίκτες,πολυ πιθανό τον Σεπτεμβρη να χρειαστούμε καλο καναπε
Η ψυχρη λογική λέει πως ο γαβρος θα παει στο τσουλου,θα βγει 3ος,θα αποκλειστει στους 16
οι κιτρινες ομαδες θα αποκλειστουν και εμείς αν τύχει και περάσουμε ομιλους,θα βάλουμε την καλύτερη 11άδα σε εκείνο το δύσκολο ματς με τον Ιωνικό,οποτε θα μας αποκλεισει από την συνέχεια η Χιμπερνιαν την τελευταια αγωνιστική μέσα στην τούμπα
Αν φέρουμε 6-7 παίκτες από της Λαμίες της Ευρώπης,που δεν θα εχουν προλαβει ΟΥΤΕ ΚΑΝ την προετοιμασία,ενώ παράλληλα πουλήσουμε και τους 2-3 εξαιρετικους μας παίκτες,πολυ πιθανό τον Σεπτεμβρη να χρειαστούμε καλο καναπε
Η ψυχρη λογική λέει πως ο γαβρος θα παει στο τσουλου,θα βγει 3ος,θα αποκλειστει στους 16
οι κιτρινες ομαδες θα αποκλειστουν και εμείς αν τύχει και περάσουμε ομιλους,θα βάλουμε την καλύτερη 11άδα σε εκείνο το δύσκολο ματς με τον Ιωνικό,οποτε θα μας αποκλεισει από την συνέχεια η Χιμπερνιαν την τελευταια αγωνιστική μέσα στην τούμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 20 Ιουν 2021, 16:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Οποτε η Ελλάδα θα πέσει στην 25η θέση,εμεις στην 106η
και του χρόνου θα λέμε πως ΔΕΝ μπορούν να έρθουν ΤΕΤΟΙΟΙ παίκτες στην ελλάδα (για κάποιον μέτριο) γιατί θα προτιμήσει την Μποντο Γκλιμντ που θα παίξει σίγουρα στο Europa
και του χρόνου θα λέμε πως ΔΕΝ μπορούν να έρθουν ΤΕΤΟΙΟΙ παίκτες στην ελλάδα (για κάποιον μέτριο) γιατί θα προτιμήσει την Μποντο Γκλιμντ που θα παίξει σίγουρα στο Europa
- john4serres
Ποια Χιμπέρνιαν;
Σκωτίας ή Μάλτας; Παίζει ρόλο.
Σκωτίας ή Μάλτας; Παίζει ρόλο.
- rade paprica
Ναι και εγώ κάπως έτσι το βλέπω το πιθανότερο...Doomlord4 έγραψε:Ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος πολύ
εκτός των γαργαλιστικών λεπτομερειών που αναφέρεις
Εγώ αν περάσουμε στους 32 θα είμαι στοιχειωδώς ικανοποιημένος