Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από renegade »

makispaspartou έγραψε:Taylor, Deiola
Πραγματικά απογοήτευση σκέτη.
Τον ξέρεις τον παίκτη?
Για πες μερικά στοιχεία του
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Θεωρώ τον Ολίβα 5 κλάσεις πάνω..Αλλά όλοι στο γήπεδο φαίνονται..
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Kabamaru11 έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Εχουμε κατι με την Καλιαρι; Μια Μπρανταριτς, μια Ολιβα, τωρα Ντειολα..

Κανουν καλη μακαροναδα
Εμπιστευομαι τυφλα τις προτασεις του Καμπαμαρου για μακαροναδες!!! :D
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ευχαριστω συναδερφε νιτζα
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Πάντως φαίνεται να έχει καλό κράτημα μπάλας και έτσι όπως κινείται στον χώρο θυμίζει λίγο Τσίμιροτ..
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

θα ηθελα πολυ να μαθω το σκεπτικο της αποκτησης ενος χαφ 1,90 που αν δεν μιλαμε για τον νεο γιαγια τουρε μαλλον δεν θα ειναι γρηγορος ουτε θα παιζει σε μεγαλη ενταση...
οτι πρεπει δηλαδη για να κανει διδυμο με παικτες οπως ο σβαμπ και ο ελ καντουρι...
χρειαζεται να κανεις μεγαλη προσπαθεια για να δεις θετικα τις μεχρι τωρα κινησεις
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

renegade έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Taylor, Deiola
Πραγματικά απογοήτευση σκέτη.
Τον ξέρεις τον παίκτη?
Για πες μερικά στοιχεία του
Όχι ούτε αυτόν ούτε τον Τέιλορ. Ξέρω όμως τα βιογραφικά τους, τους έχω ψάξει σε διεθνή data, είδα video και μου φαίνονται και οι δύο χρυσές μετριότητες. Έχεις άλλη άποψη ? ή θες να μου απαγορεύσεις τη γνώμη?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Kabamaru11 έγραψε:ΝτειοΛα ΝτειοΛα,πιασε μια πιτα,γυρο με απο ολα
ΝτειοΛα Ντειολα,γ@μα την γαυρινα,την παλιογ@μιολα.

Εχω ηδη θετικη αποψη
:lol: :lol: κι εμένα ανέβηκε στην υπόληψή μου μετά απ αυτό το πόστ. Αντί να κάνεις γύρους το βουνό Kabamaru, γράφε τέτοια ν ανεβάζεις την αξία των μεταγραφών στη σκέψη όλων των ΠΑΟΚτσήδων. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όχι ρωτάω για να μάθω γιατί πολύ απογοήτευση.
Να μάθουμε για τι παίκτη πρόκειται. Τόσο χάλια?
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Shivaspace έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:ΝτειοΛα ΝτειοΛα,πιασε μια πιτα,γυρο με απο ολα
ΝτειοΛα Ντειολα,γ@μα την γαυρινα,την παλιογ@μιολα.

Εχω ηδη θετικη αποψη
:lol: :lol: κι εμένα ανέβηκε στην υπόληψή μου μετά απ αυτό το πόστ. Αντί να κάνεις γύρους το βουνό Kabamaru, γράφε τέτοια ν ανεβάζεις την αξία των μεταγραφών στη σκέψη όλων των ΠΑΟΚτσήδων. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ
ΝτειοΛΑ, ντειοΛΑ, ντειοΛΑ, μαμα την μ..α του χοντρού την χοντροκώλα..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τζιολη θα λέμε κ θα κλαίμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

dragon έγραψε:Εσυ ναπολιτανε αν εξαιρεθεί το αγωνιστικο εισαι οκ με Κίτσιου πισω;
Αν εξαιρεθεί το αγωνιστικό, όχι.
Αν εξαιρεθεί το εξωαγωνιστικό, ναι. Τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον Κώτσιρα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Έμπειρος έλληνας παίκτης, ιδανικός για μπακ-απ ενός βασικού παικταρά στυλ Μάτος.

Εγώ αυτόν που θέλω είναι ο Λημνιός. Θεωρώ πως είναι ιδανικό μπακ-απ του Ζίφκοβιτς. Έχεις έναν βασικό παικταρά, και από πίσω του έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει σε διαφορετικούς ρόλους. Επίσης δίνει ταχύτητα στην ομάδα (χαρακτηριστικό που χρειαζόμαστε).

Η όλη κουβέντα έχει σημασία ΚΑΙ για παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα. Δεν μπορώ να φανταστώ να παίρνουμε τερματά και να φεύγει ο Πασχαλάκης και όχι ο Ζίφκοβιτς. Υπάρχουν περιορισμοί στις ευρωπαϊκές δηλώσεις. Αν δεν σκεφτόμαστε με βάση αυτούς, θα επαναληφθούν χρονιές που αφήναμε παίκτες εκτός λίστας γιατί δεν είχαμε χώρο (νομίζω χρονιά του νταμπλ).

Τέλος, οι πιτσιρικάδες στυλ Ντέλια (παρότι πουλέν), Κούτσια κλπ, που δεν έχουν αποδείξει πως μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, για μένα δεν πρέπει να λογίζονται στην 25άδα. Έτσι και αλλιώς μπορούν να δηλωθούν στην λίστα Β της uefa. Ρόστερ 27-28 παικτών θέλει ο Λου, ας είναι οι 2-3 που μένουν, πιτσιρικάδες χωρίς επαγγελματικές συμμετοχές.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η ομάδα με βάση το ρόστερ της και συνυπολογίζοντας την απώλεια Γιαννούλη , χρειαζόταν δύο ποιοτικά φουλ μπακ και δύο ποιοτικά χαφ για να ανέβει τουλάχιστον ένα επίπεδο συνολικά. Αν ήθελε περαιτέρω ενδυνάμωση θα χρειαζόταν έναν τρίτο μεσοεπιθετικό της ποιότητας Τζόλη και Ζίβκοβιτς, ένα σέντερ φορ καλύτερο του Σβιντέρσκι και του Κρμέντσικ και τέλος έναν τερματοφύλακα. Αν ο Τέιλορ και ο Ντειόλα θεωρούνται αναβάθμιση εγώ προσωπικά διαφωνώ και λέω ότι δεν ξεκινάμε καλά.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Αν έρθει αυτός ο παίκτης τότε θα έρθει ως 8άρι. Και θα χουμε θεωρητικά τρία (σβαμπ, Ομάρ, Ιταλο)

Άρα ξέρετε τι πρόκειται να γίνει... El Kaddouri αριστερό εξτρέμ #reloaded

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

οποιος περιμενει κινησεις τυπου ολιβειρα (γεναρης 2019 ) τετοια εποχη ειναι δυσκολα ...αυτο δεν ειναι θεμα ΠΑΟΚ ειναι θεμα της αγορας ....οι κινησεις αυτες θα γινουν μεσα ιουλη και αμα ....τωρα θελουμε παιχτες κανονικους στα θελω του προπονητη να καλυψουμε τα κενα ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Παρ 18 Ιουν 2021, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”