Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μέτρια πράγματα δυστυχώς.
Σίγουρα όχι ο χαφ που έρχεται για βασικός σε ομάδα πρωταθλητισμου
Σίγουρα όχι ο χαφ που έρχεται για βασικός σε ομάδα πρωταθλητισμου
-
Μαγκες με Ντειολα δεν παμε για πρωταθλημα. Προσπαθουν να τον ξεφορτωθουν 6 χρονια δανειζοντας τον καθε χρονο και μεις παμε και τον παιρνουμε λογω Ραιολα. Αν δεν μπορουν να βρουν κατι καλο τωρα Ιουνιο ας περιμενουν. Μη μας φορτωνουν τετοιες μετριοτητες. ΑΝ ειναι δυνατον!
-
- black_star_ninja
Εχουμε κατι με την Καλιαρι; Μια Μπρανταριτς, μια Ολιβα, τωρα Ντειολα..
- Kabamaru11
black_star_ninja έγραψε:Εχουμε κατι με την Καλιαρι; Μια Μπρανταριτς, μια Ολιβα, τωρα Ντειολα..
Κανουν καλη μακαροναδα
Εγω δεν θα πω αν ειναι καλος ή οχι γιατι η αληθεια ειναι δεν τον εχω δει αλλα μονο που εχει συμμετοχες στη seria A δεν ειμαι αρχικα αρνητικος ..
-
Ακόμα μια φορά που από Αθήνα μεριά (gazzeta) βγαίνει πρώτα ο παπάς...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι και ο Ματίας Βερόν έπαιζε Β Ιταλίας και ήρθε σε εμάς και δεν του έπαιρνες την μπάλα ούτε με ξύλο.
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε αλλά έχει χειρότερα νούμερα στην Ιταλία από όσα είχε ο σακοφ στις μισές συμμετοχές.Ελπίζω να κλείσει άλλος.
- Kabamaru11
ΝτειοΛα ΝτειοΛα,πιασε μια πιτα,γυρο με απο ολα
ΝτειοΛα Ντειολα,γ@μα την γαυρινα,την παλιογ@μιολα.
Εχω ηδη θετικη αποψη
ΝτειοΛα Ντειολα,γ@μα την γαυρινα,την παλιογ@μιολα.
Εχω ηδη θετικη αποψη
Βασικά οι συμμετοχές του είναι ελάχιστες...Φέτος ξεκίνησε βασικός μόνο σε 9 αγωνες και τις προηγούμενες χρονιές που έπαιζε σε μικρότερες ομάδες δεν έκανε διψήφιο αριθμό αγώνων, ούτε ασίστ φαίνεται να έχει ούτε γκολ...Μια χαράlaska4 έγραψε:Εγω δεν θα πω αν ειναι καλος ή οχι γιατι η αληθεια ειναι δεν τον εχω δει αλλα μονο που εχει συμμετοχες στη seria A δεν ειμαι αρχικα αρνητικος ..
Στο προσκήνιο ο Ντεϊόλα (vid)
O ΠΑΟΚ έχει κινηθεί για τον μέσο της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊόλα
Ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυση του και το όνομα του 26χρονου αμυντικού χαφ της Κάλιαρι, τον έχει απασχολήσει τα τελευταία 24ωρα.
Ο Ντεϊόλα είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του τμήματος σκάουτινγκ και μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για την αγορά του παίκτη από την Κάλιαρι, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε την έγκριση του.
Το θέμα του 26χρονου είναι σοβαρό, πρόκειται για μια επιλογή του ΠΑΟΚ και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται εξέλιξη…
Ο Ντεϊόλα είχε 27 συμμετοχές πέρσι με την Κάλιαρι, 24 στη Serie A και άλλες 3 στο Κύπελλο, έχοντας 4 κίτρινες κάρτες.
paok24
O ΠΑΟΚ έχει κινηθεί για τον μέσο της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊόλα
Ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυση του και το όνομα του 26χρονου αμυντικού χαφ της Κάλιαρι, τον έχει απασχολήσει τα τελευταία 24ωρα.
Ο Ντεϊόλα είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του τμήματος σκάουτινγκ και μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για την αγορά του παίκτη από την Κάλιαρι, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε την έγκριση του.
Το θέμα του 26χρονου είναι σοβαρό, πρόκειται για μια επιλογή του ΠΑΟΚ και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται εξέλιξη…
Ο Ντεϊόλα είχε 27 συμμετοχές πέρσι με την Κάλιαρι, 24 στη Serie A και άλλες 3 στο Κύπελλο, έχοντας 4 κίτρινες κάρτες.
paok24