αυτον της μποντο γλιμπντ λες ? καλη φαση ...στην ιδια ομαδα ειναι νομιζω και αυτο το αριστερο μπακ που ηθελε ο γαυρος ο μπιορκαν....τωρα που ψαχνουμαι και αριστερο μπακ και αυτος καλη περιπτωσηKabamaru11 έγραψε:Θα μου αρεσε πολυ ο Patrick Berg,μου φερνει λιγο Ερικ Μικλαντ στο στυλακι του,το συμβολαιο του τελειωνει σε 1,5 χρονο,απο οικογενεια ποδοσφαιριστων κ αθλητων.Αρχηγος,διεθνης,χαμηλο συμβολαιο.Το χαφ ακριβως που κουμπωνει με τους υπαρχοντες θαρρω.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αδελφε προτιμω να δωσουνε οσα πρεπει και να φερουν δυο παικτες εκει,στο κεντρο και ας γλυτωσουν μπατζετ στις αλλες θεσεις. Στην τελικη αν μαζεψουμε τα πεταμενα λεφτα τα τελευταια χρονια θα μας πιασει θλιψη. Εγω νομιζω οτι ο αξονας ξεχωριζει τις ομαδες. Και αν δεν εχουμε γρηγορους παικτες παλι θα εχουμε προβληματα στην Ευρωπη.sourmenetes έγραψε:Το γρήγορος από μόνο του δε λέει κάτι.Totem_pk έγραψε:Ε ναι. Μαθαμε τωρα τοσα χρονια. Αν ερθει κανας γρηγορος στο κεντρο θα εχουμε προβλημα να τους παρακολουθησουμε απο την κερκιδα. Ενω τα καμαρια μας σιγα σιγα.
Δεν το καταλαβαινω. Εχουμε αλεργια στους γρηγορους παικτες?
Θες γρήγορο, μυαλωμενο (γιατί πρόκειται για χαφ), και σε σχετικά καλή ηλικία(το πολύ μέχρι 31 ετών)
Ή θα πας σε λαχείο φάση ή θα δώσεις κάνα 5 εκ. Το λιγότερο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Σβαμπ ειναι λαχειο και σουπερ για πολλα ματς. Θαυμαζω την ψυχη που βγαζει το παλικαρι. Αλλα δεν γινεται να του ζηταμε αυτα που μπορει να κανει και παραλληλα και αυτα που δεν μπορει. Εφτασα να αναπολω την ταχυτητα του Κανιας.
- FreeWatcher
Το γρήγορος από μόνο του δε λέει κάτι.sourmenetes έγραψε:Totem_pk έγραψε:Ε ναι. Μαθαμε τωρα τοσα χρονια. Αν ερθει κανας γρηγορος στο κεντρο θα εχουμε προβλημα να τους παρακολουθησουμε απο την κερκιδα. Ενω τα καμαρια μας σιγα σιγα.
Δεν το καταλαβαινω. Εχουμε αλεργια στους γρηγορους παικτες?
Θες γρήγορο, μυαλωμενο (γιατί πρόκειται για χαφ), και σε σχετικά καλή ηλικία(το πολύ μέχρι 31 ετών)
Ή θα πας σε λαχείο φάση ή θα δώσεις κάνα 5 εκ. Το λιγότερο.
Το αργός από μόνο του όμως λέει πολλα!
Ας τον βρούμε επιτέλους κ ας τα σκάσουμε. Πόσα κ πόσα έχουμε δώσει για αργήθρες!!! Αν δεν θέλουμε ρίσκο δανεικό με οψιόν (αλλά που αντέχει η τσέπη μας!).
Παίδες έγραψα σκωπτικά για Μπράνταριτς, γιατί μετά και την επαναφορά στα ρεπορτάζ της περίπτωσης Ολίβα, φαίνεται ότι απλά ανακυκλώνονται παλιά σενάρια. Δεν πρέπει να κουνιέται φύλλο και βάζουν ανεμιστήρα να τα φυσάει.
Τόσο κόλλημα να έχουμε με αυτόν τον Oliva, που και αυτός πιάνει θέση ξένου?
Πολύ δύσκολο ο Νινούα να ΜΗΝ είναι στον ΠΑΟΚ Β'. Χρειαζόμαστε ένα γρήγορο χαφ τουλάχιστον, αν όχι δύο.Τρόμος έγραψε:Αουγκούστο, Τσιγγάρας,Σβαμπ,Καντουρί και Νινούα.Θα φύγουν κάποιοι. Αουγκούστο και Νινούα κυρίως λόγω διαβατηρίου.
Ας κάνουν μια υπέρβαση για ένα γρήγορο και καλό χαφ τύπου Ολιβέιρα ή Μενσά. Πρέπει να πέσει χρήμα.
-
seaman έγραψε:Παίδες έγραψα σκωπτικά για Μπράνταριτς, γιατί μετά και την επαναφορά στα ρεπορτάζ της περίπτωσης Ολίβα, φαίνεται ότι απλά ανακυκλώνονται παλιά σενάρια. Δεν πρέπει να κουνιέται φύλλο και βάζουν ανεμιστήρα να τα φυσάει.
το χειροτερο ειναι αυτο το "εξεταζει"...τι εξεταζει ρε κολ...μπαραδες εδω και μισο χρονο τον εξεταζει ?

Με την ανανέωση συμβολαίου του Καντουρί το πουλάκι για δύο μεταγραφές στα χαφ πέταξε. Αν έρθει παίκτης τύπου Μένσα θα έρθει τέλη Αυγούστου.paoki4b έγραψε:Πολύ δύσκολο ο Νινούα να ΜΗΝ είναι στον ΠΑΟΚ Β'. Χρειαζόμαστε ένα γρήγορο χαφ τουλάχιστον, αν όχι δύο.Τρόμος έγραψε:Αουγκούστο, Τσιγγάρας,Σβαμπ,Καντουρί και Νινούα.Θα φύγουν κάποιοι. Αουγκούστο και Νινούα κυρίως λόγω διαβατηρίου.
Ας κάνουν μια υπέρβαση για ένα γρήγορο και καλό χαφ τύπου Ολιβέιρα ή Μενσά. Πρέπει να πέσει χρήμα.
Εναν χαφ θα πάρουμε, ήδη μαζεύτηκαν αρκετοί. Και αυτό μόνο αν δώσουμε τον Εσίτι.
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να είναι γρηγορος και στα πόδια και στο μυαλό.
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να είναι γρηγορος και στα πόδια και στο μυαλό.
Αν πάμε σε μεταγραφες τυπου Ολιβα, ή ακομη καλυτερα σε καθολου μεταγραφες στο κεντρο λογω αριθμητικης (μονο) πληροτητας, τοτε απορω γιατι σκασαμε 1.8 στον Λουτσεσκου και δεν κρατησαμε τον Γκαρσια.
Θελω να πιστευω οτι ειναι παπαριες ολα αυτα, και σε κανα 15μερο θα σκασει χαφαρος. Αν οχι τοτε δεν ελπιζω σε πολλα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θελω να πιστευω οτι ειναι παπαριες ολα αυτα, και σε κανα 15μερο θα σκασει χαφαρος. Αν οχι τοτε δεν ελπιζω σε πολλα
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι έγινε επιλογή ακριβής επένδυσης σε ικανό και έμπειρο προπονητή με την προσδοκία της ανάπτυξης της αξίας και της συνεκτικότητας του υφιστάμενου ρόστερ, που είχε αμφισβητηθεί αν όχι απαξιωθεί, γιατί δεν υπάρχει τάση βελτίωσής του μέσω νέων ανοιγμάτων και εξόδων
Καποιος αλλος βεβαια θα μπορουσε να πει πως οποιον κι αν φερεις προπονητη, θαυματα δεν γίνονται.
Ο χρονος και η ιστορια θα κρινει.
Ο χρονος και η ιστορια θα κρινει.
- Montrealiotis
Δεν θέλω να πιστέψω ούτε για αστείο στα παραπάνω σενάρια. Το θέμα είναι ποιος παραμυθιαζει τον Ιβάν για την ποιότητα του ροστερ και ότι με ένα προπονητή της προκοπής οι ίδιοι παίκτες θα γίνουν πρωταθλητές.
Επίσης ότι δικαιολογία και να ψάχνουμε η κατάσταση βρωμάει. Δεν είναι καθόλου νωρίς για μεταγραφές. Τα είδαμε και στον ΠΑΟΚ, οπότε έκανε νωρίς, που σημαίνει και σωστά στοχευμενες μεταγραφές, κάναμε πορεία πρωταθλητισμου.
Επίσης αν αληθεύει και δεν είναι αρδιες πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία να κυνηγάμε τους παιχταράδες που δεν θέλουν να έρθουν και στο τέλος συμβιβαζομαστε με ότι έχει περισσέψει. Κι εγώ αμα κυνηγούσα την Μόνικα Μπελουτσι, ξέρω γω, με το πουλί στο χέρι θα μένα στο τέλος.
Στοχεύστε στους καλούς παίκτες που μπορεί να έρθουν κιολας.
Επίσης ότι δικαιολογία και να ψάχνουμε η κατάσταση βρωμάει. Δεν είναι καθόλου νωρίς για μεταγραφές. Τα είδαμε και στον ΠΑΟΚ, οπότε έκανε νωρίς, που σημαίνει και σωστά στοχευμενες μεταγραφές, κάναμε πορεία πρωταθλητισμου.
Επίσης αν αληθεύει και δεν είναι αρδιες πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία να κυνηγάμε τους παιχταράδες που δεν θέλουν να έρθουν και στο τέλος συμβιβαζομαστε με ότι έχει περισσέψει. Κι εγώ αμα κυνηγούσα την Μόνικα Μπελουτσι, ξέρω γω, με το πουλί στο χέρι θα μένα στο τέλος.
Στοχεύστε στους καλούς παίκτες που μπορεί να έρθουν κιολας.
Καινουριο φρουτο και μπουκαρεις με ειρωνια? ειρωνιες αλλουkosths BXL έγραψε:και με σερχιο ραμος συζηταμε το εμαθα απο την γκομενα του ...μην με ρωτησετε που την ξερω
Αυτο λεω κι εγω, τι φορα ειρωνιας ειναι αυτη?sourmenetes έγραψε:Σε ενοχλεί κάτι;;kosths BXL έγραψε:και ο κιτσιου μην ξεχνας τον κιτσιου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσεκτικά γίνονται οι κινήσεις, νομίζω τουλάχιστον οτι λόγω Λουτσέσκου υπάρχει κάποιο σχέδιο.
Οι προτεραιότητες είναι στις ανανεώσεις αλλά και σε όποιο παίκτη μας παίζει στο Ευρώ αν τυχόν και κάνει τίποτε τρελά και τον πουλήσουμε σε υπεραξία (όνειρο θερινής νυκτός).
Επίσης ο προπονητής σίγουρα θα κάτσει με τους παρόντες παίκτες που δεν προορίζει για βασικούς να κουβεντιάσουν ποιοί είναι οι στόχοι τού καθενός. Γιατί αν είναι να κάνουν μούτρα, να δημιουργούν πρόβλημα και να δυστρυχούν και οι ίδιοι, μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα έστω κι αν δεν λήγει το συμβόλαιο.
Τέλος ίσως να θέλει μερικούς παίκτες να τους δει και μετάτο ξεκίνημα της προετοιμασίας για να μορφώσει γνώμη ο ίδιος.
Αφού και μόνο αφού γίνουν όλα αυτά θα κοιτάξει η ομάδα να φέρει βαριά χαρτιά. Όταν θα ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται και πού το χρειάζεται.
Πιστεύω οτι η ομάδα θα ενισχυθεί λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς αλλά οι 2-3 καλές μεταγραφές που περιμένουμε όλοι θα πάνε πάλι πίσω, τέλη Αυγούστου με το πρόβλημα να είναι οτι δεν θα είναι στην προετοιμασία και θα πάρουν καιρό να εγκλιματιστούν στην ομάδα. Αυτή όμως είναι η μοίρα όλων των ομάδων που θέλουν να πάρουν παίκτες από ράφι πιο πάνω απότι θέλουν να πληρώσουν.
Οι προτεραιότητες είναι στις ανανεώσεις αλλά και σε όποιο παίκτη μας παίζει στο Ευρώ αν τυχόν και κάνει τίποτε τρελά και τον πουλήσουμε σε υπεραξία (όνειρο θερινής νυκτός).
Επίσης ο προπονητής σίγουρα θα κάτσει με τους παρόντες παίκτες που δεν προορίζει για βασικούς να κουβεντιάσουν ποιοί είναι οι στόχοι τού καθενός. Γιατί αν είναι να κάνουν μούτρα, να δημιουργούν πρόβλημα και να δυστρυχούν και οι ίδιοι, μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα έστω κι αν δεν λήγει το συμβόλαιο.
Τέλος ίσως να θέλει μερικούς παίκτες να τους δει και μετάτο ξεκίνημα της προετοιμασίας για να μορφώσει γνώμη ο ίδιος.
Αφού και μόνο αφού γίνουν όλα αυτά θα κοιτάξει η ομάδα να φέρει βαριά χαρτιά. Όταν θα ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται και πού το χρειάζεται.
Πιστεύω οτι η ομάδα θα ενισχυθεί λίγο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς αλλά οι 2-3 καλές μεταγραφές που περιμένουμε όλοι θα πάνε πάλι πίσω, τέλη Αυγούστου με το πρόβλημα να είναι οτι δεν θα είναι στην προετοιμασία και θα πάρουν καιρό να εγκλιματιστούν στην ομάδα. Αυτή όμως είναι η μοίρα όλων των ομάδων που θέλουν να πάρουν παίκτες από ράφι πιο πάνω απότι θέλουν να πληρώσουν.