Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Εγω τωρα σοβαρα τον Κιτσιου θα τον ηθελα. Βασικα δεν ηθελα να φυγει το παιδι. Τι μας πειραζε? Μεχρι και Ρεαλ εχει τον καρβαχαλ της.
- ΑποστόληςΑ
Ποσα παιρνει ο Κουτσιας? 250.000? Ε βαλε κατι παραπανω ,500.000 λεω εγω...
Του έδωσαν κάτι παραπάνω για να κερνάει παγωτά στο σχολείο τους συμμαθητές του. 

- ΑποστόληςΑ
Τουλάχιστον 3ετές πρέπει να γίνει στον Κυριάκο γιατί είναι 29 ετών, Κατερινιώτης, και μπορεί να παίζει άλλα 6 έτη, επειδή είναι στόπερ. Τώρα για 200 και 300 χιλιάρικα που ακούω αυτά για μένα είναι αστειότητες. Το παιδί αν δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς θα ήταν ακόμη στην Bundesliga. Διεθνής με την Εθνική μας είναι.
-
ναι οι προδοτες...γτ ?sourmenetes έγραψε:Σε ενοχλεί κάτι;;kosths BXL έγραψε:και ο κιτσιου μην ξεχνας τον κιτσιου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος είναι προδότης;;
- ΑποστόληςΑ
-
αυτος που δήλωνε συμπαράσταση στο φιλαρακι του που επαιρνε εντολες απο τον καραπαπα και τη σουλουκουsourmenetes έγραψε:Ποιος είναι προδότης;;
- Shivaspace
ωχ και ο Τζιόλης διεθνής απ την Κατερίνη ήταν, πόσο έπαιξε κι αυτός 2 ή 3 χρόνια..ΑποστόληςΑ έγραψε:Τουλάχιστον 3ετές πρέπει να γίνει στον Κυριάκο γιατί είναι 29 ετών, Κατερινιώτης, και μπορεί να παίζει άλλα 6 έτη, επειδή είναι στόπερ. Τώρα για 200 και 300 χιλιάρικα που ακούω αυτά για μένα είναι αστειότητες. Το παιδί αν δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς θα ήταν ακόμη στην Bundesliga. Διεθνής με την Εθνική μας είναι.

τους δοκιμάζουμε πρώτα στο ΠΟΚ αυτούς τους παίκτες μετά σε μεγάλα πρωταθλήματα και μόνο όταν βεβαιωθούμε πως πραγματικά αξίζουν τους δίνουμε την ευκαιρία τους στον ΠΑΟΚ.
danirifle έγραψε:
υγ. μακάρι να ρθει ο παπ και ο στάφυ και να αποχωρήσει σιγά σιγά βαρέλα - κρέσπο
Ρε συ dani,δε γίνεται να μαζεύει συνέχεια ο ΠΑΟΚ,πολύ τραυματίες.
Εγώ είμαι αρνητικός και για τις δύο περιπτώσεις.
Για τον Σταφυλιδη, δεν θα ήμουν τόσο αρνητικός αν δεν είχε τόσο πολύ καιρό εκτός αγώνων,το παιδί για να ξαναβρεί ρυθμό,θα θέλει κάνα 6μηνο στο νερό.
Για τον Παπαδόπουλο,τα έχω γράψει ήδη.
Για τον Παπαδόπουλο,τα έχω γράψει ήδη.
O Staf ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο τον Κυριακο.Πιο πολυ γκαντεμη τον λες παρα πολυτραυματια καθως ολοι του οι τραυματισμοι ηταν του στυλ σπασιμο χεριου,βγαλσιμο ωμοπλατης,καταγμα δακτυλου και διαφορα τετοια.Ο βιερινια για παραδειγμα εχει 2 χιαστους.obanebane έγραψε:danirifle έγραψε:
υγ. μακάρι να ρθει ο παπ και ο στάφυ και να αποχωρήσει σιγά σιγά βαρέλα - κρέσπο
Ρε συ dani,δε γίνεται να μαζεύει συνέχεια ο ΠΑΟΚ,πολύ τραυματίες.
Εγώ είμαι αρνητικός και για τις δύο περιπτώσεις.