Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Όσο δεν κλείνουμε τον Ίνγκασον, θα πάμε να πάρουμε κι άλλο σέντερ μπακ;
-
ε αφου ειναι παοκτσακι να μην ερθει ? και φιλος του τζαβελλα...ολο το πακετο
Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό μετά από τόσους μήνες χωρίς ΤΔ, να μην υπάρχει μια σοβαρή ενημέρωση για το ποιος και πώς σχεδιάζει το μεταγραφικό πλάνο αλλά και αυτό των ανανεώσεων.
είμαι πλέον σίγουρος
ο ΠΑΟΚ έχει διπολική διαταραχή
μπορεί τη μία μέρα να κάνει κινησάρα και την επόμενη να κάνει πατάτα
υγ. μακάρι να ρθει ο παπ και ο στάφυ και να αποχωρήσει σιγά σιγά βαρέλα - κρέσπο
ο ΠΑΟΚ έχει διπολική διαταραχή
μπορεί τη μία μέρα να κάνει κινησάρα και την επόμενη να κάνει πατάτα
υγ. μακάρι να ρθει ο παπ και ο στάφυ και να αποχωρήσει σιγά σιγά βαρέλα - κρέσπο
-
Μια χαρά είναι ο μαγουλάκιας. Το μόνο στόπερ που δεν θα καπελώσει Μιχάι και Μιχαηλίδη.Για 10-15 συμμετοχές στα στόπερ και άλλες τόσες στα χαφ Με μικρό συμβόλαιο και μπόνους συμμετοχών.
250Κ παίρνει ο Κούτσιας.
Δε νομίζω να έρχεται με κάτω από 400-500Κ και ο Παπάδοπουλος και το άλλο το ΠΑΟΚτσάκι ο Σταφυλίδης.
Και φυσικά να μην ξεχνάμε τον Κίτσιου.
Θα είναι μεγάλη αδικία να μην τον φέρουμε πίσω και αυτόν, εάν φέρουμε τους άλλους δύο.
Δε νομίζω να έρχεται με κάτω από 400-500Κ και ο Παπάδοπουλος και το άλλο το ΠΑΟΚτσάκι ο Σταφυλίδης.
Θα είναι μεγάλη αδικία να μην τον φέρουμε πίσω και αυτόν, εάν φέρουμε τους άλλους δύο.
off topic ανακοίνωση: Μόλις ανάρτησα πόνημα στην ενότητα "Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ" με θεμα τις μεταγραφές
-
μονο εσυ με νιωθειςpaoki4b έγραψε:250Κ παίρνει ο Κούτσιας.

- sourmenetes
- Moderator
Περιμένουμε πρωτάθλημα με όποιον και να πάει ο ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Χαχαχαχαχα..περιμένουμε πρωτάθλημα με βασικούς τον ινγκασον που το μόνο που κάνει είναι να διώχνει όπου όπου κ τον Καντουρι που στις τόσες συμμετοχές έχει λειψα νούμερα...
Καταλάβετε ότι εάν δεν πέσει χρήμα, ομάδα δεν γίνεται. Πάμε με Ροντρίγκο, ινγκασον, Καντουρι, αουγκουστο.. σας καλύπτει αυτό; ; εμένα προσωπικά όχι..
Ο ΠΑΟΚ εδώ και 4-5 χρόνια κάνει πρωταθλητισμο!!!
Είτε παίζει ο Ροντρίγκο είτε παίζει ο καντουρι είτε εγώ..
Πέρυσι η ομάδα δεχθηκε μια πουστικη επίθεση για να βγει εκτός πρωταθληματος και φέτος καταλάβαμε ότι η διαφορά δεν ήταν θέμα ποιότητας.
Το να υποβαθμιζουμε με κάθε ευκαιρία τον καντουρι τον ΙΓΚΑΝΣΟΝ και όποιον νομίζει ο καθένας και να λεμε"με αυτούς θα πάμε για πρωτάθλημα??" έχει καταντήσει γραφικό.
Λες και αν έρθουν 3 4 παίκτες σοβαροί θα πούμε πάμε για πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα κάθε χρόνο τέλεια και παύλα.
Και ο Σαββίδης ο ίδιος ζήτησε να πάμε ακόμα πιο ψηλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Περιμένουμε πρωτάθλημα με όποιον και να πάει ο ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Χαχαχαχαχα..περιμένουμε πρωτάθλημα με βασικούς τον ινγκασον που το μόνο που κάνει είναι να διώχνει όπου όπου κ τον Καντουρι που στις τόσες συμμετοχές έχει λειψα νούμερα...
Καταλάβετε ότι εάν δεν πέσει χρήμα, ομάδα δεν γίνεται. Πάμε με Ροντρίγκο, ινγκασον, Καντουρι, αουγκουστο.. σας καλύπτει αυτό; ; εμένα προσωπικά όχι..
Ο ΠΑΟΚ εδώ και 4-5 χρόνια κάνει πρωταθλητισμο!!!
Είτε παίζει ο Ροντρίγκο είτε παίζει ο καντουρι είτε εγώ..
Πέρυσι η ομάδα δεχθηκε μια πουστικη επίθεση για να βγει εκτός πρωταθληματος και φέτος καταλάβαμε ότι η διαφορά δεν ήταν θέμα ποιότητας.
Το να υποβαθμιζουμε με κάθε ευκαιρία τον καντουρι τον ΙΓΚΑΝΣΟΝ και όποιον νομίζει ο καθένας και να λεμε"με αυτούς θα πάμε για πρωτάθλημα??" έχει καταντήσει γραφικό.
Λες και αν έρθουν 3 4 παίκτες σοβαροί θα πούμε πάμε για πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα κάθε χρόνο τέλεια και παύλα.
Και ο Σαββίδης ο ίδιος ζήτησε να πάμε ακόμα πιο ψηλά.
Μαθε στον ριβαλντο λιγη μπαλα Σικαμ-αλα Σικαμπαλααααα.
Αληθεια τι γινεται αυτη η ψυχη? Μηπως να κτυπουσαμε καμια πορτα?
Back to the future!!!
Αληθεια τι γινεται αυτη η ψυχη? Μηπως να κτυπουσαμε καμια πορτα?
Back to the future!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 17 Ιουν 2021, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Σε ενοχλεί κάτι;;kosths BXL έγραψε:και ο κιτσιου μην ξεχνας τον κιτσιου