11.Χρήστος Τζόλης
- ΑποστόληςΑ
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Εάν δεν συμφωνείς ότι ο Τζόλης το τελευταίο δίμηνο δεν βλεπόταν και δεν αποτελούσε (το διάστημα αυτό) τον καλύτερό μας παίκτη δεν βλέπω τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε.
Το γιατί είναι το θέμα
Και αν η απάντηση είναι η ψυχολογία,συνεχίζονται τα γιατι
Εκτός αν ξαφνικά από golden boy,έγινε παικτάκι της σειρας
Και αν η απάντηση είναι η ψυχολογία,συνεχίζονται τα γιατι
Εκτός αν ξαφνικά από golden boy,έγινε παικτάκι της σειρας
- ΑποστόληςΑ
Για όνομα ρε Αποστολή και δεν σε έχω για σκαλωμενο. Για να στο θέσω με όρους υπερβολής αν βαλεις τον Ζιφκοβιτς αμυντικό χάφ θα είναι ο καλύτερος μας παίκτης; Στη περίπτωση μας τώρα,όταν λες σε ένα φορ εξτρέμ που ήταν συνεχώς στη περιοχή και έγραφε νούμερα,βγες έξω από αυτή,τραβά παίξε κοντά στη γραμμή και γυρνά πίσω να δίνεις βοήθειες στην άμυνα εσυ περιμένεις να είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν; Είναι απλό το ποδόσφαιρο. Ο Τζολης είναι ο πιο σύγχρονος παίκτης που έχουμε,δες με τι στυλ παίκτες παίζουν οι μεγάλες ομάδες στην επίθεση. Αν κάποιος επιλέγει να μην τον αναδείξει η τον πουλάς πριν τον καταστρέψεις η διώχνεις τον προπονητή για να μην σου κάψει το μεγαλύτερο περιουσιακό σου στοιχείο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εάν δεν συμφωνείς ότι ο Τζόλης το τελευταίο δίμηνο δεν βλεπόταν και δεν αποτελούσε (το διάστημα αυτό) τον καλύτερό μας παίκτη δεν βλέπω τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε.
Για μένα η ερώτηση είναι ποιον Τζόλη θα δούμε του χρόνου, αυτόν της Ευρώπης και του πρώτου μισού του πρωταθλήματος ή αυτόν των Play Off? Ήταν πυροτέχνημα το ξεκίνημα του ή απλά έσκασε στο τέλος; Και αυτά είναι ερωτήματα που αφορούν τον ίδιο τον Τζόλη.
Μετά έρχεται το ερώτημα για τον προπονητή. Θα μπορέσει να προσαρμώσει την ομάδα πάνω στον Τζόλη ώστε να εκτοξεύσει την αξία του ή θα προτιμήσει να προσαρμώσει τον Τζόλη πάνω στην ομάδα κάνοντας έναν χρήσιμο παίκτη για το σύνολο αδιαφορώντας να του δώσει υπεραξία;
Για εμένα το ενδεχόμενο πώλησης κρίνεται από αυτές τις δύο ερωτήσεις που σίγουρα δεν είμαι εγώ ειδικός να απαντήσω.
Μετά έρχεται το ερώτημα για τον προπονητή. Θα μπορέσει να προσαρμώσει την ομάδα πάνω στον Τζόλη ώστε να εκτοξεύσει την αξία του ή θα προτιμήσει να προσαρμώσει τον Τζόλη πάνω στην ομάδα κάνοντας έναν χρήσιμο παίκτη για το σύνολο αδιαφορώντας να του δώσει υπεραξία;
Για εμένα το ενδεχόμενο πώλησης κρίνεται από αυτές τις δύο ερωτήσεις που σίγουρα δεν είμαι εγώ ειδικός να απαντήσω.
Έχει κι πιο κάτω joshua , μπορείς να παραποιήσεις ακόμα περισσότερο την πραγματικότητα . Ένας μικρός πορτοσαλτε ! Άλλωστε ο τρόπος που γράφεις δείχνει ότι τον θαυμάζεις ιδιαίτερα. Στρεψοδικια και κοπτοραπτικη. Εξαιρετικη περιγραφη το να παρουσιάσεις τον ΠΑΟΚ μαςjoshua έγραψε:Με Γκαρσιοσκυλα (συγνωμη Αποστολη) δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη.Δεν μπορουν η μαλλον δεν θελουν να δουν πως το τελευταιο διμηνο η ομαδα αλλαξε προσανατολισμο τακτικα.Οι 4 μεσοεπιθετικοι εγιναν 2,ο Ουαρντα πχ απομακρυνθηκε απο τη περιοχη,φτασαμε να παιζουμε σε παιχνιδια χωρις επιθετικο,παιξαμε σε παιχνιδια με Τσιγγαρα αριστερο εξτρεμ,σε αλλα με 4 στοπερ.Ο Γκαρσια για να σωσει τη χρονια ταμπουρωθηκε πισω τραβωντας παικτες απο την αντιπαλη περιοχη κατι που προφανως δεν ευνοουσε το στυλ παιχνιδιου του Τζολη.Του βγηκε και μπραβο του αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να κανουμε πως δεν βλεπουμε τα προφανη μην τυχον και πουμε το παραμικρο που μπορει να θεωρηθει ως μομφη για τον προπονητη-ινδαλμα μας.
σαν την Καλλιθέα του Σούλη Παπαδόπουλου.
Να πάρεις δηλαδή στιγμές των ματς κι να τα κολλήσεις όλα μαζί , κι να μας τα σερβίρεις δήθεν σαν ποδοσφαιρικό συμπέρασμα. Να βαφτίζουμε δηλαδή την αλλαγή σκοπιμότητας στις καθυστερήσεις 4 στόπερ, κι όλα αυτά για να δικαιολογήσουμε έναν ανύπαρκτο ποδοσφαιρικό ισχυρισμό, ένα μύθευμα το οποίο θέλει να παρουσιάσει ότι ο προπονητής χαντακωσε τον μικρό . Επειδή εγώ έχω παρακολουθήσει κι καμία 15 αγώνες της Κ19 , κι εσύ μάλλον κανενα τα τελευταία χρόνια. Θυμάμαι ο Τζόλης να χρησιμοποιήσετε και στα φτερά κι σαν δεύτερο φορ, από τον ίδιο προπονητή. Βέβαια για την ταμπακιέρα ούτε θέμα έτσι; Από τον περασμένο Ιούνιο έως κι τον φετινό Φεβρουάριο 60!!! και πλέον αγώνες για ένα παιδί που πριν τις 07/06/2020 δεν είχε ούτε ΜΙΑ επαγγελματική συμμετοχή !
Non stop κι με την μεγαλύτερη χρονική συχνότητα για τον πιο νεαρό μας ποδοσφαιριστη , λες και ήταν άλογο στον ιππόδρομο. Λες κι είναι εύκολο για ένα παιδί να διαχειριστεί σωματική , πνευματική κι ψυχολογική κουραση, χωρίς βοήθεια. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Αμπελ για την διορατικότητα να χρησιμοποιήσει τον μικρό, συγχαρητήρια κι στον Πάμπλο που τον προστάτεψε.
Θα ήθελε να μάθω σε ποιον σχηματισμό τον είδες τον τζολη ως δεύτερο φορ στα 15 παιχνίδια της Κ19 που είδες
Eγω τωρα να απαντησω και μαλιστα σε αναλογο υφος? Μπααα μερικες φορες και με συγκεκριμενα ατομα δεν αξιζει να ασχολεισαι παραπανω...Αλωστε αν καποιος θελει να πιστευει οτι ο ιδιος προπονητης που ξεζουμισε εναν παικτη, ακομα και σε παιχνιδια χωρις ιδιαιτερη πιεση και λογο ,αποφασισε ξαφνικα να τον παραγκωνισει στα πιο σημαντικα παιχνιδια για να τον προστατεψει και οχι για δικους του τακτικους λογους εγω δεν μπορω να κανω κατι...Δυο πραγματα ειναι απειρα,το συμπαν και...
Tricky question!! Ο σχηματισμός που προτιμούσε ο προπονητής ήταν το 4-3-3, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα ! Οι ρόλοι στην ομάδα δεν ήταν τόσο ευδιάκριτη καθώς είχαμε διαρκεί κίνηση κι αλληλοκαλυψη όλων των γραμμών. Αν έχεις δει έστω κι ένα ματς κ19 θα θυμάσε τον προπονητή να ζητάει από τους παίκτες του κίνηση διαρκώς κι προπάντων αλληλοβοήθειες μεταξύ τον παικτών . Θυμάμαι ματς που μας κάνουν παγίδα στο κέντρο κι μας κλέβουν την μπάλα κι αυτοί που τα ακούσανε ήταν όσοι δεν πήγαν για βοήθεια στον συμπαίκτη τους. Σε πορεία αγώνα όμως πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές παίζανε κι έξω από το στενό όριο της θέσης τους, ενώ αν θυμάμαι καλά είχαμε κερδίσει κι ματς που όλα μας τα γκολ τα είχανε βάλει εκείνη την ημέρα οι μέσοι.
Τι να απαντήσεις βρε joshua, 60 και πλέον ματς σε οκτώ μήνες κι είσαι βέβαιος ότι δεν έπαιζε λόγο συστήματος αλλά καθόλου λόγου κούρασης. Έχεις απόλυτο δίκιο πάντως
Δυο πραγματα ειναι απειρα,το συμπαν και...
Δυο πραγματα ειναι απειρα,το συμπαν και...
Συγνώμη κι όλας αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο... οτιδήποτε διαφορετικό λέγεται σουμπουτεο.Andrew R έγραψε:Tricky question!! Ο σχηματισμός που προτιμούσε ο προπονητής ήταν το 4-3-3, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα ! Οι ρόλοι στην ομάδα δεν ήταν τόσο ευδιάκριτη καθώς είχαμε διαρκεί κίνηση κι αλληλοκαλυψη όλων των γραμμών. Αν έχεις δει έστω κι ένα ματς κ19 θα θυμάσε τον προπονητή να ζητάει από τους παίκτες του κίνηση διαρκώς κι προπάντων αλληλοβοήθειες μεταξύ τον παικτών . Θυμάμαι ματς που μας κάνουν παγίδα στο κέντρο κι μας κλέβουν την μπάλα κι αυτοί που τα ακούσανε ήταν όσοι δεν πήγαν για βοήθεια στον συμπαίκτη τους. Σε πορεία αγώνα όμως πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές παίζανε κι έξω από το στενό όριο της θέσης τους, ενώ αν θυμάμαι καλά είχαμε κερδίσει κι ματς που όλα μας τα γκολ τα είχανε βάλει εκείνη την ημέρα οι μέσοι.
Όσο για τον τζολη σε συνέντευξη του άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι υπήρξε θέμα στις σχέσεις του με τον προπονητή το οποίο είπε ότι ξεπεράστηκε.
Α καλά... Εκτός από παραποίηση γεγονότων κατά το δοκούν φτάσαμε και στην παραποίηση λεγομένων.
Εγώ άκουσα ότι και για τον κοβιντ μάλλον ο Γκαρσία φταίει.
Ο Τζολης στις δηλώσεις του είπε και μια φράση μέσα "Μάλλον λόγω της κούρασης, αν και αισθανομουν καλά."
Επίσης αν πάθαινε καμιά θλάση θα πηγαίνατε με τσουγρανες έξω από το σπίτι. Εδώ κοντεψατε με τη θλάση του Καντουρι να μου πεις.
Ας συμφωνήσουμε ότι ο Γκαρσία δεν συνέβαλε καθόλου στην πρόοδο του Τζολη, ούτε τα 3 χρόνια στην Κ19 ούτε μετά που έκανε νούμερα ρεκόρ για rookie. Κι επιπλέον ότι τον κατέστρεψε κι από πάνω. Γιατί έτσι δε γουστάρουμε φάτσα Γκαρσία και ότι θέλουμε θα λέμε.
Οκ? Να πάμε παρακάτω?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ άκουσα ότι και για τον κοβιντ μάλλον ο Γκαρσία φταίει.
Ο Τζολης στις δηλώσεις του είπε και μια φράση μέσα "Μάλλον λόγω της κούρασης, αν και αισθανομουν καλά."
Επίσης αν πάθαινε καμιά θλάση θα πηγαίνατε με τσουγρανες έξω από το σπίτι. Εδώ κοντεψατε με τη θλάση του Καντουρι να μου πεις.
Ας συμφωνήσουμε ότι ο Γκαρσία δεν συνέβαλε καθόλου στην πρόοδο του Τζολη, ούτε τα 3 χρόνια στην Κ19 ούτε μετά που έκανε νούμερα ρεκόρ για rookie. Κι επιπλέον ότι τον κατέστρεψε κι από πάνω. Γιατί έτσι δε γουστάρουμε φάτσα Γκαρσία και ότι θέλουμε θα λέμε.
Οκ? Να πάμε παρακάτω?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα καθήσω να κάνω συζήτηση με κάποιον που παντού βλέπει κυνηγούς και εχθρούς του Γκαρσία απλά γιατί τυχαίνει να υπάρχει διαφορετική άποψη σε κάποια πράγματα.
Εδώ ο άλλος μας είπε χωρίς ντροπή ότι λιποθύμησαμε επειδή ο κριμεντσικ σκόραρε και πήραμε βτο κύπελλο...για τόση αρρώστια
Εδώ ο άλλος μας είπε χωρίς ντροπή ότι λιποθύμησαμε επειδή ο κριμεντσικ σκόραρε και πήραμε βτο κύπελλο...για τόση αρρώστια