Ξεφούσκωσε λίγο ή είναι η ιδέα μου? χαχαχα!Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Εσιτι είναι Μάκη..
Αυτός ούτε μακριά από την Τούμπα!
Ξεφούσκωσε λίγο ή είναι η ιδέα μου? χαχαχα!Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Εσιτι είναι Μάκη..
Αδερφέ είναι σοβαρή η κατάσταση σου... Παρενέργειες Astra Zeneca ή κάποιο άλλο εμβόλιο μήπως?cellophan έγραψε:Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως με Λουτσέσκου ο Εσίτι θα ήταν χρήσιμο εργαλείο, δεν ξέρω. Θα το κοιτάξω......
Του καραπαπάρα πάει κι έρχεται.. μην είναι ονείρωξη διοικούντων και οπαδών δικών μας.kosths BXL έγραψε:αυτο ανετα θα μπορουσε να ειναι ποστ του καραπαπα στο ινσταγκραμ....
Ελπίζω όχι πάνω από 700 τον χρόνοlaska4 έγραψε:Οριστικό: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Καντουρί για 2+1 χρόνια
paok24
νατος και ο χαφ παμε για φορ τωρα
makispaspartou έγραψε:Του καραπαπάρα πάει κι έρχεται.. μην είναι ονείρωξη διοικούντων και οπαδών δικών μας.kosths BXL έγραψε:αυτο ανετα θα μπορουσε να ειναι ποστ του καραπαπα στο ινσταγκραμ....
Κάντε κάτι, τώρα που είναι νωρίς. Μπορεί να πιστέψω και σε ανάσταση νεκρών τώρα στα γεράματα και να έχουμε και άλλα.Salvador Allende έγραψε:Αδερφέ είναι σοβαρή η κατάσταση σου... Παρενέργειες Astra Zeneca ή κάποιο άλλο εμβόλιο μήπως?cellophan έγραψε:Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως με Λουτσέσκου ο Εσίτι θα ήταν χρήσιμο εργαλείο, δεν ξέρω. Θα το κοιτάξω......
Να το δούμε, να βοηθήσουμε