Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Magpies4 »

kosths BXL έγραψε:ο κολκας εγραψε οτι ο ροντριγκο τελειωνει και μαλλον φευγει...και οτι ο τευλορ ειναι ο αντικαταστάτης του και προοριζεται για δευτερος ..και λεει οτι θα αποκτηθει αλλο ενα δεξι και ενα αριστερο μπακ... ίδωμεν
Εδώ μέσα το διάβασε (χτἐς). Ούτε θεωρίες συνομωσίας ούτε τίποτα, απλά λογικά πράγματα.

Προσκυνώ Λούτσο που πάει για ξεσκαρτάρισμα, όχι πιά άλλους άμπαλους.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

barlow4 έγραψε:
vs40 έγραψε:Κονομαμε 8εκ από το Γιαννούλη, και δε μπορούμε να δώσουμε 3.5εκ για Μπαμπα; Ο Βιερι βασικό δεξι μπακ και αλλαγή ο Σοαρες. Βαθος ο Λυρατζης. Τι άκυρη μεταγραφή του Βραζιλιανου, που πιάνει και θεση ξενου :o
Ειδες καβουρια ο ιβαν?
Μόνο κάβουρας δεν είναι. Ο Χατσερίντι του κόστιζε 3εκ/ετος μικτά και δεν ακούμπησε, όπως και τόσοι άλλοι ή πληρωσε αμετρητες υπεραξίες σε συμβόλαια. Που να μείνει μετά μπατζετ για να πάρει ή να ανανεώσει παικτες που πραγματικά προσφέρουν στον ΠΑΟΚ (FFP). Εξάλλου εκει οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από aivas19 »

cellophan έγραψε:
Gospi έγραψε:Χαλαρα κοβει βολτες 24/7 ο κολκας εδω μεσα για να παιρνει ιδεες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κόβει όντως βόλτες, να γράψω εδώ πως εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου που έκανε την κ@@λα του επάγγελμα και βγάζει ένα καλό (ή μέτριο ή κακό, ποσώς με ενδιαφέρει) εισόδημα γύρω από την ομάδα, ούτε ζηλεύω που ζει και αναπνέει τόσο κοντά σε αυτό που αγαπάω πολύ, ενώ εγώ θα πεθάνω βλέποντας το από το γήπεδο, όταν καταφέρνω να ανέβω. Να του πω ακόμα, πως σε σχέση με την πλέμπα που κυκλοφορεί στο δημοσιογραφικό συνάφι γύρω από την ομάδα είναι μακράν ο πιο μπαλωμένος και ότι παρόλο που είναι σκατόφατσα, κανείς καταλαβαίνει πως και του κόβει ένα δράμι και την πλάκα του την έχει. Έπινες δηλαδή ένα τσίπουρο μαζί του συζητώντας για μπάλα. Τέλος, θα ήθελα να του πω, πως εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός πως γράφει εδώ και χρόνια πολύ ενοχλητικά πράγματα έχοντας μπει στο μάτι των κάτω σαν ότι χειρότερο σε δημοσιογράφο έχει ο ΠΑΟΚ (με την έννοια που μάλλον παράσημο περιγράφει) και το πως, σε αντίθεση με εμένα που μπορώ να λέω ότι θέλω στην καναπεδάρα μου και μετά να πάω πλατεία με τους δικούς μου ανθρώπους να πιώ δυο μπύρες χωρίς να κοιτάξω πίσω μου βγαίνοντας από την πόρτα, αυτός σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να το κάνει.

Κάποια πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα και όλες οι στροφές είναι αριστερές και δεξιές ανάλογα από ποια μεριά τις παίρνεις. Βέβαια από την άλλη, όλα τα παραπάνω κάποιος θα πει είναι μαλακίες και παίζει να είμαι και ο Κόλκας, αλλά δεν γα@@@ς. Τουλάχιστον δεν είμαι ο Μίνος ή ο Βασιλόπουλος. Εγώ έπρεπε να τα πω.

Υ.Σ. Gospi, σόρυ που σου μαγάρισα το post. Δεν έχει να κάνει μαζί σου, γενικό είναι το σχόλιο.
+++++
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Kατι μου λεει οτι θα κλεισουμε και Ismael Silva χαφακι box box οπως αρεσει στον Ραζβαν
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κατι η καποιος?
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

cellophan έγραψε:

Αν κόβει όντως βόλτες, να γράψω εδώ πως εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου που έκανε την κ@@λα του επάγγελμα και βγάζει ένα καλό (ή μέτριο ή κακό, ποσώς με ενδιαφέρει) εισόδημα γύρω από την ομάδα, ούτε ζηλεύω που ζει και αναπνέει τόσο κοντά σε αυτό που αγαπάω πολύ, ενώ εγώ θα πεθάνω βλέποντας το από το γήπεδο, όταν καταφέρνω να ανέβω. Να του πω ακόμα, πως σε σχέση με την πλέμπα που κυκλοφορεί στο δημοσιογραφικό συνάφι γύρω από την ομάδα είναι μακράν ο πιο μπαλωμένος και ότι παρόλο που είναι σκατόφατσα, κανείς καταλαβαίνει πως και του κόβει ένα δράμι και την πλάκα του την έχει. Έπινες δηλαδή ένα τσίπουρο μαζί του συζητώντας για μπάλα. Τέλος, θα ήθελα να του πω, πως εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός πως γράφει εδώ και χρόνια πολύ ενοχλητικά πράγματα έχοντας μπει στο μάτι των κάτω σαν ότι χειρότερο σε δημοσιογράφο έχει ο ΠΑΟΚ (με την έννοια που μάλλον παράσημο περιγράφει) και το πως, σε αντίθεση με εμένα που μπορώ να λέω ότι θέλω στην καναπεδάρα μου και μετά να πάω πλατεία με τους δικούς μου ανθρώπους να πιώ δυο μπύρες χωρίς να κοιτάξω πίσω μου βγαίνοντας από την πόρτα, αυτός σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να το κάνει.

Κάποια πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα και όλες οι στροφές είναι αριστερές και δεξιές ανάλογα από ποια μεριά τις παίρνεις. Βέβαια από την άλλη, όλα τα παραπάνω κάποιος θα πει είναι μαλακίες και παίζει να είμαι και ο Κόλκας, αλλά δεν γα@@@ς. Τουλάχιστον δεν είμαι ο Μίνος ή ο Βασιλόπουλος. Εγώ έπρεπε να τα πω.

Υ.Σ. Gospi, σόρυ που σου μαγάρισα το post. Δεν έχει να κάνει μαζί σου, γενικό είναι το σχόλιο.
Συμφωνώ φίλε, είναι κάτι που καιρό τώρα ήθελα να γράψω κι εγώ. Πάντα διασκεδάζω να διαβάζω τα άρθρα του, μου αρέσει ο τρόπος που γράφει. Δυστυχώς, χάνει πολύ στον προφορικό λόγο και είναι ψιλοτραγικός στο γυαλί. Τώρα, για τα οοοοόποια κίνητρά του, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και να κρίνω. Γενικά μιλώντας πάντως, όποιος ψάχνει αγγέλους σε αυτή τη ζωή μάλλον θα απογοητευτεί.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Χρειαζομαστε Κολκες. Αν μη τι αλλο ειναι οξυς στον λογο του. Περασα στην αθηνα τα χρονια της χαρτινης και της γιδας κλπ και με καλυπτε οσο μπορουσε και αυτος. Γιατι οι αλλοι με εκνευριζαν οι δικοι μας. Τεσπα μια δουλεια κανουν ολοι. Αλλος καλυτερα αλλος χειροτερα. Δειτε τον «αντικειμενικο» Σπυροπουλο που οσο δεν ηταν στο οπεν ηταν πενηνταρισιος. Μετα εγινε και αυτος περιεργος. Για να μην του κολησουν καμια ετικετα. Το ολο συστημα μπαζει παιδες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

cellophan έγραψε:

κλαιω με το μαγαρισμα [FACE WITH TEARS OF JOY]
Αν και δεν τον παω τον κολκα συμφωνω μαζι σου οτι εχει κανει την κ@@λα του δουλεια και εχει τον χαβαλε του!
Για τσιπουρο ειναι στανταρακι καλη παρεα.

Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

seaman έγραψε:Και βέβαια κολλάει έτσι. Απλά στερεί μια θέση ξένου, αλλά η προοπτική εξέλιξης το προσπερνά.
paoki4b έγραψε:Ας πάρουν τον Milan Gajic που προτάθηκε από Σερβία, για δεξί μπακ.
Και εγώ νομίζω ότι αυτόν παλεύουμε να πάρουμε για βασικό. Είναι και κολλητάρι του Αντρίγια και θα συμβάλει και στην "ανανέωση" του φιλαράκου του.
Διαβάζω στα σημερινά πρωτοσέλιδα, ότι έχει χωθεί και η άεχ να αρπάξει τον Σέρβο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Υποθέτω ότι τους προτείνουν παντού. Εγώ έχω πίστη στο τμήμα σκάουτιν. Μήν κοιτάτε μόνον αυτούς που δεν πιάνουν (πολλοί δεν είναι κάν σίγουρο άν είναι στην λίστα των σκάουτερ, ή μανατζερικές τσόντες).
gpap

Δημοσίευση από gpap »

paoki4b έγραψε:
gpap έγραψε:τελικά από πώληση του Πέλκα, τι ποσοστό έρχεται σε εμάς?
20%.
20% είναι μεγάλο νούμερο.
Ακούγονται (διαβάζονται) κάτι απαιτήσεις για 10-15 εκατομμύρια.
Δηλαδή αν πουληθεί 10 εκατομμύρια, το 20% είναι 2 εκατομμύρια, τρελό ποσό.

Τι να πω, αν ισχύει αυτό το ποσοστό (20%), μιλάμε είμαστε για να παρακαλάμε να πουληθεί όσο το δυνατόν με υψηλότερο ποσό....
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Νέος Τάισον ο Τέιλορ;ας τους πει κάποιος ότι δεν ζούμε στο 1985 αλλά έχουμε ίντερνετ και μπορούμε να παρακολουθούμε τους παίκτες και τα βιογραφικά τους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιχταράς ο τευλορ!!

Θα κλείσει πολλά στόματα!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

5 γκολ και 7 ασίστ κάθε σεζόν, στάνταρ!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

250 αγορά και 150 συμβόλαιο για Κωτσιρα ο βαζελος.

Αυτό σημαίνει value for money, οχι του Taylor.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”