Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
axl4

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από axl4 »

έχω χάσει επαφή τις τελευταίες ημέρες αλλά φαίνεται να προχωράει (?) η λύση του Μπάνε τελικά...
εγώ 2 πράγματα ζητάω...Μπάνε και Σούλης...

δε χάνω την αισιοδοξία μου μόνο αυτό μου έχει μείνει

τα μπάτζετ που διάβασα πιο πριν δεν λένε και πολλά ρε παιδιά.
όπως είπε ο Θάνος νομίζω αν δεν βοηθήσει ο λαός μας όποιος και να έρθει σοβαρός ή αστείος, λίγα πράγματα θα κάνει.

Μπάνε άντε ανέλαβε και τύπωσε ξανά τη φανέλα σου με φωτό μπροστά από τα ευρωπαικά μας...δέκα τέτοιες θα αγοράσω για αρχή! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1000 axl
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, τη δική του ανάμειξη στα διοικητικά της ομάδας, αλλά και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν το «Δικέφαλο» μίλησε στον «Sentra Fm» o Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για:

Τη δική του ανάμιξη:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ακέφαλος εδώ και μήνες. Μου έχει ζητηθεί να ηγηθώ μιας προσπάθειας διοίκησης Πρωτοδικείου για να λυθούν κάποια προβλήματα αλλά το ζήτημα έχει κολλήσει χωρίς να μπορώ να δώσω εξήγηση. Για να γίνει ένα επιχειρηματικό και αθλητικό πλάνο πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις. Το πλάνο δεν έχει γίνει από κανένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Μου έχουν ζητήσει μια διοίκηση που θα αρχίσει να λύνει προβλήματα. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δεν μπορώ γιατί έχω άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, βρήκα μια φόρμουλα για να ηγηθώ της διοίκησης Πρωτοδικείου για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και να βρεθεί λύση. Από τη στιγμή που είπα θα ασχοληθώ και θα πάρω ευθύνες, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, τα πράγματα έχουν αρχίσει να μπερδεύονται».

Τη φημολογούμενη αντιπαλότητα στα στρατόπεδα:
«Δεν υπάρχει προεκλογικός αγώνας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κανένα άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει. Δεν υπήρχε διαφωνία με τον Δημήτρη Πατρίδα. Η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που μόνο η ενότητα θα φέρει αλλαγή. Έχουμε ένα πτώμα που θέλει ηλεκτροσόκ και οξυγόνο. Δεν τους αρέσει που μιλάω ρεαλιστικά. Δεν μπορώ να πω παραμύθια. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί, να γίνει εξυγίανση, ώστε να γίνει ελκυστική για να προσελκύσει επιχειρηματίες».

Το αν η πρώτη κίνηση σε περίπτωση που αναλάβει καθήκοντα διοίκησης θα είναι η εξυγίανση:
«Ακριβώς. Για να μην δημιουργηθούν νέα χρέη, να πληρωθούν τα νέα και να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα η ομάδα γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Να δείξουμε εικόνα που θα προσελκύσει επιχειρηματίες. Οι ομάδες μόνες τους δεν είναι κερδοφόρες».

Το αν επηρεάζεται από τα διάφορα σχόλια περί προσωπικού του κέρδους:
«Έχω ακούσει και τέτοια σχόλια. Να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Κάθε μέρα που περνάει είναι χαμένη. Από τη στιγμή που είπα θα το κάνω, το έκανα. Εκείνοι μου το ζήτησαν. Δεν το είχα στο μυαλό μου πριν ένα μήνα. Με τη βοήθεια ανθρώπων με τους οποίους έχω συνεργαστεί ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στη δύσκολη στιγμή».
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από metrosport:

Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ διάγει για ακόμη μια χρονιά δύσκολες στιγμές. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, όπως τονίζουν οι ίδιοι οι διοικούντες, κι όπως βεβαίως καταλαβαίνει ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας. Στις σκέψεις όλων είναι να βρεθεί το διέξοδο, αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν παρατηρείται και φέτος παραγοντική ένδεια, απουσία οράματος, απροθυμία όλων όσων «μπορούν». Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Το μυαλό όλων όσων σκέφτονται κάποιον που να έχει την οικονομική δυνατότητα πάει κατευθείαν και πρώτα στον Απόστολο Αλεξόπουλο. Κι αν στις σκέψεις του Θανάση Κατσαρή ήταν να γίνει μια κρούση, ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος δήλωσε χθες το βράδυ στο «Μ» επιστρέφοντας απ’ την Αθήνα πως οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να ασχοληθεί ενεργά με το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
«Είμαι εκτός Θεσσαλονίκης για αρκετές ημέρες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενημερώνομαι για τις εξελίξεις ή ότι δεν ξέρω τι συνέβη με τις εκλογές και πριν απ’ αυτές» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο ερώτημα – το οποίο του έχει τεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, από τότε που αποχώρησε απ’ την ΚΑΕ, για το αν προτίθεται να ασχοληθεί και πάλι με τα «κοινά», ο κ. Αλεξόπουλος υποστήριξε πως: «αυτή τη στιγμή το μπάσκετ του ΠΑΟΚ παραμένει, έτσι όπως είναι οι συνθήκες, έξω απ’ τα ενδιαφέροντά μου. Δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με την έννοια που εσείς ή ο κόσμος εννοεί, υπό τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια» υπογράμμισε.
Ποιες συνθήκες εννοεί; Δε θέλησε να ξεκαθαρίσει: «δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο επ’ αυτού». Και στην παρατήρηση για το αν στεναχωριέται για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και την κατάσταση που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια; «Φυσικά και στεναχωριέμαι με αυτήν την κατάντια. Γνωρίζω τι συμβαίνει, ενημερώνομαι κι εγώ όπως όλος ο κόσμος. Το ότι στεναχωριέμαι κι εγώ, όπως όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες, δε σημαίνει ότι θα ασχοληθώ. Με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν, δεν μπορώ να το κάνω και το ξέρουν καλά αυτό όσοι με γνωρίζουν. Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό χρειάζεται πρώτα, απ’ όλους. Αυτόκριτική».
Βεβαίως στον Α.Σ. ξέρουν τις διαθέσεις, εδώ και χρόνια, του πρώην προέδρου. Αλλά ελπίζουν πως σε μια συντονισμένη κίνηση από μέρους τους δεν θα ήταν αρνητικός για μια διαφήμιση στην ομάδα για τη νέα χρονιά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα βρεθεί και δω μια λύση! ΠΑΟΚ είμαστε!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

axl4 έγραψε:έχω χάσει επαφή τις τελευταίες ημέρες αλλά φαίνεται να προχωράει (?) η λύση του Μπάνε τελικά...
εγώ 2 πράγματα ζητάω...Μπάνε και Σούλης...

δε χάνω την αισιοδοξία μου μόνο αυτό μου έχει μείνει

τα μπάτζετ που διάβασα πιο πριν δεν λένε και πολλά ρε παιδιά.
όπως είπε ο Θάνος νομίζω αν δεν βοηθήσει ο λαός μας όποιος και να έρθει σοβαρός ή αστείος, λίγα πράγματα θα κάνει.

Μπάνε άντε ανέλαβε και τύπωσε ξανά τη φανέλα σου με φωτό μπροστά από τα ευρωπαικά μας...δέκα τέτοιες θα αγοράσω για αρχή! :) :) :)
Αλέξανδρε αν βρεθείς απο τα μέρη μου, ρίξε ένα τηλ.....
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

εννοειται Δημητρη πως θα βρεθουμε...θα σου τηλ να τα πουμε καλυτερα γιατι θα μας κυνηγησει ο νοβιτο για τα οφ τοπικ! :) :) :)

Θα σε κυνηγήσω άμα δε πάρετε κι απο δώ κανα τηλ να ούμε...
Thx, novito
DIO71

Δημοσίευση από DIO71 »

ακομα τα λετε,τελειωνετε μπανε,πατριδα,κυρ.θαναση καθε μερα που περνα δεν γυρνα.ο κοσμος σας παρακολουθει .τον νου σας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Άλλη μια χαμένη μέρα.....
DIO71

Δημοσίευση από DIO71 »

ρε ας τι θα γινει με ερωτηματολογια θα δωσετε την καε.να περασω να δωσω και εγω ενα ,αντε επιτελους σοβαρευτειτε να ξεκινησουν επιτελους οι διαδικασιες.ενας μηνας περασε και ακομα ουτε μια κινηση .σε λιγο θα αρχισετε τα μπανια και θα φωναζετε παλι τον κοσμο να βοηθησει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Νομίζω ότι η δημοσκόπηση που μπήκε στην κεντρική σελίδα του σάιτ αναφορικά για το αν θέλουμε τον Μπάνε στην προεδρία της ΚΑΕ, μας δείχνει αρκετά πράγματα που σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να μάθουν. Μπορεί ο αριθμός (300 άτομα) να μην ενδείκνυται για σαφή και ασφαλή συμπεράσματα, όμως πιστεύω ότι είναι ένα αρχικό δείγμα για τις προθέσεις του απλού ΠΑΟΚτσήδικου λαού (που συμπεριλαμβάνει συνδεσμίτες, αλλά και τον απλό κόσμο..)

Νομίζω ότι τα συμπεράσματα που θα εξαγάγουμε από την τελική έκβαση και το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για όλους μας κι ελπίζω οι παραλήπτες να λάβουν τα μηνύματα μας εγκαίρως πριν χαθεί ακόμη περισσότερος πολύτιμος χρόνος..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Θέλετε ο Μπάνε Πρέλεβιτς να ηγηθεί του Διοικητικού Σχήματος στην ΚΑΕ?
372 ψήφοι
Θέλετε να παραμείνει ο Pablo Garcia στην ομάδα;
3918 ψήφοι
Σκέψου την κρισιμότητα της κάθε ερώτησης και θα καταλάβεις ότι το μήνυμα είναι ένα:
ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε ειναι που ειναι η κατασταση χαλια, εχουμε και τους κατσαρηδες να πουλανε τρελα...

ακομα και οι μπασκετικοι εχουμε ξενερωσει οταν καθε ημερα που περναει δεν γινεται τπτ.

εγω πιστευω οτι με το που αναλαβει ο μπανε ο πυρηνας των 3-4.000 μπασκετικων θα βοηθησει αμεσα και αυτο χρειαζεται για αρχη...
μετα σιγα σιγα θα φτιαξουν τα πραγματα αρκει να του αδειασουν τη γωνια οπως εγινε με ζαγορακη στην μπαλα...οσο υπαρχουν παραγοντες να αλωνιζουν δεν υπαρχει χωρος για καθαρση και υγεια στο σωματειο μας.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

To όνομα του τίγρη είναι τόσο μεγάλο, που τα ανθρωπάκια που κάνουν την ζημιά θα καθίσουν στην άκρη αναγκαστικά.
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

Johnys έγραψε:Μονο αξιπρέπεια θα έλεγα εγώ,φτάνει ο εξευτελισμός. :?
Δεν αντιλεγω στην αξιοπρεπεια.Το ποστ ηταν για να καταλαβετε οτι ειναι η μονη πραγματικη προσεγγιση και ουσιαστικη προταση για την ΚΑΕ.Ολοι οι αλλοι επιζητουν ειτε να διαφημιστουν ειτε να κερδισουν χρονο.
Το πηρες λαθος αυτο που εγραψα φιλε Johnys.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”