Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Έχουν σχολιαστεί τα καλά στοιχεία σε προηγούμενα post.
Δεν θα φάμε όλο το βράδυ συζητώντας για τη χρησιμότητα της μεταγραφής.
Εδώ πέρσι ήταν σχεδόν καλοδεχούμενος ο Φεραρι από το Βόλο στα 29 χρόνια και με αμπαλο βιογραφικό.
Δεν είναι δυνατόν σε 11 θέσεις να παίζουν 11 παικταραδες ή 11 βαριά συμβόλαια ή 11 βαριά βιογραφικά.
Ας περιμένουμε τουλάχιστον να τον δούμε στο χορτάρι.
Το προληπτικό κράξιμο και η εμπάθεια προς τον παίκτη δεν βοηθούν, ούτε οδηγούν πουθενά.
Δεν θα φάμε όλο το βράδυ συζητώντας για τη χρησιμότητα της μεταγραφής.
Εδώ πέρσι ήταν σχεδόν καλοδεχούμενος ο Φεραρι από το Βόλο στα 29 χρόνια και με αμπαλο βιογραφικό.
Δεν είναι δυνατόν σε 11 θέσεις να παίζουν 11 παικταραδες ή 11 βαριά συμβόλαια ή 11 βαριά βιογραφικά.
Ας περιμένουμε τουλάχιστον να τον δούμε στο χορτάρι.
Το προληπτικό κράξιμο και η εμπάθεια προς τον παίκτη δεν βοηθούν, ούτε οδηγούν πουθενά.
πωπω δεν ειμαι καθολου του στυλ να γκρινιαζω αλλα δεν μου γεμιζει καθολου το ματι.
Αν είναι "κοντά στις ακριβές" βεβαίως και οφείλει. Αναμένουμε λοιπόν και τις ακριβέςbarlow4 έγραψε:τα καλα στοιχεια ειναι τα προφανη.Οτι ειναι γρηγορος.εκρηκτικος.εχει κοντρολ και καλη πασα.Ειναι απο ενα πρωταθλημα που δεν ερχεται επειδη τον προτεινε καποιος που τον ειδε στην tv η καποιος μανατζερ.και ειναι οτι οι πιο καλοι παικτες πο μοσχοπουλησαμε ηταν τετοιες περιπτωσεις.
γκαρυ.μακ.βιειρινια.λουκας κλπ.
και δε συγκρινω παικτες.ηταν ολοι τους καλοι παικτες που για ανεξηγητο λογο δεν τους εβλεπε κανεις και βολοδερνανε.και ηρθαν για ενα κομματι ψωμι κ ελαμψαν.
κανεις δεν εχει συμβολαιο με την επιτυχια.αλλα ειναι τρομερη η υπερβολη σας.αν καποιος μας εβαζε το μαχαιρι στο λαιμο κ μας ελεγε θα παρετε εναν παικτη φετος, κ εγω θα γκρινιαζα.
αλλα δε βλεπετε οτι ο ΠΑΟΚ οφειλει να φερνει τετοιες περιπτωσεις κοντα και στις ακριβες.
- soflodoras
Αν και η «αναλυση» σου ειναι η μονη ουσιαστικη εδω μεσα, να θυμησω πως και τα στατιστικα του Ινγκασον πριν ερθει στον ΠΑΟΚ ηταν καλυτερα και απο του Μπεκενπαουερ. Κατι που δεν εδειξε εδω. Για να δουμε. Το ποδοσφαιρο ειναι καταπληκτικο αθλημα γιατι ειναι το πιο απροβλεπτο και ομαδικο αθλημα , που σε τεραστιο βαθμο στηριζεται στη χημεια μεταξυ παικτων και την τακτικη. Εμενα μαρεσει η κινηση αυτη, μιας και δειχνει να ειναι προιον σκαουτινγκ. Μακαρι να μας βγει. Διαφορετικα υπαρχει και ο ΠΑΟΚ Βjibbie έγραψε:ενταξει, περι ορεξεως.trouman έγραψε:Δεκτά, τουλάχιστον, και τα δικά σου σχόλια.jibbie έγραψε:αφου κλεινει ο μοδιστρος, παρτε το αναλυτικο ραπορτο του και βγαλτε τα συμπερασματα σας![]()
https://smallpdf.com/shared#st=cc4e8e5f ... nt&rf=link
η δικη μου αναγνωση των οσων διαβαζω ειναι οτι προκειται για ενα μετριο για τα δεδομενα της ουκρανικης λιγκας wing back στα περισσοτερα κομματια του παιχνιδιου, με κατω του μεσο ορου συμμετοχη στο build up και στο επιθετικο παιχνιδι της ομαδας του (παρα τα οσα δειχνουν τα βιντεο, εχει απογοητευτικο xgChain και xgBuildup). φαινεται να χει πολλα, ασκοπα τρεξιματα, ανω του μεσου ορου απωλειες κατοχης αλλα οι περισσοτερες οχι επικινδυνες, καλο ριπρες και ανακτηση μπαλας, δινει αρκετες μαχες αμυντικα με σχετικα καλο ποσοστο επιτυχιας, ντριμπλαρει οταν μπορει και το κανει σχετικα καλα ειδικα με μικρους αντιπαλους, κι εχει καλη σεντρα.
ολα αυτα ουκρανια. εδω, θα φανει στο χορταρι. σε καλυψα;
-
Εγινε αρα θα χτυπησουμε τον γαυρο και τους μειων26 βαθμους με τον τειλορ 26μισο χρονων απο την 7η της ουκρανιας.
- PAOK_Antarctica
- PAOK_Antarctica
Ο Τέιλορ είναι οι φετινές μας μεταγραφές.
Δεν θα πάρουμε άλλον. Ούτε τον χειμώνα.
Τα λέμε στην προετοιμασία.
Δεν θα πάρουμε άλλον. Ούτε τον χειμώνα.
Τα λέμε στην προετοιμασία.
Τί συμβόλαιο έχει αυτός?
Η μεταγραφή είναι χειρότερη από Φεράρι πάντως που λιβανιζατε.
Δε ξέρω τί μπορεί να είδαν, αλλά για συμβόλαιο αν δώσουμε πάνω από 60 χιλιαρικα θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.. και άξιοι του FFP.
Επίσης μια ακούγεται είναι προϊόν σκάουτινγκ, μια ότι είναι επιλογή μπαμπά Λουτσεσκου. Τί σκατά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μεταγραφή είναι χειρότερη από Φεράρι πάντως που λιβανιζατε.
Δε ξέρω τί μπορεί να είδαν, αλλά για συμβόλαιο αν δώσουμε πάνω από 60 χιλιαρικα θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.. και άξιοι του FFP.
Επίσης μια ακούγεται είναι προϊόν σκάουτινγκ, μια ότι είναι επιλογή μπαμπά Λουτσεσκου. Τί σκατά.
μακαρι να μας βγει Dani Alves, νομιζω ολοι θα το θελαμε.soflodoras έγραψε:
Αν και η «αναλυση» σου ειναι η μονη ουσιαστικη εδω μεσα, να θυμησω πως και τα στατιστικα του Ινγκασον πριν ερθει στον ΠΑΟΚ ηταν καλυτερα και απο του Μπεκενπαουερ. Κατι που δεν εδειξε εδω. Για να δουμε. Το ποδοσφαιρο ειναι καταπληκτικο αθλημα γιατι ειναι το πιο απροβλεπτο και ομαδικο αθλημα , που σε τεραστιο βαθμο στηριζεται στη χημεια μεταξυ παικτων και την τακτικη. Εμενα μαρεσει η κινηση αυτη, μιας και δειχνει να ειναι προιον σκαουτινγκ. Μακαρι να μας βγει. Διαφορετικα υπαρχει και ο ΠΑΟΚ Β
Αν ήταν ο κλεισμένος που γράφανε και κάναμε δύο βδομάδες να τον υπογράψουμε (που και αυτό μπορεί να πάρει καμιά 10ριά μέρες ακόμα), ο επόμενος θα έρθει με την μισή προετοιμασία ολοκληρωμένη από αυτούς που θα φύγουν μετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 14 Ιουν 2021, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
100 παιρνει στην Ντνίπρο αλλα εμεις ειμαστε λαρτζ.Parolos έγραψε:Τί συμβόλαιο έχει αυτός?
Για 500 λένε.
Τι ώρα?
Κάνα παίχτη Θα πάρουμε? Αρκετά με το ράφτη
Κάνα παίχτη Θα πάρουμε? Αρκετά με το ράφτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 14 Ιουν 2021, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι 100 χιλιαρικα? Γρίβνα μπορεί.