Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω εχω γουσταρει τρελα.τρεχει σαν δαιμονας χωρις να ειναι κουτσιανικουλης.Κραταει τη μπαλα σωστα και δινει και σωστες πασες.εκτελεστικα δεν ειναι και γιασεμακης αλλα ξερει να κλωτσαει.Δεν τα ειχα δει ολα αυτα.
προστιθεται ταχυτητα και αθλητικοτητα που δεν εχουμε στις περισσοτερες θεσεις.
Σας τα λεγα αμπαλοι.
Μου θυμιζει γκαρυ που ηταν κ αυτος καμπουρης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 14 Ιουν 2021, 18:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από aivas19 »

barlow4 έγραψε:εγω εχω γουσταρει τρελα.τρεχει σαν δαιμονας χωρις να ειναι κουτσιανικουλης.Κραταει τη μπαλα σωστα και δινει και σωστες πασες.εκτελεστικα δεν ειναι και γιασεμακης αλλα ξερει να κλωτσαει.Δεν τα ειχα δει ολα αυτα.
προστιθεται ταχυτητα και αθλητικοτητα που δεν εχουμε στις περισσοτερες θεσεις.
Σας τα λεγα αμπαλοι.
Barlow με αυτα που ειδαμε με τις μεταγραφες τοσα χρονια εμενα με επεισες. Τειλορ φανελα μολις βγει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τέιλορ στο Gazzetta: «Kλείνω στον ΠΑΟΚ, βλέπω video με την Τούμπα και έχω τρελαθεί

Ξέρω το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα. Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και η μετακόμιση στον ΠΑΟΚ μου δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 14 Ιουν 2021, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Εγώ βλέπω ότι ο παίχτης πιο πολύ είναι φουλ Μπακ δλδ παίζει όλη την πλευρά πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον πάμε για 3-4-3 / 3-5-2.

Δείγμα ότι ο οργανισμός σιγά σιγά σοβαρευει. Μακάρι

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Εμενα μου θυμιζει λιγο Γκαρι ο διασκελισμος του
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

φτυστος ειναι.το γραφω κ λιγο πιο πισω.εχει κ καμπουρα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μακάρι να έχετε δίκιο όλο και να μας βγει παιχταράς!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Taylor δεν είναι παίκτης που ενθουσιάζει. Φτωχό βιογραφικό, φτωχό (σχετικά) πρωτάθλημα, φτωχός παίκτης. Αν ισχύει ότι η Σαχτάρ τον ήθελε σημαίνει ότι κάτι καλό έχει ο παίκτης και αν συμφώνησε και ο Λουτσε τότε όντως κάτι καλό έχει ο παίκτης. Πάντως σε κάποια βιντεάκια έπαιζε μπροστά και όχι μπακ, σε άλλα έπαιζε πιο πίσω. Με δεδομένο ότι και ο Soares είχε περισσότερες επιθετικές αρετές και λιγότερες αμυντικές δεν κατανοώ τι έρχεται να καλύψει (ή να συμπληρώσει) ο νέος Βραζιλιάνος. Επίσης δεν νομίζω ότι χωράνε στην ίδια ομάδα οι δύο Βραζιλιάνοι.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Γεια σου ρε barlow, δικαιωθηκαμε ρε φίλε!
Και γω αυτά διέκρινα στον παίκτη : εκρηκτικότητα και καλή ντρίμπλα και είπα ότι έχει προδιαγραφές για φουλ Μπακ.
Και αυτό που έγραψες για παίκτες ψοφίμια συμφωνώ επίσης.
Χρειάζεται και λίγο τρέλα και τσαγανό στο χορτάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rock4 την Δευ 14 Ιουν 2021, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τουλαχιστον δεν θα μας ταλαιπωρουν μεχρι τελη Αυγουστου. Θα κανουμε ξεγνοιαστες διακοπες.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λουκας από καρπατι με βιογραφικό κ κοψια γκαρυ κ τσαμπε
Ευκολα πουλεν :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχει την τριπλασια ταχυτητα απο το σοαρες και εχει εκρηξη κ ξεπεταγμα.επισης φαινεται να εχει ζωη μεσα του.
ο σοαρες πιο πολυ με το σναουτσνερ μπορεις να τον συγκρινεις (χωρις τις αμυντικες του ικανοτητες) κ με τον παντελη κωνσταντινιδη μπροστα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

barlow4 έγραψε:εχει την τριπλασια ταχυτητα απο το σοαρες και εχει εκρηξη κ ξεπεταγμα.επισης φαινεται να εχει ζωη μεσα του.
ο σοαρες πιο πολυ με το σναουτσνερ μπορεις να τον συγκρινεις (χωρις τις αμυντικες του ικανοτητες) κ με τον παντελη κωνσταντινιδη μπροστα.
Τρολαρεις ή σοβαρα τα λες?
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Οποτε λογικα σε πρωτη φαση παιρνεις τον λουκας περιμενεις μπαμπα περιμενεις σποραρ και χαφ κ μετα βλεπουμε νταξει αν γινουν αυτα μεχρι της 29 εγω ειμαι καλυμμένος κ μετα τελευταια μερα οτι προκυψει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To προβλημα δεν ειναι ο ιδιος ο παικτης μην λεμε τα ιδια. Μονο προβλημα ειναι το γεγονος οτι πιανει θεση ξενου σε συνδιασμο με τη παρουσια στην ομαδα του Ροντριγκο. Ας κανουμε επιπλεον λιγο υπομονη να δουμε και τις επομενες 1-2 κινησεις που λογικα θα γινουν το επομενο χρονικο διαστημα πριν αρχισουμε τους αφορισμους. Τα εχουμε πει,το ροστερ ειναι πολυ περιεργα δομημενο και θα παρει αρκετο χρονικο διαστημα πριν αυτο παρει τελικη μορφη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”