Ρε Tony μια χαρά παίχτης είναι...Tony79 έγραψε:Εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο για αισιοδοξία ,παίκτης 26 χρόνων με συνολικά 86 συμμετοχές στην καριέρα του που αν ερχόταν σε κάναν Άρη η Ατρόμητο θα λέγαμε ότι ειναι για αυτούς να τον βγάλω παιξταρα για να μην με λέτε Μίρλα δεν με μπορώ να το κάνω.Ο παίκτης είναι στην καλύτερη περίπτωση στοιχημα
Εσύ κρίνε από ένα βίντεο για το που παίζει ο παίκτηςGospi έγραψε:Εγω επιμενω πως ο τυπος ειναι δεξι χαφ και οχι μπακ χαφ. Μπροστα φαινεται να παιζει στα βιντεο.
Θυμάμαι που έγραφε ο gospi για κάποια παιχνίδια που είχε δει του νινουα... Στην κριτική που είχε κάνει για τον παίκτη, έπεσε μέσα..renegade έγραψε:Εσύ κρίνε από ένα βίντεο για το που παίζει ο παίκτηςGospi έγραψε:Εγω επιμενω πως ο τυπος ειναι δεξι χαφ και οχι μπακ χαφ. Μπροστα φαινεται να παιζει στα βιντεο.
Με συγχωρεις, την επομενη φορα θα σε συμβουλευτω πριν πω την γνωμη μου σε ενα φορουμ.renegade έγραψε:Εσύ κρίνε από ένα βίντεο για το που παίζει ο παίκτηςGospi έγραψε:Εγω επιμενω πως ο τυπος ειναι δεξι χαφ και οχι μπακ χαφ. Μπροστα φαινεται να παιζει στα βιντεο.
Τον αντριγια τον βλέπω αντί πελκαEugenePAOKI έγραψε:Να πω κάτι που σκέφτηκα και δεν είδα να το λέει κανείς αλλος; Μήπως αυτός έρχεται σαν αντι-λημνιος;
Να παίζει δηλαδή εξτρέμ και να βοηθάει και αμυντικά; Γιατι και ο Λημνιος δεν είχε τρομερά νούμερα και θα στοιχημάτιζα ότι ο ράφτης είναι πιο ταχύς. Βέβαια έχεις και τον ζιφκοβιτς για δεξί εξτρέμ εκτός αν τον προοριζει για δεύτερο επιθετικό η σαν δεκάρι.
Υ.Γ. Barlow νενικηκαμεν!
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk