Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από paoki4b »

Ο Τέηλορ θα βγάλει μάτια.

Θα κάνει παπάδες.

Είναι παικταράς.

#PameTaylor
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Gospi: Βεβαίως και τα λέμε μεταξύ μας αλλά σκέψου πως υπάρχουν παιδιά που μπαίνουν να διαβάσουν κάποιο νέο και διαβάζουν γκρίνια. Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να μάθουμε να κάνουμε υπομονή. Εγώ είμαι υπέρ σε ό,τι χρειάζεται ο προπονητής. Είτε λέγεται Φεράρι είτε Μαρσέλο. Προφανώς το δεύτερο όνομα (Μαρσέλο) θα δημιουργήσει παραπάνω προσδοκίες. Αυτό δε σημαίνει πως το πρώτο(Φεράρι) θα αποτύχει.
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Φέρνουν παίκτη που στοίχισε 5000 ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του; Για τον ΠΑΟΚ β να φανταστώ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sourmenetes έγραψε:
seaman έγραψε:Νομίζω ότι δεν θα υπέγραφε ο Λουτσέσκου αν δεν του έταζαν τον Taylor.

Τον Ροντρίγκο τι θα τον κάνουμε δεν ξέρω.

Γιατί αν πάμε με ζεύγος τη σβήνω τη χρονιά μεταγραφικά. Και οι υπόλοιπες επιλογές της ίδιας συνομοταξίας θα είναι
Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι συμπέρασμα. Αν ήταν θα είχαμε καεί ήδη.
Αίσθηση είναι, γιατί δε νομίζω ότι έχουν βρει Ομάδα για τον Σοάρες. Τους έχω βέβαια και ικανούς να διώξουν τον Ουάρντα που δεν θα καθίσει στο συμβόλαιο αν δεν βγαίνει η άθροιση των "διαβατηρίων"
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Με τα σχόλια που γράφονται καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα. Με μαθηματική ακρίβεια, ο Λούκας Τέιλορ θα βγάλει μάτια.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Aμαν αμαν ερχεται το πουλεν!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τρόμος έγραψε:Ο παίκτης έχει γεμάτη χρονιά με 24 90λεπτες συμμετοχές. Το μόνο που μας χαλάει είναι η θέση ξένου που πιάνει.
Γεμάτη χρονιά και 24 συμμετοχές είναι σχήμα οξύμορο. Ο Τζόλης ας πούμε που για 2 μήνες δεν έπαιζε στο τέλος και είχε πάνω από 50 συμμετοχές.

Πάντως, αν είχαμε Γκαρσία και έφερναν αυτόν, όλοι θα κράζαμε ότι δεν στηρίζουν έμπρακτα τον Πάμπλο. Τώρα είναι ψαγμενιά του μπαμπά Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Tony79 έγραψε:Φέρνουν παίκτη που στοίχισε 5000 ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του; Για τον ΠΑΟΚ β να φανταστώ
Αυτός θα είναι το βασικό δεξί μπακ του πρωταθλήματος.

Κρυφό διαμάντι.

Θα κάνει κηδείες και θα τους παίρνει και τα μέτρα για τις γκρανκάσες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

paoki4b έγραψε:
Tony79 έγραψε:Φέρνουν παίκτη που στοίχισε 5000 ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του; Για τον ΠΑΟΚ β να φανταστώ
Αυτός θα είναι το βασικό δεξί μπακ του πρωταθλήματος.

Κρυφό διαμάντι.

Θα κάνει κηδείες και θα τους παίρνει και τα μέτρα για τις γκρανκάσες.
Ελα να αυξανεται το φαν κλαμπ!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Μεταγραφή για να πανηγυρίζουν οι οπαδοί, σίγουρα δεν είναι.
Θα τον δούμε στο γήπεδο και θα κρίνουμε.
Οι ευχές για καλή σταδιοδρομία είναι πολλές, οι προσδοκίες βέβαια... Μακάρι να πετύχει.
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο για αισιοδοξία ,παίκτης 26 χρόνων με συνολικά 86 συμμετοχές στην καριέρα του που αν ερχόταν σε κάναν Άρη η Ατρόμητο θα λέγαμε ότι ειναι για αυτούς να τον βγάλω παιξταρα για να μην με λέτε Μίρλα δεν με μπορώ να το κάνω.Ο παίκτης είναι στην καλύτερη περίπτωση στοιχημα
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Ας κανει καποιος ενα βιντεο με αυτα που εχει κανει φετος, γιατι απο αυτα που ειδα, δεν ειμαι και πολυ απαισιοδοξος για τον φιλο μας τον Τεηλορ. Στην αμυνα ειναι λιγο χωνι αλλα κατα τα αλλα ειναι μηχανακι πυραυλατο.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Μάλιστα...τα τυπικά λέει για Λούκας Τέιλορ..... Τι καταλαβαίνω; Αν η επιλογή είναι του σκάουτινγκ τιμ και όχι του λουτσου τότε...τι να λέμε....
Αν είναι του λουτσου που είναι και το λογικό τότε μάλλον εγκαταλείπουμε τους τρεις στην άμυνα και πάμε με δεξί Μπακ τον Λούκας, ο Ροντρίγκο δεν ικανοποιεί τον Ρουμάνο ως μπακ αλλά τον κρατάει ως αλλαγή για μπακ (για χαφ σε 4 2 3 1 ούτε με σφαίρες) Βιέρι αναγκαστικά αριστερά με αλλαγή Περέιρα γιατί μπαμπα δεν βλέπω και σέντερ Μπακ Ιγκι, αν μείνει, με Κρέσπο, γιατί Βαρέλα και Μιχαηλίδης στα αριστερά δεν...) Δεν ξέρω τι σκέφτεται για μιχαι δεξί Μπακ αλλά από την στιγμή που φέρνει παίκτη καθαρόαιμο δεξί μπακ μάλλον και αυτόν τον βλέπει σαν αλλαγή.
Πάντως αν παίζαμε αύριο αγώνα θα ξεκινουσαμε με Πασχαλάκη Τέιλορ Ιγκι, Κρέσπο, Βιέρι, Αουγκούστο, εσιτι, Καντουρι, Καγκάβα, ζιφκοβιτς, κρμεντσικ..
Αυτά βλέπω προς το παρόν...για να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος..
Την αξία του Λούκας δεν την κρίνω, την έχει άλλωστε το τρανσφερμαρκτ....
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγω δεν ανησυχω για το δεξι χαφακι που πηραμε. Ειδα τωρα το βιντεακι του.
Θα τον δει και Λουτσε στην προετοιμάσια και αναλογως θα πραξουμε. Η θα τον δωσουμε στους Γερμανους να παρουμε Λημνιο η στον Βολο δανεικο να παρουμε Φερραρι η αν βργει το παιδι τον κραταμε.

:D :D :D :D :D

Μην χαλιεστε βρε. Τετοιοι παικτες καποιες φορες βγαινουν διαμαντια. Το μονο που με ζοριζει ειναι η θεση ξενου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άντε ρε Ράφτη γαμώτο, πάμε να του πάρουμε όλους αμπάριζα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”