Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
paokarakis
- Salvador Allende
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αυτοί που πιάνουν θέση ξένου αυτή τη στιγμή (ανώτατο όριο 5 παίκτες άνω των 23, 2 παίκτες κάτω των 23):
1. Douglas
2. Rodrigo
3. Warda
4. Kagawa
5. Ninua U23(Αυτός θα θεωρείται και του χρόνου ξένος?)
6. Baba (αποδεσμέυεται επίσημα τέλος Ιούνη)
Έρχονται τον Ιούλη
1. Lucas Taylor
2. Esiti
Άρα έχουμε 6 (εκτός Baba), γίνονται 5 αν πούμε ότι ο Εσίτι δεν υπολογίζεται. Υπάρχει βέβαια ένα κενό να φέρεις ένα παίκτη μη-κοινοτικό στην U23, ωστόσο αυτή τη θέση την έπιανε ο Ζαμπά που ο δανεισμός του λήγει το Δεκέμβρη
1. Douglas
2. Rodrigo
3. Warda
4. Kagawa
5. Ninua U23(Αυτός θα θεωρείται και του χρόνου ξένος?)
6. Baba (αποδεσμέυεται επίσημα τέλος Ιούνη)
Έρχονται τον Ιούλη
1. Lucas Taylor
2. Esiti
Άρα έχουμε 6 (εκτός Baba), γίνονται 5 αν πούμε ότι ο Εσίτι δεν υπολογίζεται. Υπάρχει βέβαια ένα κενό να φέρεις ένα παίκτη μη-κοινοτικό στην U23, ωστόσο αυτή τη θέση την έπιανε ο Ζαμπά που ο δανεισμός του λήγει το Δεκέμβρη
- anekfrastos
- kataramenos5
Απ τη στιγμη που δεν υπάρχει ΤΔ σ αυτον θα φορτωθεί. Κι αν σφιξουν τα γαλατα εκει κατα τον Οκτώβρη αυτες οι συζητησεις θα χουν ξεχαστει κι ολοι θα θυμουνται το παλτο που μας κουβαλησε.
παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.
Η επιλογή είναι σκάουτινγκ team, και από αυτους που τρέχουν την ομάδα ( ποιοι είναι αυτοί ,δε είμαι εγώ υπεύθυνος να τα πω, άσε που θα τα ακούω πάλι.)
Ο προπονητής δε τον πρότεινε, έγκριση έδωσε.
Κάτι άλλο προχωρημένο δε υπάρχει
Η επιλογή είναι σκάουτινγκ team, και από αυτους που τρέχουν την ομάδα ( ποιοι είναι αυτοί ,δε είμαι εγώ υπεύθυνος να τα πω, άσε που θα τα ακούω πάλι.)
Πώς το λένε οι ΑΡΔ?GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.
Value for Money!
-
kosths BXL
ναι αλλα τοσες μερες υποτίθεται οτι τον εχουν κλίσει και δεν αλλαζει κατι ...αν δεν πανε για κατι αλλο γιατι δεν το τελειώνουν... δεν ειναι και περιπτωση που θα ειναι μεταγραφη για να πεις διαπραγματεύονται με την ομαδα ουτε υψηλο συμβόλαιο θα εχει αρα να προσπαθούν να τον ριξουν λιγο ....τεσπα οπως και να εχει αν τον θελει ο λουτσε ας ερθει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Λουτσεσκου έδωσε έγκριση επειδή είναι αυτό που θέλει ή επειδή οι υπόλοιπες επιλογές ήταν ακόμα πιο τραγικές;;
Γιατί φαντάζομαι αν του είπε ο Ιβάν φέρε ότι παίχτες θες για να χτυπήσεις πρωτάθλημα, και αυτός διάλεξε τον Τέιλορ, πάει να πει ότι βλέπει πράγματα που δεν βλέπουμε εμείς
Γιατί φαντάζομαι αν του είπε ο Ιβάν φέρε ότι παίχτες θες για να χτυπήσεις πρωτάθλημα, και αυτός διάλεξε τον Τέιλορ, πάει να πει ότι βλέπει πράγματα που δεν βλέπουμε εμείς
Νομίζω ότι δεν θα υπέγραφε ο Λουτσέσκου αν δεν του έταζαν τον Taylor.
Τον Ροντρίγκο τι θα τον κάνουμε δεν ξέρω.
Γιατί αν πάμε με ζεύγος τη σβήνω τη χρονιά μεταγραφικά. Και οι υπόλοιπες επιλογές της ίδιας συνομοταξίας θα είναι
Τον Ροντρίγκο τι θα τον κάνουμε δεν ξέρω.
Γιατί αν πάμε με ζεύγος τη σβήνω τη χρονιά μεταγραφικά. Και οι υπόλοιπες επιλογές της ίδιας συνομοταξίας θα είναι
- Dark Knight
Εγώ πάλι το λέω λευκή πετσέτα, αν όντως θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Εκ δια μέτρου αντίθετη επιλογή σε σχέση με τα λεγόμενα Ιβάν στην ανακοίνωση αλλαγής προπονητή. Παίκτη που θα έπαιρνε μία μικρομεσαία ομάδα στην Ελλάδα, τον βαφτίζουμε "κρυφό διαμάντι" σε μία προσπάθεια να κάνουμε τι; Και τον Μουλέν ενέκρινε ο Λούτσος και τον Μελιόπουλο και άλλους που ήρθαν και δεν ακούμπησαν.paoki4b έγραψε:Πώς το λένε οι ΑΡΔ?GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.
Value for Money!
scouting team λεει
Ε ρε κατι γελια που θα κανουμε φετος...
Οπως ηταν επιλογη scouting team ο Εσιτι ο Ροντριγκο ο Περειρα και ο Νινουα...
Φερτε και αναπληρωματικο τερματα ξενο να γουσταρουμε!
Γεμιστε την ομαδα με μετριατζες στις θεσεις των ξενων! Μην κοιτατε π οι αλλοι ψαχνουν παιχταραδες γ αυτες τις θεσεις! Πουληστε τρελα!
Εμεις θα φερουμε παιχταραδες κοινοτικους!
Α!, και αν τρωμε φασεις στην πλατη του Τειλορ και μας πεταξει εκτος ευρωπης κανα χωριο, στα @@ μας! Δεν μασαμε! Ποιος την μαμει την Ευρωπη!
υγ1. ποιοι απαρτιζουν το scouting team ξερουμε?
υγ2. απο το βιντεο μαλλον μπροστα επαιζε παρα στα μπακ. Μηπως τον φερνουν για μπροστα? ή μηπως θα παιξει 3-5-2 ο Λουτσε? Αν υπολογιζεται για μπακ σφιξαμε...
Ε ρε κατι γελια που θα κανουμε φετος...
Οπως ηταν επιλογη scouting team ο Εσιτι ο Ροντριγκο ο Περειρα και ο Νινουα...
Φερτε και αναπληρωματικο τερματα ξενο να γουσταρουμε!
Γεμιστε την ομαδα με μετριατζες στις θεσεις των ξενων! Μην κοιτατε π οι αλλοι ψαχνουν παιχταραδες γ αυτες τις θεσεις! Πουληστε τρελα!
Εμεις θα φερουμε παιχταραδες κοινοτικους!
Α!, και αν τρωμε φασεις στην πλατη του Τειλορ και μας πεταξει εκτος ευρωπης κανα χωριο, στα @@ μας! Δεν μασαμε! Ποιος την μαμει την Ευρωπη!
υγ1. ποιοι απαρτιζουν το scouting team ξερουμε?
υγ2. απο το βιντεο μαλλον μπροστα επαιζε παρα στα μπακ. Μηπως τον φερνουν για μπροστα? ή μηπως θα παιξει 3-5-2 ο Λουτσε? Αν υπολογιζεται για μπακ σφιξαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 14 Ιουν 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες σε παρακαλω και ποιοι τρεχουν την ομαδα και ποιοι απαρτιζουν το scouting team, γιατι ηρθε νομιζω ο καιρος να καταλαβουμε τι μας γινεται.GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.
Ποιος θα σου την πεσει αν μιλησεις? κανεις.
Μιλα γιατι χανομαστε!