Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Salvador Allende
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Καθήστε ρε παίδες, και τον Ταβάρες της Μπενφίκα δεν κοιτούσαμε? Τι παίχτηκε με αυτόν και δεν τον κλείσαμε?
Γεια σου παπά, παπά....
Γεια σου παπά, παπά....
Ολοι αμπαλοι ειναι rock.
Ο πιο αμπαλος λαος.Ευτυχως υπαρχουμε μερικες φωτεινες εξαιρεσεις που βλεπουμε τη φλογα στον παικτη.
Πρεπει να σταματησουν να ερχονται παικτες τυπου καντουρη, μαουσιτσιο, που ξερουν πολλη μπαλα αλλα ειναι ψοφιμια.
Ο πιο αμπαλος λαος.Ευτυχως υπαρχουμε μερικες φωτεινες εξαιρεσεις που βλεπουμε τη φλογα στον παικτη.
Πρεπει να σταματησουν να ερχονται παικτες τυπου καντουρη, μαουσιτσιο, που ξερουν πολλη μπαλα αλλα ειναι ψοφιμια.
Μαθεύτηκε κ χάλασεSalvador Allende έγραψε:Καθήστε ρε παίδες, και τον Ταβάρες της Μπενφίκα δεν κοιτούσαμε? Τι παίχτηκε με αυτόν και δεν τον κλείσαμε?
Γεια σου παπά, παπά....
Δλδ ρε κατ διαπραγματευεσαι με τον παικταρα του εκατομμυριου που λενε εδω κ θα αγχωθει που θα κλεισουμε παικτη που πηγε στην προηγουμενη ομαδα με πληρωμη σε POS κ εχει καμπουρα?kataramenos5 έγραψε:Αλλιως διαπραγματευεσαι με τον πραγματικο στοχο αν φαινεται οτι εχεις σχεδον συμφωνησει και με με καποιον αλλονκι αλλιως αν δειχνεις οτι καιγεσαι για τη θεση.barlow4 έγραψε:Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τέιλορ αφού δεν έχει κλείσει ακόμα, φαίνεται ότι είναι παραπετασμα καπνού
Δλδ βρισκω εναν να λιβανιζω για να φερω αλλον.Οτι τι?Θα πεσουν οι παντες με τα μουτρα στον πρωτο κ ουτε που θα καταλαβουν οτι θα ερθει ο αλλος?
Οτι πεταω εναν ταλαιπωρο να λιβανιζει ο κοσμος κ φερνω εναν ελαφρως λιγοτερο ταλαιπωρο να μου πει κ ευχαριστω?
Μητσο δε ρωταω ειρωνικα ε?Αληθεια ακομα δεν εχω καταλαβει το επιχειρημα.Κ επαναλαμβανεται συχνα.
Που ειναι 26 χρονων ξενος?Που δεν εχει κανει ακομα μια σοβαρη χρονια σε μια σοβαρη ομαδα?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τρομάζω στην ιδέα το δίδυμο πίσω δεξιά να είναι Ροντρίγκο - Τέιλορ..
Πραγματικά τεράστιο ρίσκο που δεν το παίρνεις αν θες να κυνήγησεις πρωτάθλημα
Πραγματικά τεράστιο ρίσκο που δεν το παίρνεις αν θες να κυνήγησεις πρωτάθλημα
- kataramenos5
Σε μενα το λες? Ακουγονται κι αλλοι παντωςbarlow4 έγραψε:Δλδ ρε κατ διαπραγματευεσαι με τον παικταρα του εκατομμυριου που λενε εδω κ θα αγχωθει που θα κλεισουμε παικτη που πηγε στην προηγουμενη ομαδα με πληρωμη σε POS κ εχει καμπουρα?kataramenos5 έγραψε:Αλλιως διαπραγματευεσαι με τον πραγματικο στοχο αν φαινεται οτι εχεις σχεδον συμφωνησει και με με καποιον αλλονκι αλλιως αν δειχνεις οτι καιγεσαι για τη θεση.barlow4 έγραψε: Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.
Δλδ βρισκω εναν να λιβανιζω για να φερω αλλον.Οτι τι?Θα πεσουν οι παντες με τα μουτρα στον πρωτο κ ουτε που θα καταλαβουν οτι θα ερθει ο αλλος?
Οτι πεταω εναν ταλαιπωρο να λιβανιζει ο κοσμος κ φερνω εναν ελαφρως λιγοτερο ταλαιπωρο να μου πει κ ευχαριστω?
Μητσο δε ρωταω ειρωνικα ε?Αληθεια ακομα δεν εχω καταλαβει το επιχειρημα.Κ επαναλαμβανεται συχνα.
Που ειναι 26 χρονων ξενος?Που δεν εχει κανει ακομα μια σοβαρη χρονια σε μια σοβαρη ομαδα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 14 Ιουν 2021, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Δεν χρειάζεται να ξέρεις εσύ.iasoiako έγραψε:Αυτόν τον Lucas Taylor τον παίρνουμε για δεξί μπακ?
Γιατί στα βίντεο φαίνεται δεξί εξτρεμ
Ξέρει ο Μιρτσέα που τον έπαιξε ως αντίπαλος μία φορά κάπου, κάποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Salvador Allende την Δευ 14 Ιουν 2021, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kosths BXL
ρε μαγκες το κυριοτερο ειναι αυτο που γινεται με αεχ και γαυρο...τζαβελλα θελει η αεκ τζαβελλα λεει την αλλη μερα ο γαυρος....ντασιλβα ελεγε η αεχ το ιδιο μετα απο μερικες μερες ο γαυρος...οχι οτι τους παιρνει αλλα επηρεάζει μην ξεχνατε τον κροβινοβιτς και οτι κατεληξε νοτιχαμ....ο γαυρος παιζει πουστικα ακομα και στο πιο μιρκο θεμα ...το να εχει η ΠΑΕ στεγανα καλο ειναι...το μονο αρνητικο ειναι το σπασιμο νευρων σε εμας
εντάξει εμείς το λέμε πουστικα αυτοί το λένε στρατηγικά.kosths BXL έγραψε:ρε μαγκες το κυριοτερο ειναι αυτο που γινεται με αεχ και γαυρο...τζαβελλα θελει η αεκ τζαβελλα λεει την αλλη μερα ο γαυρος....ντασιλβα ελεγε η αεχ το ιδιο μετα απο μερικες μερες ο γαυρος...οχι οτι τους παιρνει αλλα επηρεάζει μην ξεχνατε τον κροβινοβιτς και οτι κατεληξε νοτιχαμ....ο γαυρος παιζει πουστικα ακομα και στο πιο μιρκο θεμα ...το να εχει η ΠΑΕ στεγανα καλο ειναι...το μονο αρνητικο ειναι το σπασιμο νευρων σε εμας
Αν ισχύει, δεν είναι διαπίστωση που θα πρέπει να μας χαροποιεί.από την στιγμή που δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός-δύο άλλων δεξιών μπακ με αγορά, οι επιτελείς του Δικεφάλου προχωρούν εντατικά και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με τον 26χρονο Βραζιλιάνο
- anekfrastos
Βασικά κάπως έτσι, αμα βλέπεις το ποτήρι μισο-άδειο.barlow4 έγραψε: Οτι πεταω εναν ταλαιπωρο να λιβανιζει ο κοσμος κ φερνω εναν ελαφρως λιγοτερο ταλαιπωρο να μου πει κ ευχαριστω?
Αμα το βλέπεις μισογεμάτο, εκτός από διαπραγμάτευση (και καλά ότι δεν καίγομαι για τον Β αφού τάχαμδήθεν παίζω μπάλα κυρίως για τον Α) κάνω και expectations management για το πόπολο.
Δε σου τα πρήζουν κάθε μέρα-όλη μέρα για τον βασικό σου στόχο, δε θα πέσουν να σε φάνε αν αποτύχεις να τον φέρεις, έχεις και τις προσδοκίες χαμηλά, οπότε ότι και αν γίνει είσαι οκ.
Και εκτός από εσένα, κερδίζουν όλοι.
Και οι μανατζερ που γίνεται ντόρος για παίκτες τους και οι ΑΡΔ που τους παίζεις μπάλα με ντεμέκ διαρροές και το πόπολο που γουστάρει ονόματα και τελικά όλοι χαίρονται με τον μισοταλαίπωρο.
Δεν το βλεπω μισοαδειο απλα αν εισαι παικτης βαρβατος,ανδρας με αυτοπεποιθηση κ θεληματικο πηγουνι , δε θα μασησεις απο εναν καμπουρη του πεντοχιλιαρου.
Αν παλι προκειται για expectations management ,ειναι τοσο μπας κλας το προφιλ του πουλεν μου που μονο εκνευρισμο προκαλει στους αμπαλους.Δλδ δε νομιζω να μας πουν μετα απο αυτον οτι θα ερθει ο τζαβελας κ θα πει ο λαος: α μια χαρα.
Εγω θεωρω οτι ειναι επιλογη λουτσεσκου (λουτσεσκου θελατε..) κ γνωριζει τι κανει.
Αν παλι προκειται για expectations management ,ειναι τοσο μπας κλας το προφιλ του πουλεν μου που μονο εκνευρισμο προκαλει στους αμπαλους.Δλδ δε νομιζω να μας πουν μετα απο αυτον οτι θα ερθει ο τζαβελας κ θα πει ο λαος: α μια χαρα.
Εγω θεωρω οτι ειναι επιλογη λουτσεσκου (λουτσεσκου θελατε..) κ γνωριζει τι κανει.