Τον Τσόλακ νομίζω τον έχουμε υποτιμήσει. Δεν του βγήκε ο ΠΑΟΚ... Στη Σουηδία πίνουν νερό στο όνομά του. Συνεπώς ας μην αμφισβητούμε την αξία του, ούτε να κάνουμε υποριμητικές αναφορές. Απλώς δεν μας βγήκε. Άσε που τυπικά είναι ακόμη πάικτης μας.GI4NNEN4 έγραψε:5 εκ value; Δανεικός; Για αγορά, εγώ μετά τα 3,5 στον Τσολακα, φυσάω και το γιαουρτι.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Σε τέτοια επίπεδα θα κινηθούμε.paoki4b έγραψε:Ναι ο Σλοβένος Σπόραρ είναι ένα αξιοσημείωτο όνομα. Και από δυνατό και γρήγορο πρωτάθλημα.
Με χρηματιστηριακή αξία γύρω στα 5Μ και 600Κ το χρόνο συμβόλαιο ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή που έγινε από τη Σλοβακία προς την Σπόρτινγκ.
[youtube]EBgT7s4fBjk[/youtube]
Έχει παίξει βασικός στα δύο παιχνίδια μεταξύ μας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Είχε βγει πρώτος σκόρερ τη χρονιά που εμείς παίρναμε το πρωτάθλημα με 29 γκολ στη Σλοβακία.
Μην περιμένουμε και τον Γιαρμολένκο...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολύ τίμια επιλογή ο Σποραρ
Ενα level πάνω από τον Κρμέντσικ σίγουρα
Εξάλλου έτσι όπως το κόβω θα πάμε και για 2ο φορ, μιας και βλέπω να φεύγει ο Σφιντέρσκι
Εξάλλου έτσι όπως το κόβω θα πάμε και για 2ο φορ, μιας και βλέπω να φεύγει ο Σφιντέρσκι
-
kosths BXL
ε καλα σαν επιπεδο ποσο πιο πανω να παμε ..παικτη που 1,5 χρονο πριν εδωσε η σπορτινγκ 6 εκαττομυρια να τον παρει...και ερχεται απο το πορτογαλικο πρωταθλημα μιση σεζον στη σπορτινγκ που ειναι η πρωταθλητρια και μιση στην μπραγκα...σαν βιογραφικο ποσο καλυτερο να χτυπησουμε ?...τωρα τον παιχτη μονο στα ματς με την σλοβαν τον ειχα δει οποτε δεν εχω αποψη αλλα μιλαμε για το επιπεδο απο το οποιο ερχεται (αν ερθει) ..νομιζω οτι ειναι πρωτοκλασάτη κινηση αν γινει
Ο Τσόλακ αποδείχθηκε αργός στο χόρτο. Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι το έχει το γκόλ, απλά είναι ένα σχετικά βαρύ φόρ με μετριοκαλή τεχνική. Σε άλλη ομάδα, σε πρωτάθλημα με χαμηλό τέμπο (ναι υπάρχουν και χαμηλότερου τέμπο απο του δικού μας, Κροατία, Σκανδιναβία βάλε και Σερβία κλπ), θα μπορούσε να πάει πολύ καλά.Aye4 έγραψε:Τον Τσόλακ νομίζω τον έχουμε υποτιμήσει. Δεν του βγήκε ο ΠΑΟΚ... Στη Σουηδία πίνουν νερό στο όνομά του. Συνεπώς ας μην αμφισβητούμε την αξία του, ούτε να κάνουμε υποριμητικές αναφορές. Απλώς δεν μας βγήκε. Άσε που τυπικά είναι ακόμη πάικτης μας.GI4NNEN4 έγραψε:5 εκ value; Δανεικός; Για αγορά, εγώ μετά τα 3,5 στον Τσολακα, φυσάω και το γιαουρτι.
Σπόραρ Κρμέντσικ θα ήταν πολύ καλό δίδυμο φόρ. Ο Σβί μακάρι να μείνει αλλά με την βιτρίνα του Γιούρο του δίνεται χρυσή ευκαιρία να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα.Mitsospaoki4 έγραψε:Πολύ τίμια επιλογή ο Σποραρ
- Shivaspace
-
john4serres
Είναι ευκαιρία για τον Πολωνό έστω και με ένα γκολ ή μια δυο καλές εμφανίσεις να κερδίσει πόντους για μια καλή μεταγραφή.
Το status της μεταγραφής θα είναι win-win.
Το status της μεταγραφής θα είναι win-win.
Ο Δημήτρης Λημνιός δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται. Επειδή μπερδεύονται πολλοί. Άντε, άλλη μια φορά όσο πιο σαφώς γίνεται. Ο Δημήτρης Λημνιός δεν έχει παίξει και ούτε πρόκειται να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας δεν έχει υπάρξει και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μεσολάβηση μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν έχει υπάρξει και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία προσέγγιση, καμία κρούση. Τίποτα απολύτως. Μην συγχέονται καταστάσεις και πρόσωπα. Κανέναν απολύτως θέμα. Τελεία και παύλα. (πηγή: Sportime)
-
kosths BXL
- Kostas_Peraia4
Εγώ πάντως για δημοσίευμα βρήκα αυτό
https://www.record.pt/futebol/futebol-n ... Principais
https://www.record.pt/futebol/futebol-n ... Principais
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κώστα ξέρεις τίποτα παραπάνω για τα μεταγραφικά;Kostas_Peraia4 έγραψε:Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για Σποράρ σύμφωνα με τον ατζέντη του
Που κινούμαστε, αν ήμαστε κοντά να κλείσουμε παίχτη;;
Εγώ πάντως γενικά με τους ατζεντηδες κρατάω πάντα μια πισινή...Όπως και με ζιφκοβιτς που ήταν εδώ και λέγαν ότι έχουμε προτάσεις και απο άλλες ομάδες
-
kosths BXL
καλα των αντζεντηδων ειναι πολυ υποπτα παντα ....ο αντζεντης του μιλησε καπου και το ειπε αυτο ?