22. Ricardo Matias Verón
- Isaak the Greek
Re: Ricardo Matias Veron
Σιορ δεν μας τα λες καλά τελευταία. Θα παίξουμε μπουνιές στο τέλος
....Τα υπόλοιπα μόλις δω το παιχνίδι

- paok nafplio
Αδερφε εισαι μεσα στο μυαλο μου!!βασικα αν δειτε τα ματσ που επαιζε ο γκαρσια κ δεν χρειαζοταν να τρεχει παντου να κοβει ο ανθρωποσ ηταν φοβεροσ καταπληκτηκοσ!!χωρισ το γκαρσια πισω τρωγοταν στο κοψημο κ το μαρκαρισμα κ λογικο επιθετικα να εκανε λιγα πραγματα..ειναι κλασικο 8αρι κ τον χρειαζεται η ομαδα θα ξεκουραστει κ θα γινει ο βερον που ξερουμε!!κανουμε λεσ κ ειχαμε ποτε καλυτερο!!κ το ινιεστα κ το ξαβι να ειχαμε παλι θα γκρινιαζατε μερικοι ειμαι σηγουροσ!!costacurtaG4 έγραψε:παιδες ας τα βαλουμε κατω...
δειτε τις χρονιες που εχει κανει μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ. απο συμμετοχες τιποτα!! πραγματικα τιποτα!!
απο περυσι τον ιανουαριο μεχρι φετος πριν τις 3 τελευταιες αγωνιστικες της καννονικης περιοδου επαιζε ασταματητα. εκτος απο αυτα, ετρεχε και για αλλους 2! Μαρκαρε και για τον Κονσεισαο, ετρεχε πολλες φορες για τον Ιβιτς και πλαγιοκοπουσε πααααααααρα πολλες φορες. Καηκε το παλικαρι! Μεσα σε 1 χρονο, επαιξε οσα ματς δεν επαιξε ολη τη ζωη του!!
Μην τα μηδενιζουμε ολα. Ειναι απιστευτα ποιοτικο χαφ και εμενα κανεις δεν μου το βγαζει απο το μυαλο οτι μπορει να παιξει καλυτερα απο τον Ιβιτς σαν ελευθερος (δεκαρι).
Το πιο ποιοτικο κεντρικο χαφ σε πασα και τεχνικη μετα τον Σαμπρι στον ΠΑΟΚ (γνωμη μου παντα)
Φιλικα
Κουτρας
Σωστός Platon ακριβός έτσι είναι.Platon έγραψε:Οταν τον πηραμε δανεικο κλαιγαμε απο τη χαρα μας και ολοι γραφαμε διθυραμβους και υμνους. Τωρα ξεχναμε πολλα, γιατι ξαφνικα γιναμε καποιοι...και δε μας κανει ο Βερον.
Δε με ενδιαφερουν τα εξωαγωνιστικα του, οποια κι αν ειναι αυτα, εγω βλεπω τη συνολικη του προσφορα τα τελευταια 1,5 χρονια. Απο αυτον ξεκινησε η αναγεννηση του ΠΑΟΚ!!! ...
+100000 και στον Costcurta για αυτό που λέει για τις συμμετοχές και αυτό ισχύει και για τον Zlatan!!
Μενει προφανως....και βασικα πιστευω οτι δεν υπηρχε ποτε θεμα.
Με δηλωσεις και δικες του και του Ζαγορ φαινεται οτι ολα καλα
Κωλοτουμπες παλι.......
Με δηλωσεις και δικες του και του Ζαγορ φαινεται οτι ολα καλα
Κωλοτουμπες παλι.......

Kαλά, με τόσες κολοτούμπες να πάμε στους Ολυμπιακους αγώνες (Ολυμπιακους- ονομα δειτε...) Στην ενοργανη θα τους τρελάνουμε όλους...

Μένουν Βερόν και Γκαρσία
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έδωσε χθες άλλες δυο «ειδήσεις», καθώς προεξόφλησε και την παραμονή των Ματίας Βερόν και Πάμπλο Γκαρσία. «Και οι δυο έχουν συμβόλαιο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε για το αν θα μείνουν στην ομάδα. Οπως και θα μείνει και ο Ολιβιέ Σολέν, με τον οποίο συζήτησα» τόνισε ο Ζαγοράκης μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
http://www.goalday.gr/article.asp?cati ... id=2877466
Σας τάλεγα, μη τρώτε ΠΑΠΑ ΡΕΕΕ!!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έδωσε χθες άλλες δυο «ειδήσεις», καθώς προεξόφλησε και την παραμονή των Ματίας Βερόν και Πάμπλο Γκαρσία. «Και οι δυο έχουν συμβόλαιο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε για το αν θα μείνουν στην ομάδα. Οπως και θα μείνει και ο Ολιβιέ Σολέν, με τον οποίο συζήτησα» τόνισε ο Ζαγοράκης μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
http://www.goalday.gr/article.asp?cati ... id=2877466
Σας τάλεγα, μη τρώτε ΠΑΠΑ ΡΕΕΕ!!

και δικιο θα χουμε!ειναι πολυ ακριβοι για το μπατζετ της ομαδας,πατανε περιοχη και αφηνουν εκτεθημενη την ομαδα και πολυ αλλοι λογοιpaok nafplio έγραψε:Αδερφε εισαι μεσα στο μυαλο μου!!βασικα αν δειτε τα ματσ που επαιζε ο γκαρσια κ δεν χρειαζοταν να τρεχει παντου να κοβει ο ανθρωποσ ηταν φοβεροσ καταπληκτηκοσ!!χωρισ το γκαρσια πισω τρωγοταν στο κοψημο κ το μαρκαρισμα κ λογικο επιθετικα να εκανε λιγα πραγματα..ειναι κλασικο 8αρι κ τον χρειαζεται η ομαδα θα ξεκουραστει κ θα γινει ο βερον που ξερουμε!!κανουμε λεσ κ ειχαμε ποτε καλυτερο!!κ το ινιεστα κ το ξαβι να ειχαμε παλι θα γκρινιαζατε μερικοι ειμαι σηγουροσ!!costacurtaG4 έγραψε:παιδες ας τα βαλουμε κατω...
δειτε τις χρονιες που εχει κανει μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ. απο συμμετοχες τιποτα!! πραγματικα τιποτα!!
απο περυσι τον ιανουαριο μεχρι φετος πριν τις 3 τελευταιες αγωνιστικες της καννονικης περιοδου επαιζε ασταματητα. εκτος απο αυτα, ετρεχε και για αλλους 2! Μαρκαρε και για τον Κονσεισαο, ετρεχε πολλες φορες για τον Ιβιτς και πλαγιοκοπουσε πααααααααρα πολλες φορες. Καηκε το παλικαρι! Μεσα σε 1 χρονο, επαιξε οσα ματς δεν επαιξε ολη τη ζωη του!!
Μην τα μηδενιζουμε ολα. Ειναι απιστευτα ποιοτικο χαφ και εμενα κανεις δεν μου το βγαζει απο το μυαλο οτι μπορει να παιξει καλυτερα απο τον Ιβιτς σαν ελευθερος (δεκαρι).
Το πιο ποιοτικο κεντρικο χαφ σε πασα και τεχνικη μετα τον Σαμπρι στον ΠΑΟΚ (γνωμη μου παντα)
Φιλικα
Κουτρας

Αυτο το κακο με πολλα αδερφια να μπαινουν αθελα τους στις παγιδες εφημεριδων και κουτσομπολιων πρεπει να σταματησει...
Οτι και να ειναι ο Βερον,καλος ή κακος,υπαρχει διοικηση και κοουτς που αποφασιζουν και ξερουν καλυτερα απο εμας..
Οπως φαινεται δεν υπαρχει θεμα φυγης του (οπως εγινε και με Γκαρσια και Κονσεισαο)...απλα δημιουργησαν οι εφημεριδες κλιμα,μερικα αδερφια το αναπρηγαγαν και τωρα παλι στα παλια...ο Βερον μενει γιατι ειναι χρησιμος και του χρονου δε θα καει απο τα συνεχομενα ματς και η ομαδα θα ειναι πιο γρηγορη γενικα οποτε χωραει και παραχωραει....
PS Γιατι ασχολιοταν πολλοι με τον Βερον που εχει συμβολαιο με την ομαδα και οχι με Κοντρερας πχ? ή με Σναουτσερ?που εχουν και αυτοι συμβολαια...απλα γιατι αυτο μας ταιζαν οι εφημεριδες,αλλιως κανεις δεν θα αρχιζε τις αναλυσεις...Αυτα
Οτι και να ειναι ο Βερον,καλος ή κακος,υπαρχει διοικηση και κοουτς που αποφασιζουν και ξερουν καλυτερα απο εμας..
Οπως φαινεται δεν υπαρχει θεμα φυγης του (οπως εγινε και με Γκαρσια και Κονσεισαο)...απλα δημιουργησαν οι εφημεριδες κλιμα,μερικα αδερφια το αναπρηγαγαν και τωρα παλι στα παλια...ο Βερον μενει γιατι ειναι χρησιμος και του χρονου δε θα καει απο τα συνεχομενα ματς και η ομαδα θα ειναι πιο γρηγορη γενικα οποτε χωραει και παραχωραει....
PS Γιατι ασχολιοταν πολλοι με τον Βερον που εχει συμβολαιο με την ομαδα και οχι με Κοντρερας πχ? ή με Σναουτσερ?που εχουν και αυτοι συμβολαια...απλα γιατι αυτο μας ταιζαν οι εφημεριδες,αλλιως κανεις δεν θα αρχιζε τις αναλυσεις...Αυτα
Ετσι ακριβωςPlaton έγραψε:Ο Βερον πρεπει να μεινει και θα μεινει στον ΠΑΟΚ γιατι απλα δεν υπαρχει σε ολο το ελληνικο πρωταθλημα ποιοτικοτερος παικτης στη θεση του. Κι ολα τα αλλα ειναι για το γαμο του Καραγκιοζη.
Εχω βαρεθει τις βλακειες ορισμενων δημοσιογραφων και ποδοσφαιροεξπερ που μονο κακο θελουν να κανουν:
-Βαρυς ειναι, αργος ειναι, δεν τρεχει, δεν αυτο, δεν εκεινο...αει στο διαολο, ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε το ποδοσφαιρο που βλεπετε.
Και μου το παιζουν και ΠΑΟΚτσηδες!!!!

+1 και απο μένα... Του χρόνου ότι κι αν καταφέρουμε θα ναι λόγο βάθος πάγκου...
Μη τρελαθούμε κιόλας ότι δε μας κάνει ο veron.Δε ξέρω εάν είναι βασικός και αναντικατάστατος όπως φέτος αλλα σίγουρα έχει θέση στην ομάδα μας.
Λες και έχουμε καλύτερους από αυτόν και δε το ξέρω.
Δε πιστεύω να υπάρχει θέμα αποχωρήσεις.
Λες και έχουμε καλύτερους από αυτόν και δε το ξέρω.
Δε πιστεύω να υπάρχει θέμα αποχωρήσεις.
Το πρωι ο Κολκας ειπε στα πεταχτα, σε συζητηση με τον Καρπετοπουλο οτι ο Βερον πωλειται και μαλιστα υπαρχει και προταση ....

Ρε αν φύγει (που δεν φεύγει) θα θέλουμε και άλλων με τόσο ωραιο όνομα... Οταν λέει της ενδεκαδες στο γήπεδο... Ρρρρικαρντοοοο Ματίαςςς Βερρρρροοοοοοοοοοον!

ως ανταλλαγμα αδερφε ή δε συνδεεται με αγορα παικτη....θεωρω οτι ο βερον στην Ελλαδα θεωρειται ισως ο πιο τεχνιτης χαφ και νομιζω οτι εχει αξια....αν δεν τον θελει η ομαδα καλυτερα να τον πουλησει εξω ομως