αν μια ομαδα στην ελλαδα κανει μεταγραφες με αγορα απο ομαδα αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ ο γαυρος παντα παιρνει ελευθερους και δανεικους..ραφινια βαλμπουενα βιναγκρε μπρουμα και παει λεγοντας τικινιο φετος...αν μια ομαδα αγοραζει ειναι ο ΠΑΟΚ ακομα και περυσι δωσαμε 3,5 για τσολακ 2,2 για μουργκ και 1,2 για νινουα κια κανα χαρτι για περρειρα....λιγο ατοπο αυτο που εγραψεςmbison έγραψε:o Λούκας ο Τέιλορ είναι η συνέχεια των πιο πολλών μεταγραφών που κάνουμε συνήθως, των ελεύθερων δηλαδή
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
mbison
Έγραψα: "των πιο πολλών"kosths BXL έγραψε:αν μια ομαδα στην ελλαδα κανει μεταγραφες με αγορα απο ομαδα αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ ο γαυρος παντα παιρνει ελευθερους και δανεικους..ραφινια βαλμπουενα βιναγκρε μπρουμα και παει λεγοντας τικινιο φετος...αν μια ομαδα αγοραζει ειναι ο ΠΑΟΚ ακομα και περυσι δωσαμε 3,5 για τσολακ 2,2 για μουργκ και 1,2 για νινουα κια κανα χαρτι για περρειρα....λιγο ατοπο αυτο που εγραψεςmbison έγραψε:o Λούκας ο Τέιλορ είναι η συνέχεια των πιο πολλών μεταγραφών που κάνουμε συνήθως, των ελεύθερων δηλαδή
πχ Ζιφκοβιτς, Σβαμπ, Καγκαβα
Αν ερχονται ποιοτικοί εννοείται είναι καλό να έρχονται, όπως κ παλαιότερα Μάτος, Κρεσπο, Καντουρί, Μπερμπάτοφ. Εχουν έρθει κ παλτά όμως οπως ο Λεβεκ κ αλλοι.
Δεν το είπα ως αρνητικό. Γλιτωνουμε χρηματα ετσι. Μακαρι να ερχονται παιχταραδες όπως ο Ζιβκοβιτς πχ.
Κρμέντσικ: «Συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία»
Πηγή: metrosportKremncik έγραψε: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία».
Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει σε μια εκ των Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας υποστήριξε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο...».
Αν ηταν κλεισμενος εδω και ποσο καιρο δεν φαινεται λογικο να μην ειναι αυτος ο βασικος στοχος ;;;rainmaker έγραψε:Ο PNG γράφει ότι άλλος είναι ο βασικός στόχος για δεξί μπακ
Εγώ έχω τονίσει ότι μόνο ο Λουκάς "βγήκε" απ' το περιβάλλον της ομάδας αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό να είναι προπέτασμα γιατί τόσο αδιανόητο μου φαίνεται το βιογραφικό του.
Για να δούμε
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ νόμιζα ότι ο PNG είναι blacklisted για το PAOKMANIA.laska4 έγραψε:Αν ηταν κλεισμενος εδω και ποσο καιρο δεν φαινεται λογικο να μην ειναι αυτος ο βασικος στοχος ;;;rainmaker έγραψε:Ο PNG γράφει ότι άλλος είναι ο βασικός στόχος για δεξί μπακ
Εγώ έχω τονίσει ότι μόνο ο Λουκάς "βγήκε" απ' το περιβάλλον της ομάδας αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό να είναι προπέτασμα γιατί τόσο αδιανόητο μου φαίνεται το βιογραφικό του.
Για να δούμε
Βρωμες για τον κατσαρή?laska4 έγραψε:αυτος βγαζει πολλες ειδησεις απο ερασιτεχνη ...
Δεν βγάζει ειδήσεις παιδιά. Απλά μαζεύει υλικό από λεμονιδη στο βολευ και άλλες πηγές και τα ανεβάζει. Δεν είναι ότι κάνει ρεπορτάζ...
Τωρα που το σκεφτομαιο, ο ΠΑΟΚ αλλη μεταγραφη σαν του Πριγιοβιτς εχει κανει? Ηξερες θελω σεντερ φορ, πηγες μπαμ ΠΛΕΡΩΣΕΣ και πηρες και αυτο για το οποιο πληρωσες. Ουτε παπαριες, ουτε υπερπληρωματα παλτων ουτε προτζεκτς ουτε τιποτα. Τετοιες κινησεις θελουμε.
Off the top of my head δε μου ερχεται αλλη τετοια κινηση στην εποχη Ιβαν.
Off the top of my head δε μου ερχεται αλλη τετοια κινηση στην εποχη Ιβαν.