Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από kosths BXL »

mbison έγραψε:o Λούκας ο Τέιλορ είναι η συνέχεια των πιο πολλών μεταγραφών που κάνουμε συνήθως, των ελεύθερων δηλαδή
αν μια ομαδα στην ελλαδα κανει μεταγραφες με αγορα απο ομαδα αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ ο γαυρος παντα παιρνει ελευθερους και δανεικους..ραφινια βαλμπουενα βιναγκρε μπρουμα και παει λεγοντας τικινιο φετος...αν μια ομαδα αγοραζει ειναι ο ΠΑΟΚ ακομα και περυσι δωσαμε 3,5 για τσολακ 2,2 για μουργκ και 1,2 για νινουα κια κανα χαρτι για περρειρα....λιγο ατοπο αυτο που εγραψες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λογικα Πριλοβατς
mbison

Δημοσίευση από mbison »

kosths BXL έγραψε:
mbison έγραψε:o Λούκας ο Τέιλορ είναι η συνέχεια των πιο πολλών μεταγραφών που κάνουμε συνήθως, των ελεύθερων δηλαδή
αν μια ομαδα στην ελλαδα κανει μεταγραφες με αγορα απο ομαδα αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ ο γαυρος παντα παιρνει ελευθερους και δανεικους..ραφινια βαλμπουενα βιναγκρε μπρουμα και παει λεγοντας τικινιο φετος...αν μια ομαδα αγοραζει ειναι ο ΠΑΟΚ ακομα και περυσι δωσαμε 3,5 για τσολακ 2,2 για μουργκ και 1,2 για νινουα κια κανα χαρτι για περρειρα....λιγο ατοπο αυτο που εγραψες
Έγραψα: "των πιο πολλών"
πχ Ζιφκοβιτς, Σβαμπ, Καγκαβα
Αν ερχονται ποιοτικοί εννοείται είναι καλό να έρχονται, όπως κ παλαιότερα Μάτος, Κρεσπο, Καντουρί, Μπερμπάτοφ. Εχουν έρθει κ παλτά όμως οπως ο Λεβεκ κ αλλοι.
Δεν το είπα ως αρνητικό. Γλιτωνουμε χρηματα ετσι. Μακαρι να ερχονται παιχταραδες όπως ο Ζιβκοβιτς πχ.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Κρμέντσικ: «Συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία»

Kremncik έγραψε: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία».

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει σε μια εκ των Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας υποστήριξε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο...».
Πηγή: metrosport
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

rainmaker έγραψε:Ο PNG γράφει ότι άλλος είναι ο βασικός στόχος για δεξί μπακ

Εγώ έχω τονίσει ότι μόνο ο Λουκάς "βγήκε" απ' το περιβάλλον της ομάδας αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό να είναι προπέτασμα γιατί τόσο αδιανόητο μου φαίνεται το βιογραφικό του.

Για να δούμε
Αν ηταν κλεισμενος εδω και ποσο καιρο δεν φαινεται λογικο να μην ειναι αυτος ο βασικος στοχος ;;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ποιος ειναι αυτος ο png?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

PAOKnextgeneration
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Kαι ξερει πολλα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Εγώ σταμάτησα να τον παρακολουθώ εδώ και μια τριετία.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αυτος βγαζει πολλες ειδησεις απο ερασιτεχνη ...
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

laska4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ο PNG γράφει ότι άλλος είναι ο βασικός στόχος για δεξί μπακ

Εγώ έχω τονίσει ότι μόνο ο Λουκάς "βγήκε" απ' το περιβάλλον της ομάδας αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό να είναι προπέτασμα γιατί τόσο αδιανόητο μου φαίνεται το βιογραφικό του.

Για να δούμε
Αν ηταν κλεισμενος εδω και ποσο καιρο δεν φαινεται λογικο να μην ειναι αυτος ο βασικος στοχος ;;;
Κι εγώ νόμιζα ότι ο PNG είναι blacklisted για το PAOKMANIA.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

laska4 έγραψε:αυτος βγαζει πολλες ειδησεις απο ερασιτεχνη ...
Βρωμες για τον κατσαρή?
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Δεν βγάζει ειδήσεις παιδιά. Απλά μαζεύει υλικό από λεμονιδη στο βολευ και άλλες πηγές και τα ανεβάζει. Δεν είναι ότι κάνει ρεπορτάζ...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τωρα που το σκεφτομαιο, ο ΠΑΟΚ αλλη μεταγραφη σαν του Πριγιοβιτς εχει κανει? Ηξερες θελω σεντερ φορ, πηγες μπαμ ΠΛΕΡΩΣΕΣ και πηρες και αυτο για το οποιο πληρωσες. Ουτε παπαριες, ουτε υπερπληρωματα παλτων ουτε προτζεκτς ουτε τιποτα. Τετοιες κινησεις θελουμε.

Off the top of my head δε μου ερχεται αλλη τετοια κινηση στην εποχη Ιβαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”