UEFA Euro 2020
Re: UEFA Euro 2020
Υπαρχει μια φωτο στο φορειο την ωρα που φευγει που δειχνει να εχει τις αισθησεις του. Μακαρι.
Μακάριicue έγραψε:Υπαρχει μια φωτο στο φορειο την ωρα που φευγει που δειχνει να εχει τις αισθησεις του. Μακαρι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- Μπαρκαρούτσος
Ε μα, συνέχεια αγώνες, αγώνες, αγώνες, ταξίδια, διοργανώσεις κάθε καλοκαίρι...
Τα λεφτά δεν το πληρώνουν αυτό που έπαθε ο Eriksen στο γήπεδο.
Τα λεφτά δεν το πληρώνουν αυτό που έπαθε ο Eriksen στο γήπεδο.
- PAOKevolution
Όλα να πάνε καλά Θεέ μου. Είδα τη φωτογραφία και ανεθάρρησα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα.
Το Ρόιτερ μεταδίδει οτι ο παίκτης εισήχθη στο νοσοκομείο εχοντας ανακτησει τις αισθήσεις του.
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση δεν ενημερουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί κατά την διαδρομή στο νοσοκομείο η μέσα στο νοσοκομείο το ίδιο πάντως αναφορές λένε ότι βρήκε τις αισθήσεις του τώρα περιμένουμεpanta έγραψε:Νομίζω πως αν υπήρχε κάτι θετικό θα είχε ανακοινωθεί. Στα άσχημα περιμένουν να ενημερωθούν πρώτα συγγενείς πριν ανακοινώσουν κάτι στο γήπεδοsourmenetes έγραψε:Τους λένε να μη φύγουν από το γήπεδο.
Μήπως έγινε κάτι θετικό.
Τι να πω..
Κράτα γερά ρε φίλε!
Ειλικρινά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πάντως είναι σοκαριστικές εικόνες, να βλέπεις μέσα στο γήπεδο να του κάνουν ηλεκτροσόκ.
Οι παίχτες όλοι συγκλονισμένοι, ο κόσμος στις κερκίδες άφωνες, εμείς από τις τηλεοράσεις βουβοί.
Τραγικό.
Εύχομαι το παλικάρι να σηκωθεί στα πόδια του και να αγκαλιάσει ξανά την οικογένειά του.
Οι παίχτες όλοι συγκλονισμένοι, ο κόσμος στις κερκίδες άφωνες, εμείς από τις τηλεοράσεις βουβοί.
Τραγικό.
Εύχομαι το παλικάρι να σηκωθεί στα πόδια του και να αγκαλιάσει ξανά την οικογένειά του.
-
- sourmenetes
- Moderator