Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Dark Knight »

paoki4b έγραψε:
Κρμέντσικ
«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω στο Μπριζ. Όπως ίσως γνωρίζετε, η σύζυγος μου κι εγώ σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε στην Τσεχία. Υπάρχουν επαφές με την Σλάβια και την Σπάρτα αλλά η Μπριζ δεν δέχθηκε κάποια πρόταση» (paok24/Α.Τσακαλέας)
Αυτό ντεν είν' γκαλό, γκια μας.
Θα αλλάξουμε φορά στις ταμπέλες στον δρόμο για την Τσεχία για να μπερδευτεί και να γυρίσει πίσω.
"- Για δες ρε γυναίκα, πως αντιγράφει η μία πόλη την άλλη. Έχει και η Πράγα πλέον Λευκό Πύργο!
- Πράγματι άντρα μου, είναι εντυπωσιακό, θα είναι σαν να μην φύγαμε ποτέ από Θεσσαλονίκη
- Δε μου λες ρε πατριώτη, κατά που πέφτει ο Καθεδρικός Ναός Αγίου Βίτου;
- Μα αν δεν κάνω λάθος, στην Πράγα"
- Γιατί εδώ τι είναι;
- Θεσσαλονίκη
- Τι είπες αντίίίίχρειστεεεε ;
- ΘΕΣ-ΣΑ-ΛΟ-ΝΙ-ΚΗ!!1
- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

seaman έγραψε:
Dark Knight έγραψε:
seaman έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φορ και λέγεται Τσόλακ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας δώσουν 3.5 εκ οι Σουηδοί και δεν έχει, παραδόξως, γραφτεί ούτε μια κουβέντα για το ποια είναι η άποψη του Λουτσέσκου για αυτόν.
Μόνο αν βγάλει μάτια στο CL μπορεί να πάρουμε τα λεφτά μας, μέσω αγοράς και άμεσης μεταπώλησης.

Ο φακουντοφανούρης είναι κοντά? θα τον αναστήσουμε?
Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21; Ο Σβιντέρσκι δεν είναι στο Euro και όπως φάνηκε και από τον Γενάρη μάλλον προς πώληση; Αλλά ακόμη και αν μείνει (χωρίς ανανέωση συμβολαίου θα είναι έγκλημα), θα είναι διαθέσιμος στον πρώτο προκριματικό που θα δώσουμε; Και ακόμη και αν είναι, θα κατέβουμε με βασικό τον Σβι και αναπληρωματικό τον Κούτσια; Πιστεύω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φορ και μάλιστα πραγματικά από το πάνω ράφι.
Ακριβέστατα. Δύσκολο να σπάσεις τώρα το δανεισμό. Όμως θα υπάρξουν περιπτώσεις δανεισμών εξαμήνου από μεγάλες Ομάδες για φορ με υψηλά συμβόλαια, που δεν θα υπολογίζονται. Νομίζω ότι θα καλυφθούμε έτσι μέχρι τότε και δεν θα σπρώξουμε και άλλο χρήμα για φορ. Ή με κάποιο μπαρουτοκαπνισμένο ελεύθερο χωρίς μεταπωλητική αξία.
Ο Λουτσέσκου ήρθε γιατί απέδειξε ότι μπορεί να φτιάχνει ομάδες που μπορούν να τροφοδοτούν καλά το φορ τους. Σε μια τέτοια Ομάδα επίσης εκτιμώ ότι ο Τσόλακ μπορεί να είναι ο σκόρερ που ήταν στην Κροατία.
Και κάτι μου λέει ότι η απόφαση Γκαρσία να μην ασχοληθεί με τον Τσόλακ και να ζητήσει αμέσως φορ, πρέπει να εκτιμήθηκε δεόντως από τη Διοίκηση.
Αν δε σπρώξουμε χρήμα για φορ, δε σπρωξουμε για μπακ (τουλάχιστον για τα μέχρι τώρα δεδομένα), τα 20 εκτ. που θα τα σπρώξουμε? Στον Μπουφόν? Ή στο συμβόλαιο του Καντουρί?
icue

Δημοσίευση από icue »

paoki4b έγραψε:
Dark Knight έγραψε:
Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21;
Ναι.
Η Μάλμε ως πρωταθλήτρια συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό γύρο για το Champions League.
O Τσόλακ θα βγάλει μάτια φέτος.
Ποιανου τα ματια θα βγαλει ειναι το θεμα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

seaman έγραψε:
Dark Knight έγραψε:
seaman έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φορ και λέγεται Τσόλακ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας δώσουν 3.5 εκ οι Σουηδοί και δεν έχει, παραδόξως, γραφτεί ούτε μια κουβέντα για το ποια είναι η άποψη του Λουτσέσκου για αυτόν.
Μόνο αν βγάλει μάτια στο CL μπορεί να πάρουμε τα λεφτά μας, μέσω αγοράς και άμεσης μεταπώλησης.

Ο φακουντοφανούρης είναι κοντά? θα τον αναστήσουμε?
Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21; Ο Σβιντέρσκι δεν είναι στο Euro και όπως φάνηκε και από τον Γενάρη μάλλον προς πώληση; Αλλά ακόμη και αν μείνει (χωρίς ανανέωση συμβολαίου θα είναι έγκλημα), θα είναι διαθέσιμος στον πρώτο προκριματικό που θα δώσουμε; Και ακόμη και αν είναι, θα κατέβουμε με βασικό τον Σβι και αναπληρωματικό τον Κούτσια; Πιστεύω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φορ και μάλιστα πραγματικά από το πάνω ράφι.
Ακριβέστατα. Δύσκολο να σπάσεις τώρα το δανεισμό. Όμως θα υπάρξουν περιπτώσεις δανεισμών εξαμήνου από μεγάλες Ομάδες για φορ με υψηλά συμβόλαια, που δεν θα υπολογίζονται. Νομίζω ότι θα καλυφθούμε έτσι μέχρι τότε και δεν θα σπρώξουμε και άλλο χρήμα για φορ. Ή με κάποιο μπαρουτοκαπνισμένο ελεύθερο χωρίς μεταπωλητική αξία.
Ο Λουτσέσκου ήρθε γιατί απέδειξε ότι μπορεί να φτιάχνει ομάδες που μπορούν να τροφοδοτούν καλά το φορ τους. Σε μια τέτοια Ομάδα επίσης εκτιμώ ότι ο Τσόλακ μπορεί να είναι ο σκόρερ που ήταν στην Κροατία.
Και κάτι μου λέει ότι η απόφαση Γκαρσία να μην ασχοληθεί με τον Τσόλακ και να ζητήσει αμέσως φορ, πρέπει να εκτιμήθηκε δεόντως από τη Διοίκηση.
Το μόνο εύκολο. Δίνεις κάνα 2 μύρια στην Μάλμε και τον φέρνεις πισω. Λεφτά στην παε υπάρχουν. Πρέπει να κινείται το χρήμα. Όσο μένει στην τράπεζα χάνει την αξία του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με δεξί full back τον Lucas Taylor θα κάνουμε παπάδες στην Ευρώπη!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

buffalobill4 έγραψε: Το μόνο εύκολο. Δίνεις κάνα 2 μύρια στην Μάλμε και τον φέρνεις πισω. Λεφτά στην παε υπάρχουν. Πρέπει να κινείται το χρήμα. Όσο μένει στην τράπεζα χάνει την αξία του.

Με το αζημίωτο φυσικά για τον μάνατζερ. Οταν επσιτρέψει εδώ κάθεται για να φύγει ώστε να πάρει πάλι το αζημίωτο ο γνωστός μάνατζερ και σε δουλειά να βρισκόμαστε, το χρήμα να κινείται ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Σάβ 12 Ιουν 2021, 17:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αποστολη κι εσυ ρετσινες οπως barlow?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα κοβει και θα ραβει εκει στα δεξια ο Τειλορ [FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

tzelas έγραψε:Με το αζημίωτο φυσικά για τον μάνατζερ. Οταν επσιτρέψει εδώ κάθεται για να φύγει ώστε να πάρει πάλι το αζημίωτο ο γνωστός μάνατζερ και σε δουλειά να βρισκόμαστε, το χρήμα να κινείται ...
Έτοιμος για διοικητικό πόστο είσαι.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Διάβασα ότι είμαστε κοντά στον Λούκας Τέιλορ. Μπαίνω τρανσφερμαρκτ και βλέπω ότι είναι 26, δεν έχει κάνει ποτέ μετεγγραφή παρά μόνο με ελευθέρας και η αξία του είναι 600 χιλιάδες..... Ρε μάγκες σοβαρά τώρα; Προφανώς με αυτά τα δεδομένα μιλάμε για παίκτη που βαριά να έχει 100 άντε 150 χιλιάδες συμβόλαιο. Ας πάρουμε και τον Φεράρι για να κλείσουμε από μπακ... Αλλά όπως το πάμε ο ρουλης θα έχει υψηλότερο μπάτζετ από εμάς.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Salvador Allende έγραψε:
seaman έγραψε:
Dark Knight έγραψε: Ο Τσόλακ δεν είναι δανεικός στην Μάλμε μέχρι τέλους του '21; Ο Σβιντέρσκι δεν είναι στο Euro και όπως φάνηκε και από τον Γενάρη μάλλον προς πώληση; Αλλά ακόμη και αν μείνει (χωρίς ανανέωση συμβολαίου θα είναι έγκλημα), θα είναι διαθέσιμος στον πρώτο προκριματικό που θα δώσουμε; Και ακόμη και αν είναι, θα κατέβουμε με βασικό τον Σβι και αναπληρωματικό τον Κούτσια; Πιστεύω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε φορ και μάλιστα πραγματικά από το πάνω ράφι.
Αν δε σπρώξουμε χρήμα για φορ, δε σπρωξουμε για μπακ (τουλάχιστον για τα μέχρι τώρα δεδομένα), τα 20 εκτ. που θα τα σπρώξουμε? Στον Μπουφόν? Ή στο συμβόλαιο του Καντουρί?
Τα 20 εκατομ...ξεχάστε τα...Δεν υπάρχουν...
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Tony79 έγραψε:Μάλλον τέλος ο Τσέχος ;
Μάλλον όχι.
Λέει -> Δεν θέλω να γυρίσω με τίποτα στο Βέλγιο.
Λέει -> Θέλω να γυρίσω στην Τσεχία.
Λέει -> Είμαι σε συζητήσεις με ομάδες της Τσεχίας.
Λέει -> Δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από Τσέχικο κλαμπ.
Λέει -> Εισέπραξα αγάπη και σεβασμό στην Ελλάδα.

Από τα συμφραζόμενα.
Λέει -> Βέλγοι δεν με θέλετε 1, δεν σας θέλω 100.
Αν δεν με δώσετε στον ΠΑΟΚ που με θέλει και τον θέλω, θα λέω πως θέλω να πάω σε ομάδα της Τσεχίας από τις οποίες δεν έχει έρθει καμία πρόταση σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Σκεφτείτε το καλά, αλλιώς θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου και δεν το κουνάω ρούπι.

Εκτίμησή μου είναι πως ο Τσέχος (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), είναι ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Στηρίζω Τaylor γιατί έχει σωματότυπο τύπου Λίνο.
Ας γίνει και μία μεταγραφή από Μπαμπά Σκούφου δηλαδή...
Θα έχουμε δύο δεξιά Μπακ ( Τέιλορ, Ροντρίγκο) στην τιμή του ενός.
Πάει κι ο Καράφλας.
Σε λίγο πάει κι ο Μπαμπα.
Φτου κι από την αρχή...
Ο ΤΔ αναμένεται μετά τους Ολυμπιακούς.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Με μισθό ή με προμήθεια bill; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sic-4 έγραψε:Αποστολη κι εσυ ρετσινες οπως barlow?
ΜΥΘΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”