Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από laska4 »

PAOKevolution έγραψε:Πάντως για κλεισμένος παίκτης, πολύ αργεί. Και φαίνεται ότι σύμφωνα με τον Ρευν και τον Τζινολα, έχει κάποιες μερουλες κλεισμένος.
Ας έχουμε λίγη υπομονή ακόμα να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.
Αν ήταν ο κλεισμένος που λέγανε τόσο καιρό θα είχε έρθει....Όπως τον Γενάρη με φεραρι ....προφανώς και κοιτάνε κάτι καλύτερο και σίγουρα έχουν και περισσότερο χρόνο....Εγώ πιστεύω η παε κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια, σου λέει σου δίνω το κλεισμένο όνομα να το συνηθίσεις και στην καλύτερη αν πετύχουμε κάποια συμφωνία με καλύτερο παιχτη θα βγούμε δίπλα κερδισμένοι (Δηλαδή και θα γλιτώσουμε την γκρίνια και θα έχουμε ποιοτικότερη λύση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Σάβ 12 Ιουν 2021, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έτσι πιστεύω και εγώ και αυτό λένε όλοι οι αρδ

Τρίτοτεταρτη επιλογή είναι ο Βραζιλιάνος
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ πιστεύω πως ο Λουτσέσκου είναι γάτος και διάβαζε παοκμάνια το τελευταίο εξάμηνο, αφού ψυχανεμίστηκε πως θα επιστρέψει. Είδε λοιπόν πως η πιο καλή δικαιολογία για την αποτυχία και η ακόμα καλύτερη -σχεδόν εξαιρετική- βάση για τη διόγκωση της επιτυχίας, είναι το ρόστερ. Πρπονητάρα αλλά το 'ρόστερ για τα σκυλιά αφού' στην αποτυχία, προπονητάρα με κυπελάρα παρόλο που το ρόστερ είναι για τα 'σκυλιά αφού' στην ας την πούμε επιτυχία.

Οπότε τι καλύτερο για να χτίσεις την εικόνα ενός ρόστερ για τα σκυλιά από παίκτες τύπου Taylor και γιατί όχι και πώληση ασημικών. Βέβαια για να πετύχει το σχέδιο πρέπει να έχεις και passionate followers.
Γάτα ο Ρουμάνος. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

laska4 έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Πάντως για κλεισμένος παίκτης, πολύ αργεί. Και φαίνεται ότι σύμφωνα με τον Ρευν και τον Τζινολα, έχει κάποιες μερουλες κλεισμένος.
Ας έχουμε λίγη υπομονή ακόμα να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.
Αν ήταν ο κλεισμένος που λέγανε τόσο καιρό θα είχε έρθει....Όπως τον Γενάρη με φεραρι ....προφανώς και κοιτάνε κάτι καλύτερο και σίγουρα έχουν και περισσότερο χρόνο....Εγώ πιστεύω η παε κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια, σου λέει σου δίνω το κλεισμένο όνομα να το συνηθίσεις και στην καλύτερη αν πετύχουμε κάποια συμφωνία με καλύτερο παιχτη θα βγούμε δίπλα κερδισμένοι (Δηλαδή και θα γλιτώσουμε την γκρίνια και θα έχουμε ποιοτικότερη λύση)
Καλά και ο Πετρέας κλεισμένος είναι στο βόλευ κανά δίμηνο τώρα αλλά ακόμα μαζεύουμε αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παντως το ρεπορταζ του παοκ24 για τον παικτη ειναι εκπληκτικο
Ο Τέιλορ, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ στα 26 του, έχει κλείσει 2 σεζόν στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας και το καλοκαίρι του 2019, πήγε σαν ελεύθερος στην Εστορίλ που μέσα σε έξι μήνες δεν έκανε συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, για να τον πάρει η Ντνίπρο, σχεδόν ελεύθερο.
λιιιιιγο ακομη ηθελε
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Αποκάλυψη από τον Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος κόντρα στα όσα γράφονται στο Βέλγιο, αποκάλυψε πως επιστρέφει στην Τσεχία! Υπόκλιση του υψηλόσωμου φορ στον ΠΑΟΚ: «Πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς»

Κόντρα στα όσα ανέφεραν μέχρι... χθες οι συμπατριώτες του, θεωρώντας πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ καθώς «έρχονται» ευχάριστα από τη Θεσσαλονίκη, ο Μάικλ Κρμέντσικ αποκάλυψε πως: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, σημείωσε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια».

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εκείνον ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο κεφάλαιο και γι΄αυτό εξέφρασε με κάθε τρόπο την επιθυμία να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο...». απο σδνα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

jibbie έγραψε:παντως το ρεπορταζ του παοκ24 για τον παικτη ειναι εκπληκτικο
Ο Τέιλορ, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ στα 26 του, έχει κλείσει 2 σεζόν στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας και το καλοκαίρι του 2019, πήγε σαν ελεύθερος στην Εστορίλ που μέσα σε έξι μήνες δεν έκανε συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, για να τον πάρει η Ντνίπρο, σχεδόν ελεύθερο.
λιιιιιγο ακομη ηθελε
Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Salvador Allende έγραψε:
Αποκάλυψη από τον Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος κόντρα στα όσα γράφονται στο Βέλγιο, αποκάλυψε πως επιστρέφει στην Τσεχία! Υπόκλιση του υψηλόσωμου φορ στον ΠΑΟΚ: «Πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς»

Κόντρα στα όσα ανέφεραν μέχρι... χθες οι συμπατριώτες του, θεωρώντας πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ καθώς «έρχονται» ευχάριστα από τη Θεσσαλονίκη, ο Μάικλ Κρμέντσικ αποκάλυψε πως: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, σημείωσε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια».

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εκείνον ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο κεφάλαιο και γι΄αυτό εξέφρασε με κάθε τρόπο την επιθυμία να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο...». απο σδνα
Πάει και αυτός..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ειναι απιστευτο που ειμαι ο μονος που τον γουσταρω.Ολοι λαθος ειστε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα εσύ πηγές για γλυκό ή ακομα στην ταβέρνα με ρετσινες είσαι;
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Salvador Allende έγραψε:

Κρίμα. Ήλπιζα να μείνει καθώς πιστεύω ότι θα ήταν σαφώς καλύτερος τη νέα χρονιά, με προετοιμασία με την ομάδα και εμπειρία από την ελληνική λίγδα. Επειγόντως φορ λοιπόν και γρήγορα για να κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Αλλά τι λέω; Αφαιρέθηκα.....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο ΠΑΟΚ έχει φορ και λέγεται Τσόλακ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας δώσουν 3.5 εκ οι Σουηδοί και δεν έχει, παραδόξως, γραφτεί ούτε μια κουβέντα για το ποια είναι η άποψη του Λουτσέσκου για αυτόν.
Μόνο αν βγάλει μάτια στο CL μπορεί να πάρουμε τα λεφτά μας, μέσω αγοράς και άμεσης μεταπώλησης.

Ο φακουντοφανούρης είναι κοντά? θα τον αναστήσουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 12 Ιουν 2021, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Luigi Vampa έγραψε: Τα λέει καλύτερα ο director of Football τηα Λιντς, Ορτα σ αυτή τη συνέντευξη
https://youtu.be/Feh6pKoefBQ
[youtube]Feh6pKoefBQ[/youtube]

ένα ημίχρονο είναι και τα ισπανοαγγλικά του είναι λίγο περδεμένα, αλλά αξίζει 100 φορές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φορ και λέγεται Τσόλακ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας δώσουν 3.5 εκ οι Σουηδοί και δεν έχει, παραδόξως, γραφτεί ούτε μια κουβέντα για το ποια είναι η άποψη του Λουτσέσκου για αυτόν.
Μόνο αν βγάλει μάτια στο CL μπορεί να πάρουμε τα λεφτά μας, μέσω αγοράς και άμεσης μεταπώλησης.

Ο φακουντοφανούρης είναι κοντά? θα τον αναστήσουμε?
Μας μαμησες απογευματιατικα...
Απο το ολ ιν φτασαμε στον Τσολακ και στο ακατεργαστο διαμαντι ετων 26...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για να μπαίνεις στο κλίμα το κάνω, μέχρι να το φάει και αυτό ο γάιδαρος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”