Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Περιμένω τη στιγμή που θα μας καλημ(σπ)ερίσεις από το κανάλι Μπιγκλ (Beagle Channel).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλησπερα Π.Α.Ο.Κ. μανια και ελληνικος Καφες απολαυση !!!
:ugeek:
:ugeek: :ugeek:
:ugeek:

Από 4 περιπτώσεις που γνωρίζω - νέοι άνθρωποι 39 - 47 χρονών - μόνον στην μία υπήρξε λίγο πυρετός και γενική αδυναμία, πολύ ήπια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.Nostalgos έγραψε:Καλησπέρα, κανένας που να έχει κάνει/ακούσει για παρενέργειες του j&j
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έκανε ένας φίλος μου προχτές το εμβόλιο και χτες είχε δέκατα και λίγο πονοκέφαλοNostalgos έγραψε:Καλησπέρα, κανένας που να έχει κάνει/ακούσει για παρενέργειες του j&j
Σήμερα όλα καλά
Γενικά ότι κάνουν πάνω κάτω όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν
- john4serres
Την πρώτη μέρα τίποτα.Nostalgos έγραψε:Καλησπέρα, κανένας που να έχει κάνει/ακούσει για παρενέργειες του j&j
Την δεύτερη ημέρα δέκατα και αδυναμία.
Την τρίτη ημέρα περδίκι.
- ΑποστόληςΑ
Η συνηθέστερη, απ' ό,τι έχω ακούσει είναι ότι βλέπεις με συμπάθεια τους gayNostalgos έγραψε:Καλησπέρα, κανένας που να έχει κάνει/ακούσει για παρενέργειες του j&j
(γαύρους)
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά δεν το γλίτωσα τον πυρετό.
Αποστολή και η μάνα μου τα ίδια με λέει αλλά δεν ξέρει ότι με κάναν γαυροκτομη στην 4

Αποστολή και η μάνα μου τα ίδια με λέει αλλά δεν ξέρει ότι με κάναν γαυροκτομη στην 4
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Καλημέρα σε όλους/όλες!
Μετά και τα χθεσινά σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε όλοι πρώτες βοήθειες, ΚΑΡΠΑ και τα σχετικά. Ποτέ δεν ξέρουμε ποιόν μπορούμε να βοηθήσουμε. Εγώ επειδή το έχω κάνει και για ΚΑΡΠΑ και για απινιδωτη, έχω να πω πως όλοι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μπορούμε να σώσουμε έναν άνθρωπο αν χρειαστεί. Αν σας δωθεί η ευκαιρία ή δείτε να οργανώνεται κάποιο σεμινάριο να πάτε!
Μετά και τα χθεσινά σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε όλοι πρώτες βοήθειες, ΚΑΡΠΑ και τα σχετικά. Ποτέ δεν ξέρουμε ποιόν μπορούμε να βοηθήσουμε. Εγώ επειδή το έχω κάνει και για ΚΑΡΠΑ και για απινιδωτη, έχω να πω πως όλοι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μπορούμε να σώσουμε έναν άνθρωπο αν χρειαστεί. Αν σας δωθεί η ευκαιρία ή δείτε να οργανώνεται κάποιο σεμινάριο να πάτε!