Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από ron-swanson »

[youtube]xrPeIOfDj0A[/youtube]

Εδω φαινεται κυριως στο δευτερο ημιχρονο. Επιθετικα οκ καλος ειναι, αλλα αμυντικα πολυ τεμπελης φαινεται. Σαν να βαριεται μονιμα ειναι.

Παντως ο μπαμπας Λουτσεσκου ειναι στην Ουκρανια καμια 20αρια χρονια οποτε ξερει το επιπεδο. Ο Ραζβαν δεν ηρθε εδω για διακοπες, προφανως ηρθε για να πετυχει, οποτε αν τον θελει κατι περισσοτερο θα ξερει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν καταλαβατε. Εγω δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης. Εγω λεω οτι δεν τον θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Όλοι οι αρδ πάντως λένε ότι ναι μεν είναι κλεισμένος, αλλά εξετάζονται και άλλες επιλογές

Θεωρώ ότι προτρέχουμε λίγο και ο στόχος είναι άλλος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

icue έγραψε:Δεν καταλαβατε. Εγω δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης. Εγω λεω οτι δεν τον θελουμε.

Δε νομίζω.
Αυτός είναι,ευτυχώς ή δυστυχώς θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το ενδεχομενο ο Ραζβαν να εχει υπερεκτιμησει εαυτον και να θεωρει πως μπορει να αποτελεσει προπονητη/μανατζερ εχει περασει απο κανενος το μυαλο?
Την πιθανοτητα να μην του βγει τελικα την εχουμε κατα νου?
Καλα τα ευχολογια και τα "ξερει ο Λουτσε" "ξερει ο μιρτσεα", αλλα ολα αυτα στου κασιδι το κεφαλι
Αν λοιπον αποδειχθει πως για ακομη μια φορα καναμε λαθος προγραμματισμο, δεν θα την πληρωσει ο Λουτσεσκου ουτε ο μπαμπας του, αλλα ο ΠΑΟΚ μας.
Απο ποτε αρχισαμε να στηριζουμε εν λευκω χωρις να εχουμε μιση ενδειξη οτι οντως κατι σωστο γινεται?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

jibbie έγραψε:
dimitris88 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Αν δεν ειναι αυτη η μεταγραφη ο ορισμος του scouting ποια ειναι.Αυτοι που κανουν 2-3-4 εκατομμυρια?Αυτους τους εχει τσεκαρει ο καθε πικραμενος
αν μάλιστα είναι αλήθεια ότι τον θέλει και η σαχτάρ (που έχουν διδακτορικό στους Βραζιλιάνους παίκτες), είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι κάτι έχει ο συγκεκριμένος παίκτης.
Ίσως μας βγει σε καλό που δεν έχουμε τδ αυτή τη στιγμή γιατί αναγκάζεται ο προπονητής να πάρει την ευθύνη εισηγήσεων και σε πρόσωπα (εκτός από χαρακτηριστικά που θα έκανε έτσι κι' αλλιώς) και αυτό σημαίνει ότι για να προτείνει κάποιον θα τον διπλοτσεκάρει για να μην εκτεθεί και στην ιδιοκτησία. Και φυσικά μια και μιλάμε για Ουκρανία, έχει όλες τις άκρες μέσω μπαμπά Λουτσέσκου να έχουν πολύ καλή άποψη για τον κάθε παίκτη.
Όσοι κράζετε με ευκολία, κάντε ένα κόπο και κοιτάξτε λίγο το βιοργραφικό του τεράστιου για εμάς Λέο Μάτος. Μέχρι τα 28 του χρόνια σχεδόν ανύπαρκτο ή προβληματικό το βιογραφικό του και έπαιζε στην Τσέρνομορετς της Ουκρανίας απ' όπου τον πήρε η Ντνίπρο και μετά 2 χρόνια εμείς. Πολλές φορές το βιογραφικό ενός παίκτης δεν αποτυπώνει και τη δυναμική που αυτός έχει. Ας εμπιστευτούμε τους ειδικούς. Δηλαδή ο Λουτσέσκου θέλει να φάει φόλα και φέρνει παίκτη που δεν θα αναδείξει τη δουλειά του;
ζουμε στο 2021 και με λιγα χρηματα μπορουμε να εχουμε προσβαση στο υλικο που εχει και το τμημα scouting. καθε χρονο που συζηταμε στα τοπικ των μεταγραφων, οταν ακουγεται καποιο παλτο και παραθετουμε εδω περα analytics και κοντρα analytics και παρε να χεις που δειχνουν οτι ερχεται η πατατα, το τι διαβαζουμε για να υποστηριχτει η επιλογη μας δε λεγεται. μετα βεβαια ολοι τα ξεχνανε, και οταν παραθετουμε τα analytics για καποια αλλη περιπτωση, ακουμε τα ιδια επιχειρηματα ("ποια analytics τωρα, δεν τα λενε ολα, στο χορταρι θα φανει κτλ). και παρε Τσολακ, και παρε Εσιτι, και δε συμμαζευεται.

τωρα φτασαμε στο σημειο να διαβαζουμε οτι ειναι καλυτερα χωρις ΤΔ γιατι βρισκουμε περιπτωσεις τυπου Τaylor. καπου ωπα ρε σεις :lol:
Αυτά τα αναλυτικς είναι του διαβόλου.

Και προφανώς καλύτερα χωρίς τδ. Αν ο τδ μου φέρνει τσολακ και εσιτι με 10 μύρια καλύτερα χωρίς και 5χιλιαρα.

[youtube]8PK5DdwYJy4[/youtube]

Ωχ αμανννν γιατί τα 5χιλιαρα δεν είναι πετσετακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Σάβ 12 Ιουν 2021, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αν δειτε στο παιχνιδι που ανεβασα εχει πολλα ανεβασματα , μπαινει δυνατα στις φασεις και οι πασες τους ειναι οι περισσοτερες πετυχημενες ...μου εκανε αρχικα θετικη εντυπωση ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τζιμπαρε για βάλε μια αντιδιαστολή,Taylor,Rodrigo,όταν μπορέσεις.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Gospi έγραψε:Το ενδεχομενο ο Ραζβαν να εχει υπερεκτιμησει εαυτον και να θεωρει πως μπορει να αποτελεσει προπονητη/μανατζερ εχει περασει απο κανενος το μυαλο?
Την πιθανοτητα να μην του βγει τελικα την εχουμε κατα νου?
Καλα τα ευχολογια και τα "ξερει ο Λουτσε" "ξερει ο μιρτσεα", αλλα ολα αυτα στου κασιδι το κεφαλι
Αν λοιπον αποδειχθει πως για ακομη μια φορα καναμε λαθος προγραμματισμο, δεν θα την πληρωσει ο Λουτσεσκου ουτε ο μπαμπας του, αλλα ο ΠΑΟΚ μας.
Απο ποτε αρχισαμε να στηριζουμε εν λευκω χωρις να εχουμε μιση ενδειξη οτι οντως κατι σωστο γινεται?

Απο ποτε αρχισαμε να σιχτιριζουμε εν λευκω χωρις να εχουμε μιση ενδειξη οτι οντως κατι λαθος γινεται?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Η στηριξη στο Λουτσεσκου δεν ειναι μονο οταν κανει αλλαγες ε?το νου σας.
και το λεω εγω που δεν τον χωνευω καθολου, που τον θεωρω πορτοφολά, που θεωρω οτι μας πουλησε οταν εφυγε και κινηθηκε μουλωχτα για να ξαναερθει.δλδ σε καμια εκτιμηση σαν ανθρωπο.
δε μπορει να παθαινετε αμοκ γιατι παιζει να ερθει ενας παικτης που κανει μπαμ οτι ειναι δικη του εισηγηση.
για κατι τετοια εφυγε σαν κλεφτης.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά εδώ ένας συμφορουμίτης ανέβαζε για τον Κίτσιου. Κίτσιου θα λέμε και θα κλαίμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να πάρει βασικούς ποδοσφαιριστές. Για αλλαγές έχει και Σοάρες, έχει και ακαδημία καλή.

Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τμήμα σκάουτινγκ ή σοβαρό τμήμα σκάουτινγκ, κάτι που έχουε αποδείξει σε βάθος χρόνου. Μόνο έχουμε καλό τμήμα για την επιλογή παικτών στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπου έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ με διαφορά στην Ελλάδα. Γιατί δεν κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τη μεγάλη ομάδα, όταν βλέπουμε να αποδίδει στις ακαδημίες;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εν τω μεταξυ αυτος ο Λουκας ο Τειλορ 2 χρονια πριν (στα 24 του) εκανε συμμετοχες στην U23 της Εστοριλ!
Στην πρωτη ομαδα της Εστοριλ δεν επαιξε ποτε. Πριν 2 χρονια ολα αυτα... Τωρα πως ειναι επιπεδου να παιξει βασικος στον ΠΑΟΚ, δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης (19 κ 20 χρονών αντίστοιχα) μένουν ελεύθεροι από τον ρούλη. Μήπως είναι καλοί για ΠΑΟΚ Β?
Ο Μπαγκαλιάνης με πολύ δουλειά γίνεται πολύ καλός κεντρικός αμυντικός.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Μακαρι μέσα απο την καρδιά μου να παει τοσο καλα ο Λουτσε, οσο και στην προηγουμενη θητεια του...και ακομα καλυτερα..
Αλλα οσο και να βγαζει το 110% απο ενα παικτη, εαν ειναι μέτριος ποιοτικά, , μέτριος θα μεινει...
Θελω να πω οτι φοβαμαι μην εχει (αφου τον ψιλο-θεοποιήσαμε λιγο :D ) υπερεκτημήσει τις δυνατοτητές του...
Μακαρι, ολα να πανε καλά... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

barlow4 έγραψε:Η στηριξη στο Λουτσεσκου δεν ειναι μονο οταν κανει αλλαγες ε?το νου σας.
και το λεω εγω που δεν τον χωνευω καθολου, που τον θεωρω πορτοφολά, που θεωρω οτι μας πουλησε οταν εφυγε και κινηθηκε μουλωχτα για να ξαναερθει.δλδ σε καμια εκτιμηση σαν ανθρωπο.
δε μπορει να παθαινετε αμοκ γιατι παιζει να ερθει ενας παικτης που κανει μπαμ οτι ειναι δικη του εισηγηση.
για κατι τετοια εφυγε σαν κλεφτης.
Δεν με πειράζει να είναι δικοι του ολοι οι παιχτες. Αρκει να αξιζουν. Εγω δεν καταλαβαινω απο που απορρεει η αισιοδοξια πως επειδη ειναι δικη του επιλογη ειναι 100% σιγουρο οτι αξιζει.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”