Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Δεν υπήρχε περίπτωση να γράψω κάτι από μόνος μου...Δεν το έχω κάνει ποτέ τόσα χρόνια δηλαδή....Απλά μην το δενετε κόμπο κιόλας....Χωρίς ΤΔ προτείνουν ξανά κ ξανά κ ίσως κ με παραίνεση Μιρτσεα....Για αυτό έγραψα κ φήμες...Με την οργάνωση της ΠΑΕ ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα....
15_50 έγραψε:Lucas Taylor
[youtube]NRO73CSvgu4[/youtube]
Αυτό είδα και εγώ.
- buffalobill4
Το πιο ιντριγκαδορικο του βίντεο είναι ότι στην δνιπρο παίζει εξτρεμ. Άρα με ένα 5χιλιαρο φέρνεις και μπακ και εξτρεμ. Από εκεί που δίναμε εκατομμύρια για σαπακια τύπου εσιτι και τσολακ τώρα με ένα 5χιλιαρο φέρνουμε παικταράδες πολυθεσιτες. Και μετά μας λένε ότι θέλουμε τδ. Καλύτερα χωρίςobanebane έγραψε:15_50 έγραψε:Lucas Taylor
Αυτό είδα και εγώ.
Δηλαδη ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει κιολας ποιοι τρολαρουν και ποιοι μιλανε σοβαρα, πιστευετε οτι εχουμε τοσο καλο τμημα σκαουτινγκ καταφεραμε το εξης. Σε ενα πρωταθλημα οπως το Ουκρανικο που ειναι παραδοσιακο σκαλοπατι για ταλεντα απο Βραζιλια, να υπαρχει ενας παικτης 26 χρονων που δεν εκανε κλικ οχι σε αλλους, αλλα ουτε στην ιδια του την ομαδα, εμεις να ειδαμε κατι που δεν ειδε κανεις αλλος; Εγω δεν το πιστευω παντως.
- sourmenetes
- Moderator
Το τμήμα scouting αποτελείται από 2 άτομα;;Gospi έγραψε:Αποτελεσμα σκαουτινγκ λενε, την ωρα που στην ΠΑΕ δεν υπαρχει τμημα σκαουτινγκ.buffalobill4 έγραψε:Μου θυμίζει έντονα περίπτωση Νταρμπο. Τότε που είχα χαλάσει τη σοβαρή δουλειά που έκανε το τμήμα σκαουτινγκ και ίσως άλλαξα τον ρου της ιστορίας της ομάδας. Με ένα what if θα μείνω στην ζωή μου. Και αν ο Αλιου είχε βγει παικταρα και είχαμε σηκώσει κάνα τσου λου; Το έχω μετανιώσει ειλικρινά. Γι αυτό και εύχομαι να μην χαλάσει του Ταυλορbarlow4 έγραψε:Scouting λεγεται.Αν αυτα που βλεπουμε τα εχουν δει κ ολοι οι αλλοι δεν ειναι scouting.κανονικα ψωνια ειναι κ μαλιστα ακριβα.
Εφυγε ο Ακκας εφυγε και ο Γιαννης Σαββιδης.
Αλλα τι να πουμε? Οτι για ακομη μια χρονια το βλεπουμε το εργακι να ρχεται?
Προιον σκαουτινγκ λοιπον οπως και Νινουα και ο Περειρα. Το ιδιο τμημα σκαουτινγκ να φανταστω που περσι ενα ολοκληρο καλοκαιρι δεν εβρισκε εναν δεξι μπακ και μας εφερε το Ουαγκε και τον Γεναρη χρειαστηκε να πονταρει σε εναν ποδοσφαιριστη π ειχε να παιξει 2 χρονια μπαλα για την θεση του αριστερου μπακ...
Γελαει ο κοσμος.
Βρωμαει το τοπος δεξια μπακ και εμεις ζοριζομαστε να βρουμε εναν να κανει τα βασικα σωστα.
All in και τριχες κατσαρες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός είναι ο καφου των φτωχών. Με σέντρα ΛΙΝΟ . Λέτε να μας τον φάει η Σαχτάρ;
Αυτό με την θέση ξένου διορθώνεται εύκολα αν φύγει ο ροντριγκο...
Αυτό με την θέση ξένου διορθώνεται εύκολα αν φύγει ο ροντριγκο...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Sourme θα σου πω ποιος είναι ο προβληματισμος μου
Μπορεί να έχουμε πιάσει λαβράκι και να τρίβουμε τα μάτια μας φέτος. Μπορεί τα νούμερα να μας ξεγελάνε και να πρόκειται για ένα ακατέργαστο διαμάντι που απλά δεν βρήκε την Ιθάκη του. Χίλια μπορεί
Αλλά όταν βγαίνουνε και λενε για πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκές πορείες, θα πρέπει να έχουμε ροστερ που σε όλες τις θέσεις να είναι καλύτερο ή στην χειρότερη ίσο με τους ανταγωνιστές
Με το χέρι στην καρδιά, ένας τέτοιος παίχτης πριν 3 χρόνια σαν τι θα ερχόταν;;
Αλλαγή του Ματος; και πάλι γκρίνια θα υπήρχε
Το ότι έκανε μια καλή σεζόν στην Ουκρανία δεν μου λέει τίποτα γιατι το ουκρανικό πρωτάθλημα, πλην Σαχταρ και Δυναμό, είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
Η διοίκηση έφερε τον Λουτσεσκου και ο Ιβάν έδωσε σύνθημα πρωταθλήματος. Αυτομάτως λοιπόν μας δημιουργούν προσδοκίες και αν στην πραγματικότητα αυτό δεν ευσταθεί, ας μας το πουν να ξέρουμε
Μπορεί να έχουμε πιάσει λαβράκι και να τρίβουμε τα μάτια μας φέτος. Μπορεί τα νούμερα να μας ξεγελάνε και να πρόκειται για ένα ακατέργαστο διαμάντι που απλά δεν βρήκε την Ιθάκη του. Χίλια μπορεί
Αλλά όταν βγαίνουνε και λενε για πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκές πορείες, θα πρέπει να έχουμε ροστερ που σε όλες τις θέσεις να είναι καλύτερο ή στην χειρότερη ίσο με τους ανταγωνιστές
Με το χέρι στην καρδιά, ένας τέτοιος παίχτης πριν 3 χρόνια σαν τι θα ερχόταν;;
Αλλαγή του Ματος; και πάλι γκρίνια θα υπήρχε
Το ότι έκανε μια καλή σεζόν στην Ουκρανία δεν μου λέει τίποτα γιατι το ουκρανικό πρωτάθλημα, πλην Σαχταρ και Δυναμό, είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
Η διοίκηση έφερε τον Λουτσεσκου και ο Ιβάν έδωσε σύνθημα πρωταθλήματος. Αυτομάτως λοιπόν μας δημιουργούν προσδοκίες και αν στην πραγματικότητα αυτό δεν ευσταθεί, ας μας το πουν να ξέρουμε
https://www.youtube.com/watch?v=WJQreiI3ol8
ενα ολοκληρο ματς του lucas οποιος θελει ...
Δειτε στο 8 λεπτο τι ντριπλονι σκαει
ενα ολοκληρο ματς του lucas οποιος θελει ...
Δειτε στο 8 λεπτο τι ντριπλονι σκαει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Σάβ 12 Ιουν 2021, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και όμως δεν παίζει εξτρέμ, όλες οι κούρσες του είναι από πίσω,δεξί φουλ μπακ παίζει με τέσσερις στην άμυνα.
-
dimitris88
αν μάλιστα είναι αλήθεια ότι τον θέλει και η σαχτάρ (που έχουν διδακτορικό στους Βραζιλιάνους παίκτες), είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι κάτι έχει ο συγκεκριμένος παίκτης.barlow4 έγραψε:Αν δεν ειναι αυτη η μεταγραφη ο ορισμος του scouting ποια ειναι.Αυτοι που κανουν 2-3-4 εκατομμυρια?Αυτους τους εχει τσεκαρει ο καθε πικραμενος
Ίσως μας βγει σε καλό που δεν έχουμε τδ αυτή τη στιγμή γιατί αναγκάζεται ο προπονητής να πάρει την ευθύνη εισηγήσεων και σε πρόσωπα (εκτός από χαρακτηριστικά που θα έκανε έτσι κι' αλλιώς) και αυτό σημαίνει ότι για να προτείνει κάποιον θα τον διπλοτσεκάρει για να μην εκτεθεί και στην ιδιοκτησία. Και φυσικά μια και μιλάμε για Ουκρανία, έχει όλες τις άκρες μέσω μπαμπά Λουτσέσκου να έχουν πολύ καλή άποψη για τον κάθε παίκτη.
Όσοι κράζετε με ευκολία, κάντε ένα κόπο και κοιτάξτε λίγο το βιοργραφικό του τεράστιου για εμάς Λέο Μάτος. Μέχρι τα 28 του χρόνια σχεδόν ανύπαρκτο ή προβληματικό το βιογραφικό του και έπαιζε στην Τσέρνομορετς της Ουκρανίας απ' όπου τον πήρε η Ντνίπρο και μετά 2 χρόνια εμείς. Πολλές φορές το βιογραφικό ενός παίκτης δεν αποτυπώνει και τη δυναμική που αυτός έχει. Ας εμπιστευτούμε τους ειδικούς. Δηλαδή ο Λουτσέσκου θέλει να φάει φόλα και φέρνει παίκτη που δεν θα αναδείξει τη δουλειά του;
Ελα ρε Σουρμε, αληθεια τωρα? Δηλαδη μςτα απο τα τελευταια 2 χρονια μιλαμε για εγωισμο και αρνητισμο?sourmenetes έγραψε:Οταν ο ΠΑΟΚ φέρνει παίκτες τυπου Τσολακ...
"που είναι το σκαουτινγκ;;"
Όταν ο ΠΑΟΚ φέρνει παίκτες τύπου πέρευρα..
"αυτο είναι το σκαουτινγκ που έχουμε;;"
Όταν ο ΠΑΟΚ φέρνει παίκτες τύπου ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ...
"αυτός ήρθε μόνο με κάποιο κονε, μια χρονιά να μείνει το πολύ.."
Όταν ο ΠΑΟΚ φέρνει παίκτες τύπου καντουρι...
" μάνατζερ δουλειά."
Οταν ο ΠΑΟΚ θα φέρει παίκτη τύπου τευλορ..1η μέρα..
" με αυτούς θα κάνουμε πρωταθλητισμο.."
Όταν αρχίζουν και ακούγονται σενάρια ότι ζητήθηκε και από άλλες καλές ομάδες...
" ποιο σκαουτινγκ.. Ο μπαμπας λουτσεσκου!"
ΚΑΜΊΑ ΦΟΡΆ ΚΑΛΌ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΆΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΌΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ...
ΔΕ ΛΈΜΕ ΣΕ ΌΛΑ ΟΚ!!
ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΙΖΈΡΙΑ ΑΠΌ ΠΑΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι δειγματα θετικα εχεις λοιπον και τοποθετεισαι ετσι?
Καλη η προσπάθεια να στηριξουμε την ομαδα αλλα οχι και να εθελοτυφλουμε.
Εμεις προσπαθουμε να πεισουμε πως εχουν αλλαξει ολα χωρις να εχει γινει καμια ουσιαστικη αλλαγη προς το καλυτερο, αλλα ισα ισα προς το χειροτερο.
Οσο για το σκαουτινγκ, επαφες με την ΠΑΕ εχετε γιατι δεν ρωτατε αν αυτη τη στιγμη υπαρχει οργανωμενο τμημα σκαουτινγκ και με ποιους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/oleksandr ... ler/495920buffalobill4 έγραψε:Το πιο ιντριγκαδορικο του βίντεο είναι ότι στην δνιπρο παίζει εξτρεμ. Άρα με ένα 5χιλιαρο φέρνεις και μπακ και εξτρεμ. Από εκεί που δίναμε εκατομμύρια για σαπακια τύπου εσιτι και τσολακ τώρα με ένα 5χιλιαρο φέρνουμε παικταράδες πολυθεσιτες. Και μετά μας λένε ότι θέλουμε τδ. Καλύτερα χωρίςobanebane έγραψε:15_50 έγραψε:Lucas Taylor
Αυτό είδα και εγώ.
Αυτός ο πιτσιρικάς έπαιζε κυρίως μπροστά του σε 442.
- buffalobill4
Είσαι αρνητικός απέναντι στο αγωνιστικό τμήμα και στο σκαουτινγκ μας. Υπονοείς ότι ομάδες τύπου δνιπρο, κολος κοβαλνκα, σαχταρ και δυναμό Κιέβου ξέρουν καλύτερα από εμάς; από που και ως που;icue έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει κιολας ποιοι τρολαρουν και ποιοι μιλανε σοβαρα, πιστευετε οτι εχουμε τοσο καλο τμημα σκαουτινγκ καταφεραμε το εξης. Σε ενα πρωταθλημα οπως το Ουκρανικο που ειναι παραδοσιακο σκαλοπατι για ταλεντα απο Βραζιλια, να υπαρχει ενας παικτης 26 χρονων που δεν εκανε κλικ οχι σε αλλους, αλλα ουτε στην ιδια του την ομαδα, εμεις να ειδαμε κατι που δεν ειδε κανεις αλλος; Εγω δεν το πιστευω παντως.
Απολαύστε ρε το χτίσιμο της ομάδας και μην γκρινιάζετε.
Αυτό τώρα με την ίδια του την ομάδα είναι αστείο επιχείρημα.
Δηλαδή αν του έγινε πρόταση την οποία αρνήθηκε,δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο.
Είπαμε παλικάρια,όλοι προβληματισμένοι είμαστε με αυτή την κίνηση, αν γίνει,αλλά να μην γράφουμε και μπούρδες.
Δηλαδή αν του έγινε πρόταση την οποία αρνήθηκε,δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο.
Είπαμε παλικάρια,όλοι προβληματισμένοι είμαστε με αυτή την κίνηση, αν γίνει,αλλά να μην γράφουμε και μπούρδες.
ζουμε στο 2021 και με λιγα χρηματα μπορουμε να εχουμε προσβαση στο υλικο που εχει και το τμημα scouting. καθε χρονο που συζηταμε στα τοπικ των μεταγραφων, οταν ακουγεται καποιο παλτο και παραθετουμε εδω περα analytics και κοντρα analytics και παρε να χεις που δειχνουν οτι ερχεται η πατατα, το τι διαβαζουμε για να υποστηριχτει η επιλογη μας δε λεγεται. μετα βεβαια ολοι τα ξεχνανε, και οταν παραθετουμε τα analytics για καποια αλλη περιπτωση, ακουμε τα ιδια επιχειρηματα ("ποια analytics τωρα, δεν τα λενε ολα, στο χορταρι θα φανει κτλ). και παρε Τσολακ, και παρε Εσιτι, και δε συμμαζευεται.dimitris88 έγραψε:αν μάλιστα είναι αλήθεια ότι τον θέλει και η σαχτάρ (που έχουν διδακτορικό στους Βραζιλιάνους παίκτες), είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι κάτι έχει ο συγκεκριμένος παίκτης.barlow4 έγραψε:Αν δεν ειναι αυτη η μεταγραφη ο ορισμος του scouting ποια ειναι.Αυτοι που κανουν 2-3-4 εκατομμυρια?Αυτους τους εχει τσεκαρει ο καθε πικραμενος
Ίσως μας βγει σε καλό που δεν έχουμε τδ αυτή τη στιγμή γιατί αναγκάζεται ο προπονητής να πάρει την ευθύνη εισηγήσεων και σε πρόσωπα (εκτός από χαρακτηριστικά που θα έκανε έτσι κι' αλλιώς) και αυτό σημαίνει ότι για να προτείνει κάποιον θα τον διπλοτσεκάρει για να μην εκτεθεί και στην ιδιοκτησία. Και φυσικά μια και μιλάμε για Ουκρανία, έχει όλες τις άκρες μέσω μπαμπά Λουτσέσκου να έχουν πολύ καλή άποψη για τον κάθε παίκτη.
Όσοι κράζετε με ευκολία, κάντε ένα κόπο και κοιτάξτε λίγο το βιοργραφικό του τεράστιου για εμάς Λέο Μάτος. Μέχρι τα 28 του χρόνια σχεδόν ανύπαρκτο ή προβληματικό το βιογραφικό του και έπαιζε στην Τσέρνομορετς της Ουκρανίας απ' όπου τον πήρε η Ντνίπρο και μετά 2 χρόνια εμείς. Πολλές φορές το βιογραφικό ενός παίκτης δεν αποτυπώνει και τη δυναμική που αυτός έχει. Ας εμπιστευτούμε τους ειδικούς. Δηλαδή ο Λουτσέσκου θέλει να φάει φόλα και φέρνει παίκτη που δεν θα αναδείξει τη δουλειά του;
τωρα φτασαμε στο σημειο να διαβαζουμε οτι ειναι καλυτερα χωρις ΤΔ γιατι βρισκουμε περιπτωσεις τυπου Τaylor. καπου ωπα ρε σεις