συμφωνώ σε όλα εκτός από Ινγκανσον. Ευκολα το καλυτερο σέντερ μπάκ της Λίγκαςτσιριγωτης έγραψε:Αστείο θα είναι κ η επιστροφή του αποτυχημένου λημνιου.. .
Αστείο είναι ότι ο Παπαδόπουλος φαίνεται να κλείνει Αθήνα ενώ με ένα τηλεφώνημα ία ήταν ήδη Θεσσαλονίκη. Αστείο είναι που λέμε ότι είμαστε πλήρεις στα στόπερ, με τραυματία τον μέτριο για μένα ινγκασον κ με Βαρέλα κ κρεσπο ερωτηματικά για το πώς θα συμπεριφερθουν αγωνιστικά την επόμενη σεζόν.
Αστείο είναι επίσης να θέλουμε σονι κ ντε να διώξουμε το σβιντερσκι ενώ δεν έχουμε κάποιον καλύτερο. Αστείο είναι που λέμε για τον Τσέχο ότι είναι καλύτερος του πριγιοβιτς. Αλλά έβαλε το γκολ στον τελικό λ έγινε παιχταράς. Ξεχνάμε τι αχαστα έχασε πριν. Εάν τον κρατήσουμε, αστειο θα είναι να τον λογιζουμε πρώτη επιλογή.
Εμένα το μόνο που με κάνει να ελπίζω σε κάτι είναι η περσινή φάπα του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν η περσινή πορεία μας. Ελπίζω σε απάντηση των διοικούντων....ελπίζω επίσης στον ΠΑΟΚ β.
Να πάνε εκεί παίχτες τυπου μουργκ, λυρατζη, Περέιρα, σουαρες
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Mην τρελενεστε,ο παικτης ειναι προφανως επιλογη Λουτσεσκου με συνδρομη μπαμπα,οποτε τον γνωριζουν καλα και κατι θα ξερουν παραπανω...(μλκ τι λεω?)
Δηλαδή αν τον έπαιρνε η Κούλα αυτόν θα λέγατε τι καλός παίκτης είναι αυτός η θα γελούσαμε;
joshua έγραψε:Mην τρελενεστε,ο παικτης ειναι προφανως επιλογη Λουτσεσκου με συνδρομη μπαμπα,οποτε τον γνωριζουν καλα και κατι θα ξερουν παραπανω...(μλκ τι λεω?)
Τζιμπι δε βάζεις κανένα χιτ Μαπ και κάνα στατιστικο να δούμε τι ψάρια πιανει ο σταρ που φέρνουμε;jibbie έγραψε:σουρμε δε νομιζω οτι ειναι το ιδιο ενας 18 χρονος απο τη β γαλλιας που ερχεται ως επενδυση/στοιχημα και οντως δεν μπορει κανεις να πει και πολλα γιατι δεν υπαρχουν data points, και αλλο εναν παικτη στα 26 του σε μια θεση που ψαχνεις για σταθερα, και για τον οποιο υπαρχουν αρκετα data points (ειδικα σε scouting πλατφορμες), που δε δειχνουν οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτής της μεταγραφής
Δεν θέλω να είμαι γκρινιάρης αλλά είναι δυνατόν σε μια θέση με τον μέτριο Ροντρίγκο και τον 36χρονο φέτος αρχηγό, να φέρνεις έναν μέτριο παίχτη όπου τόσα χρόνια δεν έδεσε σε μικρομεσαίες ομάδες;;
Ας δίναν χρόνο στον Λυρατζη
Άσε που πετάμε και μια θέση ξένου έτσι..
Δεν θέλω να είμαι γκρινιάρης αλλά είναι δυνατόν σε μια θέση με τον μέτριο Ροντρίγκο και τον 36χρονο φέτος αρχηγό, να φέρνεις έναν μέτριο παίχτη όπου τόσα χρόνια δεν έδεσε σε μικρομεσαίες ομάδες;;
Ας δίναν χρόνο στον Λυρατζη
Άσε που πετάμε και μια θέση ξένου έτσι..
αστο καλυτερα, μετα θα τρεχετε να συμμαζεψετε το τοπικ, για σας δουλευωrainmaker έγραψε:Τζιμπι δε βάζεις κανένα χιτ Μαπ και κάνα στατιστικο να δούμε τι ψάρια πιανει ο σταρ που φέρνουμε;jibbie έγραψε:σουρμε δε νομιζω οτι ειναι το ιδιο ενας 18 χρονος απο τη β γαλλιας που ερχεται ως επενδυση/στοιχημα και οντως δεν μπορει κανεις να πει και πολλα γιατι δεν υπαρχουν data points, και αλλο εναν παικτη στα 26 του σε μια θεση που ψαχνεις για σταθερα, και για τον οποιο υπαρχουν αρκετα data points (ειδικα σε scouting πλατφορμες), που δε δειχνουν οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Ε ρε φίλε τι ζουμε...
Προπερσι ο παιχταρας απο πορτογαλια π κλεψαμε μεσααπο τα χερια της Πορτο και φετος ο παιχταρας που κλεψαμε μεσα απο τα χερια της Σαχτάρ...
Παιχταραδες με μια χρονια συμπαθητικη στα 26 τους.
Να κλαις και να γελας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν πειραζει, αφου δεν μαθαμε μεχρι τωρα ας ξαναφαμε στη μαπα τα ιδια σκατα και του χρονου να το εμπεδωσουμε
All in my ass...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προπερσι ο παιχταρας απο πορτογαλια π κλεψαμε μεσααπο τα χερια της Πορτο και φετος ο παιχταρας που κλεψαμε μεσα απο τα χερια της Σαχτάρ...
Παιχταραδες με μια χρονια συμπαθητικη στα 26 τους.
Να κλαις και να γελας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν πειραζει, αφου δεν μαθαμε μεχρι τωρα ας ξαναφαμε στη μαπα τα ιδια σκατα και του χρονου να το εμπεδωσουμε
All in my ass...
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...και ο ΠΑΟΚ ουδέποτε άρχισε να ασχολείται θερμά για μεταγραφικούς στόχους...Δυστυχώς οι σειρήνες που έλεγαν πως δεν θα κάνει μεταγραφές εκκατομυρίων αρχίζουν και αχνοφαίνονται..Για όποιον επιμένει πως είναι νωρίς για μεταγραφές από την μια μπορώ να συμφωνήσω αλλά από την άλλη θα διαφωνήσω μιας και η σωστή και οργανωμένη ομάδα θέλει όλες τις μεταγραφές τις να είναι από την αρχή της προετοιμασίας κάτι που δεν βλέπω να γίνεται...
Τελικα αυτος π έφυγε γιατι εφυγε?
Μηπως επειδη ηθελε παιχτες?
Ε ρε και να ακουγοταν ο τειλορ με Γκαρσια στο τιμονι τι κραξιμο θα πεφτε εδω μεσα! Αλλα ευτυχως ηρθε η ασπιδα Λουτσεσκου...
Μηπως επειδη ηθελε παιχτες?
Ε ρε και να ακουγοταν ο τειλορ με Γκαρσια στο τιμονι τι κραξιμο θα πεφτε εδω μεσα! Αλλα ευτυχως ηρθε η ασπιδα Λουτσεσκου...
- FreeWatcher
Πόσες αλήθειες σε ένα μήνυμα...!τσιριγωτης έγραψε:Αστείο θα είναι κ η επιστροφή του αποτυχημένου λημνιου.. .
Αστείο είναι ότι ο Παπαδόπουλος φαίνεται να κλείνει Αθήνα ενώ με ένα τηλεφώνημα ία ήταν ήδη Θεσσαλονίκη. Αστείο είναι που λέμε ότι είμαστε πλήρεις στα στόπερ, με τραυματία τον μέτριο για μένα ινγκασον κ με Βαρέλα κ κρεσπο ερωτηματικά για το πώς θα συμπεριφερθουν αγωνιστικά την επόμενη σεζόν.
Αστείο είναι επίσης να θέλουμε σονι κ ντε να διώξουμε το σβιντερσκι ενώ δεν έχουμε κάποιον καλύτερο. Αστείο είναι που λέμε για τον Τσέχο ότι είναι καλύτερος του πριγιοβιτς. Αλλά έβαλε το γκολ στον τελικό λ έγινε παιχταράς. Ξεχνάμε τι αχαστα έχασε πριν. Εάν τον κρατήσουμε, αστειο θα είναι να τον λογιζουμε πρώτη επιλογή.
Εμένα το μόνο που με κάνει να ελπίζω σε κάτι είναι η περσινή φάπα του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν η περσινή πορεία μας. Ελπίζω σε απάντηση των διοικούντων....ελπίζω επίσης στον ΠΑΟΚ β.
Να πάνε εκεί παίχτες τυπου μουργκ, λυρατζη, Περέιρα, σουαρες
Με εκφράζεις 100% φιλε!!!
- Kabamaru11
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Γκαρσία δεν έφυγε από επιλογή του. Έπειτα, ταμείο κάνουμε στο τέλος, όχι τώρα. Εκτός αν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις
Τα περι μεταγραφής του Lucas Taylor απο ποια αξιόπιστη πηγή προκύπτουν ?