Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από jibbie »

πραγματικα δυσκολευομαι να κατανοησω την κινηση με Lucas Taylor. Μηπως ειναι για ΠΑΟΚ Β;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εντάξει αρκετά κράτησε το αστείο με τον τέιλορ
πείτε μου ότι δεν είναι αυτός η μεταγραφή μας, σας παρακαλώ δηλαδή
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Magpies4 έγραψε:

Οσο για το δεξί μπακ, όλοι ξέρουν ότι θέλουμε έναν νεότερο Μάτος. Αν συμβιβαστούμε με επίπεδο παίκτη Ροντρίγκο ο οποίος αμυντικά ΔΕΝ υπάρχει τακτικά, ενώ οι σέντρες του πάνε στα περιστέρια, τότε θα έιναι ανάλογη και η συγκομιδή πόντων.
όσο τα βιντεακια ειναι κριτηριο ( όσο το σκέφτομαι στην περιπτωση του Εσίτι πραγματικά απορώ πώς δεν ήταν, με ρώτησε ενας φιλος αν τον εχω δει και στο βιντεο προμο δεν εδινε σωστη πασα στα 3 μέτρα) ο Taylor δειχνει γρηγορος και κυρίως ότι σεντράρει με το κεφάλι ψηλά και σημαδευοντας. Καμιά σχεση με ροντριγκο δηλαδη
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αστείο θα είναι κ η επιστροφή του αποτυχημένου λημνιου.. .
Αστείο είναι ότι ο Παπαδόπουλος φαίνεται να κλείνει Αθήνα ενώ με ένα τηλεφώνημα ία ήταν ήδη Θεσσαλονίκη. Αστείο είναι που λέμε ότι είμαστε πλήρεις στα στόπερ, με τραυματία τον μέτριο για μένα ινγκασον κ με Βαρέλα κ κρεσπο ερωτηματικά για το πώς θα συμπεριφερθουν αγωνιστικά την επόμενη σεζόν.
Αστείο είναι επίσης να θέλουμε σονι κ ντε να διώξουμε το σβιντερσκι ενώ δεν έχουμε κάποιον καλύτερο. Αστείο είναι που λέμε για τον Τσέχο ότι είναι καλύτερος του πριγιοβιτς. Αλλά έβαλε το γκολ στον τελικό λ έγινε παιχταράς. Ξεχνάμε τι αχαστα έχασε πριν. Εάν τον κρατήσουμε, αστειο θα είναι να τον λογιζουμε πρώτη επιλογή.
Εμένα το μόνο που με κάνει να ελπίζω σε κάτι είναι η περσινή φάπα του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν η περσινή πορεία μας. Ελπίζω σε απάντηση των διοικούντων....ελπίζω επίσης στον ΠΑΟΚ β.
Να πάνε εκεί παίχτες τυπου μουργκ, λυρατζη, Περέιρα, σουαρες
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Παπά περιμέναμε, νεωκόρος μας βγήκε...
Μάλλον πρέπει να είναι πρόταση του Μπαμπά Λουτσεσκου ο Τaylor.
Απ' ότι πρόλαβα και είδα στα βιδεος έχει εκρηκτικότητα και καλή ντρίμπλα, δηλαδή προδιαγραφές για φουλ Μπακ.
Να τον κάνουμε ανταλλαγή με Ροντρίγκο.
Η Ντρμπνο θα θέλει σίγουρα έναν τίμιο, αμπαλο ακούραστο εργάτη σαν τον Ροντρίγκο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Φιλε Τσιριγωτη, σε λαθος τοπικ εισαι αδελφε. Πες σε αυτο της ΠΑΕ που το κανανε πυρηνικη φυσικη. Εχεις δικιο ρε φιλε. Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι ενω καποτε πιστευαμε ολοι οτι «ξερει η παε, ο Σαντος, ο Βρυζας κλπ» τωρα πλεον μας εχουν πεισει για το αντιθετο. Δεν ξερουν τιποτα και μονο υπονοιες και «ξερουμε εμεις» και καλα, και υφακια. Ακου βγηκε ο αλλος και μας ειπε περσυ εχει χαφ η ομαδα. Κατι αντιστοιχο θα συμβει και φετος? Ελπιζω πως οχι γιατι η ελπιδα μου για φετος ειναι ο Λουτσε. Δεν τον θεωρω χαζο.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

pk77 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:

Οσο για το δεξί μπακ, όλοι ξέρουν ότι θέλουμε έναν νεότερο Μάτος. Αν συμβιβαστούμε με επίπεδο παίκτη Ροντρίγκο ο οποίος αμυντικά ΔΕΝ υπάρχει τακτικά, ενώ οι σέντρες του πάνε στα περιστέρια, τότε θα έιναι ανάλογη και η συγκομιδή πόντων.
όσο τα βιντεακια ειναι κριτηριο ( όσο το σκέφτομαι στην περιπτωση του Εσίτι πραγματικά απορώ πώς δεν ήταν, με ρώτησε ενας φιλος αν τον εχω δει και στο βιντεο προμο δεν εδινε σωστη πασα στα 3 μέτρα) ο Taylor δειχνει γρηγορος και κυρίως ότι σεντράρει με το κεφάλι ψηλά και σημαδευοντας. Καμιά σχεση με ροντριγκο δηλαδη
ρε φιλε δεν ειναι αυτο το θεμα...το "ενταξει καλος φενεται δεν ειναι τραγικος" θα ηταν οκ αν απλα επαιρνες εναν παικτη για βαθος...εδω μιλαμε για να παει η ομαδα για πρωταθλημα ...και οταν η επιλογη σου σε μια απο τις δυο θεσεις που εχεις τα μεγαλυτερα κενα ειναι ενας παικτης επιπεδου λαρισας ε μετα τι να περιμενεις...δλδ να γινει κριιτκη μετα στην ομαδα οταν θα ειναι στο -10 ? εγω προσωπικα δεν σκοπευω να κανω γτ οταν η διοικηση φερνει τετοιου επιπεδου παικτες δεν μπορεις να περιμενεις να κανουν πρωταθλητισμο...σοβαρα μεχρι προχθες και εγω δεν καταλαβαινα γτ υπαρχει γκρινια αλλα τωρα οταν μιλαμε για αυτο το δεξι μπακ ενταξει οχι γκρινια αλλα μια απογοητευση θα υπαρχει γτ φενεται οτι δεν παμε για κατι παραπανω απο οτι καναμε φετος...και αυτο γινεται 10 μερες μετα αφοτου βγηκε ο ιδιοκτητης της ομαδας και λεει παμε για πρωταθλημα....ομως απο τις κινησεις της ομαδας φενεται οτι δεν παμε
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Mε Lucas Taylor και Lucas Perez εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Απ' ότι φαίνεται στη δεξιά πλευρά θα πάμε σε φουλ μπακ τύπου Τaylor για να παίζει όλη την πλευρά μαζί με τον Αντριγια και στην αριστερή πλευρά, εάν δεν κλείσει ο Μπαμπά, θα πάμε με Αντρέ στο ρόλο που είχε στο ντάμπλ.
Ο Κριεμντσικ είναι σταντμπαι εάν δεν μείνει ελεύθερος ο Κοτσίδας.
Στη θέση του χαφ αυτός ο Αργεντινός που ακούστηκε δεν μου γέμισε το μάτι: πέρα από 30αρα μπαλιά ακριβείας και το ότι είναι δεξιοποδαρος δεν διέκρινα κάποιο απλό τακτικό πλεονέκτημα.
Έχουν δρόμο ακόμα οι μεταγραφές, ενώ αγνοείται η τύχη του ΤΔ...
kos

Δημοσίευση από kos »

kosths BXL έγραψε:
pk77 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:

ρε φιλε δεν ειναι αυτο το θεμα...το "ενταξει καλος φενεται δεν ειναι τραγικος" θα ηταν οκ αν απλα επαιρνες εναν παικτη για βαθος...εδω μιλαμε για να παει η ομαδα για πρωταθλημα ...και οταν η επιλογη σου σε μια απο τις δυο θεσεις που εχεις τα μεγαλυτερα κενα ειναι ενας παικτης επιπεδου λαρισας ε μετα τι να περιμενεις...δλδ να γινει κριιτκη μετα στην ομαδα οταν θα ειναι στο -10 ? εγω προσωπικα δεν σκοπευω να κανω γτ οταν η διοικηση φερνει τετοιου επιπεδου παικτες δεν μπορεις να περιμενεις να κανουν πρωταθλητισμο...σοβαρα μεχρι προχθες και εγω δεν καταλαβαινα γτ υπαρχει γκρινια αλλα τωρα οταν μιλαμε για αυτο το δεξι μπακ ενταξει οχι γκρινια αλλα μια απογοητευση θα υπαρχει γτ φενεται οτι δεν παμε για κατι παραπανω απο οτι καναμε φετος...και αυτο γινεται 10 μερες μετα αφοτου βγηκε ο ιδιοκτητης της ομαδας και λεει παμε για πρωταθλημα....ομως απο τις κινησεις της ομαδας φενεται οτι δεν παμε
Και ποιός είπε ότι εάν έρθει δεν θα είναι για αλλαγή.
Μπορεί ο Ρουμάνος να έκανε αρνητική εισήγηση για Ροντρίγκο και λυρατζη και να ψάχνουν για δύο Μπακ.

Μπορεί τα σενάρια για αύξηση μπάτζετ να είναι φαντασιώσεις και να πάμε σε μείωση μπάτζετ.

Γνωρίζει κανείς την τελική εικόνα του ρόστερ?

Υγ. Μπαμπάς λουτσεσκου ή μιχελ?
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

τι να γωριζω ρε φιλε προφανως και οχι ...αλλα εσυ τι βλεπεις οτι δλδ αν παμε για 2 δεξια μπακ πρωτα θα παρεις την αλλαγη και μετα τον βασικο ?...ο λουτσεσκου ειπε 2-3 κινησεις μεχρι την προετοιμασια ε ο μπακ ειναι η μια και απο οτι φενεται ειναι αυτος...εγω δεν θα κατσω να γκριναξω εγραψα 2 μηνυματα τη γνωμη μου και αυτο ειναι...ο καθενας οπως το βλεπει αν εσυ το βλεπεις θετικα και οτι ετσι παμε για το πρωταθλημα τοτε δεκτο και σεβαστη η γνωμη σου
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Θέλουν τον Τέιλορ;με 10 Χίλιαρικα και 10 μπαλλες να φανταστώ θα κλείσει η μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

dimpaok4 έγραψε:δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει σε μια θεση με χτυπητο κενο παμε να φερουμε τον παικτη της εβδομης ομαδας ενος χειροτερου πρωταθληματος απο το δικο μας που πιανει θεση ξενου και δεν εχει παιξει καν στο κορυφαιο πρωταθλημα της χωρας του (εχει λιγες συμμετοχες εχει β βραζιλιας ) τι πιστευουν δηλαδη ο ματος ειναι βραζιλαινος επαιξε στην ντινπρο δεξι μπακ ας παρω αυτον που ειναι τωρα

Υγ1 αν δεν εχουν σκοπο να βαλουν λεφτα μην κανουν αστειες διαρροες για all in για το πρωταθλημα και 20 μυρια μπατζετ( τετοιους παικτες να παιρνει ο βολος αντε και κανας βαζελος στα χαλια που ειναι τωρα)

υγ2 απο τα παιδια που μπορει να εχουν πληροφοριες δεν θελω να πειτε ποιος αλλος μπορει να ειναι το μπακ αλλα πειτε μου οτι δεν ειναι αυτος

υγ αν τελικα ειναι αυτος και παξει στον ΠΑΟΚ μονο που θα βαλει την φανελα για μενα θα γινει παικταρας και στα θα ειμαι ετοιμος για κωλοτουμπα αν βγει και καλος

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Εγώ δε θα πω τι είναι ο παίκτης ή τι δεν είναι.

Έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια ότι παιχταράδες σε video γίνονται κουνελες στο γήπεδο, και ασιμοι παίκτες σε video(μην σκεφτώ τι γραφόταν για το μισιτς) γίνανε φοβερά εργαλεία.

Αναλογιστείτε τι λέτε για παίκτες που φέρνουν άλλες ομάδες από αζήτητα της Β Γαλλίας.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σουρμε δε νομιζω οτι ειναι το ιδιο ενας 18 χρονος απο τη β γαλλιας που ερχεται ως επενδυση/στοιχημα και οντως δεν μπορει κανεις να πει και πολλα γιατι δεν υπαρχουν data points, και αλλο εναν παικτη στα 26 του σε μια θεση που ψαχνεις για σταθερα, και για τον οποιο υπαρχουν αρκετα data points (ειδικα σε scouting πλατφορμες), που δε δειχνουν οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι, ακομα δε μπηκε ο παπας να τα πει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”