Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από laska4 »

lucas taylor λεει :oops:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο βδομαδα με το καλο θα σκασουν μυτη τα πρωτα δημοσιευματα για τις κλεισμενες μεταγραφες που χαλασαν γιατι ο παιχτης προτιμησε να παει σε αλλο πρωτάθλημα, και φτου κι απ την αρχη...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ΤΔ , η ομάδα θα έπρεπε να δει με πιο καλό μάτι την συνεργασία της με Βρύζα-Διαμαντόπουλο έστω και για περιορισμένο διάστημα..Τον Παπαδόπουλο και εγώ θα τον ήθελα αλλά αν μου έλεγες να φέρει έναν πρώτης γραμμής στόπερ ίσως επέλεγα το δεύτερο..Από την άλλη μαζεύονται πολλοί στόπερ και για πώληση δεν είναι κανένας...ο Ίνγκανσον θα μπορούσε μόνο να πωληθεί με κανά 5άρι και να πάρεις έναν καλύτερο από τον Ισλανδό για να αναβαθμιστείς..Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας μόνο 2 μεταγραφές θα γίνουν...Επίσης μου δίνουν το δικαίωμα να καταλάβω πως η ομάδα δεν ψάχνεται για τερματοφύλακα...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Με το καλό να ορίσει ο Λουκάς. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ο παίκτης έχει γραφτεί και για την Σαχτάρ.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει σε μια θεση με χτυπητο κενο παμε να φερουμε τον παικτη της εβδομης ομαδας ενος χειροτερου πρωταθληματος απο το δικο μας που πιανει θεση ξενου και δεν εχει παιξει καν στο κορυφαιο πρωταθλημα της χωρας του (εχει λιγες συμμετοχες εχει β βραζιλιας ) τι πιστευουν δηλαδη ο ματος ειναι βραζιλαινος επαιξε στην ντινπρο δεξι μπακ ας παρω αυτον που ειναι τωρα

Υγ1 αν δεν εχουν σκοπο να βαλουν λεφτα μην κανουν αστειες διαρροες για all in για το πρωταθλημα και 20 μυρια μπατζετ( τετοιους παικτες να παιρνει ο βολος αντε και κανας βαζελος στα χαλια που ειναι τωρα)

υγ2 απο τα παιδια που μπορει να εχουν πληροφοριες δεν θελω να πειτε ποιος αλλος μπορει να ειναι το μπακ αλλα πειτε μου οτι δεν ειναι αυτος

υγ αν τελικα ειναι αυτος και παξει στον ΠΑΟΚ μονο που θα βαλει την φανελα για μενα θα γινει παικταρας και στα θα ειμαι ετοιμος για κωλοτουμπα αν βγει και καλος

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν θα με χαλούσε αν είχε κοινοτικό διαβατήριο. Και στα 25-26 σου υπάρχει μια μικρούλα πιθανότητα να ξεδιπλώσεις το κρυμμένο ταλέντο σου. Σε 10 Ομάδες μέσα σε 4 χρόνια τον έδωσε δανεικό η Παλμέιρας. Κάνα τρίμηνο τον κρατούσαν και πίσω. Κάτι μου λέει ότι θα βγει καλή κίνηση, αλλά το να έρχεται καπάκι sportime και Τοσκίτσης να μας λένε ότι είναι δύσκολη περίπτωση γιατί τον θέλει η Σαχτάρ, είναι ολίγον εμετούλης στα μούτρα μας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πωωω ξενερα η Φορτσα για Lucas Taylor λεει, αυτον με το πεντοχιλιαρο

Sent from my iPhone using Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Seaman μπορούμε να βρουμε αν αυτό Για την σαχταρ ισχύει ή είναι πάπας γιατί αλλάζει το θέμα έτσι...Επίσης δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την την σεζόν που πέρασε ..... φαίνεται να έχει κανει γεμάτη σεζόν
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εγω μαθαίνω ότι έκλεισε σε εμάς και ναι όντως ισχύει για σαχταρ ίδωμεν τις επόμενες ήμερες. Γιατι ο dodo θα φυγει ο ματος οταν ηρθε σε εμας ειχε την προηγουμενη χρονια 19 συμμετοχες 1 γκολ κ 1 ασσιστ κ σε εμας στην πρωτη χρονια ειχε 6 γκολ κ 4 ασσιστ τα νουμερα π εκανε σε εμας δεν τα ειχε στην ουκρανια οποτε οπως καταλαβαινεται αγνωστο πως θα πιασει ενας παιχτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Σάβ 12 Ιουν 2021, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αναμφισβήτητα η χρονιά του ήταν και καλή και γεμάτη και καλά λόγια γράφουν για την πάρτη του.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορείς να έχεις στο ρόστερ σου και Ροντρίγκο και την αφεντομουτσουνάρα του.
2 πεντοχίλιαρα για δεξιά μπακ και με βραζιλιάνικο διαβατήριο είναι ένα θέμα. Εκτός αν βρέθηκε πελάτης να δώσουμε το πρώτο. Ελλείψει και ΤΔ θα ρίξω μια ματιά στο car.gr μήπως έχει βάλει καμιά αγγελία το Μαράκι.

Δεν προέρχεται όμως από χιαστό. Είναι και αυτό κάτι και αλλαγή στρατηγικής.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

dimpaok4 έγραψε:δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει σε μια θεση με χτυπητο κενο παμε να φερουμε τον παικτη της εβδομης ομαδας ενος χειροτερου πρωταθληματος απο το δικο μας που πιανει θεση ξενου και δεν εχει παιξει καν στο κορυφαιο πρωταθλημα της χωρας του (εχει λιγες συμμετοχες εχει β βραζιλιας ) τι πιστευουν δηλαδη ο ματος ειναι βραζιλαινος επαιξε στην ντινπρο δεξι μπακ ας παρω αυτον που ειναι τωρα

Υγ1 αν δεν εχουν σκοπο να βαλουν λεφτα μην κανουν αστειες διαρροες για all in για το πρωταθλημα και 20 μυρια μπατζετ( τετοιους παικτες να παιρνει ο βολος αντε και κανας βαζελος στα χαλια που ειναι τωρα)

υγ2 απο τα παιδια που μπορει να εχουν πληροφοριες δεν θελω να πειτε ποιος αλλος μπορει να ειναι το μπακ αλλα πειτε μου οτι δεν ειναι αυτος

υγ αν τελικα ειναι αυτος και παξει στον ΠΑΟΚ μονο που θα βαλει την φανελα για μενα θα γινει παικταρας και στα θα ειμαι ετοιμος για κωλοτουμπα αν βγει και καλος

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok:

όσο όμως ακούγονται τέτοιοι παίκτες τόσο πιο κοντά θα πρέπει να πλησιάζουν προς στην Τούμπα παικταράδες επιπέδου leo matos, shaparenko, leo jaba!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Θενκς...θα πήρε συστάσεις και από τον πατέρα του ο ραζβαν πιστεύω
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Ειμαι ετοιμος να παθω εγκεφαλικο και ειμαι νεος ρε απο ΠΑΟΚ θα παμε εδω και πηγαμε απο κοβιντ ρεε

Μεσα απο τα χερια της ρεαλ και της τοτεναμ που εφιναμ μεχρι και κερδισμενο 4+1 στο τζοκερ

Αρε ΠΑΟΚ τι μας κανεις
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Παιδιά εγώ προσπαθώ να το παίξω κουλ... Αλλά... λέω τώρα εγώ... αυτοί ξέχασαν να ανανεώσουν ολόκληρα δελτία, πόσες πιθανότητες τους δίνετε να μην θυμούνται πόσες θέσεις ξένων έχουμε; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Πέραν της πλάκας το μόνο που με παρηγορεί κάπως είναι η σκέψη ότι δουλεύουν πολύ μυστικά και στοχευμένα και θα βγουν οι παίκτες κατευθείαν κλεισμένοι

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”