Είπαν λες στην φορτσα "δεν βγάζουμε το όνομα την Παρασκευή, στο δίνουμε αποκλειστικό για το φύλλο του Σαββάτου απλά θέλουμε ποσοστά από τις πωλήσεις για να συγκεντρωσουμε το 5χιλιαρο που χρειαζόμαστε για να τον αγοράσουμε από την ντνιπρο"?Mitsospaoki4 έγραψε:Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην διαρρεύσει όνομα σήμερα, για να το κρατάνε για την forza αύριο
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
10χιλιαρο θα ζητησουν. Να μην βγαλουν κερδος; Εμείς θα δώσουμε 300Κ και θα το κλείσουμε κάπου στη μέση, 2Μ..buffalobill4 έγραψε:Είπαν λες στην φορτσα "δεν βγάζουμε το όνομα την Παρασκευή, στο δίνουμε αποκλειστικό για το φύλλο του Σαββάτου απλά θέλουμε ποσοστά από τις πωλήσεις για να συγκεντρωσουμε το 5χιλιαρο που χρειαζόμαστε για να τον αγοράσουμε από την ντνιπρο"?Mitsospaoki4 έγραψε:Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην διαρρεύσει όνομα σήμερα, για να το κρατάνε για την forza αύριο
-
barlow4 έγραψε:Με 5 χιλιαρικα μπορει να μας τον κλεψουν κ απο αλλα επαγγελματαjibbie έγραψε:Ας ξέρουν κάποιοι ποιος είναι, δεν εντυπωσιάζει, αλλά δε μας λένε ποιος είναι. Γιατί, μη χαλάσει η μεταγραφή ;

-
Εγώ απλώς προσπαθούσα να σας εξηγήσω πως δεν έχει νόημα να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και το κυριότερο να κρίνουμε! Γιατί άλλο η διαπίστωση και άλλο ο μηδενισμός και η απαξίωση. Όταν ήρθε ο ροντριγκο πολλοί πιστεύανε ότι μας έφεραν το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας. Και τελικά οι υψηλές προσδοκίες δεν μεταφράστηκαν στο γρασίδι. Χορτάσαμε και από μεταγραφικά μπαμ (Καγκαβα, Μπερμάτοφ, Βερνμπλουμ)...
ας είμαστε υπομονετικοί και αισιόδοξοι και ας μην απαξιώνουμε κάθε παίκτη που ακούγεται (είμαστε πολύ καλοί στο να απαξιώνουμε τους παίκτες μας όταν έρχονται στην ομάδα δεν χρειάζεται να το κάνουμε και από πριν...)
Επίσης και το αντίθετο δεν πρέπει να γίνεται. Να φουσκωνουμε δηλαδή καταστάσεις. Υπομονή.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ας είμαστε υπομονετικοί και αισιόδοξοι και ας μην απαξιώνουμε κάθε παίκτη που ακούγεται (είμαστε πολύ καλοί στο να απαξιώνουμε τους παίκτες μας όταν έρχονται στην ομάδα δεν χρειάζεται να το κάνουμε και από πριν...)
Επίσης και το αντίθετο δεν πρέπει να γίνεται. Να φουσκωνουμε δηλαδή καταστάσεις. Υπομονή.
- Mitsospaoki4
- Moderator
:pbuffalobill4 έγραψε:Είπαν λες στην φορτσα "δεν βγάζουμε το όνομα την Παρασκευή, στο δίνουμε αποκλειστικό για το φύλλο του Σαββάτου απλά θέλουμε ποσοστά από τις πωλήσεις για να συγκεντρωσουμε το 5χιλιαρο που χρειαζόμαστε για να τον αγοράσουμε από την ντνιπρο"?Mitsospaoki4 έγραψε:Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην διαρρεύσει όνομα σήμερα, για να το κρατάνε για την forza αύριο
-
Εγω παλι λεω οτι οσες μεταγραφες στηριχτηκαν στο σκαουτινγκ, πηγαν στην πλειοψηφια τους άπατες.EugenePAOKI έγραψε:Εγώ απλώς προσπαθούσα να σας εξηγήσω πως δεν έχει νόημα να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και το κυριότερο να κρίνουμε! Γιατί άλλο η διαπίστωση και άλλο ο μηδενισμός και η απαξίωση. Όταν ήρθε ο ροντριγκο πολλοί πιστεύανε ότι μας έφεραν το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας. Και τελικά οι υψηλές προσδοκίες δεν μεταφράστηκαν στο γρασίδι. Χορτάσαμε και από μεταγραφικά μπαμ (Καγκαβα, Μπερμάτοφ, Βερνμπλουμ)...
Στα " ψαγμενα" δεν το εχουμε.
Αντιθετως, οταν πηρες παικτη απο σοβαρες ομαδες με σοβαρη προυπηρεσια, πηγες καλα.
Ο Βερνμπλουμ που λες ή ο Μπερμπατοφ, ηταν μια χαρα μεταγραφες που η ομαδα δεν μπορεσε να παρει κατι λογω προπονητη ή ατυχιας. Για τον Καγκαβα, θα δουμε..
Πλακα κανουμε ρε συ.EugenePAOKI έγραψε:Εγώ απλώς προσπαθούσα να σας εξηγήσω πως δεν έχει νόημα να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και το κυριότερο να κρίνουμε! Γιατί άλλο η διαπίστωση και άλλο ο μηδενισμός και η απαξίωση. Όταν ήρθε ο ροντριγκο πολλοί πιστεύανε ότι μας έφεραν το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας. Και τελικά οι υψηλές προσδοκίες δεν μεταφράστηκαν στο γρασίδι. Χορτάσαμε και από μεταγραφικά μπαμ (Καγκαβα, Μπερμάτοφ, Βερνμπλουμ)...
Να μην το διακωμωδησουμε λιγο.
Εδω περιμενουμε να ερθει τδ που εχει βιογραφικο αρνεσεν κ βαλε κ περιμενουμε μπακ που αν γραφει στο τρανσφερμαρκτ 10 μυρια μας φαινεται εφικτη περιπτωση κ βρισκουμε κ αρνητικα.
Κ ξαφνικα ακους για μπακ που το αγορασαν με πιστωτικη καρτα στην ουκρανια.Ε δε θα κανεις λιγο χαβαλε?
Φαντάζομαι αν δεν κυκλοφορήσει κάτι σήμερα, αύριο η Φόρτσα θα έχει ειδήσεις και συγκεκριμένα ονόματα
Φαντάζομαι
Φαντάζομαι
- soflodoras
Εσυ δικαιουσαι να γκρινιαζεις λοιπον. Σε καλο μας βγαινει η διαισθηση σου. Και για να σε βοηθησω , ο παικτης για τον οποιο μιλαμε (δεν ξερω καν πως τον ελενε) οπου πηγε η ομαδα διαλυθηκε και δεν υπαρχει πια. Γκρινιαξε εσυ και μας βλεπω να σηκωνουμε το τσαμπιο λικ με χατ τρικ τουtzelas έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι το δάγκωμα που είχα με Κρέσπο όταν ακούστηκε για μας ήταν το γεγονός ότι από όπου περνούσε τύχαινε η ομάδα του να υποβιβάζεται την ίδια χρονιά ή κάπως έτσι, γενικά με πήγαινε σε γρουσούζη παίκτη
-
Εκανε προταση η μπεσικτας 900χιλιαρικα, αλλα την απεσυρε μαλλον γιατι ψαχνει ο παικτης δυτικη ευρωπη.MacTiger έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jonas-svensson/profil/spieler/136184
αυτός γιατι δεν ακούστηκε καθόλου;
Εκτος και αν δωσουμε εμεις κατι παραπανω.
Δεν πιστευω οτι αξιζει παντως τοσα λεφτα
Θλίψη και καταθλιψη...obanebane έγραψε:https://youtu.be/QGblKc3_TtI
Θαυμάστε,δεν υπάρχει τίποτα άλλο,πρόσφατο.
Οραμα προγραμματισμος και στοχοθεσια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γκρίνιαξα πάντως μετά την απόκτηση για να το κρατήσω και να σηκώσουμε το ΤΣΛsoflodoras έγραψε:Εσυ δικαιουσαι να γκρινιαζεις λοιπον. Σε καλο μας βγαινει η διαισθηση σου. Και για να σε βοηθησω , ο παικτης για τον οποιο μιλαμε (δεν ξερω καν πως τον ελενε) οπου πηγε η ομαδα διαλυθηκε και δεν υπαρχει πια. Γκρινιαξε εσυ και μας βλεπω να σηκωνουμε το τσαμπιο λικ με χατ τρικ τουtzelas έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι το δάγκωμα που είχα με Κρέσπο όταν ακούστηκε για μας ήταν το γεγονός ότι από όπου περνούσε τύχαινε η ομάδα του να υποβιβάζεται την ίδια χρονιά ή κάπως έτσι, γενικά με πήγαινε σε γρουσούζη παίκτη

Αλλά για τον Κρέσπο μιλάω όχι για άλλον παίκτη. Το βλέπω και τώρα στο τρανσφερ, το 2013-2014 "ρίχνει" την Μπολώνια. το 2014-2015 "ρίχνει" την Κόρντομπα, το 2015-2016 "ρίχνει" και τις δύο ομάδες που έπαιξε

Ε, ένα "μάγκωμα" το 2016 που ήρθε με 4 συνεχόμενους υποβιβασμούς ομάδων για αμυντικό λογικό δεν είναι να το είχα ακόμη και σε επίπεδο γρουσουζιάς;