Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Δακρυσα, οπως θα δακρυσει και το παιδι απο το ξυλο κατα την υποδοχη στο αεροδρομιο..barlow4 έγραψε:Ειναι η φαση που ερχεται η κορη απο τις σπουδες στο εξωτερικο κ φερνει μαζι της τον αρραβωνιαστικο με πρασινη μοϊκανα κ καρφια παντου.Κ προσπαθεις να βρεις τα καλα να τα συζητησεις με τη γειτονισσα.
Πολυ προκομενο παιδι.Μιλαει δυο γλωσσες.
Ένας λόγος που δεν πρέπει να κανείς κόρη είναι αυτός.
Σου φέρνει κανα σκουλήκι γαμπρό ή κανα κωλογαυρο και ψάχνεσαι.
Σου κάνει και το εγγόνι σαν τα μούτρα του και δεν θες να έχεις εγγόνι ...
Ενώ αμα κανείς γιο τους εκπαιδεύεις σωστά και έχεις το κεφάλι σου ησυχο
Δεν ξερω για το δεξι μπακ αλλα εγω ειμαι υπερευχαριστημενος και μου αρκει για ολο το καλοκαιρι η κορεατισα πασαδορος που παιρνουμε στο βολει...Εχω μια αδυναμια στις ασιατισες... 

Εγώ πάντως θυμάμαι το δάγκωμα που είχα με Κρέσπο όταν ακούστηκε για μας ήταν το γεγονός ότι από όπου περνούσε τύχαινε η ομάδα του να υποβιβάζεται την ίδια χρονιά ή κάπως έτσι, γενικά με πήγαινε σε γρουσούζη παίκτηsoflodoras έγραψε:Τωρα εγινε γαματο το βιογραφικο του Κρεσπο. Εγω αλλα θυμαμαι να συζηταμε εδω παντως. Για εναν παικτη που δε στεριωσε ποτε σε καμια απο τις πολλες μετριες ομαδες που επαιξεΑποστόληςΑ έγραψε:Ε όχι και μέτριο βιογραφικό με θητεία σε Ισπανία, Ιταλία και Aston Villasoflodoras έγραψε:Να θυμισω πως ενα απο τα καλυτερα σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ ειχε επισης τοσο μετριο βιογραφικο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 11 Ιουν 2021, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φαλλοκράτη !DamoN έγραψε:Ένας λόγος που δεν πρέπει να κανείς κόρη είναι αυτός.
ισχυει 100% αυτο με τον κρεσπο οταν ηρθε.
γυρολογο τον λεγαμε και ηταν περιπτωση καραμπαμ που τρωει ξυλο στο αεροδρομιο.
μας τουμπεκιασε για τα καλα ομως.
γυρολογο τον λεγαμε και ηταν περιπτωση καραμπαμ που τρωει ξυλο στο αεροδρομιο.
μας τουμπεκιασε για τα καλα ομως.
Εγώ θυμάμαι στη αρχή δεν πατούσε καλά. Ένα ματς τούμπα με ΑΕΚ είχε κάνει κανα 2 πατάτες συνεχόμενες. Ειδικά σε μια φάση είχε κοιμηθεί κανονικά και κράτησε τον λιβαγια αν δεν κάνω λάθος μέσα στην φάση και με ψαλιδάκι έχασε μεγάλη ευκαιρία... αν θυμάμαι καλά γιατί γερνάω κιόλας...
Καλά στο κέντρο της άμυνας παίζει ρόλο πολύ το δίδυμο. Πχ ο Βαρελα αν δεν είχε τον κρεσπο και είχε κανέναν πιο αργό και από αυτόν (μιχαηλιδη) σιγά μην έκανε τα συμβόλαια που έκανε.
Καλά στο κέντρο της άμυνας παίζει ρόλο πολύ το δίδυμο. Πχ ο Βαρελα αν δεν είχε τον κρεσπο και είχε κανέναν πιο αργό και από αυτόν (μιχαηλιδη) σιγά μην έκανε τα συμβόλαια που έκανε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην διαρρεύσει όνομα σήμερα, για να το κρατάνε για την forza αύριο
-
Ο Ζαμπα αν ειχε δουλευτει και αλλο τακτικα και δεν ειχε τον τραυματισμο, τωρα ανετα θα εκανε 15εκ.rainmaker έγραψε:Προσωπικά θεωρώ ότι ποτέ δεν βρέθηκε σε καλύτερο επίπεδο ο ζαμπα.
Ναι είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά πρόκειται για παίκτη εντελώς άγουρο ανεκπαίδευτο και αμυαλο.
Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα έστελνε ο ραζβαν το βοηθό του στην απέναντι μεριά για να λέει στο ζαμπα που να στέκεται και τι να κάνει.
Δηλαδή έλεος είπαμε νέος οκ αλλά όχι κι ετσι
Την πρωτη του χρονια προσφερε πολλα, ισως και περισσοτερα απο οσα περιμεναμε.
Ας ξέρουν κάποιοι ποιος είναι, δεν εντυπωσιάζει, αλλά δε μας λένε ποιος είναι. Γιατί, μη χαλάσει η μεταγραφή ; 

-
- Επικοινωνία:
Αν είναι να πάρουμε κάτι τέτοιο, χίλιες φορές στήριξη και ατομική δουλειά σε Λυρατζηobanebane έγραψε:https://youtu.be/QGblKc3_TtI
Θαυμάστε,δεν υπάρχει τίποτα άλλο,πρόσφατο.
Αν δεν είχε γραφτεί εδώ, ο Ιμπραιμοβιτς θα επαιζε σε εμας...jibbie έγραψε:Ας ξέρουν κάποιοι ποιος είναι, δεν εντυπωσιάζει, αλλά δε μας λένε ποιος είναι. Γιατί, μη χαλάσει η μεταγραφή ;
Λυρατζη; Κιτσιου; Αυτόν τον Βραζιλιάνο από το βιντεάκι; Μάλλον μπήκα καταλαθος σε φόρουμ της αεχ...
Με 5 χιλιαρικα μπορει να μας τον κλεψουν κ απο αλλα επαγγελματαjibbie έγραψε:Ας ξέρουν κάποιοι ποιος είναι, δεν εντυπωσιάζει, αλλά δε μας λένε ποιος είναι. Γιατί, μη χαλάσει η μεταγραφή ;