Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αυτος ο Μαικον απο τα λιντλ παντως ειχε κατι πιτσουνατες σεζον στην Κρουζειρο και τον πηραν 3.5 μιλιονς οι Παλμειριανοι
- Dark Knight
Τι είναι αυτό πάλι;Koumpouriscorfu έγραψε:@tzelas: φβ
ΠΑΟΚΑΡA
mau mau PAOK fans.
Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστος, αλλά αφου το διάβασα είπα να το γράψω.
-
Διάβασα στο φβ οτι ο ΓΚΑΡΣΙΑ είπε ναι για την ομάδα β'.Dark Knight έγραψε:Τι είναι αυτό πάλι;Koumpouriscorfu έγραψε:@tzelas: φβ
ΠΑΟΚΑΡA
mau mau PAOK fans.
Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστος, αλλά αφου το διάβασα είπα να το γράψω.
Το έγραψε στο φβ (ΠΑΟΚΑΡΑ
mau mau PAOK Fans) δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστος.

Ο Γκαρσία παίδες για να κάνει καριέρα προπονητική εκτός Ελλάδας (που μπορεί φυσικά), χρειάζεται δίπλωμα. Απλά για να δηλωθεί ως προπονητής χρειάζεται χαρτί. Οπως έγραψε κάποιος φίλος, ο ΠΑΟΚ β είναι επαγγελματική ομάδα, δεν είναι Κ19 και για έναν νέο προπονητή ως ξεκίνημα είναι μιά χαρά για το βιογραφικό. Ηδη έχει ένα κύπελο σε μισή σαιζόν με την πρώτη ομάδα, θεωρώ ότι θα ήταν μέγα ρίσκο να πάει εκτός σε β Ισπανίας κλπ. Γιατί άν δεν πάει καλά θα θαφτεί. Ο ΠΑΟΚ β είναι η σωστή επιλογή για τον Γκαρσία (και φυσικά καλύπτει και την οικογένειά του, παιδιά κλπ).
Οφφ τόπικ, αλλά για πιτσιρικάδες μεταγραφές όπως Περέιρα, Νινούα και πολλά Ελληνάκια, ο ΠΑΟΚ β είναι ιδανικός για να παίρνουν παιχνίδια αντί να τους στέλνουμε σε κάτι Σλοβακίες και τελικά να χάνονται.
Οφφ τόπικ, αλλά για πιτσιρικάδες μεταγραφές όπως Περέιρα, Νινούα και πολλά Ελληνάκια, ο ΠΑΟΚ β είναι ιδανικός για να παίρνουν παιχνίδια αντί να τους στέλνουμε σε κάτι Σλοβακίες και τελικά να χάνονται.
-
O Mayke ήταν μεγάλη καψούρα πριν κάποια χρόνια όταν έμενε ελεύθερος. Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν πάρουμε τον Matos. Βέβαια ήρθε ο Leonardo και τα ξεχάσαμε όλα. Δεν ξέρω τι πορεία ακολούθησε αλλά είναι κλασικός δεξιός μπακ χαφ βραζιλιάνος που ανεβοκατεβαίνει. Γρήγορος, καλή τεχνική, καλούτσικη τρίπλα και σέντρα. Αμυντικά δεν ξέρω.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... vLMJZPagCr Μια χαρά τον κόβω..!!Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/342024
Αυτόν λέμε rain
Δεν μου φαίνεται τόσο ανέφικτη περίπτωση
- black_star_ninja
Καλημερα σε ολους. Ρειν αν ξερεις ακριβως ποιο ειναι το μπακ που ειμαστε σε διαπραγματευση αγνοησε το μυνημα. Σε περιπτωση που δεν ξερεις και εκανες μια σκεψη για Παλμειρας, μου εβαλες μια σκεψη στο μυαλο για ανταλλαγη Ζαμπα με καποιο μπακ. Ξερει κανενας αν εχει η Βασκο κανενα καλο δεξι μπακ; Προφανως δεν ξερω τιποτα και απλα εκανα μια υποθεση.
Έξυπνη σκέψη , μπορεί να έχει ζουμί εδώ .black_star_ninja έγραψε:Καλημερα σε ολους. Ρειν αν ξερεις ακριβως ποιο ειναι το μπακ που ειμαστε σε διαπραγματευση αγνοησε το μυνημα. Σε περιπτωση που δεν ξερεις και εκανες μια σκεψη για Παλμειρας, μου εβαλες μια σκεψη στο μυαλο για ανταλλαγη Ζαμπα με καποιο μπακ. Ξερει κανενας αν εχει η Βασκο κανενα καλο δεξι μπακ; Προφανως δεν ξερω τιποτα και απλα εκανα μια υποθεση.
το δεξί μπακ είναι τελειωμένη υπόθεση με την έννοια ότι ο παίκτης συμφώνησε, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε και έδωσε οκ ο προπονητής.
Δεν νομίζω να προκαλέσει ενθουσιασμό. Βασικά είμαι σίγουρος.
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, ποιος κάνει τις επιλογές και γιατί δε παίρνουν έναν άνθρωπο να είναι υπεύθυνος αγωνιστικού. Αν είναι κάποιος από τους υπάρχοντες ας βγει μπροστά.
Δεν νομίζω να προκαλέσει ενθουσιασμό. Βασικά είμαι σίγουρος.
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, ποιος κάνει τις επιλογές και γιατί δε παίρνουν έναν άνθρωπο να είναι υπεύθυνος αγωνιστικού. Αν είναι κάποιος από τους υπάρχοντες ας βγει μπροστά.
GINOLA έχει ακουστεί το όνομα του ; Και ειμαστε κοντά σε κάποιον άλλον;
Ginola δίκιο έχεις, αλλά εν προκειμένω ας πούμε οτι υπάρχει η δικαιολογία πως "δεν βρέθηκε ακόμα ΤΔ άρα αναγκαστικά προχωράμε με λύσεις εκ των έσω".
Εγκληματικό βέβαια που ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, δεν έχουμε ακόμα ΤΔ. Αυτά έπρεπε να έχουν λυθεί το Μάρτιο.
Αλλά εντάξει, αυτά έχουν ειπωθεί τόσες φορές την τελευταία 9ετία, ώστε πλέον καταντάει και μπανάλ
Εγκληματικό βέβαια που ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, δεν έχουμε ακόμα ΤΔ. Αυτά έπρεπε να έχουν λυθεί το Μάρτιο.
Αλλά εντάξει, αυτά έχουν ειπωθεί τόσες φορές την τελευταία 9ετία, ώστε πλέον καταντάει και μπανάλ
Ας μην προκαλέσει ενθουσιασμό. Ας ταιριάζει στις ανάγκες του προπονητή και της ομάδας, κι ας είναι όποιος να´ναι.
Δε μου φταίνε οι εκ των έσω. Είμαι βεβαι ος και αυτοί θέλουν κάποιον να έρθει για να μην φάνε και το κραξιμο. Διότι αν στραβώσει το θέμα, σε αυτούς θα πέσει ενώ δεν είναι η δουλειά τους
Μου φταίει ο Ιβάν που δε έχει τεχνικό δ., γιατί ότι το εφόσον θέλουμε κυρίως εκεί πάει, μην κοροϊδευόμαστε. Τώρα όσον αφορά τον παίκτη αν και ο προπονητής έδωσε απλά έγκριση θέλω να πιστεύω ότι πήρε άποψη από τον πατέρα του ο όποιος σίγουρα θα έχει άποψη και θα είναι λαχείο.
Μου φταίει ο Ιβάν που δε έχει τεχνικό δ., γιατί ότι το εφόσον θέλουμε κυρίως εκεί πάει, μην κοροϊδευόμαστε. Τώρα όσον αφορά τον παίκτη αν και ο προπονητής έδωσε απλά έγκριση θέλω να πιστεύω ότι πήρε άποψη από τον πατέρα του ο όποιος σίγουρα θα έχει άποψη και θα είναι λαχείο.
Μια απλή ερώτηση ειναι κίνηση για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται ο Σαββίδης πρωταθλητή και ψηλά στην Ευρώπη???