Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Καλά είπαμε ρε παίδες να ανεβάσουμε τις απαιτήσεις, αλλά ο Ζοαο Πέδρο έχει μπάτζετ μόνος του όσο η μισή σουπερ λιγκ, με 20 μύρια αξία
Αυτός ο Μαϋκέ έχει καλό όνομα; ΔΕΝ λέω οτι αυτός είναι αλλά μου τράβηξε την προσοχή
Αυτός ο Μαϋκέ έχει καλό όνομα; ΔΕΝ λέω οτι αυτός είναι αλλά μου τράβηξε την προσοχή
- Mitsospaoki4
- Moderator
https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/342024
Αυτόν λέμε rain
Δεν μου φαίνεται τόσο ανέφικτη περίπτωση
Αυτόν λέμε rain
Δεν μου φαίνεται τόσο ανέφικτη περίπτωση
Έιχε ζοαο Πέδρο και η παλμειρας ,αυτός που είπα από την Κάλιαρι άλλος είναι και έκανα χαβαλέ εννοείται....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα χει σκάσει κάτι μέχρι αύριο το μεσημέρι;
Να ξέρω γιατί δίνω μάθημα
Να ξέρω γιατί δίνω μάθημα
Λοιπόν εντάξει για να μη κάνω αυτά που κράζω συνήθως. Τα είπαμε και το πρωί:
Όντως η φάση του δεξιού μπακ είναι προχωρημένη. Οχι οριστική όμως. Γι αυτό και δεν κυκλοφόρησε όνομά ακόμα.
Τώρα τα περί Παλμεϊρας είναι αβέβαια.
Αλλά από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό.
Ο Ζοαο Πέδρο της Κάλιαρι πάντως, ΔΕΝ είναι.
Προβλέπω μέρα με ρόπαλα και ζάναξ αύριο, ή το Σάββατο. Θα πόνταρα πέντε ευρώ οτι αύριο θα μαθευτεί όμως
Όντως η φάση του δεξιού μπακ είναι προχωρημένη. Οχι οριστική όμως. Γι αυτό και δεν κυκλοφόρησε όνομά ακόμα.
Προβλέπω μέρα με ρόπαλα και ζάναξ αύριο, ή το Σάββατο. Θα πόνταρα πέντε ευρώ οτι αύριο θα μαθευτεί όμως
Ενταξει μην αγχωνεσαι και τιποτα να μην γινει αλλη μια μερα ιδια με τις αλλες θα ειναι ....απλα πες μας οτι το παλμειρας το έβγαλες από το μυαλό σου και δεν είναι κανείς από εκεί 

- Salvador Allende
Το είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Μιχαηλίδης ότι μπορεί να παίξει στο αριστερό μπακ και στο 6ρι σε μια πρόσφατη συνέντευξη. Είναι πάρα πολύ καλός σωματικά, αρκετά ευλύγιστος για το ύψος του και πολύ καλός τεχνίτης με τη μπάλα στα πόδια.tenten4GT έγραψε:Ο μιχαιλιδης δεν ξέρει καλά καλά να κλείνει χώρους σαν σέντερ Μπακ κ θα παίξει σαν 6 ...εκεί θέλει πολύ μυαλό άριστο διάβασμα φάσεων κ σωστές τοποθετήσεις ,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου βλέπουμε ακόμη κ ο αγκουστο που είναι πολύ πιο έμπειρος δεν την έχει καλά την θέσηNapoli4 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την ευκολία με την οποία λένε κάποιοι 6αρι ο Μιχαηλιδης ή 6αρι ο Κυριάκος Παπ.
Θεωρώ τη θεση πολύ πιο δύσκολη από αυτη του σέντερ μπακ, και τους 2 παραπάνω παικτες εκτος προδιαγραφών για τη μεσαία γραμμη.
Απο την αλλη, πιστευω ο Μιχαηλιδης θα μπορουσε να γίνει ενα καλο αριστερο μπακ στυλ Κολάροφ. Καλή τεχνική, ύψος και δύναμη, ενώ καλύπτει και τα αμυντικα του κενα στα πλάγια.
Ωστόσο, είτε στο 6, είτε αριστερό μπακ, πρέπει να κουβαλάς και καλά τη μπάλα, να ξέρεις να την κρατάς υπό πίεση, κι άμα λάχει να σκας τρίπλα μια στο τόσο. Δλδ να έχεις και κάποιες επιθετικές αρετές πέρα από το αμυντικά και σωματικά προσόντα. Μετά είναι και το τακτικό κομμάτι, ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης.
Ο Μιχαηλίδης δεν τα έχει μεχρι στιγμής αυτά τα χαρακτηριστικά για αυτές τις θέσεις. Μακάρι να δουλέψει πάνω σε αυτά και ίσως γίνει πολύ σύγχρονος παίκτης (πολυθεσίτης). Υπάρχουν τα potential πάντως σε αυτό συμφωνούμε όλοι.
- Dark Knight
Ρε παιδιά, κάναν καλύτερο δεν έχει να μας στείλει η Πόρτο; Που είσαι ρε Κονσεϊσάο, τρελό ΠΑΟΚι;
-
@tzelas: φβ
ΠΑΟΚΑΡA
mau mau PAOK fans.
Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστος, αλλά αφου το διάβασα είπα να το γράψω.

ΠΑΟΚΑΡA
mau mau PAOK fans.
Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστος, αλλά αφου το διάβασα είπα να το γράψω.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Κατάλαβαrainmaker έγραψε:Λοιπόν εντάξει για να μη κάνω αυτά που κράζω συνήθως. Τα είπαμε και το πρωί:
Πάω για κόψιμο αύριο