Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καθαρά για το ιστορικό της υπόθεσης.Γέρος έγραψε:
Λέει ότι ο πατέρας του έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ. Πότε, δεν θυμάμαι. Εγώ θυμάμαι έναν συνονόματο του μόνο στα σκουλήκια. Από το 1965 που εντάχτηκα στην 3η Ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. μέχρι το 1968 και 1969 επί Γιανέφσκι και Τσάκναντι που έπαιξα στην Πρώτη Ομάδα ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δεν τον θυμάμαι. Νομίζω μάλιστα ότι και στα βρωμοσκούληκα πήγε από άλλη ομάδα, από τον Θερμαϊκό ήταν ; Κάτι τέτοιο.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%94% ... E%BF%CF%82
Έπαιξε από το 1958 έως το 1965 στον ΠΑΟΚ με 142 συμμετοχές.
Μετά πήγε Καλαμαριά.
Μετά στο ρούλη με 133 συμμετοχές και το τελευταίο κύπελλο της ατιτλέτικο της ομάδος της φαπαναστασίου το '70.
Βάζω και ένα link που βρήκα.
https://www.metrosport.gr/takis-raptopo ... smon-43210
Ο άνθρωπος έχει συγχωρέθεί από το 2013.
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλησπέρα σε όλους.
@paoki4b Αδελφέ μου, φυσικά το σωστό είναι αυτό που γράφεις εσύ και όσοι ασχολούνται με την ιστορία.
Εμένα ξέρεις το μυαλό μου είναι λίγο "ότι θυμάται χαίρεται". Προς τιμή του ανθρώπου που έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ. Το ότι δεν τον θυμάμαι εγώ, δεν σημαίνει τίποτα.
Τώρα το άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα αυτή με το συμπάθιο, ας τα πουλήσει αλλού ο Ανδρώνης.
Πάντως αυτός - ο νέος είναι ένας βλάκας κλόουν -. Μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ. μας. Θα μας σχολιάσει κιόλας. Ποιος;
Αυτός που έβαλε το κεφάλι του μέσα στην μαρμελάδα. Μόλις χθες τα είδα όλα αυτά. Βρε ουστ !!!
@paoki4b Αδελφέ μου, φυσικά το σωστό είναι αυτό που γράφεις εσύ και όσοι ασχολούνται με την ιστορία.
Εμένα ξέρεις το μυαλό μου είναι λίγο "ότι θυμάται χαίρεται". Προς τιμή του ανθρώπου που έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ. Το ότι δεν τον θυμάμαι εγώ, δεν σημαίνει τίποτα.
Τώρα το άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα αυτή με το συμπάθιο, ας τα πουλήσει αλλού ο Ανδρώνης.
Πάντως αυτός - ο νέος είναι ένας βλάκας κλόουν -. Μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ. μας. Θα μας σχολιάσει κιόλας. Ποιος;
Αυτός που έβαλε το κεφάλι του μέσα στην μαρμελάδα. Μόλις χθες τα είδα όλα αυτά. Βρε ουστ !!!
- V-olakiotis
ΕΤΣΙ! ΚΟΚΚΙΝΟΣΒΕΡΚΟΣV-olakiotis έγραψε:Ρούφα γάβρε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!
Ναι, η Μαργαρίτα εκ Μυτιλήνης κέρδισε το masterchef5 (πρώτη φορά που γυναίκα γίνεται masterchef), με δύο βαθμούς διαφορά από τον Διονύση.
Ναι, η Μαργαρίτα εκ Μυτιλήνης κέρδισε το masterchef5 (πρώτη φορά που γυναίκα γίνεται masterchef), με δύο βαθμούς διαφορά από τον Διονύση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Για μένα σαν το κρέας δεν υπάρχει.
Το ψάρι μόνο αν ψηθεί στα κάρβουνα μπορεί να πλησιάσει σε γεύση το κρέας.
Το ψάρι μόνο αν ψηθεί στα κάρβουνα μπορεί να πλησιάσει σε γεύση το κρέας.